|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
22.4.2009 22:41:39   
matejchi
cebrca a mimo Ljubljanske ceste tudi??

erin še prebrat mi ne uspe.. sem malo pridna, si pike za jutri nabiram... user posted image
harmonika a na tipke al na gumbe?? user posted image
bella pomoje najbolje, da daš nogavico na roke.. jaz sem tudi že o tem razmišljala pa še igrača bo to obenem za tamale...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 501
22.4.2009 22:53:02   
cebrca
Ljubljanska gre tako ali tako skoraj čez celo Ivančno tko da se je ne da zgrašit.

Ti na ZS pošljem mojo GSM in se jutri zjutraj slišiva če grem v LJ pa se zmeniva za dostavo, a bo tako OK?

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 502
22.4.2009 23:02:29   
matejchi
cebrca
user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 503
23.4.2009 7:00:14   
sayuri
Me računalnik spet neki zeza.... PRIDEM...user posted image  Se vidimo user posted image

Aja...dobro jutro user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.4.2009 7:42:15   
miškolinček
Dobro jutro,

ne Erin, nisem se sama ostrigla, ma kje nisem tok sposobnauser posted image .

Aja, prideva, sem prestavla, pa še ta smotan dež je in itak  nikamor ne moreva, posledično smo malo sitni,tako da upam da bo v družbi bolje. Se vidimo.

Pa vidim da Sayuri tudi pride, super.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 505
23.4.2009 7:57:00   
Krysia
Dobro jutro vsem! Pa user posted image user posted image user posted image , če katera rabi ....
Se nisem nič javljala včeraj - je mel moj rojstni dan pa potepala sem se dopoldan in čvekala, tko da ... sam na hitro:

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ...

Danes smo spali OK, včeraj pa ne - posledično sem bla itak čist out ... danes je boljše user posted image

miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne?

Clara23, WB!

Še sem hotla komentirat, pa je vse ušlo iz spomina ... bom v živo v Supernovi ... user posted image

OK, kdo pol pride danes:
Sayuri + Lovro & Zara
Miškolinček + Filip
matejchi + Maruša
betty + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
cebrca + Ivan ?
erin + Tilen
Bella02 + Teja
buhtlčk + Gašper
Krysia + Rok

Pa verjetno še katera, tole je blo zdej na pamet ... če sem katero izpustila, ni blo zanalašč ...

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 506
23.4.2009 8:09:28   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne?

o ne, ne tudi to ne drži, tisto je bila Arait, sedela sem med Erin in med Buhtlčkom, če ti je kaj v pomoč

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 507
23.4.2009 8:17:12   
buhtlčk

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko!

čestiiitaaaaaaaaaaam!!!!

se vidimo danes, o long time no see!!! Samo jaz sem pa miškolinčko že dvakrat videla, ane user posted image Tko da je dans v tretje gre rado.

Komej čakam, bom tam komentirala, ko itak pol čvekam ko nora user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 508
23.4.2009 8:21:45   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

o ne, ne tudi to ne drži, tisto je bila Arait, sedela sem med Erin in med Buhtlčkom, če ti je kaj v pomoč

Ajajaj, bolš, da nč več ne napišem o najinem poznanstvu, ker  bom še kakšno neumno rekla user posted image Oprosti, res ...

Neposredna povezava do sporočila: 509
23.4.2009 8:23:19   
nell
Oj babike - lep čvekec vam želim - naju ne bo, nimava avta - je moj na faksu -tko da drugič.

Zoja Miša - naš že tud maha pa-pa, sam s tem, da lih takrat k bi hotu ne, on kr tko izven konteksta. No ja ponavad, če mu je kje dosadno - pol da pa-pa. Je pa pa-pa in de-de pri njemu čist isto, sam da se pri tem če kaj hoče, zraven dere - de-de - tko pol veš, da kaže isto, misli različno. Pa lučko pa atija zna pokazat - mama mu je španska vas. Kliče itak sam "ata", ker je ata zakon, no se p a tolažim, da še ne pozna pravega pomena, tko da bom še neki časa tud js "ata". Fino bi blo, če bi se tud sicer lahk popolnoma predala tej moški vlogi, ležala na kavču, gldala tv - mimogrede mal ošvignila otroka, če res nima kej nevarnega v ustih, enkrat na dva mesca oprala avto, pod prisilo odnesla smeti, si vzela čas na wc-ju in med tem uspela prebrat celo revijo in tako naprej - mogoče bi mi pa še pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem počasi pripravljat kosilo - sem se odločila za dieto, pa da vidimo kako dolgo zdržim - mojga sem tud pripravla, ker itak ni imel izbire - bo jedel kaj bom pač skuhala - škodval mu pa tud  ne bo. Tast in tašča bosta pač za spremembo jedla mojo skuho - pomojem jima bo prav pasaluser posted image user posted image user posted image

