Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 20:14:40
|
|
|
|
jana81
|
o glej jo izgubljeno auroro !! lepa torta, super nova frizurca, Gal je pravi car že, pa za nedojenje Kdaj boste prišli kaj okoli?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 20:29:07
|
|
|
|
aurora28
|
Pojma nimam, mogoče v soboto, ker je Peter fraj in bomo po vsej verjetnosti šli v Celje. Kako je z Nejcem, sem zasledila, da mu daješ zdravilo v obliki vdihov?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:29:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:30:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sam na hitro se mal javim. zadnje dni zabušavam, živčna sem ker moram v to službo. že vidim to hinavščino in podtikanja na delovnem mestu... drugače smo veliko zunaj, včasih nas kaka kaplja dežja ujame, ma ni hudega punce in , imejte se fanj, jaz bom od zdej naprej bolj malo na rr - na žalost, ma tako je. ko bom pa ponovno noseča (septembra ), pa bom spet tle gor strašla Drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:32:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko. Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ za uspelo praznovanje in za uspešno odstavljanje. Joj, kakšen dečko je že Gal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:33:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Noč je bila katastrofa, nismo skoraj nič spali, ob 3h sem ga vzela k sebi in je potem malo spal. Ko je prišel ati ob 6h domov, smo potem kar vsi trije spali skupaj. No Videk se je odločil, da se boljše spi, če zleze mami na hrbet in z mojim spanjem ni bilo nič. Vročine neke visoke nima, zmeraj okrog 37,5, ampak z nosa pa mu teče. Ati je danes izjemoma šel že v LJ, tako, da sma sama. Grem sedaj posodo od kosila pomit, ker smo danes jedli komaj ob 15h. Ej, ne mi zamerit, ampak moram vprašat: zakaj je dedec prišel domov ob 6h??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:42:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tudi od naju Vse najboljše tudi od nas Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko. Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:42:55
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos in Estrella*, za morski izlet. No, danes smo mi ostali kar lepo doma, itak je imela velika pika priprave na šolo jutri, morala je še konkretno povaditi violino, ker se bliža pomemben nastop, mala pika že komaj čaka, da gre jutri po 2 tednih v vrtec,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:47:27
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če boste do konca maja ostale na Starši čvekamo ali se boste zdaj prestavile na Čvekamo o naših otrocih? Na ostalih temah se odločajo različno, nekatere mi kar same pobegnejo , druge so raje še ves rojstnodnevni mesec tu. Meni je vseeno, samo da vem. do konca meseca , potem pa se selimo OK .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 21:59:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos in Estrella*, za morski izlet. No, danes smo mi ostali kar lepo doma, itak je imela velika pika priprave na šolo jutri, morala je še konkretno povaditi violino, ker se bliža pomemben nastop, mala pika že komaj čaka, da gre jutri po 2 tednih v vrtec,... mi pa smo imeli 2 uri sončka in smo šli na tortico..v vrtec pa Nejc verjetno še ne bo šel, ker je še ful prehlajen, sploh ne vem kako bo ,ko bo po 3 tednih šel nazaj..verjetno kar malo hudo. Meni je pa tako slabo, sem pojedla žličko medu (zarad bolečega grla), in mi je zgleda obstal v želodcu (no prej sem pojedla že celo goro različnih jedi čez dan), zdej sem pa vzela rupurut će bo kaj bolje in želim vam mirno in sladko nočko brez zbujanja malih hroščkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 22:00:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* GAJA (Nina7) VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV!!!!! Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 22:01:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tudi od naju Vse najboljše tudi od nas Mi smo tudi danes praznovali v hotelu Paka, smo šli na kosilo in je bilo ok, je pa bil Gal zaspan in malce jokast, je pa zato bil veliko boljše volje v četrtek, ko je z nama praznoval in upihnil prvo svečko. Pa še nekaj zelo pomembnega, vsaj zame: OD ČETRTKA SE NE DOJIVA VEČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 22:04:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos in Estrella*, za morski izlet. No, danes smo mi ostali kar lepo doma, itak je imela velika pika priprave na šolo jutri, morala je še konkretno povaditi violino, ker se bliža pomemben nastop, mala pika že komaj čaka, da gre jutri po 2 tednih v vrtec,... mi pa smo imeli 2 uri sončka in smo šli na tortico..v vrtec pa Nejc verjetno še ne bo šel, ker je še ful prehlajen, sploh ne vem kako bo ,ko bo po 3 tednih šel nazaj..verjetno kar malo hudo. Meni je pa tako slabo, sem pojedla žličko medu (zarad bolečega grla), in mi je zgleda obstal v želodcu (no prej sem pojedla že celo goro različnih jedi čez dan), zdej sem pa vzela rupurut će bo kaj bolje in želim vam mirno in sladko nočko brez zbujanja malih hroščkov Zate in za Nejčka, za vajino zdravje in počutje Tudi jaz vsem želim mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 22:08:37
|
|
|
|
nia5
|
Nio pa nekaj muči , sem jo zdaj eno uro uspavala, pojma nimam kaj ji je. Včeraj je dobila neke pikice po vratu in malo po hrbtu, ampak ne tako kot zadnjič, le rdeče so, upam da ni kako virozo spet staknila . Pa najhuje mi je, ko ne vem kaj ji je, sem ji dala Calpol in je zaspala, če so slučajno zobki, plus tega danes sploh ni kakala , ponavadi se vsaj 2x, če ne 3x. Eh vidim, da ste v penziji, zato lepo in mirno nočko vsem in upam da bo tudi pri nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 3.5.2009 22:41:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidm, da ni nobene debate. Jst grem tud v ravno lego, ju3 pa zjutraj v službo. NOČ,NOČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:28:14
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:45:57
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Včeraj smo prišli z mini dopusta in je bilo .Spali sm kar vredu,Nejc si je prisvojil spalnico,ker rabi svoj mir,čez dan mu jo je pa zaplenil Tilen .Mi trije pa smo spali v dnevni.Apartma je bil super zrihtan.Veliko smo se sprehajali,zvečer po večerji sva šla z Nejcem še na obalo sedet in opazovat sončni zahod .S Tilnom smo šli samo prvi večer,pa mu je ritem uničilo in je trajalo preden je zaspal . Nejc se je nagugall,spuščal po toboganu,najedel sladoleda in seveda norček zmešan opal v morju in bazenu.Voda v bazenu je imela 18 °C,ampak zanj to ni bila ovira. Včeraj ni bilo dopoldne soncain je bilo kar hladno,tak oda smo šli že kmalu domov in nismo padli v gužvo.Smo šli še na pizzo.Najbolj smo se smejali Tilnu,ko so prinesli hrano in se je Tilen čez celo gostilno zadrl:"AMA"! Kaj smo se vsi smejali Še malo morskih fotografij:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:49:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nio pa nekaj muči , sem jo zdaj eno uro uspavala, pojma nimam kaj ji je. Včeraj je dobila neke pikice po vratu in malo po hrbtu, ampak ne tako kot zadnjič, le rdeče so, upam da ni kako virozo spet staknila . Pa najhuje mi je, ko ne vem kaj ji je, sem ji dala Calpol in je zaspala, če so slučajno zobki, plus tega danes sploh ni kakala , ponavadi se vsaj 2x, če ne 3x. Eh vidim, da ste v penziji, zato lepo in mirno nočko vsem in upam da bo tudi pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:50:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi pa smo imeli 2 uri sončka in smo šli na tortico..v vrtec pa Nejc verjetno še ne bo šel, ker je še ful prehlajen, sploh ne vem kako bo ,ko bo po 3 tednih šel nazaj..verjetno kar malo hudo. Meni je pa tako slabo, sem pojedla žličko medu (zarad bolečega grla), in mi je zgleda obstal v želodcu (no prej sem pojedla že celo goro različnih jedi čez dan), zdej sem pa vzela rupurut će bo kaj bolje in želim vam mirno in sladko nočko brez zbujanja malih hroščkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:54:20
|
|
|
|
tilči
|
Aurora... za praznovanje in uspešno odstavljanje Estrella in Edinaos..... za izlet Nia...sev gledala,kdo je to . za nov avatar Hijenca...upam,da je bila današnja noč boljša Sesil..uspešen začetek v službi
< Sporočilo je popravil tilči -- 4.5.2009 7:57:02 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 4.5.2009 7:55:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja sem pozabila povedat Filip je začel govorit bavo (bravo) in mi je full , ker un vo full zavleče in če Marku podre kocke se dere bavo Mark pa zraven peni Pa se je začelo kreganje Kako mi je to poznano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?