suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj imam eno glupo kolegico,ne morem drugače reči .Saj sem enkrat pisala o njej,da sva se najdle po dolgem času preko interneta,ko je nekaj kupovala pri meni. Vglavnem ima punčko staro 10 mesecev in komplicira pri hrani,pri oblačenju,no sedaj mi je ravnokar pisala,da pri njih ne bodo šli na morje,ker sama preveč komplicira,da hoče vse najboljše za tamalo,da raja na zemlji pa ni .da hoče iti v hotel,ker ona ne bo kuhala,da pa nikjer ni dovolj dobre in kvalitetne hrane za tamalo Mislim,halo,a sedaj bo pa zaradi tega otroku odrekla morje?Potem takem se verjetno tudi zunaj v peskovniku ne bo smela igrati,a kako? To se pravi,po njenem mišljenju vsi ostali otrokom škodujemo,kot da nočemo najboljše!Jaz za svoja otroka hočem,da maksimalno uživata.Itak se kmalu začnejo obveznosti Pa še druge stvari so:po tleh ima blazine,nevem,kako se točno napiše,da se tamala ne bo udarila.Kako jo bo pa zunaj zaščitila? Danes me je toliko sprovocirala,da ji sploh ne bom več pisala,ker je tako pametna,kot da je celo pamet sveta pojedla. Sem se morala malo skašljati,sedaj grem pa Tilna dati spat tale je pa