|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.4.2009 13:40:17   
Anonimen
Sem vse prebrala, oz.bolj preletela. Kot že veste, mi je crknil kabel, pol je pa še od mojga računalnik popadla neka p.i.z.d.a.r.i.j.a. Tko da komentriam naj - hm kaj že?

Aja, mtinca - do kdaj je Lana spala?

slovenka - za vsakega bo nekaj boš vidla

srečanje - jaz sem na sončni, oz.nism še, bom pa tko da lahko kadarkoli, sam sobote pa ne bi - ker mamo par stvari ta mesec

Dans smo šli v mesto, mal v trgovine - na poti domov je Lukec zaspal, sem ga odnesla gor, se je vmes zbudil, ga lslekla iz jakne, se ulegla k njemu in je zaspal nazaj - zdej še pančka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.4.2009 13:41:13   
Anonimen
In seveda, ko končno usposobim računalnik, preberem za nazja, ni nikjer več nobene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.4.2009 13:43:59   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ploskam bolj za igranje z bebo,sicer pa tudi sajenje roz ni od muhuser posted image .
Jaz sem bila vcasih popolni antitalent za roze.Sem rekla,da jo samo pogledam,pa okol padeuser posted image .Potem sem pa le 2kupila in sta neverjetno lepo uspevali...no,in tako se je pricela ljubezen....user posted image user posted image

user posted image user posted image

nya, kako nobene? Jaz sem, samo me ne vidiš user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.4.2009 13:47:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ploskam bolj za igranje z bebo,sicer pa tudi sajenje roz ni od muhuser posted image .
Jaz sem bila vcasih popolni antitalent za roze.Sem rekla,da jo samo pogledam,pa okol padeuser posted image .Potem sem pa le 2kupila in sta neverjetno lepo uspevali...no,in tako se je pricela ljubezen....user posted image user posted image

user posted image user posted image

nya, kako nobene? Jaz sem, samo me ne vidiš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.4.2009 13:53:42   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

V glavnem.

Sem že tudi čisto živčna, kako bo, ko bom šla v službo. v vrtcu še vedno ne znajo delati s črpalko. Dogovorjeni smo bili, da bo šel najprej z aprilom redno v vrtec, a od tega ni bilo nič, potem z majem, a še vedno ni bilo časa za izobraževanje vzgojiteljic. Sedaj imamo izobraževanje 11. majauser posted image .

Meni se počasi že rola. Res.

V ponedeljek gremo Na Rakitno in sem mislila, da bom šla zraven samo za vsak slučaj, da me pokličejo, če bo šlo kaj narobe. Kakšne menjave setov in podobno. No, očitno bom morala biti stalno zrave, kam bom pa Lovra dala mi ni jasno. Z vozičkom ne bom mogla mna pohode? Pa tudi Lovro vozička ne prenaša najbolje......

S službo začnem 13. julija, ko so dopusti. v vrtcu združevanje skupin, menjanje vzgojiteljic-pridejo tudi iz centralnega vrca, hramna se tudi nekaj časa dostavlja iz dobrih 5 km oddaljenega centralnega vrtca,....

Ampak ko pripelješ otroka s saldkorno v vrtec, se enostavno MORAŠ za minutko, 2 pogovoriti z vzgojiteljico, ob odhodu enako. Tako pa,....fuuuul me je strah. res!

Joj AS, kako me take stvari "pogrejejo". Zdej pa konec s tvojo prijaznostjo, PO MIZI UDARI, tko pa res ne morjo več. Ti ves čas plačuješ vrtec, oni se pa zmišljujejo, kdaj bo imela vzgojiteljica čas za usposabljanje. Grrrrrrrrruser posted image . Zahtevaj, da TAKOJ najdejo čas da se usposobi. Ko boš ti v službi, ti ne bo zneslo še njih učit. Če se v pol leta niso mogl organizirat za usposabljanje, men verjemi, da se tud v enem tednu ne bodo. Res, po mizi udar, to je tvoja in Jernejova pravica, drugač naj gre pa tvoj user posted image in red nardi. Ti si čist preveč prijazna dušca. user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.4.2009 14:00:30   
RMRM
kleo, Hiacinet so spomladanske rožice zato mislim da je z njimi konec. Sicer nisem glih ljubiteljica čebuljic ( je preveč dela z njimuser posted image user posted image ), ampak po pravilih se baje čebulice ven izkkoplje in v papir zavije, pol pa v kleti skladišči. Samo v vrtovih jih po navadi kar not pustijo, pa naslednje leto normalno raste naprej. Jaz tistih par čebul k jih imam nikoli ven ne kopljem, res pa je da jih imam v vrtu in ne v koritu.

Jaz sem tud končno rožice kupila. Je blo res treba kar v Podvin iti, drugje je blo vse pobrano. Bom pa imela kombinacijo temno vijola, rumene in oranžne. Po moje bo kar ok na rumeni fasadiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.4.2009 14:03:46   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mal mi je dolgčas. user posted image user posted image  Sem bila včeraj pridna in vse pospravla, danes pa lahko internet čekiram.

