|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:17:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:34:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:36:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
1.5.2009 21:37:12   
frutka_
Hojla!
Super slikice! Tulipani so vam všeč, vidimuser posted image . Od letos naprej imajo novo sorto tulipanov "Mozirski gaj" se imenuje.

Majuska delno se strinjam s člankom, ki si ga prilepila. Ampak tale mamica je po mojem v njem opisala skrajnosti, ki se lahko zgodijo. Pa še posplošuje na veliko. Recimo. Kolikor vem so v naših časih, ko smo bile bebike, vsi povprek bili v hojicah. Pa smo vsi shodili normalno. Poleg tega se mi zdi tale praksa izvedljiva, ko imaš enega otroka. Kaj pa ko sta 2? Ali pa 3 otroci? Ni šans, da boš letal za 3malimi otroki in jih ves čas spodbujal in se z njimi igral. Pa vsak ima svoje potrebe!
Imam 2 otroka. Prvi ni plazil. Never! Čisto je pošizil, ča si ga dal na trebuh.  Shodil je pri letu. Tricikel je začel voziti pri 2-eh. Pleza, skače, hodi, vse čisto normalno. Je zelo radoveden. Ni štorast, neroden. Zelo rad ima frizbi in kolo.
Tadruga je pa zgodba zase! Obrača in kotali se od 2,5m! Pri 5,5 je plazila! Pri 6,5 se je vstajala ob opori.Zdaj pri 9,5m se spusti in usede brez opore. Pleza po stopnicah gor in dol! Preplazi kaj hočeš. Plazi hitro in spretno. Ko pade se odlično ujame na roke. Le redko se kam udari. Zelo je spretna. Gibčna. Okretna. Ampak na račun tega jaz nimam niti minute mira, ko je budna. Ker je mobilna že 3mesece jo je treba imeti nonstop na očeh.user posted image Ko pride do mene in se obeša po mojih nogah jo vodim. Primem jo pod pazduhami in "hodi". Mislim, da ji s tem ne škodim. Nogic ne vlači za seboj. Lepo prestopa. Ko mislim da je dovolj jo spet položim na tla in gre naprej po 4-ih.
Vsak otrok je zgodba zase. Zato, da moja prej plazi ali hodi ali sedi ali karkoli drugega imam jaz bore malo zaslug. Takšna pač je! Nisem je vzpodbujala niti pikice. Medtem ko prvega sem pa ni bilo nobenega haska. Ni bil vztrajen. In še danes je takšenuser posted image .
Tako da...malo sem se razpisalauser posted image .
Hočem reči tole. Ni pravilo, da bo otrok ,ki ni plazil imel kasneje težave z ravnotežjem. Zdrav otrok se bo normalno razvijal. Normalno shodil pri letu ali malo prej ali malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 355
1.5.2009 21:40:51   
glugluglu
oj
tudi mi smo se potepali na vikendu od mojih staršev. Saj smo bili prvič, ker sta pred kratkim kupila. No bilo je luštno, fajn vreme, samo ena kratka mala plohica in nič drugega, piknik je uspel.

Sedaj pa mi moj dragi pravi, da moram otroke zrihtat do 22, ker je takrat nekje en filmuser posted image . Nina in Tian sta namreč trenutno še v banji, smo malo pozni.

Neposredna povezava do sporočila: 356
1.5.2009 21:52:28   
neboglasnica
Zimska: super, da vas potem ni namočilo. Je pa Staš tudi nekam čuden: da ni nekaj razsajalo po vozičkih tam, user posted image user posted image . Drugače pa tudi jaz prisegam na svečke, pri sirupu nikoli ne vem, ali je pogoltnil-a celo žličko, ipd. pa še  nikoli ni prijelo. Rajši imam svečke - rita, hop in je. Na srečo še nikoli niso takoj kakali in je imela svečka čas, da prime. Držim pesti, da je samo preutrujen, tako kot upam, da Staš.user posted image

Glugluglu: kje pa imajo vikend? In prijetno obiranje jagod želim. Pa brez potresnih in popotresnih sunkov, prosim. Jaz bi vsaj en malček v miru spala. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.5.2009 21:53:11   
neboglasnica
Nočka, me puzzli vabijo...

