|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 16:33:58   
Tanja_
Bravo za preglede punce!
Jst sm tud čist hin. Sm si merila pritisk-90/50, sej ni čudn, da sm k cunja. Sva šle pa dons s psom na sprehod do lekarne, da sem nakupla še kozmetiko za dojenčka, pa jo mam zdej kr v otroški banjci, ki nama stoji sredi kuhinje na stojalu, ker do omar ne morem, k so zalepljene. Kot pri ciganih mavauser posted image .Zdej bom mojmu vse cunje zlikala zato, ker itak nč ne morm pospravt, k je povsod delovišče.Pa en Nescaffe sm si skuhala, da me malo dvigne, upam. Pa da mi poteši lušte po sladkem, k mi jih je blue nardila z unimi slikami. Kosilo sva pa tudi že pojela- rižibiži, pečen piščanček, solata.
Kaj pokica je šla rodit, al ima pregled? Brigita vidiš, če greš dons rodit, te ne bo treba klistirat, k je ricinus naredu svojeuser posted image . Mogoče je pa premalo samo 2 žlički?

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
29.4.2009 16:35:56   
OliveOyl
zoja saj bo..user posted image
Sam je najhuje čakat čez rok,pa vsi najedajo,če je že kaj pa kdaj bo..poznam,poznam...user posted image
Jaz tud pridem na en štamperle ricinusa se mi ne da več..pomoje bo vreme krivo za vse..
Smo bili zunaj pa se je uscalo,zdaj je pa spet nehalo.user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
29.4.2009 16:41:48   
OliveOyl
Enega pomočnika da dežek odžene:

user posted image

A vas je kaj strah prašičje gripe?user posted image
Kamorkoli pogledam sam še o tem govorijo..

zoja+brigitka pejte že rodit,če ga boste ene dva deci spile boste šle sigurno..matr more bit to ogabno za pit..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.4.2009 16:52:22   
Leela
vanilla kaj bereš?, kako si?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.4.2009 16:53:43   
Leela
Drugače pa ko vas berem sem prav vesela, da nisem samo jaz tolk zaspana/podrta.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.4.2009 17:07:27   
OliveOyl
O pa res vanilla bere,mogoče je pa gospod vanilij?user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
29.4.2009 17:08:11   
OliveOyl
leela imaš nov avatar?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.4.2009 17:15:13   
majuška10
hej pupe!
nek rjavkast izcedek se mi že čez cel dan pojavlja ma tko bolj gosto med belim tokom. ena je o tem par dni nazaj že spraševala, sam bohve na kateri strani je blo to!!! mogoče da bi bil to ta čep al je to posledica včerajšnjega pregleda.user posted image user posted image

blueeyes, carica si kar se tiče urejanja teh seznamov + še par ostalih. dobr da  vas imamo user posted image  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.4.2009 17:16:45   
majuška10
user posted image pa kam ste zdej vse odpeketale!!!!
pa grem še jst!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.4.2009 17:26:52   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

leela imaš nov avatar?

Ja nov tak kofetarski, da malo k seb pridemuser posted image . Sem se unega naveličala.

Lahko da je bil gospod vanilij, samo ga ni več. Škoda, da ni nič povedal.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.4.2009 17:37:00   
Anonimen
oj punce sem šla z malim v knjižnico pa se je nazajgrede tojk ulilo da sva čist mokra vsaj jazuser posted image malemu sem kr škorne obula in pelerino obleklauser posted image

no leela lepo slikco si si naštimalauser posted image

vse k ste mele pregled pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.4.2009 17:43:00   
KatMat
majuska pojdi se pokazat....

ceprav je kr par punc reklo da so mele tak izcedek po vaginalnih pregledih...nimam pojma...

olivica....si pa tapravga prleprla....bi ga tko zdrgnla v banji...cist pocas....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.4.2009 17:54:36   
pokica_
Vas že berem za nazaj....joj čvekice, kako ste hitre s pisanjemuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.4.2009 18:30:33   
Blueeyes
ooooooooooo pokica_ ti si tud še tukaj... smo se dopoldne že spraševale če nisi mogoče v Rim odpotovala user posted image

jz sem pa glih zdej mam s sodelavko govorila (s to k je rodila) komi čakam da kakšno slikco pošlje... vse pozdravlja nazaj in se zahvaljuje za čestitke user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.4.2009 18:31:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

leela imaš nov avatar?

