|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
4.5.2009 8:32:45   
rožica13
Ojla, upam da ste lepo preživele praznike! Mene čedalje boj srbi koža, po mečah na nogi in po križu, mažem se 2x ali 3x na dan ker imam tako suho kožo in me ful živcira to grozno srbenje. Me pa ne samo srbi križ ampak tudi boli, na trenutke res grozno boli. Drugače pa slabo spim zadnje čase, saj zdi se mi tako verjetno sanjam da sem budna in da preveč na trebuhu ležim in me potem začne bolet in da kr mal zraste čez noč pa take. Sam to je tut verjetno od tega k me tišči lulat. Se pa kar preveč zaženem v kakšno delo in sem potem čisto brez energije in hodim k vesolc okol. Me pa danes tudi malo pika v trebuhu, bom verjetno kar bol ležala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.5.2009 9:24:28   
jona3
Lep pozdrav danes imam ns v domžalah in sporočim rezultate ko pridem domov. zanima me če je katera tu iz celja ali okolice. moji začetni nosečniški znaki ( slabost, bruhanje,glavoboli ) so žal še vedno prisotni vendar upam da čim prej minejo saj nimam kaj dosti časa za njih. me zaposlujeta 9 mesečna razgrajačica in 11 letnik ki je v petem razredu. dela je ful. lp

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.5.2009 11:12:08   
Daisy1980
Hej!

Mislim, da nas je kar nekaj, ki smo doma iz Celja ali pa okolice.

Jaz pa sem zdejle nazaj s pregleda in je bilo super. Z mojo ginekologinjo sva šli čez izvide, ki so super, tako da je s tega vidika vse v najlepšem redu. Edino kar je  maolo "moteče" je to, da sem B negativna in zaradi tega prejmem dve inekciji, ki sta bolj bistveni pri naslednji nosečnosti.

Je pa moj otročiček še enkrat potrdil mojo izjavo iz nuhalne... imamo lenega otroka, ginekologinja pa me je popravila in je rekla, da bomislec, ker je bil v tako na pol sedečem položaju in se je z rokico držal za glavo user posted image .

Predvideni rok poroda mi je ostal enak in je torej 7.11., veliki pa smo 78mm, naslednji pregled pa imam 2.6.

Lep pozdrav in držim pesti za vse vaše preglede.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.5.2009 12:32:42   
valerija77
Daisy super da imaš vse izvide ok. user posted image user posted image Ker si negativna boš pač dobila injekcijo pa bo vse ok. Sinko pa bo verjetn po mamici a ne?!? user posted image Jaz pa že komaj čakam na jutri ko imam ns.
Včeraj sem bila čist povožena, danes zjutraj pa sem na tešče bruhala. Sem že mislila da je konc z bruhanjem pa očitno ni. K sreči sem zdaj že boljše. Bom pa še malo izkoristila današnji dan in šla malo na sprehod.

(odgovor članu Daisy1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.5.2009 12:47:24   
korala
Da se malo javim...user posted image Vas non-stop spremljam in držim pesti za dobre rezultate NS. Jaz jo imam 18.5. in komaj čakam, da potem vsem povem veselo novico. Zaenkrat veva samo midva. Preventivno.
Drugače sem fino, prebolela prehlad in se cajtala s čajčki, Granobilom in Medexovim sirupom. Nisem še čisto ok, vendar veliko boljše. Zdi se mi, da sem se začela širiti v pasu. Ne prenesem več pasov v hlačah, nosim pa še vse stare hlače. Z apetitom pa tudi nimam problemov, neverjetno kolikokrat se mi zalušta pizza. user posted image
O vozičku pa tudi že razmišljamo, ampak bolj v tehničnem smislu, kakšen komplet sploh potrebuješ od lupinice naprej. Ko sem bila na prvem UZ, sem tam vzela katalog od Peg Perega. En športni s tremi velikimi kolesi, komplet 3 v enem z imenom GT3 ali nekaj takega. Nama je glavno, da je tudi za off road. user posted image
Kremice... Mažem se z oljem od Bubchen za nosečnice, vsebuje divjo vrtnico. Ko ga porabim, pa zamenjam za kaj boljšega (Weleda npr.).

