|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 20:50:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

K.tja sj mogoče res ima še nekaj otrok doma,...ampak je mož prišel k njej v P na obisk in tud on prosil, dr. da naj ji povejo da naj še kak dan tam ostane, ampak trma trmasta je raje šla domov. Sigurno bi mož tist en dan tudi znal poskrbet za ostale otročke, ...pa tud Romi so tako, da cela družina drži skupaj in sigurno je ostala družina še tam kje blizu doma.
Ma nevem no...pol če je tko, bi še rodila lahko doma, ...če je tko fit in šla že par ur po porodu dol kadit škatlo cigaretov. user posted image

user posted image  no, ja... so svoj svet.
priznam, da tudi meni ni všeč ležanje v bolnišnicah. sem imela tik pred zanositvijo manjšo operacijo na hrbtu (odstranitev lipoma... pravzaprav dveh) in so me dali pod narkozo. sem se zbudila zvečer in vprašala, če grem lahko domov, ker se povsem v redu počutim (sem se res)... bi sicer morala prespati tam noč, a ker so videli, da sem res ok in so imeli prostorsko stisko, so me spustili domov (me je moral nekdo priti iskat in me čez noč nadzirat).
tokrat bom pač zdržala... po svoje je dobro, ker bom imela večji mir kot bi ga imela doma. in porod se mi zdi vseeno večji zalogaj kot odstranitev lipoma... te bolj fizično in psihično izčrpa.
ampak vem, da ko bom tam, si bom želela čimprej domov. dom je le dom = zame moje zavetje, čeprav včasih izgleda bolj brlog.user posted image

obiski? odkar imam Oskarja, se mi zdi, da smo postali kar malo izolirani od prejšnjih kolegov... in več ali manj se družimo s tistimi, ki imajo sami otroke in vedo kako stvari potekajo... tako da ni težav.

moji krčki so (ugotavljam) na vsako uro. premišljujem, da ponoči pa res ne bi rada rojevala... da v vsej tisti tišini slišiš le sebe? saj si ne bi upala kričati! pa babice lahko zaspijouser posted image ...
čeprav po kitajskem horoskopu (??) pravijo, da bodo naši bivolčki najbolj srečni, če bodo rojeni ponoči. ampak na horoskope se ni zanašatiuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.4.2009 20:52:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Olivica, a misliš da nam bo res tale g. Popaj kaj pomagal pri širjenju MV?user posted image  Ti nam daješ tega gor, sama pa imaš rezervirano že masažo....a se bom jst tud raje pustila razvajat. user posted image

g. Dudek sigurno bo vse ok in boš ju3 v lupinici nesel malega korenjačka že domov! user posted image

Ta je namest ricinusovega olja al pa klistirja..user posted image

Ja mene bo pa g.Popaj danes v roke vzel.morda me odpre kot svojo konzervo špinače..user posted image user posted image
Ne smem takih pisaT bo g.Dudeka kap,ne bo več ženičke putil na RR user posted image user posted image

user posted image

Pipa se pa pri tem Popaju sploh ne opazi!!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.4.2009 20:58:46   
Pikicapokica6
Pozdravljene, majčice. Že zelo dolgo se nisem nič oglasila, ampak berem vas pa non-stop, saj sem tudi ena izmed vas. Rok imam v petek 1. maja. Vidim, da vas že kar nekaj ni več v enem kosu user posted image  in upam, da tudi meni ne bo treba več dolgo čakati. Že pred 14. dnevi mi je moja G. rekla, da sem odprta 4 cm, ctg je pokazal že kar lepe popadke (ki so žal le lažni, čeprav velikokrat boleči), poleg tega se mi je že pred enim tednom odluščil čep, jaz pa še vedno hodim po svetu v enem kosu. Nikakor mi ni jasno, kako mi to uspe, ko pa berem tukaj na forumu, da se dela cela panika, kadar se kakšni nosečki odlušči čep. Moja G. je samo skomignila z rameniuser posted image  Skratka, čakam......Če bo ta otroček kaj oponašal našega prvega nadebudneža, bomo čakali še kakšnih 14 dni čez rok. Samo upam lahko, da ne bo tako. Drugače se pa zelo trudim, da bi mi karkoli sprožilo porod - tudi moj popay je velikokrat v akciji, pa nič. Stopnice itak prehodim vsak dan (tam nekje 3 štuke 3x na dan), pa tudi nič....Enostavno mi ni namenjeno. Poleg tega je mali še tako aktiven, da je noro - mi ne pusti spati cele noči, čez dan pa spi (ponavadi ravno takrat, ko grem na ctg in smo ga mogli zaradi tega že večkrat ponavljati, saj se mali nikakor ni hotel prebuditiuser posted image ). Poleg tega me zadnje dva dni boli zob (user posted image ), in to vedno bolj, pa se spet sprašujem, zakaj se mora to ravno meni dogajati, saj sem celo nosečnost hodila k zobozdravniku, da bi se izognila takšnim neljubim bolečinam v času porodniške - no, pa smo spet tam. Prvo porodniško sem bila 7x pri zobozdravniku zaradi zobobola, zdaj pa bomo spet na istem....Ja, to pa je nosečniški davek.

