|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
1.5.2009 13:10:17   
malaMravljica
nekaj mi nagaja rr, noce mojega odgovora pokazat.

Crystall, prepozno sem dobila tvoje opozorilo, jaz imam pa cistilno akcijo danes. Pa se sama ne vem kaj me je pravzaprav picilo.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
1.5.2009 13:22:50   
Meliitak
user posted image user posted image user posted image Živel 1.majuser posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

Joj, joj, joj...sploh vam ne morem sledit, prvo vozički, potem jogiji, nato bio hrana in E-ji...Kar  se tiče vozičkov in opreme se trenutno ne ubadam s tem, ker morava z mojim vse najine dohodke preračunat v odhodke in kolk nama ostane je bolj bora izbira ali pa sva celo na minusu...jah tako je to če si v taki službi...upam, da bova nekaj stvari dobila, jasno nekaj pa bova tudi mogla kupiti. V glavnem tudi okoli tega ne kompliciram preveč, vse ob svojem času in v upanju na sorodnike in prijatelje.

Hrana in E-ji. Priznam tudi sama vedno obrnem embalažo v trgovini in pregledam sestavine, se resnično velikokrat odločim na podlagi tega, dostikrat pa si rečem "kaj za vraga, sj mi paše" in si vržem v voziček. res pa je da že nekaj časa kupujem v glavnem slovenske stvari, prvič zaradi podpore, drugič pa ker verjamem v naše proizvode bolj kot v druge...ravno prejšnji teden je imela sodelavka poslovilno in je prinesla narezek s pršutom in raznimi salamami...mmm kako mi je zadišalo...pa sem vzela, sem se vsaj duševno bolj počutila...jah sem pa čez kako uro šla na wc in se tekoče olajšala, to pa je cena za to...pa kaj...bistvo vsega je, če ti paše jej! Bio je pa po mojem samo krinka, da se več proda, mogoče res nekateri proizvodi vsebujejo manj konzervansov ali nič in niso špricane zadeve, ampak ob pridelavi se tudi kao zdrava semena lahko razboljo, kot človek...

upam, da si kajkmalu spet vzamem čas za debato, ker me pošteno zanima kaj dogaja...uživajte in rade se mejte

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
1.5.2009 13:55:30   
september25
Lep pozdravček vsem user posted image !
Joj kak ste se razpisale! Ravn se odpravljamo k kosilu zato bom samo na hitro neki vprašala!
Kakšne mere posteljic boste kupile? Bolj kot gledam po netu, se mi zdi, da imajo na razpolago v 3/4 trgovinah posteljice od Lip Poljčane-meni pa niso všeč! pa tud mere so sam 60x120! Zibko že imamo sposojeno, če bo punčka ne potrebujemo nč, drgač pa bova kupila novo posteljnino.

Pa še nekaj glede šampionov. Danes sem jih jedla-najprj sem jih skuhala, nato prepražila in potem spekla z jajčki! Ko me je moj vidu kaj jem, me je tako nahrulil, da je to nevarno za bebija, ker napenja, meni pa ni bilo nič jasno in sem za to prvič slišala! user posted image

KAkšne so vaše izkušnje?

Vsem želim lep vikend!!!

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
1.5.2009 16:54:36   
gorenka
zaenkrat še nikjer nisem zasledila da bi bili šampinjoni kaj nevarni...sem jih že sama pripravljala in jedla..v rižoti ali v omaki, pa mi ni bilo nič. bi znala tista jajca ki so bila vmešana zraven bolj napenjati kot šampinjoni...tako da brez panike...če te bo pa slučajno malo napenjajo bo pač tvoja user posted image  mislila da je v jakuzzijuuser posted image

lp,

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
1.5.2009 18:17:53   
ninasiki
čau punce

evo po ceuuuuumu tednu sej janljam sem bila z mojim pri babici v bosni in sva ji zaupala novico tko da je bla fuuuuul vesela in sem ugotovila da so babice veliko bol vesele k ba kdor kol drug user posted image user posted image

drugače vas nisem še prebrala ker je tega ogromno ste ble kr pridne tko da bom mela dons kr velik delauser posted image user posted image  

bodte pridne pa se slišmo zvečer in seveda veseu praznik

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
1.5.2009 22:00:40   
stuhica
Ojla,

september 25 ja midva sva za tamalega kupila od Lip poljčane posteljico  (bele barve pa dimenzije so tudi 70x140 tako da jo ima sedaj sicer že kot posteljico, ampak jo bomo porabili verjetno za novega user posted image , njemu bomo po vsej verjetnosti dali delat novo, saj bova mogla po meri delat, ker drugače ne bova nikamor nič spravla v to najino malo gnezdece. (2 sobno stanovanje).

