|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
4.5.2009 9:06:40   
Carol11
aja, pa tudi mi smo se vedno brez zobkov in kakor je rekla zobozdravnica bomo se nekaj casa.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 901
4.5.2009 9:13:54   
Zoja Miša
Carol, jutri nisem čist ziher, ker čakam enega avstrijca da se zjasni ali imamo jutri nek sestanek za en biznis ali ne. user posted image Sem direktorju rekla, da lahko grem z njim, če želi in me je lepo prosil, če lahko. Tako da potem v sredo, če tebi ustreza.user posted image  Danes bo vreme res menda še tako tako, potem bo menda končno maj kot se spodobi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 902
4.5.2009 9:28:12   
Zoja Miša
Pon
04.05 user posted image 4º | 8º Tor
05.05 user posted image 7º | 16º Sre
06.05 user posted image 6º | 18º Čet
07.05 user posted image 8º | 20º Pet
08.05 user posted image 7º | 22º Oz nič več mi ni jasnouser posted image  Tudi vreme bo še vedno očitno aprilskouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 903
4.5.2009 9:29:12   
majči22
Dobro jutro punce! Se cel vikend nisem nič oglasila! Smo bili res skoz leteči in nikakor ni zneslo.
V petek smo bili pri sestri na pikniku in je bilo luštno. Sam spet sem se preveč najedla, kot vedno pri njej.user posted image
No včeraj smo bili v Mozirskem gaju. Blo je super. Tista, ki želi ujeti še kaj Tulipanov naj pohiti, saj so že proti koncu.
Potem smo šli pa kar v gostilno, ki je traven na kosilo in je bilo zelo dobro.user posted image Naša pikica je bila zelo pridna.

Zojamiša luštna slikica. Ma sej kdaj pa ni tvoja pikica luštna. In ja KajaLina ti je podobna, vsaj po tvojih slikah, ki sem jih vidla lahko rečem.user posted image Glede hrbtenice pri hoji te pa čist razumem, da boli ko user posted image . Še sreča, da sem bolj pri tleh, da ne bo tako hudo, no vsaj upam.
Nejka23 sm si ogledala video. Zraven se res nič ne izgubi. No upam, da bo vse vredu in da je samo prehodna faza.user posted image
gajka tvoj Rok pa čist nič ne zaostaja z razvojem, no vsaj men se tako zdi. Zakaj moraš sploh hodit
nell bravo za besedo mama. Verjetno mora biti res lepo slišat. No mi še čakamo nanjo.
tinka super za prvi podvig v ruzaku. Ga je pa čist utrudilo revežauser posted image
carol11 lepe slike. Sploh una na motorju je huda.

Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?

Zdej greve pa mal ven, ker je tako lep sonček.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 904
4.5.2009 9:31:54   
majči22
Zoja miša tukaj, piše, da bo pa lepše. Men tud ni nič več jasno.user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 905
4.5.2009 9:51:25   
majči22
No še nekaj slikic naše navihanke!

user posted image

user posted image

user posted image

No sedaj pa res šibave ven!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 906
4.5.2009 9:56:49   
MATEJKA_
jutro...

tako, mi smo nazaj z dopusta... bi še kar ostala...
novega nič kaj, razen tega, da sem jaz taaaaak prehlajena od petka dalje, da je jojuser posted image . sem ravno bla pri dr. pa pravi, da hb ni nič bakterijskega, tako da bom pač morala še malo potrpet.

pia še ne plaziuser posted image ,  zob še tud ni... je pa na dopustu vsako noč spala 1h več kot doma - 11h user posted image . sem bla ful srečna. pa tud na poti je bla ves čas vesela in se je ves čas lepo sama igrala v sedežu.

zdaj pa ji grem malico nardit, pol pa vas malo za nazaj preberem...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 907
4.5.2009 10:07:33   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Carol, jutri nisem čist ziher, ker čakam enega avstrijca da se zjasni ali imamo jutri nek sestanek za en biznis ali ne. user posted image Sem direktorju rekla, da lahko grem z njim, če želi in me je lepo prosil, če lahko. Tako da potem v sredo, če tebi ustreza.user posted image  Danes bo vreme res menda še tako tako, potem bo menda končno maj kot se spodobi.

