RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija V glavnem. Sem že tudi čisto živčna, kako bo, ko bom šla v službo. v vrtcu še vedno ne znajo delati s črpalko. Dogovorjeni smo bili, da bo šel najprej z aprilom redno v vrtec, a od tega ni bilo nič, potem z majem, a še vedno ni bilo časa za izobraževanje vzgojiteljic. Sedaj imamo izobraževanje 11. maja . Meni se počasi že rola. Res. V ponedeljek gremo Na Rakitno in sem mislila, da bom šla zraven samo za vsak slučaj, da me pokličejo, če bo šlo kaj narobe. Kakšne menjave setov in podobno. No, očitno bom morala biti stalno zrave, kam bom pa Lovra dala mi ni jasno. Z vozičkom ne bom mogla mna pohode? Pa tudi Lovro vozička ne prenaša najbolje...... S službo začnem 13. julija, ko so dopusti. v vrtcu združevanje skupin, menjanje vzgojiteljic-pridejo tudi iz centralnega vrca, hramna se tudi nekaj časa dostavlja iz dobrih 5 km oddaljenega centralnega vrtca,.... Ampak ko pripelješ otroka s saldkorno v vrtec, se enostavno MORAŠ za minutko, 2 pogovoriti z vzgojiteljico, ob odhodu enako. Tako pa,....fuuuul me je strah. res! Joj AS, kako me take stvari "pogrejejo". Zdej pa konec s tvojo prijaznostjo, PO MIZI UDARI, tko pa res ne morjo več. Ti ves čas plačuješ vrtec, oni se pa zmišljujejo, kdaj bo imela vzgojiteljica čas za usposabljanje. Grrrrrrrrr . Zahtevaj, da TAKOJ najdejo čas da se usposobi. Ko boš ti v službi, ti ne bo zneslo še njih učit. Če se v pol leta niso mogl organizirat za usposabljanje, men verjemi, da se tud v enem tednu ne bodo. Res, po mizi udar, to je tvoja in Jernejova pravica, drugač naj gre pa tvoj in red nardi. Ti si čist preveč prijazna dušca.
|