Čuvajte se. Pa, pa.

Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.5.2009 12:59:13   
tassika
Valerija, da te potolažim, tudi jaz sem danes spet objemala školjko, pa sem mislil, da je konec po 4 dneh dobrega oz kar krasnega počutja, potem sem šla pa na zrak in sedaj sem ok.

Korala, jaz imam malo pred tabo NS 15.5. ampak pri meni vejo že ožji družinski člani in pa služba zaradi bolniške in težav, ki sem jih imela prejšnjič.

Tudi jaz sem gledala G3 ampak mi je tako ogromen in ko sem ga v BC probala se mi ni zdel ravno lepo vodljiv. Sicer se pa nimam kaj pritoževat, jaz ga dobim od svakinje in ker pač malo šparava, da preurediva stanovanje mi je to krasno. Dobim pa buzz-a od quinny-a.

A veste kaj me zanima, moje joškice so tako trde, da sem mojmu včeri rekla, da so kot umetne, a je to normalno, najbrž je a ne. V pasu sem se pa razširila tudi jaz, danes ko sem v 11t merim 76cm, zato pa mi hlače niso več prav. V moji knjigi piše, da se je fajn začet zdaj merit, da vidimo, kako hitro se stanje spreminja.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.5.2009 13:10:06   
mashy
Ja, iz Celja nas je kar nekaj user posted image  Jaz nestrpno čakam petek, ko grem v Domžale na nuhalno. Javim, kako je bilo. Grem nazaj delat. Pozdravček vsem iz službe!

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.5.2009 13:27:50   
rožica13
Jaz sem se prejšnji teden prvič zmerla in sicer v bokih kjer se sedaj buši širi imam že 82cm višje čez trebuh pa 70cm. Mi je rekla ena zadnjič da ko je bila ona na NS da je bila že precej okrogla da meni se pa še nič ne pozna. Čez obleke mogoče ne jaz pa opazim že veliko razliko ker sem bila prej ploh.
Tassika lepo da si se vsaj nekaj časa počutila bolje, je kar olajšanje ja.

Punce odprla se je že tema januar2010 to je znak, da se naša nosečnost višauser posted image čeprav do konca je še...grozno dolgo.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.5.2009 14:16:37   
valerija77
Toliko o merah.... čez trebuščka me je že čez 100 cm. Vam povem da sem taka kot da sem že v 5 mesecu. user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.5.2009 15:59:23   
nikolinca
živjo punce,kako steuser posted image
in sicer čez dva tedna imam NS in me zanima  kaj vse tiste št pomenijo 1:xuser posted image 1:300 user posted image nč mi ni jasen

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.5.2009 16:16:19   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

živjo punce,kako steuser posted image
in sicer čez dva tedna imam NS in me zanima  kaj vse tiste št pomenijo 1:xuser posted image 1:300 user posted image nč mi ni jasen

Nikolinca, tole je samo izračun, kakšna verjetnost je, da ima otroček kormosomsko anomalijo. Na primer, verjetnost 1:300 pomeni v resnici 1:300 x 100 = 0,33 odstotka verjetnosti za napako.
Torej, 0,33 odstotka je, da ima otroček napako, in kar 99,7 odstotka, da nima napake. Tako da je to kljub temu, da je to "uradno" slab rezultat in te pošljejo na nadaljne preiskave, za moje pojme še vedno fantastičen rezultat in mene osebno ne bi niti najmanj vznemiril in ne bi želela nadalnjih raziskav.

Pupe, tudi jaz sem vidla našega čmrljčka danes po dolgih petih tednih. In tudi prvič sem vidla, da mu res bije srček in da ima rokice in nogice user posted image Sem tako vesela.

Srečno tudi vsem vam in naj poteka vse kakor je najlepše za vse nas user posted image Počasi se pomikamo v obdobje, kjer nam bo najlepše in bodo slabosti in utrujenost samo še spomin.

