Pikicapokica6
|
Pozdravljene, majčice. Že zelo dolgo se nisem nič oglasila, ampak berem vas pa non-stop, saj sem tudi ena izmed vas. Rok imam v petek 1. maja. Vidim, da vas že kar nekaj ni več v enem kosu in upam, da tudi meni ne bo treba več dolgo čakati. Že pred 14. dnevi mi je moja G. rekla, da sem odprta 4 cm, ctg je pokazal že kar lepe popadke (ki so žal le lažni, čeprav velikokrat boleči), poleg tega se mi je že pred enim tednom odluščil čep, jaz pa še vedno hodim po svetu v enem kosu. Nikakor mi ni jasno, kako mi to uspe, ko pa berem tukaj na forumu, da se dela cela panika, kadar se kakšni nosečki odlušči čep. Moja G. je samo skomignila z rameni Skratka, čakam......Če bo ta otroček kaj oponašal našega prvega nadebudneža, bomo čakali še kakšnih 14 dni čez rok. Samo upam lahko, da ne bo tako. Drugače se pa zelo trudim, da bi mi karkoli sprožilo porod - tudi moj popay je velikokrat v akciji, pa nič. Stopnice itak prehodim vsak dan (tam nekje 3 štuke 3x na dan), pa tudi nič....Enostavno mi ni namenjeno. Poleg tega je mali še tako aktiven, da je noro - mi ne pusti spati cele noči, čez dan pa spi (ponavadi ravno takrat, ko grem na ctg in smo ga mogli zaradi tega že večkrat ponavljati, saj se mali nikakor ni hotel prebuditi ). Poleg tega me zadnje dva dni boli zob ( ), in to vedno bolj, pa se spet sprašujem, zakaj se mora to ravno meni dogajati, saj sem celo nosečnost hodila k zobozdravniku, da bi se izognila takšnim neljubim bolečinam v času porodniške - no, pa smo spet tam. Prvo porodniško sem bila 7x pri zobozdravniku zaradi zobobola, zdaj pa bomo spet na istem....Ja, to pa je nosečniški davek. Najbolj zanimivo od vsega pa je, da sem mogla zadnja 2 meseca skoraj vsa preležati, ker mi je grozil prezgoden porod . Kdo bi razumel to naravo . Zredila sem se za 18 kg. Pa na žalost to ni samo zastala voda, ampak kar kruhki in testenine in seveda sladkarije. Upam, da mi jih po porodu hitro uspe izgubiti, saj sem res kot pujsek. Lepo se imejte. Pa hiter porod in zdrave otročičke vam želim!
|