|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
29.4.2009 23:58:54   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

danes smo pa šli prvič sami na bazen.
tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo?

Lana še kr spi.... ?!?

daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam user posted image

jaz se javim...kadarkoli,prinesem karkoliuser posted image

,,,si zmatrala Lano,bo kar do jutra potegnilauser posted image

do jutra ziher ne bo.    trenutno: še kr spi.

torej te dam na seznam user posted image ; maš dober razlog, da prideš spet mal v slo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.4.2009 0:45:19   
Tina 28

danes smo pa šli prvič sami na bazen.
tamala je v avtu zaspala in nato še do 4.nadstropja in brez večerje še vedno spi od 19:00 dalje. me zanima, kako dolgo?

Lana še kr spi.... ?!?

daj naj se še katera javi za srečanje, bi rada spet kopirala seznam user posted image

jaz se javim...kadarkoli,prinesem karkoliuser posted image

,,,si zmatrala Lano,bo kar do jutra potegnilauser posted image

do jutra ziher ne bo.    trenutno: še kr spi.

torej te dam na seznam user posted image ; maš dober razlog, da prideš spet mal v slo.

sam resuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službouser posted image ...gonim svojeuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.4.2009 9:48:56   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.4.2009 9:50:28   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

glede hrane - naša spije 2-3 flaše mleka na dan, pa še kaj notri. Običajno pije zvečer in ponoči, velikokrat pa ji dam še eno flaško sredi dneva, ko gre spat. Tako da pol litra sigurno spije. Pa kljub temu nimam občutka, da veliko. Drugače pa tudi midve dopoldne jeva sadje, pa kak kruh, za kosilo je z nama - juho, meso, testenine, kar pač je, popoldne pa jogurte, kakšen puding, palačinke oz. šmorn ima rajši... kaj še? hm...

Sploh ne folgam vas več brat. Imam cel april že samo štalo...najprej je bil možek na bolniški. Pol smo za veliko noč šli na dopust - 7 dni. Smo prišli domov smo bili prehlajeni, vsi 4je po vrsti. Nazadnje Nickec. No sedaj smo ok. Imam pa ta teden Patricka doma, ker me je moja "draga" mama pustilaznova na cedilu, ko je obljubila, da bo ona imela Patricka čez praznike. No...dons mam norišnico, ker je še "njegova" punca pri nas. Dva 5 letnika, zunaj lije...in naspan 9 mesečnik....user posted image  na potenco. Si lahko predstavljate.

Drugače sem pa ta mesec naredila dva izpita. Da se pohvalim enga z 9 in enga z 8. Praznovala sva z dragim 4 obletnico poroke in pred par dnevi še rojstni dan. Na morje za prvi maj letos nismo šli ker je vreme za en user posted image  tok da gremo med 11.5 in 24.5 ko ima možek zopet dopust.

Drugače pa sem jezna na naše zdravstvo...za Nicka bi naj imeli pregled 4.5 pa to je že 10 mesecev. pa so nas skenslali z izjavo, da je zdravnica ful odsotna v maju in da naj pokličemo ko bo user posted image  star 1 leto. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana....pri nas je isto kot piše Slovenka...Ampak opažam da pri Nicku bolj kompliciram ko sem pri Patricku. Kar nekako ne morem nehat z AM. Sem zadnjič bla ful jezna na trgovko ko ni blo pravega AM pa mi reče, da če 3ko kupujem da že itak lahko zamenjam na normalno kravje mleko...pa ji rečem, da je to menda moja odločitev. Pa je sam nesramno nazaj nekaj zafumflala.

Srečanje...6.5. men ne gre...ker tist dan pride ta večji domov iz Vrtca na kmetiji in ne vemo še točno kdaj...al dopoldan al popoldan.

