Krysia
|
Dan se opravičujem za moje nejavljanje, ampak imamo kar pestro doma ... bom pol o tem, najprej moram čestitat JAN, JOŠT, JAKA, TEJA (pač danes ) za 9ko in URŠA in LUKA za 8ko! Pa andrejaboris, vse najboljše za rojstni dan! Eh, Zoja Miša, Rok se tud še ne plazi, ne se sekirat ... vse bomo naredili ob svojem času. Je pa pri nas zadnje čase ful zanimivo bit v stoječem položaju ... ga jst podpiram, tko da ni na svojih nogah, ampak čist uživa ... Nejka, sej zato smo tu, da nam mal pojamraš ... sam nad vas se je pa res vse sorte zgrnilo. Upam, da se kmalu vse uredi. Glede tikov so ti pa punce že lepo napisale ... upam, da je res sam prehodnega značaja. Slikce so super - vsi so pravi cukri ... jst zdej nimam časa,bom pa tud kakšno prilepila gor ... aja, betty mi je poslala CD s slikcami z našega srečanja. Po moje je najboljš, da vam jih razpošljem po mailu, pol pa same objavljajte, če želite. Prov? Jst bom pa kakšno prilimala, ko sta Rok (od betty) in naš Rok gor, sam verjetn ne danes ... no, pa še mi ... Rok veliko boljše, samo neki mu prebava nagaja. Ampak zdej ni zaprt, ampak obratno ... sej ni driska, je ene take gostote kot kakšen namaz , sam se mi zdi, da ga ful šraufa Poleg tega je zbolel tud moj , jst sm pa zdrava, sam ... pritisk sem mela prej 91 / 51, pa 49 srčni utrip Me je moj vprašal, če sem želva No, tem podatkom primerno se tud počutim - vrti se mi pa čist švoh sem ... tko da ... bom te dni probala mal več počivat ... sej se vam bom kej javla, sam naj vas ne skrbi preveč ... če bo kej narobe, bom že po sms-u kakšni sporočila ... Nič, grem si kakšno kavo skuhat, ful se mi vrti ... ponavad majo ljudje težave s previsokim pritiskom, pri men je pa itak mal prenizek, ampak tole pa tud ni več normalno ... Sem hotela še en kup stvari komentirat, ampak res nimam energije zdej ... drugič, če bo še aktualno, drugač boste pa tud brez mojih komentarjev preživele pridne bodte pa se tipkamo ...
|