Chrystal ja so kar tranzitni časi zelo kratki, tako da te ni treba skrbet... user posted image , je pa tako kot je že ena napisala najbojlj bio hrana je tista ki jo imaš doma, pa da maš kakega kmeta k veš kaj od njega kupiš in to je to.

Ninasiki si že nazaj od babice- s kerga konca bosne, jaz si skoz pravm bi šla rada v Sarajevo na ene ornk taprave čevapčiče pa mi še ni ratal, zdej ko sem nosečka pa itak niti ne smem pa tud z tkao nosečnostjo se ne bom spravila verjento letos nikamor.

Moj dopust bo verjetno kar naš olimpijski Bazen v Radovljici tako da upam le da mi bo G dovolil.  žMorje bom pomoje vidla le 22. maja ko bom šla po svojo  uradno Diplomo v portrož, pa upam da mi uspe našga prepričat da bi pri sestrični prespala v kopru in naslednji dan morda šla v šoping v Trst.

ŠOPINg v TRstu se sploh kaj splača ve primorke, ste šle kaj pogledat, pa ostale ste oz. hodite kaj v ITa v šoping, ( obleke, itd...) bi mi kak nasvet res prav prišel).

IKEA malo sem gledala katalog od ikeje pa sem mal študirala da bi morda kako stvar kupila tam- morda posteljo za Alvina, pa me zanima, če ste in kako ste kaj zadovoljne s tistim pohištvom iz IKEje. Do sedaj sem bila v tej trgovini samo enakrat samkrat in takrat kupila le eno mizico za v dnevno čist na easy, ker smo bili brez pa še kar stojiuser posted image

tolk za zdaj, gem mal pogledat če se mi bo dal kakšno seminarsko za šolo nardit... čeprav rahlo dvomim, če bom malo pogledala po forumu bom sigurno zabluzila še kako urico tuki gor...

drgač pa lahko nočko souser posted image  srečke!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
1.5.2009 22:10:10   
sonncnica
Živijo!

Zadnjič sem klicala v zdravstveni dom, pa mi je rekla, naj pokličem maja meseca in se prijavim na materinsko šolo. Mislim, da bo nekje konec maja in junija - v Sežani, drgač ti pa pošljejo seznam predavanj po pošti. Tako, da se prijavim drug teden.

Najprej sem sicer mislila hodit v Postojno, ker sem pri Merlotu, ma je brezveze delat kilometrino, če imam predavanja pred nosom.

Se verjetno vidimo...

LP

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.5.2009 9:47:18   
palegia30
Ojla,

evo glih pijem kavico in pojem zajtrk ter grem na rekreacijo danes, je tako lep dan.

Stuhica jaz sem bila zadnjič v Ikeji v Celovcu in imajo tako lepe stvari posteljico, klasično dobiš za 80-100 eur, barve so različne, jaz si bom ša tja kupit vse drobnarije ker so lepe in ful poceni. Posteljo sem že v Bushiju kupila. Sploh kar se tiče previjalne (imam bolj majhno stanovanje) tam dobiš takšno res lepo in praktično za 30 eur. Pa razni slinčki, dekoracije, posteljnina, dekice... Tako, da se takšne stvari res splačajo. Kolegica si je kupila posteljico za tamao in je enaka kot v baby centru je dela 80 eur, v baby centru jo ne dobiš pod 200 eur. Tako, da se splača. Jaz bom ša v nabavo konec poletja po vse drobnarije.

Glede Trsta sem bila zadnjič pa je odvisno kaj ti je všeč, kitajske so poceni a jaz tega ne nosim, v navadnih trgovinah so pa cene enake kot tukaj in ni kaj preveč izbire, odvisno kaj ti je všeč.