Uživajte in lepe praznike, upam, da bo kaj lepše vreme, ker to kaar je v zadnjih dneh je obup.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.4.2009 9:52:19   
Anonimen
Morgenuser posted image ,Samsa nekaj strajka.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.4.2009 10:09:49   
lonapo
Živjo,

As-kaj pa bolniška za Jerneja-to bi ti pa verjetno odobril, v bistvu je otrok s posebnimi potrebami?

Srečanje: od 6 do 9. maja ne morem, grem na Golnik na testiranja, potem pa lahko kadarkoli-sem pa v primeru dežja tudi za lokacijo City Park.

Če bo vse po planu (otroci zdraviuser posted image ) gremo jutr na morje za 4 dni-še prikolco do konca spedenat, pa mal uživat.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.4.2009 10:11:54   
slovenka
Jutro.

Naša ima pa zdaj res bedno spanje. NE bo nič zrastla, če bo tako. JE šla spat sinoči malo pred enajsto, ob 6h je bila pa že cela vesela. Sem jo previla in potem se je mož odločil vstat in jo je ime pol ure, ko je bila že zaspana, tako da sva spali do 9.15 zdaj. Ampak vse skupaj se mi zdi malo. Nocoj bomo poskušali red naredit in spat ob 20h...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.4.2009 10:38:18   
babysolza
Aja, prej sem pisala o tem, da slike dajem bolj poredko razvijat zato, ker imamo za nad 20 eur brezplačno poštnino in ko so slike po 8 centov, jih je treba kar nekaj imeti. Jih dam razvijat ne le za nas, ampak tudi za babice, botrco, prababico... so veseli slik. Jaz pa zdaj nisem imela novega albuma in že iz prejšnje runde nisem uspela slikic nalepit, potem pa res nisem novih naročala vse od pusta. Nekaj pa tudi večjih naročim, da so za v okvirje. Kako je fajn familijo imeti in take stvari rihtati user posted image

JAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.4.2009 10:40:19   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Drgač pa res ne vem, kako, da se po 11.5. še menmo, ko mnas ma pa polovica že službouser posted image ...gonim svojeuser posted image

Ma smo ble vse pridne pa še star dopust prišparale. user posted image  Jaz bi sicer morala v službo 16.maja (sobotauser posted image ), pa sem se zmenla, da pridem 1. junija. user posted image user posted image

Sploh pa Tina, ti si na seznamu pri ta prvih - edino pošteno, da greš še na šiht pri ta prvih. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 30.4.2009 10:43:37 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.4.2009 10:46:20   
babysolza
Uf, pa da nepozabim, čeprav zdajle spet tvegam par neprespanih noči, ker se bom preveč pohvalila: Sabina je pa danes spala od 20.30 do 6.50, brez dud, popravljanja, prenašanja, skratka - čisto sama! user posted image user posted image user posted image  Sva se zjutraj midva zbudila okrog 6.20 (preveč spanjauser posted image user posted image ) in neki časa kr mal čudno gledala, kako se tako dobro vidiva, ko je zjutraj ponavadi vedno nekaj vmes. user posted image user posted image  

Potem pa je šla Sabina spat ob 9.15 in še kar spi.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.4.2009 10:47:22   
babysolza
Mal mi je dolgčas. user posted image user posted image  Sem bila včeraj pridna in vse pospravla, danes pa lahko internet čekiram.

A ni reeeeeesssssss nobene tle? user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.4.2009 10:58:10   
mtinca1

lobiraš, a ne? user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.4.2009 11:00:13   
mtinca1
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE
Sabina (babysolza) - 7.5. NE; 8.5. NE; 11.5. NE
Izabela (alea) - 12.5. NE
Nick (ninKa) - 6.5. NE
Žiga (lonapo) - 6.-9.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

srečanje na soboto?
a_s: 16.5 DA; Lunca: 16.5. DA; RMRM: načeloma NE; mojca: NE; babysolza: načeloma NE;

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK?
ZA: RMRM, babysolza, lonapo (ampak ne 6.5.),
PROTI:

