|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.4.2009 12:07:07   
gajka
Evo še mene malo po dolgem času. Rok se je začel sam vsedat, pa od včeraj se pridno dviguje na kolena in ni več nič varno pred njim. Pa me že kdaj orng skrbi, da bo orng telebnil in si še kaj prebil. user posted image Prste si je že uspel s predalom priškrnit, pa tudi pod vrata jih je že dal in si vrata čez zapeljal, pol pa obakrat tulil, da ga je mamica rešila... Po vseh 4ih še ne znamo, ampak je že z ''vojakom'' tako hiter, da se človek kar čudi. Najboljša zadeva poleg guganja vrat in pospravljanja knjig po policah in revij pod mizo je zadnje čase metlica za školjko in koš z njegovimi plenicami. user posted image

Tiste, ki imate že precej bolj ''napredne'' palčke, ki se že dolgo dvigujejo - a ste jim nonstop za petami, da ne bi padli? A je že katera nabavila kakšne zaščite za ostre robove na pohištvu?
user posted image

Nejka23 - user posted image Saj bo vse OK, boš videla.

Erin - kul frizura! user posted image A si mu fen v bano vrgla? user posted image

kaja02
- user posted image za minus kg-je!

tejkaz - user posted image za kobacanje! Se mi zdi, da sem te ta teden enkrat videla pri tvojih zunaj z vozičkom, sem se mimo peljala, pa nisem dovolj pozorno gledala in še moji možgani so zadnje čase bolj na stendbaju. user posted image

krysia - a pa si ti sploh še med živimi ali se nam že z one strani javljaš? user posted image

andrejaboris - user posted image

Aja, pa vem, da je te dni bila tudi neka debata o postrani raščenih mlečnih zobeh. Pri Roku njegove zgornje in spodnje enkice lepo naravnost rastejo, ampak so zgornje enkice bolj eno-in-pol-kice, ker je med njima še vsaj za dobrega pol zoba lufta! user posted image

Več se pa ne spomnim za komentirat. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.4.2009 12:13:00 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.4.2009 12:30:30   
gajka
Naš mulo pa danes noče in noče zaspat. Bi že pred vsaj 2 urama moral malo v mižavo deželo, on pa rogovili okrog kot da ima čisto frišne baterije v riti. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.4.2009 12:35:18   
gajka
Saj vem, da tole stanje na kolenih ni nič posebnega, ker jih že kar nekaj avgustovčkov skoraj maratone teče user posted image , ampak meni se zdi naš palček tule tako user posted image :
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.4.2009 12:35:47   
bella02
Nejka23, me je ena (ne vem, katera) spomnila na posnetek. Posnemi to dogajanje na fotoaparat, ker mi smo lahko le to pokazali, ker je nikoli ni treslo pred zdravniki. In so vsi videli dejansko stanje. Drugače jim nismo imeli nič pokazat, le eno dobrovoljno pupouser posted image . Upam, da nisem prepozna.

Gajka, jaz jo imam skoz na očeh in če presodim, da je kaj v bližini (npr. klubska miza, jo dam stran. Drugače se pa ponavadi lepo usede na rito. Zaščite še nisem dajala gor, najbolj strah me je akvarijauser posted image in njegovih vogalov

Tejka, žal ne morem pogledat posnetka, mi vedno vrže ven. Pa sem mislila, da se to dogaja le s posnetki, ki jih je dajala Erin gor, pa ne. Mi vedno vrže ven. Kaj čmo, stara škatlauser posted image

Erin, za statistiko: 9 mesecev, 8300g in 71 cm

Na sistematskem pregledu je bilo vse OK.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.4.2009 12:38:51   
K_a_t_j_a
Andrejaboris še tukaj vse naj naj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitke za obmesečnice! Ne bom naštevala, ker lahko katerega ven izpustim.

Potem user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke, plazenje, samostojno sedenje....

Erin za seznam, kar spremeni za plazenje 29.4., ker naš Jan se od včerja plazi po vseh štirih. Madonca, zdaj pa res ne morem več nič nardit, ker ga imam skoz na očeh, ko je na tleh.

anita goitan se strinjam s tejkoz, upam, da si boš še vedno našla kaj časa za nas. Lepo te je brati, pa čeprav si vedno bolj kratka, te bomo pogrešale.user posted image

tejkaz lepo se plazi Jaša!user posted image user posted image user posted image Bravo!
nejka23 upam, da ni kaj hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne znam zi nič svetovat, razen tega da je najboljše, da greste do P.

ostalo, upam da utegnem danes pokomentirat.

cebrca je velja po pošti. Ti pošljem še ZS.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 30.4.2009 12:41:05 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.4.2009 12:41:59   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Saj vem, da tole stanje na kolenih ni nič posebnega, ker jih že kar nekaj avgustovčkov skoraj maratone teče user posted image , ampak meni se zdi naš palček tule tako user posted image :
user posted image

user posted image
Kak je luštn!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.4.2009 13:08:44   
andrejaboris
MOja dva čmrlja spita, user posted image v službi, sem pa pizzo lih zmazala, sem jo kar naročla, ker na rojstni dan pa res ne morem kuhat ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka tvoj Rok je pa že fullll velik in luban!

