katrin***
|
malamravljica...hvala za link. Še nikoli nism bla v Italiji in nimam pojma kje je kakšna trgovina. Sem pa že začela za vozičke gledat in ugotovila, da so tam zelo cenejši od naših, pa še full so prijazni in ti v enem dnevu odpišejo na mejl, če te kej zanima. Tako, da midva greva definitivno po voziček v Italijo enkrat poleti in bova verjetno še kaj nabavila v tej trgovini, ker je full velika. Bomo videli. Kar se spanja tiče sm tut js najprej rekla, da bo takoj spal v svoji sobici, pa me je samo čudno pogledal in rekel, da to pa itak da ne, da kako pa... Uglavnem zakompliciral je u nulo, da kako pa bo sam ipd. Se popolnoma strinjam z vami, ki pravite, da ko dojiš, naj bo zraven, da se ne sprehajaš ponoči, ampak ga samo pristaviš in daš nazaj. Potem, ko pa že sam prespi noč pa naj spi v svoji sobici - upam, da bom prepričala, da je tako najbolje, če ne nej pa sam vstaja, pa bo vidu kako hitro ga bo preselil . Pri nas je piknik uspel, danes pa bomo na lahko zelenjavni hrani, ker enostavno ne morem več. Trebušček se je tudi meni v zadnjem tednu kar razširil, prej ga pa ni bilo nič. Zanimivo koliko se lahko v enem tednu zadeve spremenijo. Js bom v tem tednu povedala v službi in upam, da bodo ugodili moji prošnji, da delam čez celo poletje, ker me potem ne bo več (delam preko študentskega servisa namreč). Mislim, da bo direktor sicer začudeno pogledal, potem pa bo za moj predlog. Ker bi bil že čas, da se tale projekt na katerem delam, že zaključil in mislim, da bom ravno do septembra speljala do konca. Če je katera študentka mi lahko prosim pove ali lahko med porodniško delaš preko študenta ali ne? Crystall... vse najboljše tudi od nas Uživajte, se slišimo