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.4.2009 11:17:43   
slovenka

lobiraš, a ne? user posted image

Jaz se pa sedaj rahlo zabavam, ko boste šle počasi vse v službe in jamrale ob tem user posted image user posted image user posted image Meni se namreč ne bo nič kaj spremenilo, vsaj tam do oktobra user posted image

Sedaj je šel dragi v Merkur in vzel Sofijo s seboj, tako da sem sama doma. In ker nimam nobenega ljubimca, da bi ga poklicala domov, grem delat na članku user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.4.2009 11:31:40   
aleksandra silvija
Oj Slovenka, saj sem ti foušuser posted image Jaz bi tudi raje hodila 1-krat sali 2-krat na teden v službo že med porodniško za kakšne 4 urice. Ampak imam službo, v kateri si stalno proisoten ali pa te ni. drugače samo štrene mešašuser posted image .

No, očitno bi morala biti bolj pridna v šoli za kaj takega.user posted image

V glavnem.

Sem že tudi čisto živčna, kako bo, ko bom šla v službo. v vrtcu še vedno ne znajo delati s črpalko. Dogovorjeni smo bili, da bo šel najprej z aprilom redno v vrtec, a od tega ni bilo nič, potem z majem, a še vedno ni bilo časa za izobraževanje vzgojiteljic. Sedaj imamo izobraževanje 11. majauser posted image .

Meni se počasi že rola. Res.

V ponedeljek gremo Na Rakitno in sem mislila, da bom šla zraven samo za vsak slučaj, da me pokličejo, če bo šlo kaj narobe. Kakšne menjave setov in podobno. No, očitno bom morala biti stalno zrave, kam bom pa Lovra dala mi ni jasno. Z vozičkom ne bom mogla mna pohode? Pa tudi Lovro vozička ne prenaša najbolje......

S službo začnem 13. julija, ko so dopusti. v vrtcu združevanje skupin, menjanje vzgojiteljic-pridejo tudi iz centralnega vrca, hramna se tudi nekaj časa dostavlja iz dobrih 5 km oddaljenega centralnega vrtca,....

Ampak ko pripelješ otroka s saldkorno v vrtec, se enostavno MORAŠ za minutko, 2 pogovoriti z vzgojiteljico, ob odhodu enako. Tako pa,....fuuuul me je strah. res!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.4.2009 11:34:08   
aleksandra silvija
Punce, kar preskočite moj zgornji jamrajoči roman.user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.4.2009 11:51:01   
slovenka
AS, oprosti za moj posmihajoči post. Je bil samo za šalo, izpadlo pa ni preveč v redu user posted image

Upam, da bo vse v redu in boš lahko sproščena v službi. Moja služba je fleksibilna, samo delam pa ziher več kot 40 ur, ampak lahko doma. Tako da če bom več s Sofijo čez delavnik, se bom pa potem manj crkljala z mojim ob večerih, ko Sofija spi. Tako da vse je user posted image in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.4.2009 11:57:23   
aleksandra silvija

AS, oprosti za moj posmihajoči post. Je bil samo za šalo, izpadlo pa ni preveč v redu user posted image

Upam, da bo vse v redu in boš lahko sproščena v službi. Moja služba je fleksibilna, samo delam pa ziher več kot 40 ur, ampak lahko doma. Tako da če bom več s Sofijo čez delavnik, se bom pa potem manj crkljala z mojim ob večerih, ko Sofija spi. Tako da vse je user posted image in user posted image .

Saj vem, da so vedno + in -user posted image .

Saj bo šlo, samo pride včasih trenutek, ko enostavno ne vem več, kako in kaj. Planiram, planiram, na koncu pa nič naplaniranega uresničenegauser posted image ali pa zelo malo.

Sicer pa Lonapo za morje in podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BS--kje si?