Aja mi smo zadnjič tut meli nastop mojga Lana v vrtcu , pa je nastopal 1. 10 minut pol pa je prišo k nama čičat. Proti koncu pa bi on šel nastopat. SEm pa fulll ponosna na njega. SEm se spomnila Sayurinega Filipa lani. Letos pa mu je ratalo. Bom eno slikco prpopala. Bo pa verjetno pr Lanu tut drugo leto bolje!

NIč grem cote obesit. POsoda je že pomivalcu, morn še kaj naredit?!user posted image Ne rabim dans ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.4.2009 13:44:39   
Nejka23
Punce dober dan!!!
Hvala vam, da se lahko obrnem na vas, ste me ze vceraj kar potolazile,sem lazje zaspala...
Z Jakom sva bila danes pri P, zjutraj sem ga posnela,koje pri zajtrku zamigal, P je rekla, da so neke vrste tiki, nic nevarnega zaenkrat,da bi se mu kaj zgodilo, ker ne izgubi zavesti,ne obraca oci,vse dela normalno naprej,ce ga poklicem,pa preneha in se smeje user posted image user posted image user posted image
ERIN, ogledala sem si tvoj posnetek,pri nas ni to tako dolgo, v bistvu zamahne nekajkrat z glavo levo,desno,kot bi si lase z obraza hotu popravit,pa je potem to mimo...AMpak je vseeno grozno za videt,ko vidis,da je to nekaj neobicajnega...Pediatrinja je rkela,da je to redko v tem starostnem obdobju in da bo potrebno zadevo razjasniti,da naj greva v torek k svoji P da nas poslje k nevrologu,tacas pa naj ga opazujemo in poskusamo posneti. Prejle je lezal na postelji fuuuul zaspan,pa je ene dvakrat tako zamahal z glavo levo desno,pol me je pa zagledal,pa se mi je nasmejal... Tako d ani samo pri hranjenju,zato me skrbi,ker je vedno bolj pogosto user posted image user posted image user posted image   Sva pa epilepsijo izkljucili (upam, da 10000% )ker ne izgubi zavesti,ne zavija z uckami...Je normalen,vse normalno dela naprej... Kolikokrat na dan pa se to dogaja pri vas?? ALi je ze bolje?? Saj te bom kontaktirala se na ZS, cela sem adijo... Saj me je pomirila,ampak...dokler ne najdejo kaj je,ne bom mirna...
BELLA02, kako pa je to bilo pri vas?? ALi ste sedaj kaj bolje?? Ker Jaka je tudi en velik dobrovoljcek, ceblja 100 na uro,se smeje,vriska... Sem posnela,ja, vceraj mi je zal,da nisme snemala...sem bila cisto v soku,res...
CESNJICA si bila v Lj na nevro??? Pravijo,da to ni nic hudega??? upam, mocno upam in si zelim,da je samo stopnja v razvoju...Ta vecja teg ani imela, zato sem se bolj prestrasena...Pa ste ze kaj bolje?? KEr pri nas se je to pojavilo kar naenkrta, sedaj se stopnjuje,upam, da bo kmalu mimo...ALi pa sem mogoce velik bolj pozorna...ampak ne, sej bi ze prej opazila...
ANDREJA BORIS vse najboljse!!!

Hvala vam, da ste tu, res...Zelo sem vesela,da vas imam...In upam, da vse to cimprej mine...
KAJA 02, vedno najdes kaksno lepo besedo zame, se bova mogli osebno kaj spoznat,saj vidim, da si dokaj blizu - Celje??
GAJKA, nas je tudi vojak,pa na kolenih rad kleci...Mogoce se srecamo na fizio kdaj?? Midva imava v pon popoldan,takoj sedaj po pranzikih...
Sedaj p asibam posodo pomit, Jaka je zaspal sele ob 13:20, pa je bedel od 7h zjutraj...Ne vem,kaj mu je... user posted image

Lep dan se naprej,upam da dez poneha,da boste lepo kresovali,tisti ki boste...
Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.4.2009 14:13:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nejka - Klikni na video, taka je bila situacija pri nas...

