Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 20:13:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 20:55:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Da se vam še jst javim. Spanje, počutje: Vreme:zdej je pa . Vid je po noč skoz neki jokal, ne vem kaj mu je blo, pa tud čez dan je skoz neki siten, pa kr joka za brez veze . Je dns spal 3x po 30 min. Prejle sm mojga vn z Vidkom poterala, da se gresta mal pre luftat. Sm ga dala v njegov kolo pa ga moj vozi po ulci gor pa dol, dokler je še dan in vreme ok. Jst sm pa hitro izkoristla čas za RR. Tko, zdej pa šibam še kej nardit do konca. a niste vi na morju? No uživajte Smo bli pa smo včeraj pršli domov, slabo vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:29:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Vidim, da je huda gužva danes na debati GBom kar na hitro pkomentirala, kar sem zdele prebrala, potem pa grem mal kavč merkat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:30:33
|
|
|
|
suzy85
|
Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:31:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A grete danes na kresovanje? Midva sma se odločila da grema, vsaj za dve urci, ker še nikjer nisma bila zvečer odkar se je naša pikica rodila, jo dama spat, pol pa gasa , jo bo babi merkala, upam da bo pridno pančala, sicer pa sma v 10 min doma, če bi bila sila. Nia, midva ne greva na kresovanje, ker imamo jutri piknik za ožjo žlahto in prijatelje. Bomo praznovali vsi trije skupaj, Manca, moj lubi in jaz, da ne bomo delali vsak vikend v maju žurke, in jo bomo kar skupaj, sej veš, recesija, pa to Pa za babi, da bo Nio merkala, vidva pa le uživejta
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:33:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti suzy, glede moških oblek ti ne znam pomagati, ker ne vem kje bi kaj takega imeli kar ti iščeš tvoja oblekica mi je luštna, samo jaz ne maram nosit preveč pisanih vzorcev, ker mi ne preistojijo preveč, ampak verjamem, da bo na tebi čudovito izgledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:34:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR , zdej pa grem počasi proti postelji Lahko in mirno noč želim vsem skupaj Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog. Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja Ni te ubogala. Ti, ti Maja, upam, da bo nocoj noč boljša za vse nespalčke, predvsem pa za Majo, Gregija in Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:35:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček skopan, nahranjen, spat pa noče.. zdej mi hodi z metlico okrog po dnevni.. ati je pod nujno moral k svoji mami.. ..jst sem pa lačna pa se mi ne da za jest delat. upam, da ni kaj resnega s tvojo taščo? živci so jo izdali in ni mogla naprej peljat z avtom, pa je šel moj po njo dokler nejc nosi samo metlico bo vredu, počakej, da najde metlico za WC školjko ja tud to smo že našli upam, da je s taščo vse vredu pa upam, da bosta Nejc in Manca čim manj "srečevala" WC metljice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:36:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE! tudi od naju z Manco!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:36:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti kakšen new yorker varianta bi se dalo kaj najt, pa celo v HM sem videla kar nekaj dobrih hlač, ki niso ne elegantne ne športne Drugih trgovin pa niti ne poznam. Oblekca pa mi je luštna, le malo bleda za moj okus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:37:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DAVUD (narava) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV! in od naju z Manco!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:37:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti suzy, glede moških oblek ti ne znam pomagati, ker ne vem kje bi kaj takega imeli kar ti iščeš tvoja oblekica mi je luštna, samo jaz ne maram nosit preveč pisanih vzorcev, ker mi ne preistojijo preveč, ampak verjamem, da bo na tebi čudovito izgledala jaz si tebe tudi ne predstavljam v taki obleki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:37:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:40:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek. men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:42:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti suzy, glede moških oblek ti ne znam pomagati, ker ne vem kje bi kaj takega imeli kar ti iščeš tvoja oblekica mi je luštna, samo jaz ne maram nosit preveč pisanih vzorcev, ker mi ne preistojijo preveč, ampak verjamem, da bo na tebi čudovito izgledala jaz si tebe tudi ne predstavljam v taki obleki a misliš, da bi me na grmado dali in zakurili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:45:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti suzy, glede moških oblek ti ne znam pomagati, ker ne vem kje bi kaj takega imeli kar ti iščeš tvoja oblekica mi je luštna, samo jaz ne maram nosit preveč pisanih vzorcev, ker mi ne preistojijo preveč, ampak verjamem, da bo na tebi čudovito izgledala jaz si tebe tudi ne predstavljam v taki obleki a misliš, da bi me na grmado dali in zakurili? Ni tako hudo. Samo ni ne vzorec ne barva zate, pa tudi model ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:45:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek. men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3 meni je zdravnica dala navodila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 21:51:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti suzy, glede moških oblek ti ne znam pomagati, ker ne vem kje bi kaj takega imeli kar ti iščeš tvoja oblekica mi je luštna, samo jaz ne maram nosit preveč pisanih vzorcev, ker mi ne preistojijo preveč, ampak verjamem, da bo na tebi čudovito izgledala jaz si tebe tudi ne predstavljam v taki obleki a misliš, da bi me na grmado dali in zakurili? Ni tako hudo. Samo ni ne vzorec ne barva zate, pa tudi model ne. mal heca more bit, ane? mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:01:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce, jaz se za nocoj poslavljam. Danes bom lahko noč rekla še kot mamica dojenčice, jutri zjutraj pa že kot mamica malčice Mance Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:13:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti Za brata pojma nimam, ker sem totalni aberzveznik glede mode Oblekica mi je pa zelo všeč, le malo bolj izrazite barve bi lahko bila. Btw: danes sem si v Hoferju kupila 2 oblekici podobnega stila: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_10901.htm Pisano vijolično in eno vzorčasto zeleno, po kroju precej podobno tvoji na linku, obe res super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:15:30
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, na kakšno kresovanje niti pomislila nisem, me preveč trga po desnem kolenu Pa itak Gregca ne bi nikamor vlekla s sabo, tako da ne pride v poštev. in za vse velike in male bolančke. Aja, pa mirno nočko vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.4.2009 22:22:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:23:48
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice Manca vse najboljše za 1.svečko Gal tudi tebi čestitke za 1.svečko Zdej sta uradno malčka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:39:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem. Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:39:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti Za brata pojma nimam, ker sem totalni aberzveznik glede mode Oblekica mi je pa zelo všeč, le malo bolj izrazite barve bi lahko bila. Btw: danes sem si v Hoferju kupila 2 oblekici podobnega stila: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_10901.htm Pisano vijolično in eno vzorčasto zeleno, po kroju precej podobno tvoji na linku, obe res super Ta leva mi je ful dobra. Sem jo že v reklami gledala. Edino kroj ne vem kakšen je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:39:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, na kakšno kresovanje niti pomislila nisem, me preveč trga po desnem kolenu Pa itak Gregca ne bi nikamor vlekla s sabo, tako da ne pride v poštev. in za vse velike in male bolančke. Aja, pa mirno nočko vsem Kaj je že to kresovanje? Nazadnje sem bila še brez otrok.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?