Nič, moram oddat neke papirje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.4.2009 11:58:20   
mtinca1
a_s: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ; verjamem, da je težko bit sproščen, če še ni vse poštimano za čas, ko boš šla v službo,..... saj ko pa bo enkrat zalaufalo z vrtcem, ti bo pa veliko lažje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
da greš v službo, Jernej pa v vrtec je pa pomoje prava odločitev!

Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.4.2009 12:23:07   
Anonimen
AS,se strinjam z mtinco,za oba bo bolje,ti moras malo okolje spremeniti-sluzba,Jernej pa med vrstnike.Ko bo enkrat uteceno,bo veliko boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj si sigurno ze napisala...imas za Lovra varstvo urejeno?

Slovenka,saj bere se da ti zelo uzivas,samo koliko casa pa pred papirji sedis in se brihtas kaj bi napisala...ne bi menjala,razn,da imam tvojo pametuser posted image user posted image .

...tamala mi spi,cistilka spet ravn zdajle z metlo udarja kamor le lahkouser posted image ,jaz pa malo pucam.Sem stolcek dala v banjo,je res ze u iber umazan.Imamo nekaj kislo vreme,zjutraj in zvecer mraz,se je kar zelo spremenilo od prejsnjega tedna.

...ce katera ve,RMRM naprimer...moje hiacinte so vse nekaj odcvetele.Da niso kot tulipani,jih moram kar ven dat,ali kako?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
30.4.2009 12:31:21   
slovenka
Kleo, daj, daj, mojo pamet user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da sedaj niti ne sedim več toliko, v glavnem ideje dobivam, ko kaj drugega delam, v avtu, med pospravljanjem... pač pri delih, ki ne zahtevajo 100% možganov user posted image Včasih sem pa bolj poležavala z računalnikom... Zdaj ni več časa user posted image Je pa pisanje aktivnost, v kateri res uživam. No, ampak v zadnjem času še v marsičem novem - igranju z bebo, sajenju rož user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
30.4.2009 12:39:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
30.4.2009 13:19:59   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čemu ploskaš? Mojemu sajenju rož? Veš, da mi moje prijateljice malo ne verjamejo tega glede rož in se hihitajo, da pridejo na obisk preverit. MAdona jim... Pridejo baje čez par tednov - po moje mislijo, da bo do takrat vse suho. SAmo ne bo user posted image

Naš ati mi je pa sedaj pripeljal spečega otroka domov. Tako dolgo sta hodila naokoli. Sedaj sva jo pa samo prestavila iz avta v kinderpet. Kaka sladkica je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
30.4.2009 13:28:22   
Anonimen
Ploskam bolj za igranje z bebo,sicer pa tudi sajenje roz ni od muhuser posted image .
Jaz sem bila vcasih popolni antitalent za roze.Sem rekla,da jo samo pogledam,pa okol padeuser posted image .Potem sem pa le 2kupila in sta neverjetno lepo uspevali...no,in tako se je pricela ljubezen....user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
30.4.2009 13:36:50   
Anonimen

Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS user posted image

Anja (Tina28) - 11.-15.5.  NE
Sara (Didlinaa) - kadarkoli med tednom
Lovro (a_s) - 11.5. NE
Jaka (anaj) - kadarkoli med tednom
Luka (Mojca) - kadarkoli med tednom
Lun (Lunca) - 6.5. NE; 15.5. NE

P      T     S    Č     P     S    N
 4     5    6    7     8     9   10
11  12  13  14   15  16   17

glede sobot - jaz lahko ob sobotah. Kako ste ostale s sobotami?
a_s: 16.5 DA
Lunca: 16.5. DA
RMRM: načeloma NE

še seznam prijavljenih za 6. MAJ...... če vam ni odveč, vseeno napišite še kako ste s časom do 15.maja, v primeru, da bo 6. maja slabo vreme.

srečanje 6. MAJ Arboretum
Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)

Če bo dež lokacija CITY PARK?

kaj pa Arena Vodafone- baje je tam fajn za plazilce user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.