Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza No katera bo obrnila stran? Ti. Čak, bo ninny uletela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:07:53
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Didli, ti pa zdej nas mal zezaš že, packa. Jaz pa te nasvete krvavo resno jemljem, da ne bom zastonj tanartaboljše zemlje kupovala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedla Si bom mogla res pisat, kje si bom pa vse to zapomnila? kleo, kaj naj pol deževnico na šporget dam al kaj , hec,hec. Drugač pa res nisem vedla, za vročo vodo. Dezevnica je pa itak najboljs....na sporget ...meni je lani en prodajalec v vrtariji to svetoval,ker mi je kar zemlja nekaj bela ratovala-plesnela na vrhu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Didli, ti pa zdej nas mal zezaš že, packa. Jaz pa te nasvete krvavo resno jemljem, da ne bom zastonj tanartaboljše zemlje kupovala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:08:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:08:42
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj Grrrrrrrrrrrrrrr Naj ti bo, maš lepe rože na balkonu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ti to resno?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:09:39
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ja, sam rože potem ne bodo več lepo dišale.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:09:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ti to resno? brez heca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ja, sam rože potem ne bodo več lepo dišale. Jih spljoh ne bo več.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:10:25
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ti to resno? brez heca častna skavtovska
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:11:05
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ja, sam rože potem ne bodo več lepo dišale. Jih spljoh ne bo več. Kako da ne? Itak bo imela umetne.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:11:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam dobr ti gre, dobr Obvladas čakte, čakte, še ni prodan. Dedi bi radi, da ceno spustim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ja, sam rože potem ne bodo več lepo dišale. Jih spljoh ne bo več. Kako da ne? Itak bo imela umetne. pozabila na tiste lepe umetnije.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:11:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? Se zdej spomnim, ko sem bla pred leti na Justovi prestavitvi, je predstavnica rekla, da vodo, v kateri je bila sol za noge, na koncu uporabiš za zalit rože. Zdej mi je jasno zakaj Ti to resno? brez heca častna skavtovska zdej mi ne verjamete, ampak res no. Nam je blo ful hecno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:12:08
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? Ne še danes, to je pa vseeno preveč za nas. Dejmo reč po praznikih, ker bo zdejle par dni zihr zatišje tle gor. Bomo vse čevapčiče papcale.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:12:10
|
|
|
|
slovenka
|
eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu pa dobro, kaj imaš ti vse balkone zasedene v bloku.Imaš v najemu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:12:55
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam dobr ti gre, dobr Obvladas čakte, čakte, še ni prodan. Dedi bi radi, da ceno spustim Ne daj se. Reči, da dobijo zraven poln tank bencina, bodo koj za.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:13:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? SAmo res - je sredi dneva, pa sploh ne sledim...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? Ne še danes, to je pa vseeno preveč za nas. Dejmo reč po praznikih, ker bo zdejle par dni zihr zatišje tle gor. Bomo vse čevapčiče papcale. Jaja, ko tebe ne bo, bomo ta čas že na 9-em.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:13:54
|
|
|
|
slovenka
|
BS, jaz samo kupca zvabim k nam domov - si misli, da neka ženska prodaja, pa jo bo že okrog prinesel - potem ga pa moj doma pričaka
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.