|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.5.2009 10:33:37   
gorenka
Vidim da se je glede tašč in tastov kar razplementel pogovoruser posted image . Moje mnenje je tko da je stvar pomeznika, ampak dalj k si boljš. Sama imam sicer res srečo s priženjeno žlahto in so vsi ok. Je tudi opcija da bi se midva (ki živiva v majhnem stanovanju) preselila v en štuk hiše, pa smo vsi skupaj mnenja da je čist ok da živiva na svoje. Je imela tut moja tašča z isto temo slabe iskušnje (mladi in stari pač ne grejo skup) in razume naju da hočeva bit na svojem.
Medtem ko moja najboljša kolegica živi v isti hiši pa se krasno razumejo in morm rečt da vsa leta ni enkrat potožila da kaj ne bi štimalo...tako da vsak ima svoje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.5.2009 10:50:03   
tane
Pozdravljene punce,
da se vam še jaz pridružim po dooooooolgem času...smo imeli hude slabosti in bruhanja pa nekaj krvavitve AMPAK zdaj je pa vse ok...trkam na les in se tko lahko pridružim vašim debatam.

manca, glede najlonk za nosečnice ali ne, jaz jih kupim kar v Calzedonii navadne z nizkim pasom in me nič ne tiščijo, stanejo pa 4 ali 5EUR, ker trebušček imam že kar velik, se mji zdijo za zdajle in poletej sploh boljš, ker tiste nosečniške imajo čez trebuh pas in je pol ful vroče, no samo moje mnenje.

Mogoče stara debata...tudi glede nosečniških hlač...jaz imam konfekcijsko št.34 in sem se zaenkrat zredila res samo v trebuh in prsi (ful, modrček za 2 cifri večji?!) tako, da nobenih hlač ne dobim na nosečnišlem oddelku, ker so prevelike tako, da si kupim kar kavbojke, elastične z nizkim pasom, pa spet je boljše, ker nimajo tistega pasu, ker bo čist prevroče...mogoče ideja za tiste, ki ne dobite hlač. Jaz imam že ogledane tudi kavbojke, take tričetrt za 28EUR, ampak ta roba šele prihaja tako, da bom še malo počakala.

brcike oz. metuljčki so že, kakšen teden...brcik pa še ni, komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.5.2009 11:26:34   
katrin***
muca*maca...te žabe so čisto navadne žabe, le da imajo v pasu všitke za bušija. Imaš pa 40,70 in 140 denske, kar pomeni, koliko so močne. Js mam trenutno 70 in mislim, da bo kar dovoljuser posted image . Sm jih kupla zarad tega, da mi ne bi dol lezle. Vroče bo pa poleti tko al tko, če imaš navadne al pa te. Moje mnenje no. Vidla pa nism nobenih kšnih takih nosečniških žab s kakšnim vzorčkom al kej podobnega. Js bom definitivno čez oblekla kšno kiklco, sej pride čist isto, kot pri navadnih.

Uživajte

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.5.2009 11:39:53   
manca
super ste punceuser posted image , hvala za odgovore glede najlonk.  Jih bom šla iskat.Rabim pa tako ali tako samo bež barvo, vzorčastega ne pride nič v poštev.
Upam seveda, da mi uspe do takrat zašit zase in za tamalo oblekico, da bova potem lepi na poroki.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
5.5.2009 12:02:18   
malaMravljica
Joj punce, vse nosite najlonke za nosecnice, jaz sem jih oblekla v nedeljo pod oblekco, seveda nenosecniske in ni nic tiscalo. Kje je moj tgrebuh, pa pdp imam zacetek oktobra user posted image user posted image   sam otrocek je notri, ker zna ze veselo migat. in seveda bom porocala o pregledu, majakla, ce dobim kaksno lepo slikco jo zalimam, da bos videla kaksni so dojencki v tej nstarosti.

Pa se glede tasc in tastov. Moj tast je enostavno zakon, the best je, tasca pa tudi ok. Mi zivimo skupaj v eni hisi, dve povsem loceni stanovanji, le skupna klet, kjer imamo tudi pralnico, vsaka svoj stroj in potem obe uporabljava oba. Nam je cist kul, nikoli problemov, tasca pride v najino stanovanje zeloooooo poredko, ce smo na dopustu pa ji lahko recem, ce mi zalije balkonske roze. V casu mojih slabosti bi umrla, ce bi mogla kuhat, zato sva ji razlozila, da me je napadla huda gripa in sem tako slaba user posted image user posted image user posted image pa je moj spodaj pri njej jedel. Seveda se ne strinjam v vsem z njo, samo saj ne taborim pri njen, me ne obremenjuje njeno mnenje.