no potem pa kar recva za sredo....upam da se bo to vreme koncno uredilo user posted image  
bn nnnnnnnb n bnbbbbbbbbbbbbb<Vvvvvvvvvv ..........to je pa  hanin pozdravuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.5.2009 10:20:56   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

carol11 lepe slike. Sploh una na motorju je huda.

ta slikica je nastala ko sem hano samo za sekundo spustila in jo potem hitro spet prijelauser posted image , imamo navdusenega fotografa (user posted image ) in hitre fotoaparat, ki ujame vsako sekundicouser posted image
Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?
jaz ji dam dopoldne se vedno kapo,  trakec ali pa rutico-trakec popoldne kadar je soncek. sem pa videla, da jih je kar precej haninih let ze brez kapic, trakov, pa tudi ce ni soncka in ce pihauser posted image . jest samo zacutim sapico in ze vidim kako hana dobiva vnetje usesuser posted image .

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.5.2009 11:00:42   
Nejka23
Dan, dan,
upam, da ste se ze prebudile ...Mi smo ga ponoc nekaj srackali,pa bi zjutraj se spal do 8h,ce ga ne bi sestrca zbudila, sedajpa tudi spi,cakam da se zbudi,ker se greva potepat...
RABIM EN NASVET, rosim...
Odlocila sem se, da prodam Hartana in kupim nekaj manjsega, bolj kot ne naj bo marela (VOZICEK). Ali ima katera kaksno izkusnjo z vozicki CHIPPOLINO????  Da se ga narocit samo preko spleta, na sliki izgleda ok, samo ne vem,kako bi se obnesel na makedamu in bolj travnatem terenu...??? Chippolino omnia 4 mi je vsec,pa tudi omnia3... Kje bi se dobila kaksne marele na ogled,oziroma vozicek nekje do 200 E??? Ker tega prodajam za 250,ga pride danes ali jutri ena pogledat in vzet,ce vse stima :)... Saj imam doma se eno marelo baby plus, sam mi gre na zivce,res...Bi rada za Jakca nekej konkretnga, pa ne me narobe razumet, sam da se ne bom kj nasankala,ko me bo moz...Sej veste...
Ce ima katera kaksno idejo,nasvet,kej se nej pogledam za vozicki, HVALA!!! 

Lep dan, obilo zdravja in veselih ter navihanih trenutkov!!!
Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.5.2009 11:00:43   
minca_n
evo se spet malo javljam.
včeraj smo prišli iz 4-dnevnega dopustovanja v poreču. bilo je fajn, problem je bil samo v stopnicah, enih sto jih je sigurno bilo. in sma vlačla voziček, mali dve, obvezno torba,.. ja sem se kar nagvihtala user posted image  doma sem izpraznila omaro od tamalih, ker nisem vedla kako bo vreme,... me prav zanima kako bo to, ko gremo avgusta za 14 dni na morje, če sem že zdaj mela eno veliko potovalko samo za njuju user posted image
pri zajtrku in večerji je bila misija nemogoče. ne bit v stolčku, ne v vozičku, še na rokah jima ni ravno pasalo,.. no če povzamem sem prišla bolj utrujena iz dopusta kot sem šla na njega user posted image  je pa pasalo da ni blo treba kuhat, da mi je user posted image  pomagal, ker doma sem bolj sama za vse, ker dela cele dneve,..

aja nabavila sma tudi avtosedeže in se olajšala za dobrih 300 evrov. ja dvojčki user posted image  (vse duplo)
tu pa še slikica:

user posted image

ja zaenkrat bo dovolj user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.5.2009 11:04:05   
minca_n
Nejka23 jaz imam chippolino marelo za dvojčke. jaz sem zadovoljna z njim. je fajn vodljiv, vozili smo ga že po makedamu, travi,.. pa gre fajn. enojni je pomoje še bolj vodljiv kot za dvojčke.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.5.2009 11:09:28   
bambi14
Dan,

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Najprej stari grehi pa še dve današnji obmesečnici:

LEJA
, LEON, ŽIGA, JAŠA, ŽANA, ELANINA čestitke za mini rojstni dan!
user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem vse naj naj tudi od naju z zamudo.user posted image in hvala za čestitke.

