|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
1.5.2009 10:22:15   
3jeMi
todi...
ODLOK o sprejemu otrok v vrtec
19. člen
Vrtec mora staršem na njihovo zahtevo omogočiti vpogled v zapisnik komisije, ki je odločala o sprejemu otrok v vrtec.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 10:33:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
1.5.2009 12:22:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

zimska... mi pridemo samo na pogačo... madona, kolk je men dobra... mljask... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje jedla belokranjsko pogačo... user posted image  ... že vem, ene 2 leti nazaj... user posted image

Če boste pridne, vam jo prinesem naslednjič v Tivoli. user posted image

Kaj ne veš, da smo julijke t nartabulš pupe na celem svetu, da o pridnosti sploh ne izgubljam besed....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.5.2009 12:58:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

zimska... mi pridemo samo na pogačo... madona, kolk je men dobra... mljask... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje jedla belokranjsko pogačo... user posted image  ... že vem, ene 2 leti nazaj... user posted image

Če boste pridne, vam jo prinesem naslednjič v Tivoli. user posted image

me smo vedno pridne user posted image user posted image user posted image

evo, mi smo prišli s sprehoda, danes nam je uspelo očka zvabiti iz postelje in ven na sončka ... se je pa vmes še moja sestra najavila, da bodo prišli z dvojčkoma. Fino, jih že dolgo ni bilo naokoli user posted image

No, pa midva sva se tudi končno pogovorila, zdaj bo lažje živet user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 329
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 15:31:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
1.5.2009 17:05:13   
Majuska
Jaooo kako zatišje ... še huje kot včeraj user posted image

No pri nas se je tudi dež usul, je ful postrani neslo in hkrati je bil sonček ... samo mavrice pa nisem našla user posted image   takole, moja sekica s familijo je na poti, Aleksander je tudi že snedel kosilo (krompir, špinačo, kolerabico in malo kisle smetane), tako da obiski lahko komot uletijo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 331
1.5.2009 18:03:34   
neboglasnica
Ahoj!

Mi smo dopoldne malo pospravljali, nato pa obupali in odšli v arboretum, kjer smo se nahodili in odkrili nek kotiček s tulipani, kjer še nikoli nismo bili. Sama krasota!!

Srečali Zimsko v kompletu (dete & mož), slišali, da se Populis sprehaja tudi v kompletu, žal se nismo srečali. Folka noro, pločevine, da ne vidiš konca. Smo se ravno v avto popokali, ko so pričele prve kaplje padati, tako da smo za las ušli verjetno hudemu nalivu. No, poleg vsega lepega, je moralo biti še nekaj smotanega in sicer je naša Ančka nekje pozabila sončna Kitty očala. Pa se menda ona še najmanj sekira, se jaz bolj. Smo pa nekaj časa celo prodajale kaktuse. Naša Ana je mimoidočim klicala: kaktusi, kaktusi!!

Nič niste čvekice! Če ne bom tu klepetala, bom stoje zaspala. Sem pojedla že tono in pol sladkarij, pa bi še.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 18:37:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 18:44:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 19:03:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 335
1.5.2009 19:38:51   
3jeMi
mi smo bili pa v mozirskem gaju... kako je lep, majhen, ampak res lep... slikce... bodo... enkrat... samo danes ne user posted image

cmoka...

Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 19:52:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 20:07:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 338
1.5.2009 20:11:33   
Majuska
Tolk vas je bilo v Arboretumu, pa nobena ni prišla mimo, da bi en kofi pri nas spili ...? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 339
1.5.2009 20:12:28   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mi smo imeli ful srečo z vremenom. Deževat je začelo ravno, ko smo se vsedli v avto, da se odpeljemo domov.

Mi tudi.

Matr, pred prazniki pedikerka ni imela časa zame, za noht na palcu (tisti, ki še ni operiran) in ker smo danes šetali dve uri in pol, imam prst kot iz risanke - vijoličen in kar utripa. Bli...

Neposredna povezava do sporočila: 340
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 20:20:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 20:21:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 342
1.5.2009 20:35:02   
Tinky
ola

naš dan je bil pa bolj na izi. Smo šli k mojim na porcijo čevapov in takoj domov. Teo je še kar prehlajen in, ker nimamo prenosnega sesalca za spucat nos, ni blo variante, da bi pohajali.user posted image
Jutri bom nabavila Operil P, ker že 3 noči ne spimo. Podočnjake imam nekje pri gležnjih.

Nočko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 343
1.5.2009 20:49:46   
neboglasnica
Evo, za dražt par fotk.....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 344
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 20:53:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 345
1.5.2009 20:54:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Tolk vas je bilo v Arboretumu, pa nobena ni prišla mimo, da bi en kofi pri nas spili ...? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ej, sorry, niti slučajno ne gremo mimo, sicer si pa imela itak polno hišo: a se nisi hvalila, da pride sestra z dvojčkoma??? Čakaj, čakaj, kmalu pripeljem mojo bando na obisk, nikoli več nas ne boš več vabila. Pa Ani bom vstavila nove baterije, user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

neboglasnica..se je Kali ful stegovala za mlado čebulo, pa sem se spomnila nate..sem ji jo dala...mala v usta in direkt na tla..ji ni bila po všeči...

Prava dama, ni kaj.

Glede prsta: jap, že samo od hoje. Ni čudno, saj že pol leta hodim samo v natikačih, ki so postali moji najboljši prijatelji. Posledično ne hodim veliko in me matra. Začaran krog, ni kaj. AH, samo da ni še huje.

Pa pardon,ker sem zasmetila s toliko fotkami...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.5.2009 20:57:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, daj pojd počivat. Vem, da to zna bit ful neprijetno, ker ima moja mama podobne težave. user posted image  Kak je pa tisti operiran zdaj?

Saj bi šla, pa moram počakat do 22.30, ko ima Staš predzadnji odmerek A. Operirani prst: jah, še vedno mora biti obvezan, je hudo občutljiv in ves čas nekam vnet. user posted image user posted image Hvala za vprašanje, je takoj bolje, user posted image . Sploh ne vem kdaj sem nazadnje spala celo noč - hm, v prejšnjem življenju???

Neposredna povezava do sporočila: 347
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:00:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 348
   [Brisano sporočilo]
1.5.2009 21:07:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 349
1.5.2009 21:11:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, krasno! Res lepe pic user posted image user posted image  sploh drevesa so meni ful všeč, una je svetovna, ko ona dva pod njo objeta sedita. Lepo ujet trenutek!
Prst user posted image  na eno pikopoko zate, da si ne bomo samo za tamalčke talali user posted image user posted image

Spanje pa....ne bi kdaj možek vstal namesto tebe, pa da se spočiješ in spiš v kosu celo noč?? Bemtiš, zarobanti!

Tisto fotko je naredila Sara, ki je danes prevzela vlogo fotografinje. Bom prenesla čestitke!

Hvala za pikopoko... Moža pa že ruknem in mi prinese malega, ampak kaj, ko mali želi mamino joško - ponoči je, kot da ni jedel cel dan. Je pa tako utrujen od pre-velike doze kisika, da bi kar spal .. in spet spi. Upam, da ni zbolel.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?