Nejka23
|
Dan, dan, upam, da ste se ze prebudile ...Mi smo ga ponoc nekaj srackali,pa bi zjutraj se spal do 8h,ce ga ne bi sestrca zbudila, sedajpa tudi spi,cakam da se zbudi,ker se greva potepat... RABIM EN NASVET, rosim... Odlocila sem se, da prodam Hartana in kupim nekaj manjsega, bolj kot ne naj bo marela (VOZICEK). Ali ima katera kaksno izkusnjo z vozicki CHIPPOLINO???? Da se ga narocit samo preko spleta, na sliki izgleda ok, samo ne vem,kako bi se obnesel na makedamu in bolj travnatem terenu...??? Chippolino omnia 4 mi je vsec,pa tudi omnia3... Kje bi se dobila kaksne marele na ogled,oziroma vozicek nekje do 200 E??? Ker tega prodajam za 250,ga pride danes ali jutri ena pogledat in vzet,ce vse stima :)... Saj imam doma se eno marelo baby plus, sam mi gre na zivce,res...Bi rada za Jakca nekej konkretnga, pa ne me narobe razumet, sam da se ne bom kj nasankala,ko me bo moz...Sej veste... Ce ima katera kaksno idejo,nasvet,kej se nej pogledam za vozicki, HVALA!!! Lep dan, obilo zdravja in veselih ter navihanih trenutkov!!! Nejka