< Sporočilo je popravil giotti -- 4.5.2009 16:17:01 >

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.5.2009 16:18:58   
Anonimen

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image Nončika                    (27 )   (2.user posted image , user posted image )              15.05         14.04
31.10. 
user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image ,user posted image user posted image )             21.5.          23.4

user posted image soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )             18.03        18.04
user posted image murkica                  (24)   (1.user posted image , ?.user posted image )               15.5.          20.4    
01.11.         
user posted image marby 
02.11.

user posted image pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )            16.03.        
20.04
user posted image Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )             13.5.          22.04.

user posted image lucky girl                  (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                     (30)     (4. ,?. )                      ?
            21.04
user posted image  sanjacka                  (34)     (2. ,?user posted image )                 21.5                 
03.11
user posted image Toba                          (? )   (2.user posted image ,?.user posted image )            14.5.          28.5.
user posted image  Monika985                 (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            13.5. 
user posted image  Maša88                         (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            ?          ?     
04.11.  
user posted image Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )                
?
user posted image Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )             20.5.  
05.11.  
user posted image Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )             02.04.
06.11. 

7.11.
user posted image Lupinica                   (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               22.4.          24.4 
user posted image daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )               2.6.
user posted image tante                         (?)     (?. ,?.user posted image )                 7.5.            28.4.
08.11.  
user posted image aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )                  
?
user posted image zanka                        (?)     (2. ,?.user posted image )                15.4.
09.11.
user posted image m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )            02.04.
10.11.  
user posted image Daisy1980                (28)    (1.user posted image ,?.user posted image )        
28.4.           24.4.
user posted image robika                         (?)     (3. ,?.user posted image )                ?
11.11.  
user posted image srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,?.user posted image )                 
?
user posted image divja                          (26)  (1.user posted image ,?. user posted image )            12.5.
12.11.    
user posted image *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )             30.3
user posted image  jona3                          (31)   (3.user posted image ,3user posted image         29.5.          4.5.
13.11.  
user posted image nina68                      (40)   (3.user posted image ,user posted image              30.4.     12.5. AC 29.5.

user posted image valerija77                (31)   (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
14.11.
user posted image Nezy85                     (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )            07.05.        
15.11. 
user posted image  Mashy                         (27)   (1.user posted image ,1.user posted image )           2.6.           8.5.
user posted image sasika                       (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.
user posted image ninka80                    (28)  (2. user posted image ,2. user posted image )            6.5.             14.5.
17.11.
user posted image among_the_clouds   (?)    (2.user posted image ,?.user posted image              21.5                 11.5
18.11. 
19.11.
user posted image stelaJ                        (?)     (1. user posted image ,?.user posted image )                   ?            
user posted image  MajchaT                  (?)      (1.user posted image  ,?.user posted image )                   ?                    
user posted image december06              (30)   (2.user posted image , 2.user posted image )             14.5.              14.5.                        
20.11.
user posted image pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image )                23.4.            12.5.
user posted image sashy                         (20)   (2.user posted image ,?.user posted image )                  ?                  11.5
21.11
user posted image summer410               (29)      (1.user posted image ,?.user posted image )            23.4.           7.5.
22.11.
user posted image nina7                         (27)      (2.user posted image ,2user posted image )             12.5            12.5.
user posted image moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )           21.4
user posted image   giotti                        (33)      (2.user posted image ,?.user posted image )           30.3.
user posted image Menta                        (27)     (1.user posted image ,?.user posted image )           20.4.
23.11.
user posted image tassika                       (25)     (2.user posted image ,?.user posted image )           22.5.        15.5.

