kaja02
|
čer!!!! Maja T., vse najboljše za rosjtni dan! TAI (marianne), čestitke za 9ko! LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 8ko! nejka- mi smo tud bli v Laškem, sam v starem bazenu, ker so počitnice in predvidevam, da je v novem bazenu gužva ( otroci, pa špricanje...) in ker je šla prvič v "veliko" vodo, sem se odločila za lažjo varianto, sam glede na to, da uživa v vodi, bomo sedaj plavanje večkrat prakticiral, pa tudi po drugih bazenih!!!! Pa pridruži se nam na srečanju v Celju! mogoče pa mi tudi pridemo kaj v Velenje, mi je ideja o čveku in Milerju ZELO všeč ( sam ne vem, če bo to za mojo denarnico ); pa za uspešen moker izlet, aja pa video sem tudi pogledala, pa veš kaj naša tudi tako dela , kot da bi sunkovito hotla rečt ne! pa se ne obremenjujem, ker je Kaja tudi tako delala, pa je zdrava sedemletnica krysia- a ne boste nič zibal? , sam da je počutje boljše erin- kje smo???? se od včerejšnega kresovanja cajtajo , jst pa od glažka rdečega, madona sem bla , kot da bi liter spila Pablo- srečanje ,hm, v ponedeljek ne morem, mamo P, ostali dnevi pa so ok, najbolje da se v ponedeljek dogovarjamo, glede na to, da je večina po dopustih, lahk pa se sami tud dobiva ; kako Erazem, je zdrav! Pa prav maš, moji "sosedi" majo res par, zdej vidiš kako poznam sosede zoja miša, tejkaz, gajka, nejka, pablo, še katera?? matejchi mogoče, ti si bol leteča ??pa nell.... predlagajte datum matejchi_ - za hribolazenje , sam da ste užival, dans oz. juter te bo pa dragi zmasiru, za mamo, naj se hitro pozdravi!