|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
1.5.2009 20:32:13   
Nejka23
ERIN, poslala sem ti ZS, upam da si doibla?
Tukaj prilagam se filmcek,kako nas Jaka zmjuje z glavo user posted image user posted image user posted image   UPam, da je to sam od tega,ko mu je vsec.....Se tolazim...
Drugace smo ok,bili smo v Mozirskem gaju,hoteli rozice obcudovat,pa smo na hitro mogli ven,ker se je vlilo...In smo bili mokri...najbolj midva z mozekom, za otroka sva poskrbela user posted image user posted image user posted image

Se nekaj slikic...
Lp vsem!!! Kaj vec pa jutri,imam brata na obisku s punco :)

Lp, Nejka

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.5.2009 20:47:50   
Nejka23
user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da mi je uspelo nalimat...Nekak pocasi dela...
Nocko!!

Lp, Nejka

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.5.2009 21:04:24   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Evo še mene malo po dolgem času. Rok se je začel sam vsedat, pa od včeraj se pridno dviguje na kolena in ni več nič varno pred njim. Pa me že kdaj orng skrbi, da bo orng telebnil in si še kaj prebil. user posted image Prste si je že uspel s predalom priškrnit, pa tudi pod vrata jih je že dal in si vrata čez zapeljal, pol pa obakrat tulil, da ga je mamica rešila... Po vseh 4ih še ne znamo, ampak je že z ''vojakom'' tako hiter, da se človek kar čudi. Najboljša zadeva poleg guganja vrat in pospravljanja knjig po policah in revij pod mizo je zadnje čase metlica za školjko in koš z njegovimi plenicami. user posted image

Tiste, ki imate že precej bolj ''napredne'' palčke, ki se že dolgo dvigujejo - a ste jim nonstop za petami, da ne bi padli? A je že katera nabavila kakšne zaščite za ostre robove na pohištvu?
user posted image

Jaz sem že full pred časom kupila zaščito za ostre robove - no najbolj za mizo in pri nas se res obnese. Na mizi v dnevni sobi je steklo, ki ima kar špičaste robove, sva takoj zaščitla. Sva pa pred dvema tednoma kupila tud varovala za predala, ker je naš mulo pri tem neverjeten. Sej koker ga opazujem, nima ravno namena odpret, sam se mu zmer "ponesreči". Tko k js k sem bla manjša, sej nisem iskala sladkarij, sam slučajno sem jih našlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede tega da sem mu non stop za petami - načeloma jaaa. Ampak ga kdaj pa kdaj kar pustim, da razišče tudi padce in razne buške, čeprav sem zraven. In opažam, da je tud kr hitro skonto, da lahko pade in je zdaj že sam malo bolj previden oz. se je že malo "naučil" padat. No da nastavi rit al pa roke - tko nekak. Vsega jim itak ne moreš preprečit. Ko grem pa kuhat - ga pa dam v hojico, ker drugač res ne morem nič nardit. Pri Tiborju mora bit skos akcija.

Je pa taka faca zdej k da pa-pa, ti kr srček ogreje. Pa naučil se je dat tudi poč-poč. no to sem pred kratkim poštekala. Js sem vedno mislila, da je tolk vesel k se z njim igram, da kr tolče, zdej mi je pa le potegnilo, da da poč-poč. Velikokrat se namreč igrava Križ - kraž in naš mulo tam tolče k zmešan.

Pa danes mi je res polepšal dan, ker me je prvič tako zares poklical ma-ma. Je klical že prej k je jokal, k je kaj hotel, tko k da bi pel ma-ma-ma. Ampak zdej je pa čist zares rekel ma-ma. Js sem bla kr in user posted image user posted image user posted image

Aha za seznam Tibor 8 mesecev: 10300g in 73cm

se poslavljam, se grem mal crkljatuser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.5.2009 21:13:43   
matejchi
Nejka si se pa čisto zlila s tulipani...user posted image
češnjica kam pa v Kamnik?