Najbolj zanimivo od vsega pa je, da sem mogla zadnja 2 meseca skoraj vsa preležati, ker mi je grozil prezgoden poroduser posted image . Kdo bi razumel to naravouser posted image .

Zredila sem se za 18 kg. Pa na žalost to ni samo zastala voda, ampak kar kruhki in testenine in seveda sladkarije. Upam, da mi jih po porodu hitro uspe izgubiti, saj sem res kot pujsek.

Lepo se imejte. Pa hiter porod in zdrave otročičke vam želim!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.4.2009 21:19:30   
Anonimen
Pikicapokica6, upam, da se bodo zoboboli umirili... jutri kar k dežurnemu, če imaš svojega na dopustu. Je vseeno fino, da popraviš pred porodom.
Tole z roki in rizično nosečnostjo...user posted image  Glavno, da je z otročkom vse v redu.user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 29.4.2009 21:20:16 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.4.2009 21:20:59   
tubby
Ja izgleda da se enim kar zgodi čez noč, drugim se pa postopoma pripravlja, kaj je to hec user posted image
Ja moji poadki so bli lažni, jasno niso bli v istem časovnem intervalu, tako da čakamo.
Je pa fajn če se prej odpreš pol gre vse hitreje-marsikatera ura je lahko prihranjena na ta račun.

Jaz bi tud kar za 1.5 rodila-mi je ta datum zelo všeč, upam da k bom rodila pa da mi bo katera od vas družbo delala boste povedale če ste tu gori in če ste za kak sprehodek z našimi Zmajčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.4.2009 21:21:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Moje poročilo....
Bla na pregledu, CTg BP, mat.vrat zmehčan zaprt... pa je reku da bo najbrž kar čez rok šlo, glede na datum nuhalne in dolge cikluse...
sm mela pa tak prtisk da joj, nikol ga nimam(150/100)... strah je lepa reč,...pa sm se že zlo bala da me bodo not obdržali, pol ga je pa mal spregledu pa še sestra je mal manjšo cifro napisala...sem dala urin je tud vse kul..

Tko da jaz se ne nadejam nič še vsaj 1 tedn...in zdej sm sitna tečna...nevem kaj še...
z mojim sva že cel dan na bojni nogi, obema je tud dougcajt..vreme gnilo...danes ni moj dan user posted image

jutri bom najbrž mal boljš, pa že tko mi gredo na živce vsi me non stop gnjavijo, a bo kej...kdaj bo....pa si mislim pejte u k**** bom kr telefon sklopla najbrž...
No zdej grem 1.5 u petek v porodnišnico na kontrolo in ctg pol bomo vidli pa naprej...

Najboljš da se napijem ricinus...blabla....olja... user posted image Brigitka dejva en glaž!!user posted image
Grem, se smilit sama sebi...user posted image

