pokica_
|
vanilla ČESTITKE ZA HČERKICO, LEPE POZDRAVE VSEJ DRUŽINICI IN VELIKO CARTANJA! Niso me hotli obdržat na počitnicah v Rimu, so me dal domov. Imeli danes ob 7h CTG, kaže vse ok, edino srček je malmu bil malo več, 3x je bil utrip 180, ampak dr. ni dala nobenega poudarka temu, tako da pol je verjetno vredu. Popadki so že rahli, ampak je rekla da še malo počakamo, pa bo pol....tk da bo njenih besedah sodeč prej kot pred 23.majem. Ampak imam fajn dr., ...če bom uspela pridet do roka, je pr njej tako, da se z njo lahko zmeniš, pa prideš v P in ti dajo umetne popadke in se rešiš čimprej vsega. Nikoli ne čaka doooolgo po roku, npr. kot eni po 2t po roku. Bo v petek ena prišla tko v P in rodila. Lepo, da se psihično pripraviš. Sem pa dobila danes kartonček za spremljanje in beleženje brcik. Do 16.ure moram čutit najmanj 10 brcik. Napotnice pa P in rešilca pa še tud nisem dobila, nevem kdaj bom Pa o UZ tudi nobenega duha. zoja10, sem danes kupla rožce za balkonsko zasaditev; pa sem kr uzela rdeča zmajeva krila v kombinaciji z svetlo zeleno krompirjevko. Pol drugo komb. za ene druge okne pa stoječe mini nageljne in sanvitalije. Upam da bo vredu. Edino agrogela danes nisem dobla, bom jutri še mojga poslala v kalio, če imajo mogoče. Pol bom lahk sam 1-2x tedensko zalivala rožce, velik dela prihranim s tem. petrazg hvala za lepe želje...smo se le vrnile, ane. brigita23, mogoče bo pa še prej kot 23.maja copka ti nič ne zavidam tvoje tašče . Po porodu si pa ti gazda pr hiši, a je tako? Bluee, kake lepe plavookece si nam prilimala...me kr oči pečejo. A pes se je vrnil domov? Lahk da boste jutri jedli divjačinski bograč, glede na to da je zlati prinašalec. Bravo za odprto temo Z-majčkov 2009 majuška10 pr teb se pa resno dogaja, kmalu boš cartala svojo bebo. Jst upam da bojo to men naslednjo sredo rekli. Tanja_ si me ti tud pogrešala danes? Še sem tuki,...niso me hotli met v Rimu . BarbyD zdaj ste pa res že čisto use pokusli,...ta malem se preveč dobro že godi v bušiju. Al pa čaka da bo pravi Z-majček. Cveka kako super da boš 11.maja že mamica! Pa si me prehitela! Al pa tud še ne...hihi ! Pa sigurno še nisem vsem odgovorila....joj sem rabla uro, da sem vse prebrala