Danes smo prilezli do Rašice v kompletu pa še dedi je šel z nami oz. mi z njim, babi je pa doma kuhala, ampak ne kosila.. viroza je njo..user posted image Po 3,5 urah smo prilezli do Jabel, štartali iz Mengša, na Rašici borovničke, na Dobenu kosilo.. user posted image .. jutri bom pa iskala maserja user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.5.2009 21:24:05   
matejchi
MajaT. user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.5.2009 21:30:17   
matejchi

SLAVLJENKE MESECA...
user posted image
Maja T. - MAJA (1.5.1974)
Barbarinha - BARBARA (8.5.1980)
K_a_t_j_a - KATJA (10.5.1985)
cebrca - MARIJA (25.5.1977)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.5.2009 21:30:56   
Češnjica
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

češnjica kam pa v Kamnik?

Za cca. dva meseca gremo k mojim staršem na Vrhpolje, potem pa se selimo na Duplico (Matija Blejca). A bova sosedi?user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.5.2009 21:55:49   
Zoja Miša
Mi se samo potepamouser posted image user posted image user posted image , je fajn! Nas pa očitno zobki dajejo, ker jokamo v spanju, se prebujamo, nič ne spimouser posted image , telovadimo ob 5h zjutrajuser posted image , ampak tudi to mora biti, ne.

Tejkaz, super se Jaša plazi, bravo!!! Mi se ne in mislim, da se ne bomouser posted image . Prehodimo pa že ogromno, danes smo odkrili majhno stopničko in je to zakon.user posted image

Nejka, user posted image user posted image user posted image  upam, da je bolje! Sem gledala video in res zgleda kot bi mu nekaj šlo na živceuser posted image . Želim, da je le nekaj prehodnega in da čim prej mine! user posted image  zate, ker vem da ti je hudo. Kapljice, mi dajemo Oleovit D3 že od začetka in P se strinja, naročiš jih v Škofjeloški lekarni Arnika in nimamo nobenih problemov.

Erin, kul slikice! Sploh prva s prstekom v ustih user posted image

Kaja, kok je cuker tamala! Glede kg pa se nič tako ne obremenjuj in ja dojenje pomaga samo če si take sorteuser posted image
Gajka, Rok je frajer (pa vedno sem začudena kako velik fant je), mi pa na kolena nočemo, evo!user posted image

Bella, juhu za dober pregled!

Majči, bravo za čeveljčke, mi jih pridno uporabljamo. user posted image

Krysia, ko boš boš, ni panike za slike. In super za M, no, verjetno je super, če se bolje počutišuser posted image

Matejchi, a ni bilo blatno na Rašici? No, važno da ste uživali.

Češnjica, fajn porihtaje glede domeka!

Carol, lahko se za ponedeljek zmeniva za kavico. Kdaj pa ti paše? Meni okoli 13h, če nimate takrat ravno kosila?user posted image  Agropub, je pa nasproti radia Hit, če ti kaj pomaga.user posted image
Vsem slavljencem in slavljenkam vse, naj....user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.5.2009 22:12:55   
matejchi
češnjica skor ja.. blizu Lidla me najdeš.. hm zdaj sem pa še bolj radovedna.. a sta kupila stanovanje?

RD RR

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
1.5.2009 22:14:17   
matejchi
zoja mal je blo blatno pa je kar šlo, ampak ko ti 5-letnik reče, da je bilo luštno... ni panike user posted image , smo šli pa iz Mengeške smeri gor..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
1.5.2009 22:28:40   
kaja02
čer!!!!

Maja T., vse najboljše za rosjtni dan! user posted image user posted image user posted image

TAI (marianne), čestitke za 9ko! LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 8ko!

nejka- mi smo tud bli v Laškem, sam v starem bazenu, ker so počitnice in predvidevam, da je v novem bazenu gužva ( otroci, pa špricanje...) in ker je šla prvič v "veliko" vodo, sem se odločila za lažjo varianto, sam glede na to, da uživa v vodi, bomo sedaj plavanje večkrat prakticiral, pa tudi po drugih bazenih!!!! Pa pridruži se nam na srečanju v Celju! mogoče pa mi tudi pridemo kaj v Velenje, mi je ideja o čveku in Milerju ZELO všeč ( sam ne vem, če bo to za mojo denarnicouser posted image ); pa user posted image  za uspešen moker izlet, aja pa video sem tudi pogledala, pa veš kaj naša tudi tako delauser posted image , kot da bi sunkovito hotla rečt ne! pa se ne obremenjujem, ker je Kaja tudi tako delala, pa je zdrava  sedemletnica

krysia- a ne boste nič zibal?user posted image user posted image , sam da je počutje boljše

erin- kje smo???? se od včerejšnega kresovanja cajtajouser posted image , jst pa od glažka rdečega, madona sem bla user posted image , kot da bi liter spilauser posted image