no super da je Ctg ok...pritisk je res visokuser posted image , super da je MV že zmehčanuser posted image , kar pa se dragega tiče pa pridejo taki dnevi, pa sej zdej te razumeuser posted image ...kar pa se recinusa tiče, jst sem ga danes spila dve žlici na tešče brrrrrrrruser posted image user posted image user posted image ...učinek???? spraznila sem se, popadkov pa ni nobenih trenutnouser posted image .....bom ponovila čez 2 dni, takrat pa lahko nazdraviva skupaj, 1. maju v ponosuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.4.2009 21:25:07   
brigita23
Tanja jst sem tudi likala danesuser posted image user posted image user posted image ...sicer samo par stvari, sej vsak dan sproti likam, ko že nimam kaj več početuser posted image user posted image user posted image . Super da si kupila kozmetikouser posted image user posted image user posted image , kar pa se recinusa tičeuser posted image ...jah na flaški piše 2 žlici, sam pri nas ni haska, ja klistirja pa res ne rabimuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.4.2009 21:25:13   
Tanja_
O pokica dober večer! Sej prov da te niso v Rim poslali, k gripa razsaja pa to. Ti kar doma bodi, pa pridno čakaj na svoj datumuser posted image . Pa ker maš čisto malo pred mano PDP računam nate, da mi boš družbo delala, ko bojo ostale že cartale. Deal?
Drgač sm pa zdelel lačna ko pes, pa mam še mal za kolesarit, pol pa jest. _Juhuhu!!!Jutrine vem kaj nej skuham, tko da že pr zajtrku dejte kako idejo, da vem kaj naj kupim v trgovini. Okej?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.4.2009 21:27:34   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

O pokica dober večer! Sej prov da te niso v Rim poslali, k gripa razsaja pa to. Ti kar doma bodi, pa pridno čakaj na svoj datumuser posted image . Pa ker maš čisto malo pred mano PDP računam nate, da mi boš družbo delala, ko bojo ostale že cartale. Deal?
Drgač sm pa zdelel lačna ko pes, pa mam še mal za kolesarit, pol pa jest. _Juhuhu!!!Jutrine vem kaj nej skuham, tko da že pr zajtrku dejte kako idejo, da vem kaj naj kupim v trgovini. Okej?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti se najbrž hecaš - ali pač ne??? Jaz še po stopnicah na vrh včasih ne moremuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.4.2009 21:28:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Enega pomočnika da dežek odžene:

user posted image

A vas je kaj strah prašičje gripe?user posted image
Kamorkoli pogledam sam še o tem govorijo..

zoja+brigitka pejte že rodit,če ga boste ene dva deci spile boste šle sigurno..matr more bit to ogabno za pit..

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pomočnika, to manjka punceuser posted image user posted image ...

ta gripa mi najeda živceuser posted image ...se res hitr širiuser posted image .
recinosovo olje, če te zanima okus...uffffffffff me še zdle strese ko se spomnem...brrrrrrrr katastrofauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.4.2009 21:29:41   
Tanja_
Kok si ti pridna brigita, jst tud slučajno ne morem sproti likat. Mogoče tud zato, k mava likalno v omari pospravljeno in se mi je ne da za vsako rundo cot vn jemat. Pol pa probam fejst naravnat pa lepo zložit, pa je. Zdej so mi tak vse majce čist oprijete, se vse na meni poravnauser posted image Jutri bom zgleda končno lahko pospravla spalnico, pa zimsko garderobo ven, pa kovtre za letne zamenjat,komi čakam. Pa dons sva kupla barvo za otroško sobo, k bo ena stena pobarvana, ostalo pa tapete. Pa ene nalepke za na steno, k zdej nimava več zaves pri strešnih oknih pa tok sterilno zgleda, zdej bova pa to nalimala namest zavesuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.4.2009 21:30:46   
zoja10
ojhoj,...
še kr nisem nč boljše volje,....joj....
ubija to čakanje...user posted image

zdej grem mal ležat...moj me že cel dan ignorira ker 'ne ve ' zakaj sitnarm, no sej jaz tud ne...
ah ja...

glede obiskov pa ne bom zgubljala besed, zadnje dni se mi z nobenim tud govort ne da po telefonu, jaz sam čakam mojo pikico in me druge stvari sploh ne zanimajo...postajam že pravi asocialnež...tud če kam greva sm kr tiho, mam tolk svojih misli da ljudje sploh zastopit ne morjo dokler niso v takem stanju... vedno hujš postajam,.,,...user posted image

Ricinus party v petek....zmenjeno user posted image
Oliva...želim ti da je tvoj pojedu tri konzerve špinače...pa nej se izkaže...user posted image
Nočko

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.4.2009 21:31:07   
Tanja_
pikicapokica ne hecam se, vsak dan se spravim na sobno kolo. Sej po stopnicah pa tud jst skor dušo spustim, na kolesu pa tud po 40 km lahko nardim. Hecno.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.4.2009 21:32:04   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi smo glih kar pojedel, zdej me pa vse boli, sm že praktično cel dan na nogah.

prašičja gripa: samo paniko zganjajo, tok hitr se pa to res ne prenaša, si je pač treba roke umivat, pa ne tok po trgovskih centrih hodt pa je.