Vozicek pa imam trenutno izbran model, barva bo pa verjetno povsem nakljucna, razen kaksna roza, vijola, to odpade.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
5.5.2009 21:11:49   
Crystall
Drage moje!

Naredila sem strokovni izpit in sem zeloooooo vesela. No, zdajle pa pogledam še mail, pa sem dobila sporočilo, da sem dobila dvodnevni paket za dve osebi v enem hotelu na Pohorju in da lahko nagrado izkoristim do septembra. Jupiiii ...

Kakšen dan user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem , ki ste držale pesti za mene user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
5.5.2009 21:44:36   
pinky girll

Čestitke Criystall user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa bil res tvoj srečen dan.user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes imeli generalno čiščenje  stanovana in sem čist utrujena. Še sreča, da mi je mami prišla pomagat, ker drugače bi se moja generalka vlekla cel teden.user posted image user posted image

Gorenka - glede tifola, je meni ginekologinja svetovala, da ga jemljem celo nosečnosr, ker le-ta ohranja posteljico mlajšo. Jaz seda jemljem Elevit, ker imam bolj malo železa, seveda pa vsebuje tudi druge vitamine in minerale. V končni fazi škodit ne moreuser posted image .

Lepo se imejte.  Pobožajte svoje trebuščke.user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
5.5.2009 21:48:51   
malaMravljica
Crystall user posted image user posted image user posted image bravo!

In se enkrat glede folne, moj g. je tudi rekel celo nosecnost.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
5.5.2009 22:58:49   
tršica
Bravo, Crystall! Vidiš, da je šlo in zagotovo še težko ni bilo. Ko greš, imaš polno glavo, pa se ti zdi, da nič več ne veš. Ob vprašanju pa se vse razjasni! Bravoooooo!

Nogavice. Jaz jih potrebujem zelo redko. Nosim navadne, pa si jih pustim pod pasom, pa tudi gre. 

Ima katera kaksno idejo kako se resiti krvavecih in obcutljivih dlesni?

Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.5.2009 1:00:21   
frrrr
Crystall - čestitke za opravljen strokovni izpit user posted image in res imaš čudovit dan, če si še mini dopust zadela user posted image

nove sonosečke tut js pozabila pozdravit - welcome!

gorenka - js sm prve 3 mesece jedla samo folno (tifol), zdej bom pa do konca nosečnosti in pol še v času dojenja jedla elevit (ima poleg vitaminov še folno).
previjalne pa obstajajo takšne deske (js sm jo kupila za 5 slovenskih tolarjev v trgovini z rabljenim materialom in je bila v original polivinilu, torej nerabljena), ki se lahko na posteljico dajo. men je bila sicer ideja o previjalni v spalnici na začetku všeč, potem smo jo pa kr v kopalnico na pralni stroj postavili, pa malce fiksirali. in morem rečt, da se fajn obnese. kopalnica je bolj topla kot spalnica. ob kopanju je manj problemov, ker ni tolk prenašanja otroka ali vode okrog po stanovanju. pa tut ob raznih nesrečah (fantki znajo na začetku kr presenečat s kakšpmi slapovi user posted image ) al pa ob kakšnih drugih rafalih user posted image je čiščenje hitrejše, ker imaš tekočo vodo kar ob previjalni. mogoče vam pride pri nakupu tole moje nakladanje kaj prav, sicer sem se pa spet mau razpisala user posted image

katrin*** - če imaš blizu kakšne starše ali partnerjevo delo dopušča, da počuva za 2-3 urce dnevno otročka, potem ne vidim razloga zakaj ne bi mogla ti vmes glave uporabit za kakšen zaslužek. boš potem boljša mamica, ker boš vmes imela čas za kaj drugega kot plenice. js sm hotela samo povedat, da se res potem prioritete spremenijo user posted image je pa res, da je moj mož prvo leto imel čuden urnik in je bil od 8:30 do 17:30 odsoten, oboji starši pa živijo 120km stran in zato sm imela js dneve prilagojene malemu. če tvoja kratka dnevna zaposlitev ne bo časovno omejena na točno določeno uro, je to luksuz, sicer je pa težko določit pravo uro, ker se otrokov ritem iz meseca v mesec spreminja... itaq pa se boš znajdla in vse ob svojem času seveda user posted image