A ni reeeeeesssssss nobene tle? user posted image

pridna, pridnauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.4.2009 14:04:35   
slovenka
RMRM, daj me še kaj nauči o rožicah. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.4.2009 14:05:03   
lunca14
user posted image user posted image user posted image tako,segovori rmrm,po mizi je treba udart pa je red pri hišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........................mojedva spita,zunaj sonce,mami pa šmrc,v hosto..........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.4.2009 14:09:17   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čemu ploskaš? Mojemu sajenju rož? Veš, da mi moje prijateljice malo ne verjamejo tega glede rož in se hihitajo, da pridejo na obisk preverit. MAdona jim... Pridejo baje čez par tednov - po moje mislijo, da bo do takrat vse suho. SAmo ne bo user posted image

Naš ati mi je pa sedaj pripeljal spečega otroka domov. Tako dolgo sta hodila naokoli. Sedaj sva jo pa samo prestavila iz avta v kinderpet. Kaka sladkica je user posted image

Slovenka,  pa zakaj se prijateljice tako čudijo? Pa saj je to čist nekaj običajnegauser posted image Moja kolegica je tik pred doktoratom, pa vse živo počne, poleg službe predava, s hčero se je mogla do njene diplome ful ful ukvarjat, pri hiši vse sama dela, šele letos, ko ji služba res ne dopušča, si je omislila eno gospo, da ji mal pospravi stanovanje. Vikend na morju sta pa tud večinoma sama uštimala, pa sta oba na zelo visokih položajih.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.4.2009 14:10:06   
RMRM

kaj le, saj men tud knjige pomagajo. Brez njih sem mrzlauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.4.2009 14:14:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kaj le, saj men tud knjige pomagajo. Brez njih sem mrzlauser posted image

sem se spomnila na par stvari, osnovnih. Upam da si kupila kvalitetno zemljo, to je res kar pomembno. Pri dobri zemlji ti prvi mesec ni potrebno dognojevati, pol pa kar redno. Jaz ti priporočam Humkotovo gnojilo. Najbolje je zalivati zjutraj,(eni pravijo tud zvečer, samo v knjigi Ruth Podgornik Reš zalivanje zvečer ful odsvetuje, ker rože popariš), odcvetele cvetove pa redno trgaj. To je vse. Če bodo ušive (odvisno katere rože si kupla, npr. surfinije, miljon zvončkov..., so ful občutljive na uši, jih je nujno treba špricat, pa še železo jim dodajat.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.4.2009 14:25:27   
slovenka
RMRM, hvala. Bom ti poslikala moje rože, da boš videla, kaj je user posted image Imam sicer še izkušeno sestro in mamo, pa dragi se nekaj zanima, tako da upam, da bo. Ker če se mi posušijo, me bodo res hecali na vsakem pikniku user posted image

Ne, pri meni ne gre za visoki položaj, ampak me imajo za teoretika - sploh prej, ko še avta nisem vozila in nič, pa doma živela... Samo v  zadnjem letu se mi je pa res ful spremenilo. Ampak saj nisem tak antitalent, pač pa sem res intenzivno pisala doktorat, sem hotela hitro biti fertik, da začnem z drugimi stvarmi. V bistvu sem doktorat napisala v enem letu, kar drugim običajno vzame vsaj 7 let (v pravu je tako), tako da mi res ni ostalo časa za dosti drugih stvari. Sva pa prej z mojim v vsakem prostem času kam potovala, tako da takrat spet nisem rožic sadila... sedaj pa je čas za hišo, bebo, rože in vse, ker s Sofijo ne moremo čist vsepovsod. Pa itak je sedaj prašičja gripa, potem smo pa rajši doma user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.4.2009 14:26:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image tako,segovori rmrm,po mizi je treba udart pa je red pri hišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........................mojedva spita,zunaj sonce,mami pa šmrc,v hosto..........

lunca, a tečt?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.4.2009 14:30:30   
RMRM
Slovenka, jaz sploh ne dvomim vate, pri vseh tvojih sposobnostih, da ti ene rožce ne bi uspele, ma kje pa. Ti kar dokaži tvojim prijateljicam, da znaš bit popolna tud na drugih področjihuser posted image , sicer si pa to že dokazala, kot enkratna mami, žena. Poglej, si pisala,da nikoli nisi kuhala, pa te tu berem, kakšne specialitete pripravljaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.4.2009 14:34:32   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

BS--kje si?

Nič, moram oddat neke papirje.