Ja nov tak kofetarski, da malo k seb pridemuser posted image . Sem se unega naveličala.

Lahko da je bil gospod vanilij, samo ga ni več. Škoda, da ni nič povedal.

upam da ga nismo sprestrašle... pa srčno upam da se bo javu kej v njenem imenu.. tko k se je g. dudek javil user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.4.2009 18:32:17   
Anonimen
no jaz sem pa zdele mal po tadebelem pospravila, sesala in pomivala bom pa jutriuser posted image user posted image

ja sam čvekateuser posted image user posted image kako ste pa drugačeuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.4.2009 18:40:15   
lake
Mi smo glih kar pojedel, zdej me pa vse boli, sm že praktično cel dan na nogah.

prašičja gripa: samo paniko zganjajo, tok hitr se pa to res ne prenaša, si je pač treba roke umivat, pa ne tok po trgovskih centrih hodt pa je.

Bolj me jezi tale k se je u avtobus z unimi puncami zaletu, in to pr tem da je že enkrat povzroču nesrečo z smrtnim izzidom v vinjenem stanju. Takih jst nikol več nebi spustila iz zapora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.4.2009 18:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi smo glih kar pojedel, zdej me pa vse boli, sm že praktično cel dan na nogah.

prašičja gripa: samo paniko zganjajo, tok hitr se pa to res ne prenaša, si je pač treba roke umivat, pa ne tok po trgovskih centrih hodt pa je.

Bolj me jezi tale k se je u avtobus z unimi puncami zaletu, in to pr tem da je že enkrat povzroču nesrečo z smrtnim izzidom v vinjenem stanju. Takih jst nikol več nebi spustila iz zapora.

ja za prašičjo gripo, spet novinarji napihujejo user posted image kot recesijauser posted image

ja unga bi pa tud jz fentala, pa punce k so avtobus najele da bi lahko v miru žurirale in pol se en kreten pijanski zaleti v njihuser posted image pa še dekliščino je mela user posted image hudo zelo hudouser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.4.2009 18:45:03   
pokica_
user posted image vanilla ČESTITKE ZA HČERKICO, LEPE POZDRAVE VSEJ DRUŽINICI IN VELIKO CARTANJA! user posted image

Niso me hotli obdržat na počitnicah v Rimu, so me dal domov. user posted image
Imeli danes ob 7h CTG, kaže vse ok, edino srček je malmu bil malo več, 3x je bil utrip 180, ampak dr. ni dala nobenega poudarka temu, tako da pol je verjetno vredu. Popadki so že rahli, ampak je rekla da še malo počakamo, pa bo pol....tk da bo njenih besedah sodeč prej kot pred 23.majem. Ampak imam fajn dr., ...če bom uspela pridet do roka, je pr njej tako, da se z njo lahko zmeniš, pa prideš v P in ti dajo umetne popadke in se rešiš čimprej vsega. Nikoli ne čaka doooolgo po roku, npr. kot eni po 2t po roku. Bo v petek ena prišla tko v P in rodila. user posted image Lepo, da se psihično pripraviš. Sem pa dobila danes kartonček za spremljanje in beleženje brcik. Do 16.ure moram čutit najmanj 10 brcik. Napotnice pa P in rešilca pa še tud nisem dobila, nevem kdaj bomuser posted image  Pa o UZ tudi nobenega duha.