Razlog - ja itak kile od poroda in zaloga še od prej - pa poln kuser posted image mam tega, da skos neki za Tiborja za sebe kuham - je v osnovi itak že vse - pač zelenjavo bolj k kak piščanček. Me pa moti ker se sicer pri nas kuha full pikantno js pa tega nisem navajena - tko da sem stopla v akcijo - jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 510
23.4.2009 8:24:38   
tejkaz

Sayuri + Lovro & Zara
Miškolinček + Filip
matejchi + Maruša
betty + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
cebrca + Ivan ?
erin + Tilen
Bella02 + Teja
buhtlčk + Gašper
Krysia + Rok

tejkaz + Jaša

in mogoče še Clara23 in Mark. Mi mora še sporočiti.

Naty na žalost ne bo, ker ima spet Nejca v bolnici.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.4.2009 8:27:25   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty na žalost ne bo, ker ima spet Nejca v bolnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa super, da se vidimo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.4.2009 8:34:47   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sayuri + Lovro & Zara
Miškolinček + Filip
matejchi + Maruša
betty + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
cebrca + Ivan ?
erin + Tilen
Bella02 + Teja
buhtlčk + Gašper
Krysia + Rok

tejkaz + Jaša

in mogoče še Clara23 in Mark. Mi mora še sporočiti.

Tudi midva z Markom prideva..upam da lahko glede na to da se še ne poznamo..user posted image user posted image

Erin, tudi mojega škratka lahko daš na seznamček..datume in njegove dosežke ti pa sporočim v kratkem (mi je ravno ušel in ga moram najdtuser posted image user posted image ).

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.4.2009 8:47:34   
betty
jutro!

potem se vidimo kljub dezju? pišuka lije pri nas. ampak bomo ze. sej bo tast pomagal :)

se vidimo ob 11 uri v supernovi. krysia, a me poklices, da se ti zahvalim za ponujen prevoz in da bom imela tvojo cifro. ja , punce - prav ste slisale. krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.4.2009 8:49:53   
matejchi
krysia user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 515
23.4.2009 8:51:44   
matejchi
Carol, Češnjica, suzana... kaj je pa z vami danes??? A pride še katera?

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 516
23.4.2009 9:09:48   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Me računalnik spet neki zeza.... PRIDEM...user posted image  Se vidimo user posted image
Aja...dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image
To sem čakala!
Cebrca, upam, da tudi ti!!! Se morava za Justa zmenit, po nujno!!!! Pisana nogavička ali zapestnice so kao prepoznavni znakuser posted image , saj veš da ga vedno nekaj biksamo.user posted image user posted image user posted image

Miškolinček, jupiiii!!!
Clara!!!user posted image  Tejkaz!!!user posted image Ja Naty, tole se vam pa res vlečeuser posted image

Betty, ja take smo po večini (Krysia je s svojim velikim avtom in srcem res tapraviuser posted image ) In še kavo je skuhala, ja Krysia res si user posted image

Punce zakon ste!

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko!