js imam sedeče delo v službi, a sem si v začetku nosečnosti (ko me je začelo tiščat okrog pasu) izposodila klečalnik (mislim da imamo ene 3 v firmi, ker imamo enega invalida, pol so si pa še eni zmislili, da bi to imeli) in morem rečt, da je super. domov ne pridem utrujena... se pa spomnem prve nosečnosti, ko sem si tale klečalnik omislila 3 mesece pred porodom, da je bilo v začetku kr težko sedet 8 ur, pol pa še na faksu dalje... mi je tak čas že fajn otrdeval trebuh. zdaj imam pa zaenkrat mir s tem, pa popoldne kr skačem za svojim mulčkom user posted image
evo, nekaj takega imam http://www.pivk.si/shop/buy.php?productId=1442 na spodnji ploskvi so naslonjena meča oz. kolena, na zgornji pa stegna oz. zadnjica

tršica - krvaveče in otekle dlesni... kupi si paradontax zobno kremo. mislim, da bo mau pomagalo, vsaj men je v prvi nosečnosti. zdaj se pa še niso pojavile te težave. uporabljam pa od predavanj v materinski šoli (v prvi nosečnosti) sensodine ali paradontax zobno kremo. no, zdaj nisem paradontaxa, ker ima mau ogaben okus in mi ob slabostih ne bi zneslo tisto dat v usta user posted image

zdej grem pa še na drugo rundo spanja, 4 ure sem že odspala, me je z malim zmanjkalo user posted image
lepe sanje...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 6.5.2009 1:01:48 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.5.2009 8:40:12   
september25
Dobro jutro, souser posted image !!!

Crystall iskrene čestitke še iz moje strani! To pa je bil čist zares srečen dan!

Gorenka men je tud gin svetoval, da naj elevit jem skozi celo nosečnost in tudi ob dojenju. Se mi zgodi, da kak dan pozabim vzet, ampak me začnejo potem krči matrat pa se hitr spomnim.user posted image user posted image user posted image

Tašče da še js mal mojo taščo pohvalim! res je super, oba sta no, ful mi veliko pomaga-če jo prosim, drgač pa res ne. je pa druga stvar svakinja! vsake tri mesce pusti tipa in se preseli nazaj domov-zdej je doma že več kot tri mesce in nč kej ne kaže, da si išče stanovanje. mojmuuser posted image  sem povedala, da nej uredi do junija zadeve, drgač z bebijem spokam js! pa rajš ne bom o tem, ker se prevč razjezim!!!

se javim kasneje
lep dan vsem

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.5.2009 8:44:13   
palegia30
Ojla,

da se še jaz malo javim. Crystall čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mene pa malce boli trebuh že od sobote, v spodnjem levem delu trebuha, špika in res boli. Danes imam pregled, bomo videli kaj bo. Upam, da bo vse ok, me pa res skrbi ker mislim, da ne bi smelo toliko boleti. Bomo videli kaj bo rekla ginekologinja, držite pesti!

Nič grem se še  malo prpravit ter na pregled. Punce uživajte in lep dan!

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.5.2009 9:44:20   
muca*maca
Dobro jutro, drage user posted image !

Crystall - ja, to je pa res super! Izpit in še nagrada, a ni lepo, ko se ti kaj takega zgodi?

Frrrr - tale ideja s klečalnikom mi je všeč in tudi predraga ni... ker razmišljam, da bi si ga omislila, že tako imam težave s hrbtenico (posledično išjasom), pa bi si ga prinesla v službo. Ni mi preveč do tega, da bi težila v službi, če mi ga kupijo :)

Pa še ena zadeva: ker sem alergična na cvetni prah in trenutno kar precej dreves cveti, imam seveda težave, ampak kar gre. Problem je samo v tem, da me že nekaj noči zapored zbudi poln nos in napad kihanja. In če kihnem v stegnjenem položaju, me tako špikne v maternici, da je joj. Samo napol speča se včasih pozabim skrčit. Pri kihanju se na  hitro skrčijo vse mišice in očitno mi (in otročku) to ne paše najbolj. Se še kateri to dogaja? Mogoče ob nenadnih premikih?