24.11.
user posted image  bellamia                       (?)     (2.user posted image ,?.user posted image )             ?                   ?
25.11.
user posted image  eva 1                           (?)        (3.user posted image ,user posted image )              21.5.         18.5.
28.11.
user posted image korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )            ?                  18.5.
user posted image pi82ka                       (26)    (1.user posted image ,1.user posted image )            4.6.           13.5.
29.11.
user posted image mariee                      
(25)     (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.               18.5.
30.11.
user posted image  katyn                         (26)     (1.user posted image ,1.user posted image )         4.5.              19.5.
XX.XX. 
 user posted image **lunica**                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )          ?
user posted image D.Mateja                     (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
?
user posted image anonimnauser posted image          (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.
user posted image monika985                (26)      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.04.            23.4

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 47

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

< Sporočilo je popravil nina7 -- 4.5.2009 16:24:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1712
    4.5.2009 16:49:24   
    Daisy1980
    Nina7 te lahko samo prosim pri naslednjem popravljanju koledarčka, če se mene zbriše pri datumu 10.11. Ker dvakrat v enem tednu, pa res ne bi šla rodit, jaz mislim, da bo enkrat čisto dovolj user posted image user posted image

Hvala in še enkrat pohvala za tako skrbno urejen koledar.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1713
    4.5.2009 16:51:11   
    bellamia
    ojla!

jaz imam pa NS v Domžalah 11.5. ob 16.40,
    če ima katera isti dan se mi lahko javi...
    sem pa v 11t in je slabost že minila....
    zdaj mi raste trebušček 100/h, veliko prej kot pri prviuser posted image ,
    sem le neskončno utrujena, predvsem popoldan,
    pa kava mi smrdi....fuj!!!! (prej pa tako strastna kofetaricauser posted image )

a me lahko katera potolaži da je 2 porod vsaj malo lažji????
    sicer grem na ultivo, ampak strahec je vseeno prisoten....user posted image

vsem user posted image lep pozdravček

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1714
    4.5.2009 17:39:38   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Daisy1980

Nina7 te lahko samo prosim pri naslednjem popravljanju koledarčka, če se mene zbriše pri datumu 10.11. Ker dvakrat v enem tednu, pa res ne bi šla rodit, jaz mislim, da bo enkrat čisto dovolj user posted image user posted image

Hvala in še enkrat pohvala za tako skrbno urejen koledar.

user posted image  je bil škrat vmesuser posted image , sm popravila

< Sporočilo je popravil nina7 -- 4.5.2009 17:40:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1715
    4.5.2009 17:39:57   
    Anonimen

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image Nončika                    (27 )   (2.user posted image , user posted image )              15.05         14.04
    31.10. 
    user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image ,user posted image user posted image )             21.5.          23.4

user posted image soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )             18.03        18.04
    user posted image murkica                  (24)   (1.user posted image , ?.user posted image )               15.5.          20.4    
    01.11.         
    user posted image marby 
    02.11.

user posted image pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )            16.03.        
    20.04
    user posted image Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )             13.5.          22.04.

user posted image lucky girl                  (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                     (30)     (4. ,?. )                      ?
                21.04
    user posted image  sanjacka                  (34)     (2. ,?user posted image )                 21.5                 
    03.11
    user posted image Toba                          (? )   (2.user posted image ,?.user posted image )            14.5.          28.5.
    user posted image  Monika985                 (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            13.5. 
    user posted image  Maša88                         (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            ?          ?     
    04.11.  
    user posted image Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )                
    ?
    user posted image Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )             20.5.  
    05.11.  
    user posted image Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )             02.04.
    06.11. 

7.11.
    user posted image Lupinica                   (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               22.4.          24.4 
    user posted image daisy1980                (28)     (1user posted image ,1user posted image )               2.6.
    user posted image tante                         (?)     (?. ,?.user posted image )                 7.5.            28.4.
    08.11.  
    user posted image aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )                  
    ?
    user posted image zanka                        (?)     (2. ,?.user posted image )                15.4.
    09.11.
    user posted image m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )            02.04.
    10.11.  
    user posted image robika                         (?)     (3. ,?.user posted image )                ?
    11.11.  
    user posted image srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,?.user posted image )                 
    ?
    user posted image divja                          (26)  (1.user posted image ,?. user posted image )            12.5.
    12.11.    
    user posted image *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )             30.3
    user posted image  jona3                          (31)   (3.user posted image ,3user posted image         29.5.          4.5.
    13.11.  
    user posted image nina68                      (40)   (3.user posted image ,user posted image              30.4.     12.5. AC 29.5.

