slovenka
|
Mi smo bili danes popoldne v CE - sem mislila, da bo kaj spala v avtu. Tja se ji je že ful spalo, samo smo potem prispeli in šli iz avta in je bila spet cela igriva, potem na poti domov pa tudi ni zaspala in doma je bila potem kar hitro zaspana. Moj je rekel, naj jo dam direkt v posteljo, a sem se bala, da se bo ob polnoči zbudila in se hotela iti kopat, zato sem jo šla še skopat. No, po kopanju je pa bila spet cela živahna, tako da je šele kje pred eno uro zaspala. Malo se je razvadila, zdaj je bila že nekaj večerov dlje pokonci. Zjutraj je nekje 3 ure budna, pa gre spat, popoldne pa vleče in vleče Jaz sem tudi konec s pisanjem za nocoj, saj mi kar gre. Se mi zdi, da je bilo danes najtežje, na začetku, ko si je treba nastaviti stvari, postaviti zgradbo itd., tako da mislim, da bo. Včeraj me je pa kar panika imela, kako bom to končala do nedelje Aja, prej sem pisala o tem, da slike dajem bolj poredko razvijat zato, ker imamo za nad 20 eur brezplačno poštnino in ko so slike po 8 centov, jih je treba kar nekaj imeti. Jih dam razvijat ne le za nas, ampak tudi za babice, botrco, prababico... so veseli slik. Jaz pa zdaj nisem imela novega albuma in že iz prejšnje runde nisem uspela slikic nalepit, potem pa res nisem novih naročala vse od pusta. Nekaj pa tudi večjih naročim, da so za v okvirje. Kako je fajn familijo imeti in take stvari rihtati glede hrane - naša spije 2-3 flaše mleka na dan, pa še kaj notri. Običajno pije zvečer in ponoči, velikokrat pa ji dam še eno flaško sredi dneva, ko gre spat. Tako da pol litra sigurno spije. Pa kljub temu nimam občutka, da veliko. Drugače pa tudi midve dopoldne jeva sadje, pa kak kruh, za kosilo je z nama - juho, meso, testenine, kar pač je, popoldne pa jogurte, kakšen puding, palačinke oz. šmorn ima rajši... kaj še? hm... No, grem zdaj Pa nočem s tem reči, da sem mačka