Seveda sem ptem še cel dan utrujena in zaspana, ker se zbujam sredi noči ingrem popoldne spat in potem spet isto.... Ahhh, začaran krog.
Ok, mogoče mal jamram :)

Aja, še to sem hotla....
Sem imela pregled v ponedeljek in je vse v redu, že 16t in 3d. Nobenih brc še ne čutim, je še prezgodaj, jih pa komaj čakam :)
Sem slišala srček, z ultrazvokom pa otročka nismo motili.
In kaj se mi je zgodilo... Do pred nedavnega sem zatrjevala, da mi je vseeno, kakšnega sploa bo otroček, mislila sem si, da bi bilo mogoče celo bolje, da je prvi fantek, potem sem si pa pred parimi dnevi tako zelo živo punčo predstavljala, da je od takrat dalje v meni želja, da bi bila punčka. Mogoče pa ob naslednjem pregledu vprašam za spol :)

Pa-pa!!!

Pridne bodite in LP,
user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.5.2009 9:47:01   
karmen b
Manca jaz če kdaj oblečem kiklco, potem si oblečem žabe iz Calcedonije in so super, ker pridejo visoko nad trebušček. Imajo pa tudi model z nizkim pasom, ki nima ozke elastike ampak je zelo na široko in te sploh ne stisne tako kot običajna elastika na žabah. Probaj, ti po moje ne bo žal. Pa še ful kvalitetne žabe so. Jaz mam zimske enobarvne 40 denske že po tri sezone, pa se nič ne pozna, da so tok prenošene.
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Crystall, tudi jaz držim pesti zateuser posted image

Najlonke: naslednjo soboto grem na poroko in glede na to, da bom imela oblečeno oblekco bi si nujno rabila kupit najlonke...ker se mi pozna trebušček ne vem ali naj grem najlonke kupit v trgovino za nosečnice ali naj kupim navadne. Vsekakor pa nočem da bi me tiščalo kaj v pasu. Kaj mi priporočate?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.5.2009 10:07:13   
majakla
Dober dan, kak´ ste?

Mene pa so začeli hormoni "mantrat".
Npr: že od kar sem budna mi gre na smeh, pa se nič smešnega ne dogaja?! user posted image  user posted image

Crystall: čestitam user posted image , končno nas ne boš več "z učenjem gnjavila". user posted image
Pohorje pa je super - srečka ti.

Palegia30: Še dobro, da imaš danes pregled - držim pesti. user posted image  user posted image  user posted image

Muca*maca: morda pa boš jutri fantka sanjala. user posted image

Pa brez zamere, saj veste, da mi je vse smešno! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.5.2009 10:13:33   
karmen b
Oj user posted image

Crystall bravo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitke in veloko užitkov, ko bosta izkoristila nagradouser posted image user posted image user posted image .

Sem spet rabla eno uro, da sem vse prebrala kar ste načvekale.

Sem bla včeraj prvič na telovadbi za nosečke v sunny studio v Šiški in mi je zelo všeč. Gospodična, ki nas vodi, je zelo preprosta in super razloži,če te kaj zanima glede omejitve gibanja v nosečnosti in skoz čekira, če delaš prav, da ne pride do kake polomije.

Palegija30 dobro opravi, držim pesti, da je vse bp.

Lep sončen dan vsem srečkamuser posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 6.5.2009 10:15:12 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.5.2009 10:16:07   
Meliitak
juhu majakla bo user posted image po tudi potem smeško in kul user posted image ...lepo je slišat da se nekateri smejejo...s tem preženejo tudi moje črne misli juhuuuu...gremo bit nasmejani

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.5.2009 10:33:45   
tane
Crystall, bravouser posted image user posted image user posted image za opravljen izpit in superca za nagrado, si zdaj lahko privoščiš, ko je izpit za tabo.user posted image

majakla, super, da ti gre vse na smeh rajše to kot na jok, mene tele dni tako to kr neki vreme matra, da sem čist iscuzana, HOČEM sonce in toploto.

palegia30, dobro opravi in hitro poročaj kako  je bilo na pregledu.

karmen b, telovadba za nosečke, a je bolj pilates a aerobika?

mene zadnje čase ful hrbet boli predvsem popoldne in bi šla na telovadbo ampak imam zaenkrat še posteljico čez maternični vrat (placenta previa), ki se lahko do 28.tedna tudi dvigne, pa ne vem če smem...moram na naslednjem pregledu vprašat G.