Torej kako smo mi: delovni prazniki,....urejamo okolje okoli prizidka.

Elanina pa govori te te te, občasno aaaaata, ......in daj daj daj. In ugotovila sem od kje daj daj daj, ker ji vedno rečem daj daj daj, ko se začne brez veze nekaj jezit in zaj mala ponavlja, ful je smešna, ker to izgovarja z zelo odprtimi usti in se ji dlesni vidijo- hihihhhhh.
Pa zobkov ni od nikoder, tako , da bojo mogle bedre še malo počakat.
Mi pa se čez dan več ne dojimo, čeprav bi bla mala prikloplene, je ko cek. Samo še zjutraj in večer za lahko noč. Čez dan nam uspe zaspat 2x, od10- 11.30 in pop. od 15.30- 17, tak, da lahko tudi kaj naredim vmes.Zaspi sama v postli, prej pa se pritožuje ene 5 min in zaspi navadno v nemogočem položaju, pa jo grem popravit in pokrit čez 10 min. Saj vse veste zakaj,...ker me ni od 7-21. jun in more bit brez zize do takrat. Me je strah ko pesa in se počutim tako slabo mamouser posted image , po drugi strani pa ne bom mogla tega več izkoristit. Naša puža torej gre iz zize zaradi mene, bogi bauc, pa tak rada jo ima.
Zdaj pa grem še malo prebrat,...dokler ne bo alarm.user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.5.2009 11:34:01   
sayuri
Pri ans je tooook lep sonček. SMo že eno rundo iz sprehoda....

Zdaj pa lakota.... Sam se ajdova kaša še kuha, tko da bosta mogla kar potrpet user posted image

Kakšne lepe slikce s tulipančki. user posted image user posted image user posted image

Nejka jaz imam tudi marelo Chipolino. NAročilo preko spleta, dobila naslednji dan. Sem super zadovoljna. Res. MAlo prostora mi zavzame, super se zloži, fajn vodljiva...super je...

majči22 mi nimamo kape že uf....dva meseca user posted image  Trak ali pa klobuček, kapica s šiltkom ali brez vsega. user posted image  Prejle sta imela samo kapico s šiltkom user posted image

Nč...morm it...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.5.2009 11:39:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

aja, pa tudi mi smo se vedno brez zobkov in kakor je rekla zobozdravnica bomo se nekaj casa.

NAŠA JE DOBILA 1. ZOB 9. MAJ IN ŠE VEDNO IMA SAMO ENEGA user posted image user posted image  JE KOT ČAROVNICA user posted image user posted image

OPA....... 09.APRIL JE DOBILA user posted image

< Sporočilo je popravil Neža7 -- 4.5.2009 11:49:08 >

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.5.2009 11:57:25   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pri ans je tooook lep sonček. SMo že eno rundo iz sprehoda....

Zdaj pa lakota.... Sam se ajdova kaša še kuha, tko da bosta mogla kar potrpet user posted image

Mi2 sva tudi naredile 1. rundo sprehoda user posted image  Tu je bilo tudi lepo sončno potem kar oblačno user posted image

Jaz sem imela tako lakoto, da sem že zvezde videla user posted image  Sedaj sem se najedla user posted image  in sem tudi pravkar dala Nežo spat, ker ni veliko spala na sprehodu, ker sem bila z mojo mamo in sestro in z gleda, da smo preveč čvekale user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.5.2009 12:07:02   
daja28

Matejchi: mi smo torto narocili pri eni teti v sosednji vasi (vas med Krtino in Moravčami). Torta je super, tudi porocno nama je delala ona in so jo vsi hvalili, se danes se spomnijo nanjo. Pa piskotke dela za umret, lepe, drobne in njami. Za info nasa torta za krst je bila 60 eur (A4 velikost). evo se slikica kako je zgledala
user posted image

Mi smo tudi pri tej tetki torto naročili, pol sadne in pol čokoladne, so jo tudi hvalili. Se mi je zdela torta nekam znana, ker so bile pri nas pa modre take rožice. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.5.2009 12:13:58   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Matejchi: mi smo torto narocili pri eni teti v sosednji vasi (vas med Krtino in Moravčami). Torta je super, tudi porocno nama je delala ona in so jo vsi hvalili, se danes se spomnijo nanjo. Pa piskotke dela za umret, lepe, drobne in njami. Za info nasa torta za krst je bila 60 eur (A4 velikost). evo se slikica kako je zgledala
user posted image

Mi smo tudi pri tej tetki torto naročili, pol sadne in pol čokoladne, so jo tudi hvalili. Se mi je zdela torta nekam znana, ker so bile pri nas pa modre take rožice. user posted image

res?user posted image  nasa je bila tudi pol sadna pol cokoladna. njene piskotke ste ze poskusili? joj sem kar lacna postala....sladkarijuser posted image .s katerega konca lj pa si daja28, domžalskega?