Danes me spet malo glava boli a ne upam nobenih tablet jemati, zgleda ker sem spet spala eno uro dalj pa se pozna. Ni službe pa takoj mao poleim dalj časa.

Nosečke spočite se in lep dan vsem!

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.5.2009 10:00:37   
malaMravljica
stuhica, kaj si zgoraj napisala, da se v nosecnosti ne sme civapcicev? Zakaj pa ne, ker jaz sem jih ravno zadnjic delala in potem se jedla. Saj je prepeceno meso, zakaj se ne bi smeli potem.

Glede Ikeje pa se moj nakup. Pri njih sem kupila posteljnino  in je super. Narejena tako, da se ti ne razvlece takoj, da ostanejo robovi, ko jih likas, sam pouster nima gumbov, se morem enkrat dat in nekaj gor zasit, ker sedaj dol padajo pousternice. Hmm, kaj dekice imajo tudi kaksne fajn v Ikei, jaz imam Ikeo cist blizu in do sedaj sem se se bremzala z obiskom, sam ko boste sedaj vse zacele hvalit pa ne vem kako bo user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.5.2009 10:23:41   
palegia30
Stuhica vse imajo od pribora za tamale do igračk, dekoracije, blazin...Vse, tako, da le skoči v Ikejo ti ne bo žal.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.5.2009 10:35:39   
palegia30
Ups mislim mala mravljica...

Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.5.2009 10:42:46   
malaMravljica
palegia, ce bi  moj vedel v kaj me spodbujas bi te nahrulu user posted image user posted image user posted image moj me je od zacetka mal nazaj drzal, da se nisem prevec veselila dojencka, ker imam ze en ss za sabo in se je bal razocaranja. Pol je pa sam v navdusenje padel user posted image Sam pol sem mu pa en dan pokazala oblekce, ki sem jih ze kupila za dojencka in je spet rekel da tega je pa ze full. No, saj tudi je user posted image Pol mi je pa vprico njega ena mlada mamica razlagala, da se vse kupi po rojstvu ne prej, sam jo ni cist resno vzel, tako da ni bilo vecje skode. Sedaj bo pa kmalu itak cas, da resno naredim plan kaj se rabim. Oblekce vec ali manj imam, ostalo pa se nic. Pa rabljenega ne bom dobila na zalost nic. 

Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.5.2009 10:47:20   
malaMravljica
Punce, sam se nekaj vam morem povedati, pol pa grem na soncka.

Od vceraj cutim bejbija kako se premika brez da lezim in tipam trebuh, prejle je spet mal telovadil. Tako lepo je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.5.2009 18:22:03   
september25
Lep pozdravček! Sem na pikniku in sem mogla mal pregledat odgovore!

Gorenka tud js mam takšno mnenje, ampak ker sn tud jajčka ful spekla, mislim da neke grozne škode ne more bit.

stuhica pa za novorojenčka si mela zibko al je mali takoj spal v tej posteljici? nekje sem zasledila gnezdece-da ga daš v posteljico in je potem primerno za novorojenčka.

Če je katera iz Rogaške ali okolice- materinska šola se začne 26. maja - potrebna je predhodna prijava!

Lep dan vsem, šibam nazaj k stari mami!!
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.5.2009 20:05:14   
frrrr
ikea - mi smo v ikei nabavili posteljico (140x70), obrobo za posteljico, vzmetnico, podlogo za na vzmetnico, posteljnino, odejo, vzglavnik (ki ga zadnje pol leta uporablja)... tudi uno za nad posteljo obesit, z igračkami, pa ropotuljico in želvo, ki poje uspavanko... sedaj pa še kakšne igrače (leseno železnico, posodo za kuhat, prstne lutke, igralno preprogo s cestami,... ) pa stensko lučko za ob postelji, zaščito pri štedilniku, lučke za v vtičnico s senzorjem. pa tudi sicer imamo mizice v dnevni iz ikee, pa računalniško mizo in nekaj luči, kopalniške opreme in kuhinjske opreme... pa še kaj bi se našlo user posted image

super za vse brcike... in lepo preživete dni v družbi svojih najdražjih... izkoristite še jutrišnji dan... potem pa spet delovni dnevi...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.5.2009 20:09:21   
katrin***
živjo vsem user posted image ,

mi lahko katera prosim točno pove, kje se nahaja trgovina v Italiji Tutto per il bambino, če grem iz Ljubljane.