erin.... a mi lahko ti poveš prosim kaj o teh tikih?  vem, da ste nekaj pisale gor..samo nimam pojma kaj,....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.4.2009 14:15:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaša kobaca.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.4.2009 14:16:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Erin in kaja..... ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ko dans praznujejo user posted image user posted image

se kar podpišem pod tole...user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.4.2009 20:08:12   
kaja02
čer!!!!

morem hiter izkoristit, ker mi dela shrani.siuser posted image ,

user posted image

prvo kopanje v bazenu
user posted image

user posted image

moji ribici
user posted image

po prihodu domov, je komaj čakala na hranouser posted image
user posted image

tkole pa sedaj spiuser posted image
user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.4.2009 20:25:22   
K_a_t_j_a
sandra123 uživaj na dopustu! Prav tako vse ostale, ki greste kam na lepše!
Erin, kaja02, gajka
čudovite slikice!!user posted image user posted image

Kaja02 user posted image user posted image user posted image
za izgubljene kg!! Kar tako naprej!

neža07
Jan ne spi več 3krat na dan ampak samo 2krat, s tem da spi po uro, uro in pol, včasih celo 2 uri. Vse ga zanima in mu je včasih tako težko zaspat, čeprav je že ornk utrujen. V vozičku zdaj malokdaj zaspi.

majči22 user posted image za nakup prvih čeveljčkov!

krysa user posted image user posted image user posted image upam, da tole pri tebi čimprej mine in da se boš kmalu počutila boljše. Tak pritisk sem imela jaz, ko sem bila user posted image .

kaja02 super slikice s prvega kopanja. Ta zadnja je pa itak svetovna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.4.2009 20:30:15   
kaja02
andrejaboris- user posted image , pa naj se ti izpolnijo vse željie, ki so ti jih izrekli že lani, pa se do sedaj še niso uresničile, pa še vse nove, ki si si jih zadala!

tejkaz- dober je Jaša, naša gre še bolj po polžje, sam na cilj pa vedno prispe

user posted image

majči- ja vriska pa zarad čeveljčkovuser posted image , pa bravo za nakup, nas še čaka; ja Kaja je sedaj bolj temna, tja do 4-5 leta je pa imela čist bele laske ( bom eno fotko zravn prilimala) potem so se ji pa stemnil , čeprav poleti zopet dobi svetlejše in je potem videt, kot da ma pramene

user posted image
user posted image

JAN, JOŠT, JAKA, TEJA (pač danes  ) za 9ko in URŠA in LUKA za 8ko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka- oh lepotec!!!!

nejka- no pa si le malo potolažena, user posted image , sem pa jst tudi zato, da se osebno spoznavauser posted image , se nam boš pridružila v Celju, sedaj v maju?,

men pa danes računalnik dela s polno hitrostjo, kot da je na poživilih!!! no pa sem jst tud to dočakala, mu je očitno pomagala nevihta ( grmenje, strele, toča), ki je besnela v Celju popoldne- mah čudno vreme, narobe svet, da so se take nevihte začele že v maju, kaj šele bo poletiuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.4.2009 20:37:32   
kaja02
tatly- user posted image  za kg, srečnica, da jih nimaš nič viška, jst mam še cc8 kg viška od začetka nosečnosti, pa še nekaj kg viška od prej, tako da pri tokratni dieti le teh ne bom zgubila;  štos pa je v tem, da sem po porodu zgubila kar nekaj kg, potem pa sem jih v nekaj mesecih pridelala še 6kg dodatkauser posted image user posted image , pa naj še kdo reče, da dojenje pomaga pri izgubljanju kg, sem živi dokaz da to pri meni ne velja!!!!pa še vedno dojim 3-4x na dan-noč

erin- da ti na uho povem, da sem se prav dober počutla v kopalkahuser posted image , začuda, tako da do morja se mi bo samozavest še okrepilauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.4.2009 20:43:48   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

tkole pa sedaj spiuser posted image
user posted image

hehehehehe, ne moreš bit slabe volje pri takih majstrih....user posted image user posted image user posted image

pa tejkin Jaša me je tudi nasmejal.user posted image user posted image user posted image ..kako hecno dviguje rokice...user posted image user posted image user posted image user posted image  
komaj čakam da se začne tudi Urša plazit. Sej se že postavi na vse štiri in potem ritko naprej in nazaj poriva...sam več pa ne.user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.4.2009 21:43:21   
kaja02
kje ste vse???? men se čveka!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.4.2009 21:44:18   
Češnjica
Živjo!