Sem kengurujčkala. Pri nas je bil dež, sam doma se mi pa ni dalo bit, pa smo šle kar pod marelo na en sprehod pa na kavico z mojim zetom. user posted image user posted image

Zdejle sva pa pojedli kosilo, Sabinči je pa spet omagala. Jaz grem pa mal kuhinjo pospravit, je kot da bi bombo razneslo. To se mi zgodi vsakič, ko hitim s kosilom in si nič prej ne pripravim. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.4.2009 14:37:07   
Anonimen
Danuser posted image

Važno, da smo mamice, vse ostalo je itak usput. Tud rože. če crknejo, pač crknejo...pač ni časa za zalivat. user posted image Če imaš več otrok pri hiši, je izgovor toliko lepši.user posted image user posted image user posted image user posted image   Najbolj je važno, da ima familija na mizi za jest, da je v stanovanju pospravljeno, oprano, zlikano (razen Kleouser posted image )

Skratka, se strinjam z vsem napisanim.user posted image

A_S, pomisli na bolniško zaradi uvajanja v vrtcu. Jaz bi se obrnila na ravnateljico na osebni sestanek in ji povedala kar ti gre.Sladkorni bolnik s črpalko ni navadni bolnik, rabijo strokovnost, vestnost, znanje. Navsezadnje te že tako preveč košta vse skupaj, da bi tiste lenobe tam zdej prosila za uvajanje, ki ti itak pripada.ne pozabi tega.Sej se gre za njih v končni fazi. One bodo odgovorne za tvojega otroka, ko bo pri njih v varstvu. Če ne gre zlahka, gre pač malo zgrda.user posted image Kar povej svoje.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.4.2009 14:38:02   
Anonimen
Slovenka ti imas pravilo,vse ob svojem-pravem casu in super ti greuser posted image user posted image .
RMRM,tole za as si dobr povedala,ne pa jaz,samo pikapokeuser posted image .AS kar koj jutri pejt u vrtec in jih porihtaj...+ da se placujes,za ves cas ko tamali sploh v vrtcu ni,visek,da jih ni sramuser posted image .RMRM,pa kaksne roze sem jaz kupila,vse nekaj pomladanske.Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugacuser posted image user posted image .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvojeuser posted image .
Zalivanje je res najbolj zjutraj,menda da zvecer ni dobro tudi zaradi tega,ker roze ponoci pocivajo.
Pa Slovenka,da jih ne bi kdaj zalila v najhujsem soncu,ti bodo vse dol popadale.S petelinom vztajat in roze zalivatuser posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.4.2009 14:44:15   
babysolza
Rožice - jaz sem jih imela (dozdaj prvič in upam da ne zadnjič) 3 leta nazaj, ko sva živela pri mojem doma in sem imela balkon. Sem si nakupla ta fensi korita, ta boljšo zemljo in - mi je lepo uspevalo, čeprav je bila večina oken in balkon obrnjena na sever. Zdaj mam pa sicer 2 balkona, sam zastekljena, potem mi pa ni, da bi tisto mal prostora še z rožami zabasala. Tako da - se bo treba preselt, če bom hotela še kaj na tem področju. user posted image  Pa slišala sem, da je rože treba zalivat zjutraj in to s postano vodo, da je takšne temperature kot okolica - npr. zvečer si napraviš vodo, zjutraj pa zaliješ.

Kuhanje - mene je včeraj obiskala moja mami in ni mogla prehvalit moje lazanje - je bla očitno res dobra, ker njej je sicer vedno vse premalo slano al premalo to al ono.

Da se še jaz mal pohvalim, čeprav mam sam diplomo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.4.2009 14:46:07   
babysolza

Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugacuser posted image user posted image .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvojeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.4.2009 14:46:43   
RMRM
kleo, sej si lepe rožce kupila, sam so ble res bolj spomladanske. Si pa zato imela tolk lepši balkon. Pri meni so ble tisti čas le borove vejice in resje, še od jeseni, dolgočasno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.4.2009 14:47:16   
babysolza

Pa Slovenka,da jih ne bi kdaj zalila v najhujsem soncu,ti bodo vse dol popadale.S petelinom vztajat in roze zalivatuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  joj, se moram smejat. Če se bo zaradi tebe zdaj Sabina zbudila, bom zelo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.4.2009 14:48:13   
RMRM

Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugacuser posted image user posted image .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvojeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. user posted image user posted image user posted image

joj, samo to ne.user posted image user posted image Na enem balkonu pri nas imajo umetni zimzelen z enim roza cveti, a si predstavljaš, kako to zgleda pozimi, ko je vse belo, pa tiste kičaste rože user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.4.2009 14:48:38   
babysolza
AS, ti pa res kr mal zaropotaj, morajo bit res dobro usposobljene, ko bo Jernej šel v vrtec, ne da se bodo takrat šele učile. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.4.2009 14:49:32   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

joj, samo to ne.user posted image user posted image Na enem balkonu pri nas imajo umetni zimzelen z enim roza cveti, a si predstavljaš, kako to zgleda pozimi, ko je vse belo, pa tiste kičaste rože user posted image

Si zgleda mislijo, da je poletje. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.