Hvala pa se oglasim še, ko pridem iz piknika user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.5.2009 20:09:33   
frrrr
september25, mi smo imeli malega od začetka v posteljici 140x70. se je kr majhen rodil 48cm in bi se čist izgubil v tej posteljici, zato sva ga prvi mesec ali dva polagala v posteljico malce drugače. po dolžini je imel 70, širino sva mu pa omejila z obrobo za posteljico. tako se je počutil veliko varnejšega. v začetku se tako malo premikajo, da lahko otroku kako drugače narediš manjše gnezdece (z odejo, kopalno brisačo,...) in mogoče ne rabiš kupovat gnezdeca. je pa tut odvisno kolk to stane.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.5.2009 20:13:20   
frrrr
malaMravljica, js tut v prvo skoraj nič dobila rabljenega, ker sem bila prva med vsemi kolegi... sem pa zato veliko oblačilc kupila kr rabljenih preko neta (oglasi na forumih) in ni šlo tolk slabo skoz. voziček sem dobila podarjen kot sem že napisala. previjalno desko (takšno za na posteljico ali kam drugam, mi jo imamo na pralnem stroju in elementu) sem kupila pa v trgovini z rabljenim materialom in je bila kot nova.

Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.5.2009 20:13:41   
frrrr
zdaj pa res grem user posted image
lepo se mejte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
2.5.2009 20:28:11   
malaMravljica
katrin,
poglej na ta link, ti kaj pomaga? Toliko kot jaz poznam tisto obmocje se ne bi smela izgubit.

http://maps.google.it/?q=34074%2CGORIZIA%2CMonfalcone%2CPiazza+Della+Repubblica%2C+12

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
2.5.2009 20:36:05   
malaMravljica
Ja, jaz sem tudi nekaj oblacilc rabljenih kupila, oblacilc st 56 in 62 imam ze skoraj zadosti, se kaksna malenkost.
Sedaj mi ostaja podrocje kozmetike in malih pripomockov, pa pol se lupinica, vozek in sobica. Za nabavo sem zadolzena jaz, ker moj toliko dela in res nima casa popoldne okoli skakat, pa se meni je tako fajn to nabavljat in proste roke imam.

Sam vceraj me je mama nekaj sprasevala in sem ji rekla, da bo dojencek takoj v svoji postelji in svoji sobi, pa se ji je tako zasmilil, da zakaj ne dava postelce ob najino posteljo. Sedaj pa ne vem, bi res morala na zacetku dojencka pri nama v sobi imet? Saj otroska soba je tik poleg najine, vrata skor cist skupaj in oboje vrat bom imela odprte, pa se elektronsko varusko mislim nabavit.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
2.5.2009 20:48:45   
emaa
malamravljica moja dva sta bila 46 in 47cm, ko sta se rodila, pa 2kg, sicer je bil samo Luka doma, ampak vseeno ni spal pri nama v sobi. Smo vsi bolje spali na račun tega, pri dveh mesecih mi je že prespal noč brez hranjenja. Majo pa novorojenčki res radi, da jih pri spanju mal bolj tesno poviješ, bolj v štruco, se bolj varno počutijo. Midva sva morala tudi vse kupit, ker je svakinja isti čas rodila, ostali se pa niso ne vem kaj ponujali. Pa zato midva zdaj naprej posojava, čakam, da mi vrnejo banjico, pa oblačila 50-56. Oblačil imam pa itak dovoj, ker sem imela dva hkrati. 

Neposredna povezava do sporočila: 2472
2.5.2009 20:51:19   
Februarka08
Čer.

