|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
29.4.2009 21:15:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'.

Lepo se imejte, ne zbolet, pa se beremo v nedeljo. Me je že zdaj groza kolk literature bom morala predelat user posted image user posted image .

uživajte!!!user posted image user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.4.2009 21:20:59   
gold fish
olivija..... a lahko pripopaš še eno sliko čisto od začetka, ko so se pikice pojavile....

...naš ima sedaj neke pikice po glavi in spredaj po trebuhu (od vratu pa do plenic), zadaj tud samo jih je manj...drugje jih nima.....    Zdaj pa ne vem al je kaka reakcija na voltaren, al mu je od vročine ven udarilo al kaj je zdaj to....   Čudno mi je, da bi bile norice, ker ni bil nikjer v stiku s kom takim user posted image ....

...sicer gremo tako jutri na pregled....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.4.2009 21:25:54   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

pri Sari je že nekaj novega: že nekajkrat se je sama usedla user posted image user posted image user posted image user posted image  iz sedečega položaja se spravi na trebušček, nato na kolena, iz kolen na bok in iz boka v sedeči položaj user posted image user posted image user posted image  sem prav ponosna na mojo pikico!

user posted image user posted image user posted image

še jaz user posted image user posted image user posted image

bravo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 628
29.4.2009 21:26:39   
*bubi*
Jazzy, uživajte! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.4.2009 21:29:26   
*bubi*
Sem ravno gledala stanje vlog pri Cetisu - osebno naredijo v dnevu, dveh. Mi je sicer malo čudno, da je mi danes še nismo dobili, jutri pa mora bit.

Je tudi nam rekla, da slika ni čisto ok. Ampak pri osebnih manj komplicirajo kot pri potnih listih.

Bubika se je pri slikanju tak smejala, da je za potni list sploh ne bi mogla slikat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.4.2009 21:58:22   
petrax
Pozdravček od mene spet po dolgem času!
Mali spi, pa si lahko mal odahnem. Drugač je pa en dan mal boljš, drug dan mal slabš. Je mali tak dobrovoljček, ko ga seveda ne matrajo zobki. Men se pa že kr meša od tega, ga že 4mesce matrajo pa nč od tega.
En nasvet bi prosila. Počas mi jaz našega malega probala odvadit od dojenja, podnev se itak ne dojiva več, je sam še za spanje. Pa se mi zdi da se tud ponoč zbuja samo zato da bi se mal pocrkljaj na joški. Dons ponoč se je spet zbujal tam na pol ure, uro in sem že čist neprespana. Vem da se zbuja tud zarad zobkov. No mal sem zašla user posted image Ubistvu kakšen nasvet bi rada: kaj naj pol K ponudm namest joške zvečer pred spanjem, glede na to da mu kakšnega aptamila ne bi dala, za kravje mleko je pa tud prezgodi. Prosim, prosim za pomoč!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.4.2009 22:02:52   
Lara Croft
No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'.

V Ankaran?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.4.2009 22:03:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Pozdravček od mene spet po dolgem času!
Mali spi, pa si lahko mal odahnem. Drugač je pa en dan mal boljš, drug dan mal slabš. Je mali tak dobrovoljček, ko ga seveda ne matrajo zobki. Men se pa že kr meša od tega, ga že 4mesce matrajo pa nč od tega.
En nasvet bi prosila. Počas mi jaz našega malega probala odvadit od dojenja, podnev se itak ne dojiva več, je sam še za spanje. Pa se mi zdi da se tud ponoč zbuja samo zato da bi se mal pocrkljaj na joški. Dons ponoč se je spet zbujal tam na pol ure, uro in sem že čist neprespana. Vem da se zbuja tud zarad zobkov. No mal sem zašla user posted image Ubistvu kakšen nasvet bi rada: kaj naj pol K ponudm namest joške zvečer pred spanjem, glede na to da mu kakšnega aptamila ne bi dala, za kravje mleko je pa tud prezgodi. Prosim, prosim za pomoč!

zakaj pa ne?

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.4.2009 22:06:39   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

olivija..... a lahko pripopaš še eno sliko čisto od začetka, ko so se pikice pojavile....

imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 634
29.4.2009 22:11:23   
petrax
No napišem pa mi noče poslat. Kaj user posted image je to?