user posted image valerija77                (31)   (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
    14.11.
    user posted image Nezy85                     (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )            07.05.        
    15.11. 
    user posted image  Mashy                         (27)   (1.user posted image ,1.user posted image )           2.6.           8.5.
    user posted image sasika                       (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.
    user posted image ninka80                    (28)  (2. user posted image ,2. user posted image )            6.5.             14.5.
    17.11.
    user posted image among_the_clouds   (?)    (2.user posted image ,?.user posted image              21.5                 11.5
    18.11. 
    19.11.
    user posted image stelaJ                        (?)     (1. user posted image ,?.user posted image )                   ?            
    user posted image  MajchaT                  (?)      (1.user posted image  ,?.user posted image )                   ?                    
    user posted image december06              (30)   (2.user posted image , 2.user posted image )             14.5.              14.5.                        
    20.11.
    user posted image pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image )                23.4.            12.5.
    user posted image sashy                         (20)   (2.user posted image ,?.user posted image )                  ?                  11.5
    21.11
    user posted image summer410               (29)      (1.user posted image ,?.user posted image )            23.4.           7.5.
    22.11.
    user posted image nina7                         (27)      (2.user posted image ,2user posted image )             12.5            12.5.
    user posted image moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )           21.4
    user posted image   giotti                        (33)      (2.user posted image ,?.user posted image )           30.3.
    user posted image Menta                        (27)     (1.user posted image ,?.user posted image )           20.4.
    23.11.
    user posted image tassika                       (25)     (2.user posted image ,?.user posted image )           22.5.        15.5.

24.11.
    user posted image  bellamia                       (?)     (2.user posted image ,2.user posted image )             ?              11.5     
    25.11.
    user posted image  eva 1                           (?)        (3.user posted image ,user posted image )              21.5.         18.5.
    28.11.
    user posted image korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )            ?                  18.5.
    user posted image pi82ka                       (26)    (1.user posted image ,1.user posted image )            4.6.           13.5.
    29.11.
    user posted image mariee                      
    (25)     (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.               18.5.
    30.11.
    user posted image  katyn                         (26)     (1.user posted image ,1.user posted image )         4.5.              19.5.
    XX.XX. 
     user posted image **lunica**                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )          ?
    user posted image D.Mateja                     (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
    ?
    user posted image anonimnauser posted image          (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.
    user posted image monika985                (26)      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.04.            23.4

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 47

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
    Žana21 user posted image
    nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
    water lilyuser posted image
    Twixy user posted image user posted image  
    MalaRožauser posted image
    miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1716
    4.5.2009 17:42:00   
    Anonimen
    Bellamia jest jo mam pa 12.5, škoda da je nimam isti dan kot ti? pri keri jo pa maš? Jest jo mam pri svoji G, Lomškovi.
    Kej več pa zaenkrat nimam časa pisat ker se skoz s tamalo igramuser posted image , zdele sva mal na terasi

(odgovor članu bellamia)
      Neposredna povezava do sporočila: 1717
    4.5.2009 18:22:27   
    jona3
    punce mi smo nazaj in rezultati so baje ful dobri in je vse ok povedala nam je pa da bomo dobili še eno punčko. 

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1718
    4.5.2009 18:27:44   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: jona3

punce mi smo nazaj in rezultati so baje ful dobri in je vse ok povedala nam je pa da bomo dobili še eno punčko. 

superuser posted image user posted image user posted image . Pri kateri si pa bla? Jest sm bla prvič pri Strahovi pa mi je tud že takrat napovedala, zdej mam pa pri svoji g pa se bojim da bo kao rekla da je še prekmal, ker ona noče še tolk kmal govortuser posted image . Jest bi pa tolk rada vedla

(odgovor članu jona3)
      Neposredna povezava do sporočila: 1719
    4.5.2009 19:17:45   
    valerija77
    Čestitam Jona za še eno pupo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1720
    4.5.2009 19:48:23   
    eva1
    Hoj!