Pablo- srečanje ,hm, v ponedeljek ne morem, mamo P, ostali dnevi pa so ok, najbolje da se v ponedeljek dogovarjamo, glede na to, da je večina po dopustih, lahk pa se sami tud dobivauser posted image ; kako Erazem, je zdrav! Pa prav maš, moji "sosedi" majo res par, zdej vidiš kako poznam sosedeuser posted image

zoja miša, tejkaz, gajka, nejka, pablo, še katera?? matejchi mogoče, ti si bol letečauser posted image ??pa nell.... predlagajte datum

matejchi_ - user posted image  za hribolazenjeuser posted image , sam da ste užival, dans oz. juter te bo pa dragi zmasiru, user posted image  za mamo, naj se hitro pozdravi!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 861
1.5.2009 23:36:09   
kaja02
eh niste resne!!!!

grem spat, lahko noč ter lepe sanje

zdej pa se lahk prikažeteuser posted image , že ugašam računalnik

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.5.2009 0:23:00   
Erin
Nejka ZS!user posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.5.2009 9:50:16   
kaja02
evo zopet kuham kavo, sem dežurna kuharcauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan želim

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.5.2009 12:23:06   
naty13
Dannnnnnnnnnnn.

Kaja hvala za user posted image .

Erin nisem vas zapustila. Hvala ker me pogrešaš user posted image user posted image  Velik smo zunaj, Nejc je bil prejšni teden spet 4 dni v bolnici, zdej ga bom mela doma,... v glavnem smo mal leteči, mal me pa cajt baše. user posted image  Sem dost sama, še med prazniki je bil user posted image  delavno.

Zoja Miša tudi naš fante je predvsem len, se noče nič plazit, se samo vrti okrog. na noge se pa postavlja in se tudi sam stoji tako, da se naprimer drži za mizo, korakov pa še ne dela. Se pa do kakšne igrače odpuza kar po riti, sedi in se z rokami odriva. user posted image  Ja ima en svoj način zgleda. user posted image

Vsi avgustovčki ste tok pocukrani, za pohrustat. user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za obmesečnice.

Erin za seznam, imamo 3 zobke. Prvedva sem zasledila 12.3. kdaj sta pa ven prišla pa ne vem. user posted image

Še ena včerajšnja:
user posted image

pa pa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.5.2009 14:37:27   
tinka14
naši prvi hribovski podvigi:
user posted image
piki je zgleda užival :)

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.5.2009 22:06:38   
matejchi
no danes smo pa šli ponovit vajo, ampak samo iz Mengša na Dobeno.. je pasalo, škoda ker bo jutri padal dežek.. bi še kam lezli..

krysia a midve nisva na nobeni sliki?
kaja drugače pa je babi že OK.. itak ne more bit na miru..
jaz nimam časa spljoh drugi teden.. še dobro, da je moj dragi pravi čas ugotovil, da mu je trebušček zrasel in da rabi nove hlače.. user posted image (sem mu jaz namignila, da naj jih proba)

lAhKo NoČ

< Sporočilo je popravil matejchi -- 2.5.2009 22:09:09 >

RD RR

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.5.2009 22:22:09   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

krysia a midve nisva na nobeni sliki?

Sta, sam moja škatla počas dela, pa maile počas pošiljam ... sorry. Trenutno moj dragi dela ene arhive, tko da ni šans, da še kakšen mail pošljem ... upam, da mi rata jutri ... ene 2 slikce dobiš, brez skrbi ... mogoče tud 3, se ne spomnim točno ... tejkaz, buhtlčk in Zoja Miša, tud vaše slike še pridejo ... clara23, tvojga maila pa nimam, tko da ... kam naj ti pošljem slike?

Lepo spančkite ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.5.2009 23:51:33   
Erin
Čer!

