Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:05:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček A je še kr tak revček, sm mislila da je že kej bolš Ja res ne vem kje so vse. Men je Gaja zaspala, je čez dan samo pol ure, zdej jo bom pa pustila še max 15 minut. Je zaspala ob 12-ih pol pa te naši butasti sosedje skoz neku zbijajo, pa vrtajo....pa se je po pol ure zbudla. pa sm klicala, da gre spat . Ma kolk so glupi, prov nesramni. Druge da boste vedle je to od S. brat pa njegova butasta baba k je prov žleht, babji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej! Da se vam še jst javim. Spanje, počutje: Vreme:zdej je pa . Vid je po noč skoz neki jokal, ne vem kaj mu je blo, pa tud čez dan je skoz neki siten, pa kr joka za brez veze . Je dns spal 3x po 30 min. Prejle sm mojga vn z Vidkom poterala, da se gresta mal pre luftat. Sm ga dala v njegov kolo pa ga moj vozi po ulci gor pa dol, dokler je še dan in vreme ok. Jst sm pa hitro izkoristla čas za RR. Tko, zdej pa šibam še kej nardit do konca. a niste vi na morju? No uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kva Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnoči . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprej . No mal sm se mogla zlajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:17:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji. Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči. Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek Pa pa Uživajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:18:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči pride čez pol ure domov Lepo se imejte čez praznike!!! Enako in tudi vi uživajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:19:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hitro poročilo: izlet je bil super kljub dežju, moja mami je imela bedno noč , še malo in pride domov ---> podaljšan vikend Anitka in tilči, uživajte na morju hijenca, kako je šlo? Fajn, da ste uživali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:21:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček Naj se čimprej pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:24:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kva Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnoči . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprej . No mal sm se mogla zlajat Budale, ne morem drugače rečt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:27:19
|
|
|
|
nia5
|
A grete danes na kresovanje? Midva sma se odločila da grema, vsaj za dve urci, ker še nikjer nisma bila zvečer odkar se je naša pikica rodila, jo dama spat, pol pa gasa , jo bo babi merkala, upam da bo pridno pančala, sicer pa sma v 10 min doma, če bi bila sila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:28:24
|
|
|
|
nia5
|
Pa spet ni nobene, imam samogovore
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa spet ni nobene, imam samogovore jest sm šla gajo iskat, zdej jo morm pa mal zabavat k je sitna ker se ni naspala oooooo lepo da gresta, uživajta.mi bomo pa kr doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 18:58:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa spet ni nobene, imam samogovore jest sm šla gajo iskat, zdej jo morm pa mal zabavat k je sitna ker se ni naspala oooooo lepo da gresta, uživajta.mi bomo pa kr doma Hvala, ti pa jih spucaj ven, da naj se brzdajo in ne zavoljo tebe, ampak zavoljo Gaje, pa sej to ne moreš verjet, kako so eni neobzirni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:00:49
|
|
|
|
jana81
|
midva bova tud doma z Nejčkom, ker bi blo nefer da ga pustiva doma bolanega, midva pa žurat.. čeprav sem že cel dan sama, bi rada šla zvečer mal na drink, da dam možgane na off, sam ne vem če bom mela srce Nejca doma pustit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:10:31
|
|
|
|
tally
|
hej hej a kaj čvekate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:11:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kva Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnoči . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprej . No mal sm se mogla zlajat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:13:29
|
|
|
|
tally
|
mi bomo pa zgleda imeli žurko glede spanja ker sem šla prej mal z Emilijo vn in mi je zaspala v vozičku in še spi nimam jo pa srca zbudit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:25:30
|
|
|
|
tally
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:35:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, sem na hitro preletela današnji "delovni dan" na RR , zdej pa grem počasi proti postelji Lahko in mirno noč želim vsem skupaj Gregi in Maja, vidva pa pridno pančkajta, da mamici zjutraj ne bosta kot zombija hodili naokrog. Seveda tole velja tudi zate, Mančita moja Ni te ubogala. kaj je pa matralo Majo? zobi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw tudi zate en kup , da boš boljša do nedelje...zgleda nas je vse povozilo tole vreme mene je povozilo tole nespanje in ..... pa otroka sta že 4 tedne nekaj prehlajena in bolana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:35:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:35:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe, žal mi sedaj dva dni ni uspelo kaj ekstra čvekat, se pa na brzino oglasim preden odrinemo proti Dalmaciji. Želim vam lepe praznike, ostanite/postanite zdrave ve, vaši hroščeki in vsi vaši. Prav tako vam želim le še prespane noči. Če bo prilika se oglasim od tam, če ne pa se beremo v ponedeljek oz. torek Pa pa pozdravi dalmatince še za nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:35:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hitro poročilo: izlet je bil super kljub dežju, moja mami je imela bedno noč , še malo in pride domov ---> podaljšan vikend Anitka in tilči, uživajte na morju hijenca, kako je šlo? za izlet tvoja mami pa se bo kakšno drugo noč naspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:36:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja nina7 dons je res beda tle gor..jst kr naprej hodim gor in gledam če je katera gor, no tist čas ko mali spi... zdej sem mu dala svečko ker mu je vročina narasla na 39..bošček božček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 19:36:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo spet vrtanje. pa jest ne vem no,pa to se dogaja tud do desetih enajstih zvečer. Pa kaj jest vem kaj delajo, prestavljajo omare pa mize non stop al kva Pa do zdej je bil moj skoz tih, ker on se noče kregat, zadnjič mu je pa film poču ker je bla ura že čez 22 oni pa še kr ropotajo. Je klicu brata on pa ja mene ni doma, pa prav moj da naj reče uni kuri da naj pač neha ker gaja spi, ona pa še kr, ja do polnoči . Prov ne veš al to zanalašč delajo al kva. Ma kje je to žleht babo najdu tud ne vem, prov spremenila ga je, ga ma prov fajn pod kontrolo, je pa stara 42 on pa 32. Ne vem ne vem kam bo to peljal, če bo šlo tko naprej . No mal sm se mogla zlajat Nimam besed. Drugič kar na njo lajaj. Bo bolj zaleglo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?