zoja10, sem danes kupla rožce za balkonsko zasaditev; pa sem kr uzela rdeča zmajeva krila v kombinaciji z svetlo zeleno krompirjevko. Pol drugo komb. za ene druge okne pa stoječe mini nageljne in sanvitalije. Upam da bo vredu. Edino agrogela danes nisem dobla, bom jutri še mojga poslala v kalio, če imajo mogoče. Pol bom lahk sam 1-2x tedensko zalivala rožce, velik dela prihranim s tem. user posted image
petrazg hvala za lepe želje...smo se le vrnile, ane.
brigita23, mogoče bo pa še prej kot 23.majauser posted image
copka ti nič ne zavidam tvoje taščeuser posted image . Po porodu si pa ti gazda pr hiši, a je tako?
Bluee, kake lepe plavookece si nam prilimala...me kr oči pečejo. user posted image  A pes se je vrnil domov? user posted image Lahk da boste jutri jedli divjačinski bograč, glede na to da je zlati prinašalec. user posted image
Bravo za odprto temo Z-majčkov 2009user posted image
majuška10 pr teb se pa resno dogaja, kmalu boš cartala svojo bebo. user posted image  Jst upam da bojo to men naslednjo sredo rekli.
Tanja_ si me ti tud pogrešala danes? user posted image  Še sem tuki,...niso me hotli met v Rimuuser posted image .
BarbyD zdaj ste pa res že čisto use pokusli,...ta malem se preveč dobro že godi v bušiju. Al pa čaka da bo pravi Z-majček. user posted image
Cveka kako super da boš 11.maja že mamica! Pa si me prehitela! Al pa tud še ne...hihiuser posted image !

Pa sigurno še nisem vsem odgovorila....joj sem rabla uro, da sem vse prebralauser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.4.2009 18:45:31   
Anonimen
nč zdej pa res grem pod tuš in pogledat mal poročila pol pa spatuser posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.4.2009 18:47:41   
dito
Danes sem bila na CTG-ju in so se mi pokazali popadki. Hotli so me notri obdržat vendar sem jih prosila, če lahko grem domov. Mislim, da se lahko počasi pripravim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.4.2009 18:47:53   
Anonimen
ne pokica 11.5 se bove dogovorile za datum, bo pa tam okol 15.5 ker je rekla da bo en teden pred rokomuser posted image
11.5. imam pregleduser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.4.2009 18:48:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Danes sem bila na CTG-ju in so se mi pokazali popadki. Hotli so me notri obdržat vendar sem jih prosila, če lahko grem domov. Mislim, da se lahko počasi pripravim.

user posted image user posted image user posted image
navijam zate, pa da bo vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.4.2009 18:49:58   
Anonimen
no zdej pa res grem

čaw-čaw

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.4.2009 18:54:44   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ne pokica 11.5 se bove dogovorile za datum, bo pa tam okol 15.5 ker je rekla da bo en teden pred rokomuser posted image
11.5. imam pregleduser posted image

Naj te bog uslišiuser posted image . Zdaj bi še počakala 3 dni, pol pa bi že rada šla rodit. Upam da mi nebo treba čakat do roka. user posted image  Sem prej spet pila malinov čaj...pa me moj vpraša, kaj si si to skuhalauser posted image ...haha...je vedel da je malinov čaj...on še kr nebi šel rodituser posted image . Sj tud nebo heheuser posted image .
Je pa bilo danes tako fajn na CTGju, ko sem čakala na babico da me pride priklopit, je prišla vn in rekla da imajo 2 poroda in da pride kmalu...in pol po nekaj minutkah se je slišal dojenčkov jok....tisit prvi jok, ko otrok pride na svet...sva z lubim kr solzne učke doblauser posted image . Kako je to čudovito. user posted image
Sem pa bla priča še enmu nenavadnemu dogodku, ena Romkinja je ponoči ob 3h rodila...in zjutraj ob 8h je rekla sestram in dr., da ona nebo tam v P, da gre domov še danes. Je podpisala da prostovoljno gre domov, otroka bo pa tam pustila še 2 dni samega, pa da bo pol prišla do njega. Tega ne doživiš vsak dan...tile imajo osnovno in dodat. zav. zastonj, da ne govorim o vseh drugih ugodnostih, a da bi pa tam ležala vsaj 2 dni, to pa ne...user posted image  Čist useeno ji je, če bo krvavela ali bo z otrokom kaj narobe, ali ne...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?