zadnjič ste se pogovarjale tudi o materinski šoli...a katera ve za LJ kdaj in kje če je to res da julija in avgusta ne bo predavanj, ker september bo pa že prepozen zame, ker imam rok že 8.10, potem bi morala iti že junija?!user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.5.2009 10:38:03   
Anonimen
Čestitke za storokovni izpit Crystall user posted image user posted image  nagrada je pa super pika na I. Zaslužiš si jo user posted image

No mene je pa sedaj spet začelo špikati v nožnici. Med dopustom je bilo OK. Tako, da zgleda mene malo utrujenost daje. Pa še Elevit ne jem več, tako da bom kar začela spet na 2 dni. A še katero kaj špika v nožnici ? To me sedaj že nekaj časa, že na zadnjem pregledu sem ji omenila pa je vse pogledala pa vse ok.

Zanima me vaše mnenje o vozičku Brevi ovo trio ?

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.5.2009 10:43:33   
tane

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            5.5
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )             ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.5
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 1 user posted image             8.5
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image               18.5
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ??  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            7.5
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            6.5
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            7.5  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska           (2user posted image , 1 user posted image )            4.5/5.5

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             4.5

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           27.5 
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            6.5
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )            ??
Crystall   (24)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            8.5
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )            ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             7.5

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           29.4 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 85

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.5.2009 10:54:03   
karmen b
Luštn voziček tale Brevi ovo trio, sam ne vem, a nima košare ta globoke? Sem eno predstavitev gledala, pa ni videt, da bi bla košara. Bolj se mi zdi, da je namest tega kar lupinca, tist pa men ni všeč, ker če greš na daljši sprehod, ni prav fino za otroka prvih par mesecev, da je samo v lupinci. Drugač je pa luštn. Pa zložen se mi zdi kar velik, je pol problem, če maš majhen avto, ko moraš voziček not stlačit. Enako se mi zdi za Jane slalom pro. Sej je lep voziček, pa vse, sam se zloži, ga pa nimaš kam utaknt, če maš majhen avto. Pa tud če maš velik avto in se odpraviš naprimer na dopust in ti voziček pobere pol prtljažnika in to mi ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.5.2009 11:08:29   
Anonimen
Ima tudi košaro. Je v kompletu lupinica+košara+športni del. Gre pa preverjeno tudi v majhen avto_clio ( stara verzia ). Pa zelo lahek je, sem ga malo testriala. Tudi meni ni všeč, da ni košare globoke. Ne bi imela otroka v lupinici ( to bom uporabljala bolj za v avto, pa do pediatra ). Zato se mi zdi pa tale Brevi ovo super izbira.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.5.2009 11:13:56   
karmen b
Pravoda a si pogledala Peg perego skate? Se pa iz košare sestavi športni del in nimaš dodatne navlake. samo lupinco za v avto rabiš posebej. Na www.mami.si maš prav filmček kaj vse zmore. Men je vrhunski. Je pa res da malo dražji, ampak zelo kvaliteten in ga bom kupila, ker imam zelo dober občutek, da bo prenesel še ta drugega dojenčka čez par let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.5.2009 11:15:50   
gorenka
Crystall - čestitke...najprej tolk skrbi, potem pa tolk veselja!user posted image user posted image user posted image  Sam zaupat si je treba a ne? Upam da si si privoščila kakšnouser posted image na ta račun.user posted image

Pravoda - tudi mene špika že cel ta teden v desnem spodnjem delu...pa mislim da je bolj vreme tisto...ker sem kar nekaj počivala, pa ni nič boljše...ali pa je res zaradi tega ker že 2dni nisem nič vitaminskih tablet vzela. Bom šla res kar elevit kupit dons. No ja, mogoče pa le hoče user posted image  več prostora zase...že zdajuser posted image  Vsaj upam da je to zaradi širjenja maternice...user posted image

Palegia30 - upam da čim bolje opraviš na pregledu! Držim pesti da ni nič posebnega in da je samo tvoj user posted image  bolj poskočen!

U glavnem čakam da se tale sivina razkadi in da sonček posveti..bo takoj boljš!user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.5.2009 11:20:14   
Anonimen
Peg perego mi niso všeč. Tako, da pač Brevi bo pomoje najina izbira.
Ja tudi jaz upam, da se samo širi..pa da rase..bi rada že metuljčke čutilauser posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?