Lep pozdravček vsem skupaj. Jaz se tudi bolj malo javljam zadnje čase...čez dobrih štirinajst dni se selimo, pa imam polno glavo vsega...izgleda, da bom spet postala Kamničanka. Potem pa Matejchi in AnitaGoitan na kako kavico! Če se ne bomo srečale z ruzaki na Starem Graduuser posted image

Nejka23
- Zala še vedno ''to'' počne, se mi vrže nazaj, iztegne, ponavadi bolj v eno smer. Včasih samo trikrat, štirikrat na dan, včasih pa večkrat. Najprej se enkrat vrže in iztegne, potem pa še ene dvakrat, trikrat ponovi v eni epizodi. Je pa drugače tudi ful dobrovoljček in v bolnici tega nismo uspeli pokazati. Jo poskušam čimbolj zamotiti medtem, da potem preneha. Se poskušam čimmanj sekirati in upam, da bo čimprej minilo.
Bili pa smo na nevro oddelku v Ljubljani, na datum smo čakali dober mesec in pol. Drugače pa so tam res zelo prijazni, same pohvale, Zala se je tam tudi prav dobro počutila in je bila neverjetno pridna.

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.4.2009 22:31:30   
Erin
sandra - uživaj na dopustu!

andrejaboris - še tukaj VSE NAJ NAJBOOOOOLJŠEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čakam torto...user posted image user posted image user posted image Kje je? Pa BRAVO za Lanov nastop!

Neža - tudi našega vreme malo matra...

JAN, JOŠT, JAKA, TEJA  za 9ko in URŠA in LUKA za 8ko!

Krysia -
super da je bolje! Možeka pa le pocrkljaj, saj veš kaki reveži so ko so bolni...user posted image Pritisk pa... šalo kofeta si naredi in kupi en Clearblueuser posted image

gajka -
Rok je pravi spogledljivecuser posted image

Nejka - Posnemi in pokaži P, samo po mojih izkušnjah ti povem da naša ni imela blage kaj se dogaja, šele na gastro. oddelku na Vrazovem trgu v Lj so pogruntali pa še naju tja nebi sprejeli če nebi imidva vztrajala da pašemo tja...smo bili pa napoteni k nevrologu najprej..
Če ima med tem zavest ni epilepsija in s klicanjem mu lahko to prekineš, tako kot je bilo pri nam... To je refluks, sem skoraj 100% da je to to...Prej ko je bilo mleko je hrana hodila ven in so polivali, sedaj ko je hrana bolj gosta pa ne pride do gor ampak se mu samo dviguje, kot pri bruhanju... po hranjenju naj bo vsaj pol ure pokonci.. nam je upam(trkam) izzvenelo to, smo pa jemali 3 tedne zdravila..smo pa na nevro. oddelku imeli gastroskopijo in 24h Ph metrijo in so potrdili da je vse skupaj zaradi refluksa... So pa rekli da se to preraste... To blago varianto kot jo ti opisuješ (kot bi hotel dati lase z obraza) je imel tudi, to so še bolj blagi refluski in s tem telo samo išče pravo pozo ob dvigovanju hrane oz kisline.. tudi v ležečem položaju je to delal in tudi ure zatem ko je jedel ampak med tem je bilo najbolj pogosto..
Vse je isto kot pri vas... tudi pri nas je bilo potem vedno bolj pogosto dokler le nismo začeli dobivati zdravil in še zatem ko je nehal je imel obdobje nekaj dni ko je spet začel... Sedaj že kaka 2 tedna ni imel tega... LAhko so pa tudi tiki, res je ampak menda tudi ti niso tako redki in sami izzvenijjo..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.4.2009 22:34:25   
Erin
kaja - Leja je user posted image user posted image user posted image

Kje ste..ste šle vse kres gledat? Jaz si bom pa eno malo Laško odprla in mmmmmmmmmmmmmm...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.4.2009 22:35:30   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

kaja - Leja je user posted image user posted image user posted image

Kje ste..ste šle vse kres gledat? Jaz si bom pa eno malo Laško odprla in mmmmmmmmmmmmmm...user posted image

Daj si raje velikega, da ne boš 2x v hladilnik hodila...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 821
30.4.2009 22:37:22   
Erin
Ne neeee... me bo ošamutil če bo tavelk...user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 822
30.4.2009 22:39:39   
kaja02
ooo lej jih ste le prilezle na planuser posted image

a laško boš? jst bi tud, pa ga nimam sem si prej en kozarček rdečga prvošla , hik

pa hvala!user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 30.4.2009 22:40:31 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 823
30.4.2009 22:41:19   
matejchi
Erin pivo majhno, vse ostalo veliko, a ne??
Grem pančkat.. jutri gremo na Rašico.. ja še nisem bla nikoli pa da vidim to čudo...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 824
30.4.2009 22:42:06   
matejchi
http://www.youtube.com/watch?v=aJCe4L7jMTw

za lepši dan...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?