PABLO - ja tudi mene skrbi ta user posted image gripa...ampak upam na najboljše, da mediji pravzaprav samo preveč napihujejo situacijo...user posted image

naty - vaaaaaaaaaaaa, prišlaaaaaaaaaa si!!user posted image user posted image user posted image Upam da ste opravili z bolnicami in da vam bo sedaj zdravje služilo! Kdaj pa v nap konec prideš? Nismo kužni veš...user posted image

Krysia - hvala za slikce(tebi tudi betty)! Pa super da si boljše!user posted image Jaz sem pa mislila da bomo zibaliuser posted image No pravzaprav pa pravijo da lahko prvih nekaj mesecevuser posted image takrat ko naj bi imela M tudi normalno krvaviš, samo v manjši količini in manj časa... Ah sem žleht, zej si pa spet podvomila a?user posted image

nejka - kaka je situacija danes?

nell - čestitke za ma-mauser posted image user posted image user posted image user posted image Magična besedauser posted image user posted image user posted image

matejchi - a ti pa kr čez drn in strn?user posted image Samo da si uživala! Si kaj energije za možeka prišparala?

Maja T. - še tukaj  VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - kje se pa potepate v tem dežju?user posted image user posted image Pa bravo za stopničke... user posted image Kdaj boš spet kako fotko gor dala?user posted image user posted image user posted image Da Tilen vidi mal svojo nevesticouser posted image

TAI (marianne), čestitke za 9ko! LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 8ko!

tinka - super slikca!!! user posted image Me je nasmejala... ma so prisrčni ko zaspijo tam kjer jim paše...user posted image

A slikice pa dobimo samo tiste na katerih smo me gor? Jaz bi pa ostale tud melaaaaauser posted image user posted image user posted image Obstaja ta možnost?

No pa da še naše stanje povemo - naučil se je ploskati ob besedi bravo(kar tiste s FB že vesteuser posted image ) pa pšobico kot bi hotel lubčka dat je začel delat pa zraven  namrdne noska, potem pa piha zrak skozi nos kot bi hotel nekaj iz njega pihnit... je tko fletenuser posted image Aja pa sestrično je dobil s prelepim imenom..Vesnauser posted image user posted image user posted image Ima sedaj že 5 sestričen in dva bratranca, samo kaj ko pozna le eno do sedaj... nismo v stikih tolkuser posted image user posted image user posted image Eh, ko bo iskal punco bom že povedala kere ne smeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.5.2009 1:26:13   
bella02

Maja T., vse najboljše za rosjtni dan! user posted image user posted image user posted image

Tudi mi!!!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 870
3.5.2009 9:57:09   
karmar
Helou
Ne morem verjet, nobena se še ni javila danes...Sej bi vam mogla počasi že kosilo skuhat, ne kavo....user posted image
Ma bom kar po običaju-user posted image user posted image user posted image  Naj vam tekne.

Danes se sicer obeta čudno vreme, ampak vseeno pojdite ven- peš, s kolesom, z motorjem, z avtom, vlakom, zmajem........ni važno, sam da bo lepo. Drugače pa si kakšen domači piknik omislite...

Me pa zanima katera se pelje najdlje ko imate srečanje in kolk km je to..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.5.2009 10:57:14   
Carol11
Ddan,
sem se zacela sprasevat ce je samo pri nas tako cudno vreme, ker zgleda da ste vse naokoli. mi smo sli kljub rosenju na en kratek sprehod, zdaj pa Hana ze pociva, jaz pa likat in kuhat,user posted image  pa okoli hise pospravljat. Potem pa spet na en malo daljsi sprehod....ce bo vreme dovolilo. Bomo danes kar doma.
Včeraj smo bili v stari Ljubljani, sami turisti. Hani sva kupila ogromen balon, to je bilo vriskanja ko je letel okoli vozicka.
Zoja Miša: zmenjeno za jutri ob 13h, Hana tudi je kosilo okoli 12.30 in bi do 13h uspeli pridet. Sicer se zdaj ne vem kje je tisti pub in radio Hituser posted image , bom se mojega vprasala da mi malo namigne. Pa taka okoliška Domžalčanka user posted image !?
Bos jutri spremljala RR, da za zihr doreceva uro in srecanje?