Evo, mi smo doma, je blo luštno, samo prekratkouser posted image
Malamravljica, sem prebrala samo zadnji link glede sobice... moje mnenje - mi2 imava tudi sobico čisto najine spalnice, pa je mala spala toliko časa pri nama, da ni prespala cele noči. Večina jih tako dela, eni se pač odločijo drugače. Če dojiš, je to najlažji način - vzameš iz posteljice in ga prestaviš k sebi... poznam eno, ki je mela user posted image v sobici, potem sta se pa dojile na kavču v dnevni sredi noči, da ni hodila v spalnico. Saj pravim, kakor komu paše, jaz vem, da bo spet isto - ko bo prespal/a celo noč, gre k sestrici v sobo, prej pa neuser posted image uf, sem se pa razpisalauser posted image

Vsem lepo nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.5.2009 0:53:11   
stuhica
user posted image Dobr jutr... hahaha user posted image user posted image  ne morem spat pa sem se spravla mal pogledat na računalnik!

Hvala vam za odgovore glede IKEE sigurno se bom  opogumila ( ssamo moja denarnica se mora mal nafilat.... user posted image ) pol pa v šoping pa našga prštimat da bova šla, če ne pa sestro k ima večji prtlažnik... user posted image user posted image

September 25 Ja midva sva posteljico nabavla 70x140 iz Lip poljčane ( je bila kr draga)...V glavnem je takoj spal v tisti postelji, je že ena napisala da se res na začetku kr mal zgubi otrok notri ampak itak še ne kobacajo tako okrog in okrog  tako da je šlo BP.  Lani sva mu pri enem letu in pol snela dol  stranico, tako d aje brez, ker nama je 2x ponoči padel iz postelje, se je enostavno dvinil, zazibal in tresknu, tako da sem se ustrašla in iz preventive snela stransko stranico dol, je ne dvakrat je še dol padu z enih 20-30 cm pa ni blo panike pol se je pa navadu spat...

-ČEVAPČiči- in ostal hrana pri meni je tako da sem na strogi dieti user posted image user posted image zaradi gestacijskega diabetesa, tako da pravih čevpačičev  v slastni lepinji ne smem, sem si jih pa sama kupla in spekla včeri in dons, pa pojedla z velik solatke, paradajza in seveda  dietnega kruha z NGKI.  Drugače pa ja ostale nosečke user posted image srečke lahko itak jeste skoraj čisto vse... Jaz sme se dons celo pregrešila z 2dcl kokakole...user posted image  ja no kaj čem če mi je pa tako pasala zaven čevačičev... njammmmmmmmi 

FRrrrrrrrrr vidm da si ogromno stvari nabavla v ikei, ja ko sem gledala katalog, ki i ga je posodila soseda, je ful enih stvari pa res ful ful pocen proti našim cenam, sploh te malenkosti ki se tako hitro naberejo.

Mala mravljica user posted image user posted image user posted image  bravo za user posted image , ti ga sam lepo boži svojga buškota... čakaj tiste prave ornk brcike pa še pridejo, k ne boš vedla al brca la te boksa... user posted image user posted image   za čevapčiče sem pa že zgoraj omenla....

Palegria  ja kitajčki mi niso ravno priljubljeni, čeprav včasih sem kako jopco, tam kupla ostalo mi  pa glih ni...  Bomo vidli kako se bom počutla ko bom šla na podelitev, morda pa zaidem še malo v trst na brzino pogledat , morda pa kaj najdem...

OBLekice sem ravno danes popsravila Alvinovo omaro, pregledala kaj mu je premajhno, kaj ima še za naprej oz, kaj še in prerastel, tako da sem bila pridnauser posted image , samo kaj ko me zato dons cel dan že boli hrbetuser posted image user posted image user posted image  no ja morda pa ne zaradi tega... who knows??
Sem pa pogledala še v eno škatlco, k sem si spravla čist nove cunje še nerabljene (dobljena darila itd... ko seje rodil naš alvin) in imam cel kup te bodijev s kratkimi rokavi ali čisto brez z št. 56 in 62 kar bo seveda v veliki meri spet neuporabno, ker bomo rabili bolj tiste mako majčke na začetku, edino 2 pižamici mi bposta čist pravprišli pa dve majčki ostali bodiji bomo pa dieli. Moram potem še pregledat celo škatlo od Alvina kaj sem spravla, čeprav sem veliko stvari že razdajala naprej. Tako d amanjši modni šopingi še ostanejo za proti koncu.  Če bo fantek bomo imel veliko že zaloge , če bo punčka pol bo pa treba mal več kupit... user posted image

