|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 18:56:16   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Danes sem bila na CTG-ju in so se mi pokazali popadki. Hotli so me notri obdržat vendar sem jih prosila, če lahko grem domov. Mislim, da se lahko počasi pripravim.

No, prej ste ve čvekale, zdaj bom pa še jst...user posted image  

dito kolko so pa bli popadki močni, če si kaj gledala tabelo od ctg-ja? Moji so bli 40 tistih nekih enot danes user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
29.4.2009 18:56:47   
krempelček
kok hiter ene romate spat....ej jaz sem imela 2 uri in pol obiske in zdaj sem čist adijo, me vse boli, ko moram sedeti za mizo in poslušati....kaj je in kaj bo, glupo, da se obiski ne znajo odpraviti po eni uri.....eni res ne razmišljajo...jaz pa komaj pokonci. Ja sedaj me čakata še dva otročka jih morm nafutrati, pa stuširati in takoj v posteljo. Zame in za moje tuširanje bo čas itak tam ob desetih zvečer, če bom imela srečo. Drugače sem bila danes na ctg-ju in baje je vse uredu, je bil v  novem mestu Preskar dežuren, ker imajo druge dopust in mi ni nič konkretnega povedal....je reku, da kaj delam tam na tak lep, prazničen dan in je moj reku, da se mu verjetno ni dalo delat....ne vem morda....aja pa je še reku, naj vprašam svojo mamo, kolikokrat je bila ona na ctg-ju 1982. leta.......JA VALDA, DA TAKRAT ŠE TEGA NI BILO....hudo, mi je pocukral dan....lp 

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
29.4.2009 19:00:48   
pokica_
krempelček, takrat še noseče ženske niso vedle če nosijo enga otroka ali dvojčkeuser posted image user posted image ...Hud G,..ni kaj.

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
29.4.2009 19:02:59   
mani2
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede.  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes končno bila po parih dneh zunaj. Nazadnje sem bila v soboto. Mi je prav pasalo se malo razmigati se na zraku pa čeprav je zunaj tako aprilsko. Je vmes dvakrat začelo deževati. Zdaj sem pa prav prijetno utrujena.

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
29.4.2009 19:05:52   
pokica_
Ja mani2 meni tudi zadnje čase pašejo sprehodi, takoj lažje zaspim zvečer. Pa tud malo se je treba razgibat,...kolke, noge, ritko..da bo vse lažje šlo narazen pri porodu. user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
29.4.2009 19:11:10   
OliveOyl
pokica si še v enem kosu,lepo lepo...user posted image

Men je tudi 2 dni nazaj kazal CTG tam do 4,ma pol ko so tapravi seka tam do 12 al koliko je že..pa boliii...

cveki ti greš pa res s kurami spat,kaj pa petelin?user posted image

krempelček takih obiskov tudi jaz ne maram,pa če bi vsaj kaj pametnega povedali...zadnjič so eni viseli skor 4 ure,tamala2 sta bila že sitna.ma kaj ne bosta...

dito kdaj greš?za 1.maja ne sme it nobena rodit,ker je praznik dela...razumete..takrat bomo počivale.user posted image

kati a ti bi ga pa v banjo dala,saj ni umazan veš..to ima tako polt.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 29.4.2009 19:18:09 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
29.4.2009 19:17:10   
pokica_
Jst tudi ne maram dolgih obiskov, zdaj pa še posebej ne....user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
29.4.2009 19:29:10   
Anonimen
pozdravček!

še malo pa gre(va) spat! vidim, da pri majčicah še nobenega novega člana... do konca dneva še dobre štiri ure!user posted image

glede tiste romkinje, ki je podpisala, da gre domov in otročka pustila v porodnišnici... lahko da mora doma poskrbeti še za celo gardico malih otročkov in ve, da je novorojenček v porodnišnici na varnem?

sem se odločila, da me bo Oskar prišel obiskat samo zadnji dan, ko bom šla domov, da se izognem nepotrebnih scen pri poslavljanju... sem se odločila napačno?

"menstrualni krči" kar ne poidejo... a močnejši tudi niso. Urbanček je pa res bolj miren kot sicer...
Kaj se dogaja z BarbyD?

vas preberem še kasneje... Oskarjeva risanka se izteka (danes sem pa res neenergijska mama... same risanke?)user posted image  že vadi kavboja in piska s piščalko... hitro spat!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
29.4.2009 19:35:59   
pokica_
K.tja sj mogoče res ima še nekaj otrok doma,...ampak je mož prišel k njej v P na obisk in tud on prosil, dr. da naj ji povejo da naj še kak dan tam ostane, ampak trma trmasta je raje šla domov. Sigurno bi mož tist en dan tudi znal poskrbet za ostale otročke, ...pa tud Romi so tako, da cela družina drži skupaj in sigurno je ostala družina še tam kje blizu doma.
Ma nevem no...pol če je tko, bi še rodila lahko doma, ...če je tko fit in šla že par ur po porodu dol kadit škatlo cigaretov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
29.4.2009 19:38:23   
lake
Pokica:  V Ljubljani nobena romkinja  ne ostane v porodnišnici, če nima carskega reza. Grejo vse že zveče domov, Pa tud ponavadi itak rodijo v eni uri.  Ja seveda, če majo pa po osem otrok user posted image user posted image .