MTY ne me narobe zastopt, bi mu dala, sam raje kej druzga. Sam nimam pojma kaj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.4.2009 22:14:13   
petrax
Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna?

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.4.2009 22:14:34   
Olivija*
petra, kaj mu daš pa za zajtrk?

naša punca za zajtrk in za večerjo dobi flaško adaptiranega mleka. sicer še vedno začetnega 0-6 mesecev, ker jo je po nadaljevalnem napenjalo... čez čas bomo pa zamenjali za adaptirano 6m+

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.4.2009 22:16:08   
petrax
Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
29.4.2009 22:16:24   
Olivija*

Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna?

ne, meni se ne zdiš čudna. saj je normalno... a potem si nameravaš še črpat mleko?

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.4.2009 22:18:42   
ključek

ne nisi čudna.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.4.2009 22:21:01   
petrax
Joj če bi si pa mogla črpat za vsako večerjo in zajtrk pa pomoje živčnega fasam user posted image . Že če sem prej kam šla sem si mogla cel dan črpat, da sem za dve uri kam šla. Kaj pol mi ostane al aptamil al pa črpanje? Joj k se počutm čist nevedno zdej. Se opravičujem če mam butasta vprašanja, sam tko je če si prvič mamica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.4.2009 22:21:22   
Olivija*

Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico.

mogoče bi zvečer kakšno kašico,ki se redči z vodo, pa ima že dodano adaptirano mleko. naša ima to zelo rada. dajem ji pa običajno za popoldansko malco. ali pa  puding, kuhan na riževem mleku, razni linoti (grisolino...)...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.4.2009 22:22:43   
Olivija*
sam tko je če si prvič mamica. user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi prvič mamica, pa ti zdej tu pamet solim user posted image user posted image user posted image v bistvu sem ti hotela samo malo svetovat user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.4.2009 22:24:12   
petrax
Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo. 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.4.2009 22:26:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'.

V Ankaran?

Ja pomoje....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.4.2009 22:27:21   
Lara Croft
Šajeta hitla še "We are sorry....

kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.4.2009 22:27:38   
petrax
Olivija več glav skupi več ve user posted image . Eni mate mogoče mal več izkušenj al pa več prjatlc z otroci k jaz. Moje prjatlce, tiste k majo otroke, niso mele mleka al pa so dojile dalj kot bi jaz rada. 

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.4.2009 22:30:32   
Jazzy1

Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo. 

Naša dobi za večerjo kašico, potem spije še malo vode in nobene flaše "tik pred spanjem" več. Tako da ponoči pa mu kar čaj ali vodo ponudi namesto mleka.  Bodi vztrajna, slej ko prej se bo navadil.

Seveda pa to ne pomeni, da moraš sedaj mleko popolnoma črtat. Daj mu ga takrat ko vama najbolj ustreza.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.4.2009 22:31:13   
Lara Croft

No napišem pa mi noče poslat. Kaj user posted image je to?

MTY ne me narobe zastopt, bi mu dala, sam raje kej druzga. Sam nimam pojma kaj.

Če se zbudi, ker je lačen, potem mu boš glih mogla dat ali flaško ali joško... če pa misliš, da ni lačen pa samo vodo morda,... in če se tako odločiš vztrajaj...user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.4.2009 22:33:42   
gloria
PETRAX takšna težava je tudi pri nam...sam jaz še skoz dojim podnevi....oziroma zdej od tega tedna eno dojenje manj ker mu dam popold. GHuser posted image ...da ne govorim kakšne pametne poslušam zravenuser posted image ,,no zdej ne bom o tem....ponoči mu pa uvalim čaj in mi spije 130ml. pa včasih hoče še,ker on bi se kr naprej dojil....kašico mu dam zvečer hippovo ko se meša z vodo in mi jo komi poje tam od 60ml.-90ml.user posted image ...tko zdej smo na uvajanju da mi vsaj več ne zaspi na zizi in ati hodi pridno z njim v pojstlo in nama kr nrkak greuser posted image ...
Olivija kakšen puding ji ti ponudišuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.