tassika
|
Moje sožalje murkica. Rožica, tudi jaz se mi zdi da bolj spim, kot pa res spim, me pa enkrat trese, drugič kuha, nikoli pa ni nič prav. Summer ga počakam, da vsaj nekaj pojeva skupaj, vmes pa jem najprej zajtrk, potem si pa skuham kakšno juhico ali pa kos kruha z zdenka sirom, nekaj takega ali jogurt (čeprav ga ne maram, ampak je baje zdrav in potem se pomatram) Midva pa sobice še ne bova tako hitro naredila, samo okna je pa res potrebno zamenjati, ker ful piha notri, vse kar morava je da v najini spalnici prestaviva posteljo, da bo šla lahko še zibka notri, ostalo pa lepo počasi. Ne vem kam naj dam previjalno, meni se zdi v spalnici super, tudi kopalnico imam blizu, ker tam niti pod razno ni prostora, me pa skrbi, ker imam spalnico rada bolj hladno, da ga ne bo zeblo, čeprav sem v svoji knjigi prebrala, da naj ima ponoči v sobi 18stopinj, ker je to ravno prav. No ja saj imam še čas razmišljat. Evo tukaj je pa ta stran o koateri sem govorila, se kar najde kaj ugodnega. KLIK Aja še eno vprašanje, kaj pa boste nardile s paketom, jaz glede na to, da zdaj večino dobim kar razmišljam, da bi vzela denar.