Bolj me jezi tale k se je u avtobus z unimi puncami zaletu, in to pr tem da je že enkrat povzroču nesrečo z smrtnim izzidom v vinjenem stanju. Takih jst nikol več nebi spustila iz zapora.

ja za prašičjo gripo, spet novinarji napihujejo user posted image kot recesijauser posted image

ja unga bi pa tud jz fentala, pa punce k so avtobus najele da bi lahko v miru žurirale in pol se en kreten pijanski zaleti v njihuser posted image pa še dekliščino je mela user posted image hudo zelo hudouser posted image user posted image

se kr podpišem pod  toleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.4.2009 21:36:03   
Pikicapokica6

pikicapokica ne hecam se, vsak dan se spravim na sobno kolo. Sej po stopnicah pa tud jst skor dušo spustim, na kolesu pa tud po 40 km lahko nardim. Hecno.

Vsaka ti čast, zaresuser posted image  Pred tole nosečnostjo sem pretekla maraton za šalo, nosečnost pa me je čist onesposobila, pa pravijo, kako fajn je biti v kondiciji prej. Res super, da lahko to počneš. Jaz že od 30. tedna nisem mogla več normalno hodit.

Kar se pa tiče tele gripe - sama sem celo razmišljala, da bi našo taveliko imela kar doma nekaj časa, da ne bi šla v vrtec - me je kar mal strah, ker vedno stakne čist vse. Saj vem, da mogoče pretiravam, po drugi strani pa je vseen boljš, da jo zaščitim, če jo lahko. Ma ne vemuser posted image  Glede na to, kaj se dogaja okrog nas, se ne moremo več sprenevedati in govoriti, da se nam kaj takega ne more zgodit.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.4.2009 21:39:08   
Pikicapokica6
Da pa hitro dodam - dejstvo je, da zelo napihujejo zadevo. Ampak po drugi strani pa ne moreš biti prepričan, če je res samo napihnjeno. Zakaj delajo tak bum iz tega, tud men ni jasno. Res ne spremljam toliko zadeve, da bi lahko ocenila, ali je samo napihnjeno, oz. ali je vse res?

Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.4.2009 21:46:26   
pokica_

Ja zdaj pa več res ne vem kero naj počakam,...al tebe, da boma čvekale, ali pa Čvekico, da boma šle obe okol 15. rodituser posted image . Če ti povem po pravici, bi mi pasalo se losat bušija že tam po 10. maju,...tud že prej lahko. Kako ti pa uspeva kolesarit še v visoki nosečnosti...jesus kristus,...jst umrem. Sj pol se tud zredila nisi kaj veliko, ko si tk pridna s telovadbo, kaj.  
Kaj dobrega pa ješ? Js sem glihkar mojega angažirala, da mi opere jagode in postreže z smetano. user posted image

Jut3 nevem če nebom naredla kar pohane kruhove rezine + zeleno solatko. Moram porabit kruh. Imam pa tudi vse za pizzo...sam če mojga vprašam kaj bi jedel, bo sigurno slednja obveljala. user posted image
Pa fino poštrihajta sobico!

zoja10 nič se sekirat, saj bo napočil kmalu tudi tvoj odhod v Rim...dolgo več res ne bo bejbi mogel čakat.
Doma pa včasih pride tako, da je zatišje,...pa tud škodi včasih neuser posted image . Smo okorne, tečne,...pa še kaj...ni nam zamerit, ali?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.4.2009 21:54:12   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti se najbrž hecaš - ali pač ne??? Jaz še po stopnicah na vrh včasih ne moremuser posted image

jst mam pa ravno zdej ob koncu nosečnosti full kondicijeuser posted image ...laufam ampak dobesedno gor in dol po stopnicah v 3. štuk, plešem, čistim, user posted image , sadim rože, hodim na sprehode, no pa me samo ponoči matra ko me sramna kost pa medenica tok boliuser posted image ....kot da ne bi bila noseča 41tuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.4.2009 21:57:21   
brigita23