Spanje otročka- ja moj mnenje ( kot pravi Februarka) je fajn če dojiš otročka, da ga imaš kje blizu in ga daš ven iz postelje k sebi, pa ga samo lepo prestaviš nazaj. Midva sva imela ( imava še danes) posteljico takoj zraven najine in je bilo tako kot sem napisala... Zdaj pa mormo v sobo stlačit š eno psoteljico.. user posted image user posted image user posted image

Nič grem gledat mojga sončka, ker se danes nekaj zbuja in malce kašlja, ušpam da ni nič hudega...

lahko nočko user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.5.2009 1:48:53   
tršica
Lepo pozdravljene!

Sem nova, pa da se pridruzim debati. Nekaj sem brala, pa da takoj pomirim tisto, ki jo čaka strokovni izpit. Nič kaj tako strašnega kot vsi govorijo. Jaz sem ga naredila v prvem in zanj sem se pripravljala 3 dni. Ampak zares intenzivno od zjutraj do poznega večera in naslednji dan spet. Če greš na spletno stran od sviza (vsaj predvidevala sem, da je tvoja stroka poučevanje), najdeš forume na temo strokovni izpit. Če že imaš določeno komisijo, potem si poišči člane, in našla boš najpogostejša vprašanja, ki jih postavljajo. Predlagam, da se naučiš seveda vse, ta vprašanja pa si še posebej pogledaš, ker se ponavljajo.

Glede opreme... naj povem, da imam rok 13.10.... Veliko sem dobila od svakinje oblačil, dobim še voziček, otroški stolček... Od sestrične še posteljico, banjico, hojco, oblačila, nosečniške hlače, ki pa jih še ne rabim. Trebušček skoraj še ni viden. Me pa kavbojke že pošteno tiščijo. No, pa saj za v službo jih tako ne nosim, dvojne navadne hlače še pa tudi gredo skozi :) Skratka, zelo ugodno bova prišla skozi. So pa stvari zelo lepo ohranjene.
Posteljica je 140x70 kar se mi zdi uporabno še za kasneje. Voziček je pa chicco Ct 0.1 na štiri kolesa. Mislim, da je čisto ok za naše potrebe. Najti morava samo jajčko, ki bo ustrezala na ta model. No, tu pa sem naletela na manjšo težavo, saj je ta model star nekje 2 leti in oglasi po bolhi so stari. Verjetno so te zadeve že prodane. No, pa ne bomo obupali. Zagotovo se bo kje našlo kaj. V trgovini pa še moram preveriti, če slučajno ne bi ustrezal tudi kakšen novejši model jajčke na ta tip vozička.  

Tudi sama sem vraževerna in še ne "kopičim vsega na kup". Sem imela lani en ss in sem zdaj bolj previdna. Zato se tudi šele sedaj oglašam na forumu. Kupila sva samo kengurujčka, ker je ravno tako naneslo. Ostalo pa kasneje, ko bomo spremljali naš razvoj. Naslednji pregled imam 14.5., morfologijo pa je rekla, da mi bo delala šele junija. Ne vem če je to ravno ok al ne, pa ji že menda moram zaupat. Če pa katera pozna kakšno dobro g ali kakšnega dobrega g v celju, pa takoj menjam.

A mogoče katera ve, kdaj bo materinska šola v ce? 

Glede hrane ne kompliciram. Jem kar mi paše, veliko pa pijem vode, ker v službi cel dan govorim. Nimam slabosti ali zgage, nekaj mi je sicer pokalo po krizu, ampak zdaj je naceloma vse ok. Res pa se kar dosti ukvarjam s športom - badminton, odbojko igram nekoliko manj, komaj pa čakam vremena in sezone za tenis. Pa rolerji še bodo aktualni kakšen mesec, dva.   

Skratka, čim mirnejšo nosečnost vsem, pa da naši škratki pridno rastejo. Oktobra bo pa res gužva v porodnišnicah :) 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?