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.5.2009 12:29:53   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: majči22Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?

jaz ji dam trak če piha, drugače pa nič (razen če smo na soncu, ji dam klobuček, da ji sonce v glavo ne pripeka). Je pa res da imamo mi verjetno malo topleje kot drugje...

a mi nobena ne bo odgovorila???user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.5.2009 12:32:58   
daja28

res?user posted image  nasa je bila tudi pol sadna pol cokoladna. njene piskotke ste ze poskusili? joj sem kar lacna postala....sladkarijuser posted image .s katerega konca lj pa si daja28, domžalskega?

Smo že večkrat pri njej naročali, tudi piškotke. Pri njej pogrešam le kako pecivo (sočno).
Ja, sem bivša Domžalčanka, preseljena proti dolenjski (Višnja Gora).

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.5.2009 12:37:49   
Carol11

Smo že večkrat pri njej naročali, tudi piškotke. Pri njej pogrešam le kako pecivo (sočno).
Ja, sem bivša Domžalčanka, preseljena proti dolenjski (Višnja Gora).

aha.
mi smo za poroko naročili minjončke(saj zdi se mi da se tako receuser posted image ), sočni mini biskvitki.

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.5.2009 12:40:45   
daja28
Pri nas je pa danes na dan prikukal 5. zobek (dvojka levo zgoraj). Na vsaka dva meseca 2 zobka. user posted image Sploh ni presenečenj.

Pa nazadnje sem pisala, da ga počasi odstavljam, pa se je miško včeraj kar sam.user posted image user posted image
Najprej sem nehala dojiti zjutraj, ker mu je bilo mojega mleka premalo, potem čez dan (zdaj pač sam zaspi po kaki minuti tuljenja, ker če bi ga imela v naročju, bi tulil eno uro kot nazadnje pri mojih starših; smo ga potem v voziček dali in šli na dež za toliko časa, da je zaspal - ma glih enih 50 metrov je rabu). Zvečer sem ga še dojila, da je lažje, bolj mirno zaspal, pa me je včeraj parkrat tko ugriznil in sploh ni hotel zizat, da sem ga samo v posteljco odložila... No ja, mi je olajšal vse skupaj...

Lep dan želim.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 922
4.5.2009 12:43:51   
daja28
Carol - Si ti iz Moravč? Za piškote pa ne vem, katere misliš. Mojmu so všeč gobice.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.5.2009 13:00:21   
Carol11

Carol - Si ti iz Moravč? Za piškote pa ne vem, katere misliš. Mojmu so všeč gobice.

Iz krtine. Gobice so tud men ful dobre, pa ful lustne.
Tudi pri meni gre dojenje proti koncu. Jaz dojim samo se ponoci 1x - 2x ampak vedno dobi se flaso in spije cca 200 ml ali celo vec tako da je mojega mleka bolj malo. Danes ponoci sem jo pozabila pristavit in ji naredila flasouser posted image .
Zdaj pa sibam, Hana je pokonci in kosilo jo ze caka.

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.5.2009 14:51:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

IZVIRNO SPOROČILO: majči22Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?

jaz ji dam trak če piha, drugače pa nič (razen če smo na soncu, ji dam klobuček, da ji sonce v glavo ne pripeka). Je pa res da imamo mi verjetno malo topleje kot drugje...

a mi nobena ne bo odgovorila???user posted image

Jaz dam trak, ko je res lepo vreme (sončno brez veter user posted image ) Večinoma naša ima gor tanko bombažno kapico, ker naša ima zelo malo las user posted image

Evo tako kapico ima user posted image

user posted image

Šibam!!!! Neža se je zbudila user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?