Men grejo tud na živce obiski, da ljudje ki še nimajo otrok ne razumejo kako se mi zvečer ne da it na pijačo, pa čeprov samo za eno uro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
29.4.2009 19:45:40   
pokica_
Aja, ja to pa nisem vedela za romkinje, da je taka navada v njihovi družbi.user posted image  

Jaz še nimam nobenga otroka, pa se mi že zdaj ne ljub zahajat zvečer na kake pijačke, tud pred nossečnostjo se mi ni več ljubilo. Vmes med opravki skočima kdaj na kako kavo, sladico....pa ob vikendih na kosilo, pijačko. Ljudje se spreminjamo. user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
29.4.2009 19:47:40   
pokica_
Pozdravljen mož od Dudice, g. Dudekuser posted image

Kako je vaša družinica? Kdaj pride Dudi domov, da napiše kratko porodno zgodbo? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
29.4.2009 20:02:37   
ledenka
ojla, majčice user posted image  

vidim, da je še ena mamica...

vanilla user posted image user posted image user posted image  čestitam, lepo se cartajta!

dudica ima pa pravega lepotca user posted image user posted image user posted image

imate že vse pripravljeno? jaz sem danes zlagala cotke, zdaj perem še dekice, pa previjalno morava čez praznike sestavit - potem pa bo user posted image  upam, da grem koj po praznikih v Rim. načeloma sem zmenjena za CR 5., tako da upam, da bo šlo vse po sreči. CTGja mi pa niso nič delali user posted image  no, popadkov tudi nimam.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
29.4.2009 20:07:47   
Dudica1
če bo vse uredu jutr user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
29.4.2009 20:10:20   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

če bo vse uredu jutr user posted image user posted image

Ooooo super!!! Sigurno bo vse ok in se boste doma še naprej cartali! user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.4.2009 20:18:16   
OliveOyl
Še enega pomočnika za sprožitev popadkov vam nalepim...
zdaj grem pa mladiče dat spat,ta teden sta doma pa jima pustim mal dlje bit pokonci.user posted image

Po deveti pa dobim masažo hrbtička-(brez grička) in tačk..mmmm..user posted image user posted image user posted image
Nočko ,upam da vam pomočnik prinese kakšno karto za v Rim user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
29.4.2009 20:18:19   
Dudica1
tud jaz upam da bo dr. zadovolna z izvidi kajti jutr je druga

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
29.4.2009 20:22:04   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tud jaz upam da bo dr. zadovolna z izvidi kajti jutr je druga

Te moram pohvalit...user posted image user posted image  če bi mojemu rekla naj gre na RR nekaj napisat..bogve kam bi šel,on pa rač.so trije različni pojmi.Al bi pa še kaj novega odkril,kaj se ve...user posted image
Lepo pozdravi ženko..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
29.4.2009 20:22:12   
pokica_
Olivica, a misliš da nam bo res tale g. Popaj kaj pomagal pri širjenju MV?user posted image  Ti nam daješ tega gor, sama pa imaš rezervirano že masažo....a se bom jst tud raje pustila razvajat. user posted image

g. Dudek sigurno bo vse ok in boš ju3 v lupinici nesel malega korenjačka že domov! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
29.4.2009 20:26:19   
lake
Tale mi ni všeč user posted image . Pomoje bo prej prekinu popadke, kot sprožu user posted image .

G. dudek: Seveda bo vse vredu, če je blo do zdej. bo pa še do jutr. Ti kr prprav dudici eno veliko torto, ker ji zihr manjka cukra. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
29.4.2009 20:26:38   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Olivica, a misliš da nam bo res tale g. Popaj kaj pomagal pri širjenju MV?user posted image  Ti nam daješ tega gor, sama pa imaš rezervirano že masažo....a se bom jst tud raje pustila razvajat. user posted image

g. Dudek sigurno bo vse ok in boš ju3 v lupinici nesel malega korenjačka že domov! user posted image

Ta je namest ricinusovega olja al pa klistirja..user posted image

Ja mene bo pa g.Popaj danes v roke vzel.morda me odpre kot svojo konzervo špinače..user posted image user posted image
Ne smem takih pisaT bo g.Dudeka kap,ne bo več ženičke putil na RR user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
29.4.2009 20:28:01   
OliveOyl
Nč zdaj pa res grem,me še veliko opravkov čaka..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
29.4.2009 20:28:24   
tubby
Tako punce tudi jaz sem še tukaj,

sem bila prejšnji tedn na pregledu in so mi rekli da sm 3 cm odprta, jaz pa vsa nestrpna čakala današnji prgled, prepričana da se je kam premknilo pa nič. Ctg ne kaže popadkov, odprta še zmer isto...
Mene pa ponoč bolel trebuh prakrat orng, pa okol ledvic.. va povem jaz sm misla da grem dones rodit. Še čez dan sem se težko prekladala... pa se je pop vse umirilo in izgleda da ne bo nič. Mam pa skoz mal občutek bolečin okol ledvic, ne vem a so to priprave al sm se kej prehladila?

Pokica in druge ki vam ctg kaže popadke-kako ji čutite?so redni?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
29.4.2009 20:35:41   
Dudica1
olivica to glede popaja zelo pomaga user posted image kolikor dougo zmorete to nuca za porod da je vse tam dol bol elastično no ja namest masažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
29.4.2009 20:40:48   
pokica_
tubby, jaz jih včasih čutim, včasih pa tudi ne. No, danes jih sploh čutila nisem pa so bli 40, me pa zanima kolko bi pokazal CTG ko jih res čutim kot konkretno bolečino. Ampak itak nič ne pomaga, dokler niso in ne bojo redni, vsaj 1h na vsake 5min.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?