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:06:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:18:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 360
1.5.2009 22:19:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

majuska, a ti si blizu Arboretuma doma? Ko/če bomo šli, se pa morda ustavimo. Itak prituramo od daleč, pa je vseeno pol ure gor/dol. user posted image

Ja, v Mengšu ... za večino naših mamic je to res spotoma user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 361
1.5.2009 22:24:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tolk vas je bilo v Arboretumu, pa nobena ni prišla mimo, da bi en kofi pri nas spili ...? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ej, sorry, niti slučajno ne gremo mimo, sicer si pa imela itak polno hišo: a se nisi hvalila, da pride sestra z dvojčkoma??? Čakaj, čakaj, kmalu pripeljem mojo bando na obisk, nikoli več nas ne boš več vabila. Pa Ani bom vstavila nove baterije, user posted image .

a misliš, da se bojim takih obiskov? Itak se moram navaditi, da bo pri hiši več otrok ... user posted image   ja, sister je bila tu, Aleksander je ful užival v družbi njenih dvojčkov user posted image toooolk enega smeha je bilo!

Je pa danes naš veseljak veliko časa prebil na kavču in mu je zgleda tam zelo všeč. Aja, pa peti zobek se je pokazal user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 362
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:25:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
1.5.2009 22:27:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;žal tudi mi nismo šli mimo tebe(sem pa razmišljala o tem  da si bom ogledala kje približno si doma).Mi se peljemo pa AC do Vodic in tam čez Komendo do Arboretuma.Mislim da  je hitreje kot pa če bi šli na Trzinsko obvoznico in tja čez.

približno enako je ... je dragi enkrat primerjal, ko smo se za foro vračali domov čez Vodice, Komendo... Prav veliko ni razlike, le pot je z pač z druge strani.

neboglasnica;kaj pa če je Ana očala pozabila v avtu ali pa kje v vozičku?

ja ... tako kot sem jaz zadnjič po srečanju iskala moj fotkič. Na koncu sem ga našla stlačenega v spodnjem predalu na vozičku user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 364
1.5.2009 22:29:02   
frutka_
Zimska pravi simpatiko je!user posted image To še bo lomilec src nekoč.user posted image Ti pa zgledaš kot starejša sestrica poleg. Za tale film pa sem videla trailer.
Neboglasnica naj ti puzzli ležijo!
Glugluglu uspešen vselitveni žur tvojim staršem. Tudi mi imamo vikend. Ob koncu tedna se vsi radi vračamo tja in sproščamo.
Populis hvala za info!

Neposredna povezava do sporočila: 365
1.5.2009 22:31:14   
frutka_
Majuskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5.zobek . Oziroma Aleksandru! Trikrat hura! Mengšu smo najbližje, ko smo v Trzinu pri prijateljih. Tja pa res gremo večkrat.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:31:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
1.5.2009 22:32:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Majuskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5.zobek . Oziroma Aleksandru! Trikrat hura! Mengšu smo najbližje, ko smo v Trzinu pri prijateljih. Tja pa res gremo večkrat.

No vidiš ... mi smo pa itak ob glavni cesti poleg Tuša, tako da nas ni težko najdet user posted image

08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:35:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:38:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 370
1.5.2009 22:39:53   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Brskam, iščem kakšne nohte bi mela, pol pa najdem tole:

user posted image

OJOJ, a ne?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
1.5.2009 22:40:52   
Majuska

mi smo pa itak ob glavni cesti poleg Tuša, tako da nas ni težko najdet user posted image

Kaj to tam zraven Kika?

točno tam  user posted image

punce, ful ste lepe fotke dale gor user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 372
1.5.2009 22:41:44   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR
Zimska pravi simpatiko je!user posted image To še bo lomilec src nekoč.user posted image Ti pa zgledaš kot starejša sestrica poleg. Za tale film pa sem videla trailer.

hihi, hvala user posted image

Joj, če pa res. Na slikah od prvega jaz tudi še zgledam kot ena smrklja zdaj pa že imam materinski sijuser posted image . TUDI okoli bokov!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
1.5.2009 22:43:15   
frutka_

mi smo pa itak ob glavni cesti poleg Tuša, tako da nas ni težko najdet user posted image

Kaj to tam zraven Kika?

točno tam  user posted image

punce, ful ste lepe fotke dale gor user posted image

Res ja!user posted image Jaz pa imam fotkiča na adapterju.Filam baterije. Jutri ponoči krenemo. Majuska moje slikice še vedno ni gor, veš. zdaj sem poslala še enkrat.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 22:50:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?