Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 10:22:15
|
|
|
|
3jeMi
|
todi... ODLOK o sprejemu otrok v vrtec 19. člen Vrtec mora staršem na njihovo zahtevo omogočiti vpogled v zapisnik komisije, ki je odločala o sprejemu otrok v vrtec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 10:33:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 12:22:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi zimska... mi pridemo samo na pogačo... madona, kolk je men dobra... mljask... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje jedla belokranjsko pogačo... ... že vem, ene 2 leti nazaj... Če boste pridne, vam jo prinesem naslednjič v Tivoli. Kaj ne veš, da smo julijke t nartabulš pupe na celem svetu, da o pridnosti sploh ne izgubljam besed....
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 12:58:21
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi zimska... mi pridemo samo na pogačo... madona, kolk je men dobra... mljask... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje jedla belokranjsko pogačo... ... že vem, ene 2 leti nazaj... Če boste pridne, vam jo prinesem naslednjič v Tivoli. me smo vedno pridne evo, mi smo prišli s sprehoda, danes nam je uspelo očka zvabiti iz postelje in ven na sončka ... se je pa vmes še moja sestra najavila, da bodo prišli z dvojčkoma. Fino, jih že dolgo ni bilo naokoli No, pa midva sva se tudi končno pogovorila, zdaj bo lažje živet
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 15:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 17:05:13
|
|
|
|
Majuska
|
Jaooo kako zatišje ... še huje kot včeraj No pri nas se je tudi dež usul, je ful postrani neslo in hkrati je bil sonček ... samo mavrice pa nisem našla takole, moja sekica s familijo je na poti, Aleksander je tudi že snedel kosilo (krompir, špinačo, kolerabico in malo kisle smetane), tako da obiski lahko komot uletijo
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 18:03:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ahoj! Mi smo dopoldne malo pospravljali, nato pa obupali in odšli v arboretum, kjer smo se nahodili in odkrili nek kotiček s tulipani, kjer še nikoli nismo bili. Sama krasota!! Srečali Zimsko v kompletu (dete & mož), slišali, da se Populis sprehaja tudi v kompletu, žal se nismo srečali. Folka noro, pločevine, da ne vidiš konca. Smo se ravno v avto popokali, ko so pričele prve kaplje padati, tako da smo za las ušli verjetno hudemu nalivu. No, poleg vsega lepega, je moralo biti še nekaj smotanega in sicer je naša Ančka nekje pozabila sončna Kitty očala. Pa se menda ona še najmanj sekira, se jaz bolj. Smo pa nekaj časa celo prodajale kaktuse. Naša Ana je mimoidočim klicala: kaktusi, kaktusi!! Nič niste čvekice! Če ne bom tu klepetala, bom stoje zaspala. Sem pojedla že tono in pol sladkarij, pa bi še.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 18:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 18:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 19:03:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 19:38:51
|
|
|
|
3jeMi
|
mi smo bili pa v mozirskem gaju... kako je lep, majhen, ampak res lep... slikce... bodo... enkrat... samo danes ne cmoka...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 19:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 20:07:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:11:33
|
|
|
|
Majuska
|
Tolk vas je bilo v Arboretumu, pa nobena ni prišla mimo, da bi en kofi pri nas spili ...?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:12:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mi smo imeli ful srečo z vremenom. Deževat je začelo ravno, ko smo se vsedli v avto, da se odpeljemo domov. Mi tudi. Matr, pred prazniki pedikerka ni imela časa zame, za noht na palcu (tisti, ki še ni operiran) in ker smo danes šetali dve uri in pol, imam prst kot iz risanke - vijoličen in kar utripa. Bli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 20:20:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 20:21:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:35:02
|
|
|
|
Tinky
|
ola naš dan je bil pa bolj na izi. Smo šli k mojim na porcijo čevapov in takoj domov. Teo je še kar prehlajen in, ker nimamo prenosnega sesalca za spucat nos, ni blo variante, da bi pohajali. Jutri bom nabavila Operil P, ker že 3 noči ne spimo. Podočnjake imam nekje pri gležnjih. Nočko
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:49:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, za dražt par fotk.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 20:53:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:54:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tolk vas je bilo v Arboretumu, pa nobena ni prišla mimo, da bi en kofi pri nas spili ...? Ej, sorry, niti slučajno ne gremo mimo, sicer si pa imela itak polno hišo: a se nisi hvalila, da pride sestra z dvojčkoma??? Čakaj, čakaj, kmalu pripeljem mojo bando na obisk, nikoli več nas ne boš več vabila. Pa Ani bom vstavila nove baterije, . IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška neboglasnica..se je Kali ful stegovala za mlado čebulo, pa sem se spomnila nate..sem ji jo dala...mala v usta in direkt na tla..ji ni bila po všeči... Prava dama, ni kaj. Glede prsta: jap, že samo od hoje. Ni čudno, saj že pol leta hodim samo v natikačih, ki so postali moji najboljši prijatelji. Posledično ne hodim veliko in me matra. Začaran krog, ni kaj. AH, samo da ni še huje. Pa pardon,ker sem zasmetila s toliko fotkami...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 20:57:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ neboglasnica, daj pojd počivat. Vem, da to zna bit ful neprijetno, ker ima moja mama podobne težave. Kak je pa tisti operiran zdaj? Saj bi šla, pa moram počakat do 22.30, ko ima Staš predzadnji odmerek A. Operirani prst: jah, še vedno mora biti obvezan, je hudo občutljiv in ves čas nekam vnet. Hvala za vprašanje, je takoj bolje, . Sploh ne vem kdaj sem nazadnje spala celo noč - hm, v prejšnjem življenju???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 21:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 21:07:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 1.5.2009 21:11:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ neboglasnica, krasno! Res lepe pic sploh drevesa so meni ful všeč, una je svetovna, ko ona dva pod njo objeta sedita. Lepo ujet trenutek! Prst na eno pikopoko zate, da si ne bomo samo za tamalčke talali Spanje pa....ne bi kdaj možek vstal namesto tebe, pa da se spočiješ in spiš v kosu celo noč?? Bemtiš, zarobanti! Tisto fotko je naredila Sara, ki je danes prevzela vlogo fotografinje. Bom prenesla čestitke! Hvala za pikopoko... Moža pa že ruknem in mi prinese malega, ampak kaj, ko mali želi mamino joško - ponoči je, kot da ni jedel cel dan. Je pa tako utrujen od pre-velike doze kisika, da bi kar spal .. in spet spi. Upam, da ni zbolel.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?