|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
30.4.2009 18:05:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.4.2009 18:07:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček

A  je še kr tak revček, sm mislila da je že kej bolšuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res ne vem kje so vse. Men je Gaja zaspala, je čez dan samo pol ure, zdej jo bom pa pustila še max 15 minut. Je zaspala ob 12-ih pol pa te naši butasti sosedje skoz neku zbijajo, pa vrtajo....pa se je po pol ure zbudla. pa sm klicala, da gre spatuser posted image . Ma kolk so glupi, prov nesramni. Druge da boste vedle je to od S. brat pa njegova butasta baba k je prov žleht, user posted image  babji.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.4.2009 18:09:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hej, hej!

Da se vam še jst javim.
Spanje, počutje:user posted image user posted image
Vreme:
zdej je pauser posted image .
Vid je po noč skoz neki jokal, ne vem kaj mu je blo, pa tud čez dan je skoz neki siten, pa kr joka za brez vezeuser posted image . Je dns spal 3x po 30 min. Prejle sm mojga vn z Vidkom poterala, da se gresta mal pre luftat. Sm ga dala v njegov kolo pa ga moj vozi po ulci gor pa dol, dokler je še dan in vreme ok. Jst sm pa hitro izkoristla čas za RR. Tko, zdej pa šibam še kej nardit do konca.

a niste vi na morju?
No uživajteuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.4.2009 18:15:58   
Anonimen
Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kvauser posted image
Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnočiuser posted image . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprejuser posted image .

No mal sm se mogla zlajatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.4.2009 18:17:15   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji.user posted image

Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči.

Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek

Pa pa

Uživajte user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.4.2009 18:18:40   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image  pride čez pol ure domovuser posted image

Lepo se imejte čez praznike!!!user posted image

Enako in tudi vi uživajte user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.4.2009 18:19:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hitro poročilo: izlet je bil super user posted image kljub dežju, moja mami je imela bedno noč user posted image user posted image , še malo in pride domov user posted image ---> podaljšan vikend user posted image user posted image user posted image

Anitka in tilči, uživajte na morju user posted image user posted image

hijenca, kako je šlo?

Fajn, da ste uživali user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.4.2009 18:21:23   
nia5

ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček

Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.4.2009 18:24:53   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kvauser posted image
Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnočiuser posted image . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprejuser posted image .

Budale, ne morem drugače rečt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.4.2009 18:27:19   
nia5
A grete danes na kresovanje? Midva sma se odločila da grema, vsaj za dve urci, ker še nikjer nisma bila zvečer odkar se je naša pikica rodila, jo dama spat, pol pa gasa user posted image , jo bo babi merkala, upam da bo pridno pančala, sicer pa sma v 10 min doma, če bi bila sila.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.4.2009 18:28:24   
nia5
Pa spet ni nobene, imam samogovoreuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.4.2009 18:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

jest sm šla gajo iskat, zdej jo morm pa mal zabavat k je sitna ker se ni naspalauser posted image

oooooo lepo da gresta, uživajta.mi bomo pa kr doma

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.4.2009 18:58:59   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

jest sm šla gajo iskat, zdej jo morm pa mal zabavat k je sitna ker se ni naspalauser posted image

oooooo lepo da gresta, uživajta.mi bomo pa kr doma

Hvala, ti pa jih spucaj ven, da naj se brzdajo in ne zavoljo tebe, ampak zavoljo Gaje, pa sej to ne moreš verjet, kako so eni neobzirni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.4.2009 19:00:49   
jana81
midva bova tud doma z Nejčkom, ker bi blo nefer da ga pustiva doma bolanega, midva pa žurat.. čeprav sem že cel dan sama, bi rada šla zvečer mal na drink, da dam možgane na off, sam ne vem če bom mela srce Nejca doma pustit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.4.2009 19:10:31   
tally
hej hej a kaj čvekate?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.4.2009 19:11:31   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.4.2009 19:13:29   
tally
mi bomo pa zgleda imeli žurko  glede spanja ker sem šla prej mal z Emilijo vn in mi je zaspala v vozičku in še spi nimam jo pa srca zbudituser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.4.2009 19:25:30   
tally
ku ku user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.4.2009 19:35:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR user posted image , zdej pa grem počasi proti postelji

Lahko in mirno noč želim vsem skupaj

Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog.
Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja

Ni te ubogala. user posted image

kaj je pa matralo Majo?

zobi

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.4.2009 19:35:48   
barbaw

barbaw tudi zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme

mene je povozilo tole nespanje in ..... pa otroka sta že 4 tedne nekaj prehlajena in bolana

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.4.2009 19:35:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

boga Evica... kako je cartkana ko spi.
Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje.
so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol

Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.4.2009 19:35:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji.user posted image

Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči.

Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek

Pa pa

pozdravi dalmatince še za nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.4.2009 19:35:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hitro poročilo: izlet je bil super user posted image kljub dežju, moja mami je imela bedno noč user posted image user posted image , še malo in pride domov user posted image ---> podaljšan vikend user posted image user posted image user posted image

Anitka in tilči, uživajte na morju user posted image user posted image

hijenca, kako je šlo?

user posted image user posted image user posted image user posted image  za izlet
tvoja mami pa se bo kakšno drugo noč naspala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.4.2009 19:36:02   
barbaw

božček

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.4.2009 19:36:04   
barbaw

Nimam besed. Drugič kar na njo lajaj. user posted image user posted image user posted image  Bo bolj zaleglo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?