Lepo nedeljo zelim vsem in JAŠI (tejkaz) cestitke za 9 mesecev.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.5.2009 13:32:10   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Krysia - hvala za slikce(tebi tudi betty)! Pa super da si boljše!user posted image Jaz sem pa mislila da bomo zibaliuser posted image No pravzaprav pa pravijo da lahko prvih nekaj mesecev user posted image takrat ko naj bi imela M tudi normalno krvaviš, samo v manjši količini in manj časa... Ah sem žleht, zej si pa spet podvomila a?user posted image

Erin, če je tole pri meni manjša krvavitev, pol res ne vem, kako naj bi zgledala močnejša user posted image ... tko da nč nisem podvomla, z user posted image bomo pa še mal počakal ...

Kar se pa tiče slikic, mi pa pošlji domači naslov po mailu, pa ti pošljem CD domov, ker 49 slikic ti pa res ne morem po mailu poslat ...

matejchi, lumpa! user posted image Včeri zvečer sem se šla sam zarad tvojga posta matrat in pošiljat slikce, pol pa dobim povratno informacijo, da mail ni prišel do tebe. Maš očitno vklopljeno omejitev za velikost maila .. in je 9 mega preveč ... tko da ... ti bom probala eno po eno slikco poslat, a je prov?

včeraj so praznovali 9ko: LEJA (kaja02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1), danes pa praznuje JAŠA (tejkaz). Čestitke! user posted image user posted image

Vidim, da vlada zatišje .. prav je tako - mi tud gremo ven, sam da se šef zbudi user posted image Sicer smo pa na enem sprehodu že bli ...

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.5.2009 16:52:14   
Zoja Miša
Matejchi, važno, da ste uživali!user posted image

Srečanje v Ce, se zmenimouser posted image

Naty, lepo te je brati! In hvala za odgovor. Pa Nejc je kopije tebe, ali ni? Slikice ja pa super!

Erin, vsepovsod nas je polno, dež pa res ne vpliva, če greš kam na obiskuser posted image . Pa na piknikih smo bili 2 dni zapored, v glavnem bilo je fajn, danes pa sem izkoristila, je user posted image  šel na sprehod jaz pa sem notri popucala. Pa babi in dedi sta bila na obisku, evo pa je konec nedelje in praznikovuser posted image  Bravo za ploskanje. Veliko sestričen ima Tilko. Mi čakamo mrzlega sestričauser posted image  (od moje sestrične sin bo Kaji Lini kaj?user posted image )
In evo tukaj je ena profesionalna user posted image

user posted image

Tinka, user posted image  dobra slika, važno da ste uživali.

Tole je verjetno že staro a vseeno: Maja T., vse najboljše za rosjtni dan! user posted image user posted image user posted image

včeraj so praznovali 9ko: LEJA (kaja02), LEON (daja28) in ŽIGA (july1), danes pa praznuje JAŠA (tejkaz). Čestitke! user posted image user posted image
Danes pa tudi vsem vse naj, naj...

Carol, zmenjeno okvirno za jutri, zmeniva se potem za ob 13.30h, pa bo, tudi meni tako paše, če pa bodo kakšne spremembe sva na veziuser posted image  Mojo št. ti pošljem na zs. Agropub pa je (zdaj ti bom opisala malo po svoje) na Ljubljanski cesti, recimo ene 400 m stran od Upravne enote v smeri proti Trzinu, na tej poti. Upam, da sem kaj pomagala. In super, da se bova spoznaliuser posted image

Naša Kaja Lina pa bi samo še hodilauser posted image , seveda si vsi križ lomimouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.5.2009 18:02:44   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi, važno, da ste uživali!user posted image Mi je ostalo še toliko energije, da sem mogla user posted image ponoči zbudit...user posted image (mislim, da je Erin to spraševala)

user posted image
sem mislila, da je tvoja slika...v rosnih letih..user posted image (mogoče zaradi stola.. je mal starinski videt user posted image )

Zoja a je Agro.. tvoj ali jim samo reklamo delaš? user posted image

Zoja, Carol, Češnjica in ostale okoliške frajle, kje majo dobre user posted image za krst? (odgovor rabim kmalu.. )user posted image

krysia
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.5.2009 18:04:47 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?