No super, za vse dobre razlutate na NS....jona čestitke za pupo!!!

nina7-jaz sem bila pri lomškovo na NS pri drugem otroku, pa tudi pogledati ni hotela spola je rekla, da se pri 12 tednih še ne vidi in konec! Pri prvem pa sem bila pri dr Geršakovi, pa mi je pravilno napovedala fantka! Jaz sem tut ful firbčna, kaj bomo imeli..sem naročena pri Dr. Strahovi 18.5, upam da se bo videlo!
    So me pa danes sosede gledale, pa gledale..pa reče ena kaj te lahko neki vprašam..pa jst rečem, ja...si ti noseča, ane..pa reče, ja sej se ti pa že kr vidi..hahaha..no je pa res, da sem že prej imela trebuh, ker mam kr neki kg preveč, ampak sedaj se je vse napelo, in je iz šlavfkov ratal 1 trebuh in je res že dost opazno!
    Zdej pa šibam dat tamaladva spat....

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 1721
    4.5.2009 20:34:48   
    Pecorella
    Lep pozdrav tudi od mene....vas prebiram non stopuser posted image in čestitam vsem za dobro opravljene ns!super!user posted image samo še nekaj....nina7...za tisti seznamček oz.koledarček: na 66.strani si me že dodala, sedaj me pa zopet ni. ko boš imela čas, pa popravi (če lahko). lepo prosim. to je moja prva nosečnost, prvi otrok, nuhalno sem že imela 25.4., naslednji pregled pa imam 7.5. tako...lep pozdrav in uživajte!

(odgovor članu eva1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1722
    5.5.2009 8:36:24   
    summer410
    IZVIRNO SPOROČILO: bellamia

ojla!

jaz imam pa NS v Domžalah 11.5. ob 16.40,
    če ima katera isti dan se mi lahko javi...
    sem pa v 11t in je slabost že minila....
    zdaj mi raste trebušček 100/h, veliko prej kot pri prviuser posted image ,
    sem le neskončno utrujena, predvsem popoldan,
    pa kava mi smrdi....fuj!!!! (prej pa tako strastna kofetaricauser posted image )

a me lahko katera potolaži da je 2 porod vsaj malo lažji????
    sicer grem na ultivo, ampak strahec je vseeno prisoten....user posted image

vsem user posted image lep pozdravček

ojla....

kam boš pa šla na ultivo??....ker baje na Ptuju tud če se zmeniš ne nardijo radi...in sestre čakajo dokler ni prepozno

(odgovor članu bellamia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1723
    5.5.2009 9:29:16   
    Pikapoka83
    Pozdravljene sonosečke. A med vami katera uporablja angelsound? Z možem se pogovarjava o nakupu, pa me zanima kaj si mislite o tej napravici.

Za naš koledarček pa: stara sem 26 let, to je moja druga nosečnost. Doma imam že eno navihanko staro 3 leta in pol. Naslednji pregled imam 2.6., NS 12.5. - komaj čakam, da tudi moj dragi vidi najinega sončka :)))

Kje kupujete nosečniške hlače tiste z močnejšo postavo? Problem imam ker sem visoka. V H&M mi ustreza št. 44, vendar ali je ozek model ali so mi hlače prekratke. Ko grem na NS v LJ bi rada skočila v šoping, sam ne vem kam, da bi našla kar iščem. LP :))

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 1724
    5.5.2009 9:38:12   
    toba
    Pikapoka83 najbolje,da greš v BTC, tam imaš Kepico, Popek, H&M. V Nami (v centru) ima nekaj malega tudi Benettonu, pa na Vodnikovi cesti je ena trgovina (žal ne vem imena), zraven Vodnikove domačije.
    Več se v tem trenutku ne spomnim.
    Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
    lp

< Sporočilo je popravil toba -- 5.5.2009 9:40:48 >

(odgovor članu Pikapoka83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
    gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!