stuhica
|
Ojla čvekice, ja Karmen b sej se kr strinjam d aje boljš dnar pršparat pa kupt kej pametnejšga, midva bova v glavnem pustila vse stvai od Alvina tako da ne bova nič kaj preveč kupovala, razn zdej bova mogla verjetno njemu novo posteljo, pa jo bom verjeno dala delat, da bo malo dvignjena in da bo imel kak predalček ali dva da lahko pospravim stvari notri. Vse ostalo posteljico, avtosedežek, itd... bo naš novi podnajemnik podedoval, edino če bo punčka bomo mogli it v manjši modni šoping tako, da edino to v večji meri. Nekaj stvari mi je itak podarila že sestra že prej ( baldahininček, pa en večji avtosedežek pa posteljino... itd... ). Tako da se je že takrat nekaj prišparalo, zdej se bo pa kr malo več, hvala bogu.. Crystall jaz morem rečt da včasih res pazim tudi na E-je pa saj ko ene dvakrat kupiš naslednjič že skoraj veš katei izdelek je tisti, kar se tiče bio hrane ne kupujem prav pogosto, včasih, glede zelenjave in sadja glede transporta, ti pa lahko rečem, da danes tudi transport ni tako počasen, važno je kako s e le ta zelenjava oz sadje hrani, če je npr.neprimerno skladiščeno- hladilnice, primerna temperatura itd.. je lahko tudi pri nas iz naše okolice zanič... tako da, no ja ne bi se ravno stinjala s tabo glede tega, saj ne veš kako so to blago pri nas skladiščili ali pač... sej ne da bi zdej pa ostale države zagovarjala ampak tud pri nas včasih dobiš zelenjavo, ki je kao domača pa že drugi dan v hladilniku že zanič tako da... TAle bio sem pa že kr malo skeptična da je kr lahko vse Bio... tako kot ne verjamem več trgovinam ki prodajajo raznorazni črni kruh ali polnozrnati in ne vem kakšen še, in glede na to da si merim cuker, ugotovim da le črni kruh ki ga doma naredim sama je pravi neobarvani črni kruh in dietni z NGKI je tisti pravi ostalo je pa vse barva, ki zavaja kupce....tako da tudi temu Bio ne verjame, žal ni vse zlato kar se sveti... glede kozmetike, jaz uporabljam zase samao niveo, za lase, za obraz, za tuširanje in podobno, kakih lepotilnih in nekih hudih negovalnih nočnih pa posebaj dnevnih pa ne vem kakšnih še dragih kremic si pa tud ne kupujem zaenkrat. Sem bolj za anit kozmetični tipček sploh kar se šminke tiče, samo kako šminko za ustnice, lak za nohte pa maskara ostalo pa pri meni NO go... že od nekdaj... moj obraz pudra še v življenu ni vidu in ga tud ne bo verjetno... emaaa luštkan trebušček... Vse ostale ki uživate na morju želim vam lepo vreme ( no ja tud tistim ki smo obtičali doma) uživajte, božajte svoje bušije, skratka lepo se imejte.