Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:50:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. joj, samo to ne. Na enem balkonu pri nas imajo umetni zimzelen z enim roza cveti, a si predstavljaš, kako to zgleda pozimi, ko je vse belo, pa tiste kičaste rože Si zgleda mislijo, da je poletje. Sam so res .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:51:17
|
|
|
|
RMRM
|
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ninny, kjer si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:52:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov glej da ne boš pozabila kakšne slikice prilimat. Navijam zate, da ti bo soseda fouš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:53:11
|
|
|
|
RMRM
|
Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:55:02
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov Ja, jaz si bom pa kar shranla nasvete za čez par let. A veste kaj me danes čaka? Pakiranje. Gremo jutri za vikend k staršem, ima od mojega brat rojstni dan, v soboto gremo na žur (Riblja Čorba ), v nedeljo pa na birmo. Tako da rabimo s sabo nest garderobo za 3 različne priložnosti + še kaj za doma + za spat + rezerve + v primeru drugačnega vremena + . Bom kar ta največji kufr odprla pa celo omaro noter stresla, pa bo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:56:46
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože ne ne, moje bodo ta lepše. Ve boste imele prazna korita al pa suhe veje, jaz pa čist balkon.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa še dobro, da imamo letos prvič rože. En kup nasvetov Ja, jaz si bom pa kar shranla nasvete za čez par let. A veste kaj me danes čaka? Pakiranje. Gremo jutri za vikend k staršem, ima od mojega brat rojstni dan, v soboto gremo na žur (Riblja Čorba ), v nedeljo pa na birmo. Tako da rabimo s sabo nest garderobo za 3 različne priložnosti + še kaj za doma + za spat + rezerve + v primeru drugačnega vremena + . Bom kar ta največji kufr odprla pa celo omaro noter stresla, pa bo. da ne boste naloženi kot kakšni čehi na morju.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugac .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvoje . Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. Ma kaksne trajnice..saj sem jih mela vsak let,in kaj naj pol z njimi,obrezat,v klet...so romale kar po gobe Umetne,ma ni hujsega oz.grsega,kot so umetne,plasticne roze. Suhe so mi vsec. Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:58:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugac .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvoje . Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. No, to z umetnimi bi bil klasični komentar mojih prjatlc
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:59:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa Slovenka,da jih ne bi kdaj zalila v najhujsem soncu,ti bodo vse dol popadale.S petelinom vztajat in roze zalivat . joj, se moram smejat. Če se bo zaradi tebe zdaj Sabina zbudila, bom zelo Ja, to za zalivanje vem. Kako bom z jutri, pa še ne vem. Sem ravno dobila slikice po pošti, pa jih grem razvrščat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 14:59:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože To bi bil pa čudež Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože To bi bil pa čudež Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:01:56
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:02:22
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože To bi bil pa čudež Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo Didli, ti vlki zobje pomenijo, da bi res bilo tako, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:02:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam dobr ti gre, dobr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:03:01
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedla Si bom mogla res pisat, kje si bom pa vse to zapomnila?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:03:42
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem hotla mal drugac,bom zgleda imela vsake 14dni drugac .Bom se hiacinte ven vrga,kar zraven tulipanov pod jablano....imam se ene s cebulicam,ce niso se celo dvoje . Bo drugo leto že bolje, boš kupla kake trajnice ..... al pa umetne. No, to z umetnimi bi bil klasični komentar mojih prjatlc No vidiš, potem so se mal hecale, tako kot jaz.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:04:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa BS,ja,zvecer natocis vodo in to vroco,zaradi vodnega kamna,tolk,da bos vedla Si bom mogla res pisat, kje si bom pa vse to zapomnila? kleo, kaj naj pol deževnico na šporget dam al kaj , hec,hec. Drugač pa res nisem vedla, za vročo vodo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:04:27
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Na koncu bomo pa avgusta vse lepile slikice od rož in ugotovile, da ima Slovenka najlepše rože To bi bil pa čudež Itak bi mi potem rekle, da ste mi ve svetovale, da od mene same itak nič ne bi bilo neeeeeeee, to pa splooooooh ni reeeeeeesssssssss
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam dobr ti gre, dobr Obvladas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:05:48
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam Vidiš, meni to ni blo treba. Sva očitno takšno ceno postavila za polota, da ni nobenga zanimal. Sva ga na koncu kar v avtohiši zamenjala za laguno. No, pa še mal doplačala zraven.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:06:45
|
|
|
|
babysolza
|
No katera bo obrnila stran?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.