Nič, mi spimo, ko se zbudi, se napakirava in prideva. Lije pa res, ko za stavo, jah malo bomo mokri.
In jaz bom šla pa in v H&M in v Mullerjauser posted image  pa v Mercator tudi moram.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 517
23.4.2009 9:10:47   
Zoja Miša
Pa Erin tudi prideuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 518
23.4.2009 9:10:53   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: betty

jutro!

potem se vidimo kljub dezju? pišuka lije pri nas. ampak bomo ze. sej bo tast pomagal :)

se vidimo ob 11 uri v supernovi. krysia, a me poklices, da se ti zahvalim za ponujen prevoz in da bom imela tvojo cifro. ja , punce - prav ste slisale. krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :)

Ej, ne me tko hvalit, mi bo nerodno user posted image

Punce, upam, da tale dež samo za nas okrog 11h mal poneha, tok da se spravmo od avta do Supernove. Sej s cukra nismo, sam vseen .... jst sm si te padavine mal bolj na izi predstavljala ... ampak bomo že ... jst mu bom po moje kr moj anorak vrgla čez voziček, ker se mi ne da za 50 metrov une prevleke za dež montirat ... če vas pa kdo pripelje, naj vas pa čimbolj pri vratih pusti pa gre pol parkirat ...

Joj, naty13, pa kaj je s temi boleznimi, da se vas tko oklepajo? user posted image  user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!

Naš Rok še kar spi user posted image Nič mi ni jasno, ampak bo vsaj pol v Supernovi mal manj utrujen ... sicer je pa včeraj spal čez dan točno 1 uro ... tko da mora očitno nadoknadit ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 519
23.4.2009 9:13:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

In jaz bom šla pa in v H&M in v Mullerjauser posted image  pa v Mercator tudi moram.

Bova šli skupaj. Točno v te štacune "moram" tud jst (no, ja ... moram sam v Mercator, ampak v ostale bi pa rada šla user posted image user posted image ) pa mogoče še v lekarno ... ampak najprej na bankomat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
23.4.2009 9:28:30   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: betty
krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :)

ona je itak zakon user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.4.2009 9:29:59   
buhtlčk
Pisana nogavička ali zapestnice so kao prepoznavni znakuser posted image

joj grem se preobut user posted image
sej zapestnico imam, sam je tko klasična, da najbrž ni ''taprava iz ta moderne revije'' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
23.4.2009 9:31:48   
MATEJKA_
jutro...
tak, za izpit sem se zmenla, ga imam 6.5. boste takrat pridno pesti držale?user posted image  me je včeraj kar malo stisnilo, ker je šel "moj" prfoks v penzijo in ga zdaj ena bjuša asistentka (ki je bla takrat vun z vraga) nadomešča... se mi je kar knedl nardil v grluuser posted image .

no, sem pa ravno tisti fredijev obroč napihovala, pa mi je skoraj pluča vun vrglouser posted image ... se vidi, da imam že spet 1/2 manjša user posted image .

sem pa bla včeraj v obeh HM pri nas, pa sta oba izropana št. 80. sem malo prodajalke vprašala, pa je rekla da jim tud niso dobavli nič v 80, samo 86. in tako smo še vedno brez pižame in dodatnih bodijev... no, saj kakšen teden še bo zdržala v 74, ampak več pa niti slučajno. bodije je že prerasla... še dobro, da sem že prejšnji mesec en paket 80 kupla. pa vse imajo že s kratkimi rokavi - majčki sem morala kar 2 isti kot 74 vzet, ker je vse ostalo kratek rokav al pa seveda ni št. že 2 tedna...user posted image  sem že prav jezna... user posted image
sem pa zadnjič mullerja uspela izropat user posted image

no, uživajte na srečanju...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 23.4.2009 9:32:28 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 523
23.4.2009 9:32:17   
buhtlčk

Ej, ne me tko hvalit, mi bo nerodno user posted image

skrajen čas, da se navadiš

Punce, upam, da tale dež samo za nas okrog 11h mal poneha, tok da se spravmo od avta do Supernove.

bo dežurna čarovnička zrihtala, Matejchi ne rabiš, bom vskočila user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 524
23.4.2009 9:40:56   
Zoja Miša

Bova šli skupaj. Točno v te štacune "moram" tud jst (no, ja ... moram sam v Mercator, ampak v ostale bi pa rada šla user posted image user posted image ) pa mogoče še v lekarno ... ampak najprej na bankomat user posted image

Sej vzamejo karticeuser posted image user posted image user posted image

Buhtlček, kakršna koli zapestnica je moderna! Sam da je! Tko piše no, si nisem jaz izmislilauser posted image

Nell, sem prej pozabila povedati, da si me ful nasmejala!user posted image user posted image user posted image  Ata, ja!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?