Kok si ti pridna brigita, jst tud slučajno ne morem sproti likat. Mogoče tud zato, k mava likalno v omari pospravljeno in se mi je ne da za vsako rundo cot vn jemat. Pol pa probam fejst naravnat pa lepo zložit, pa je. Zdej so mi tak vse majce čist oprijete, se vse na meni poravnauser posted image Jutri bom zgleda končno lahko pospravla spalnico, pa zimsko garderobo ven, pa kovtre za letne zamenjat,komi čakam. Pa dons sva kupla barvo za otroško sobo, k bo ena stena pobarvana, ostalo pa tapete. Pa ene nalepke za na steno, k zdej nimava več zaves pri strešnih oknih pa tok sterilno zgleda, zdej bova pa to nalimala namest zavesuser posted image

user posted image user posted image user posted image sej boš videla sama kok je to...jst sem že vsa ta dela naredila, bolj kot boš šla proti PDP bolj boš čistila, likala...sam da se boš zamotlauser posted image ...moj ma pižamo zdej že na 3 dni oprano in zlikanouser posted image user posted image user posted image ...mi pravi pa ti nisi normalna a si mi spet pižamo dala pratuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.4.2009 22:00:04   
brigita23

uffffff 40km...pridna to pa je kilometrinauser posted image user posted image user posted image ...jst sem jih pred nosečnostjo po ene 30km, pa še to mi je bla muka k mi je sobno kolo tolk dolgočasnouser posted image , sem šla raje tečituser posted image ..

vsaka ti častuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.4.2009 22:05:26   
brigita23
Punce sem vas prečital, pokomentirala, pocitiralauser posted image , zdej pa vam želim mirno il predvsem lahko nočuser posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.4.2009 22:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image sej boš videla sama kok je to...jst sem že vsa ta dela naredila, bolj kot boš šla proti PDP bolj boš čistila, likala...sam da se boš zamotlauser posted image ...moj ma pižamo zdej že na 3 dni oprano in zlikanouser posted image user posted image user posted image ...mi pravi pa ti nisi normalna a si mi spet pižamo dala pratuser posted image user posted image

Pospravljanje? Ne hvala.
Meni se vedno bolj leži in spi... in je.
Prav želim si, da bi ta trenutek ležala na kakšni mokri klopci v parku in vonjala svež zrak po dežju in z drevesa bi kapljalo name... Klošarski trenutki?user posted image  Ne, samo ves dan sem že v stanovanju, ker ne upam sama ven z otrokom, za katerega ne vem, kdaj me ne bo ubogal.user posted image

Popadki so točno na eno uro. Že kar nekaj časa... Zdaj jim že lahko rečem popadki? Kdaj postanejo pogostejši??

Nekje sem prebrala, da nosečnica pred rojevanjem izgubi kakšno kilco. Meni je zjutraj tehtnica pokazala malo več kot sicer. Koliko drži ta teorija?
Na veliko potrebo sem šla danes 2x (običajno grem samo zjutraj), a me dajejo vetrovi in občutek, da bi si morala izprazniti črevesje... mogoče si bom jutri kupila "vaše" olje... koliko pomaga, če črevesje nima zastojev?

Ja, se mi zdi, da so vedno močnejši in trebuh se bolj stiska... bomo videli, kako bo ponoči.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.4.2009 22:19:37   
mayflower
Jst grem spat. Budilko mam ob petih naštimano. Če bom sploh kej spala k sem čist živčna. Če ne bo možiček kej objavil, se upam, da slišimo čez dober teden

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.4.2009 22:22:45   
Anonimen
mayflower, jutri dobro opravi(te)... bom držala pestke, da bo vse v redu!

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.4.2009 22:36:05   
majuška10
pupe, jst bom kr vsem rekla lahko, predvsem pa mirno in  z obilo dobrega spanca dolgo noč.

jutri mal po tem času bomo pa že lahko zavpile živel 1. maj!

pa nej si vsi prašičjo gripo, recesijo pa še kaj zataknejo nekam!
mi čakamo naše dojenčke!!!!
čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?