|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 20:34:55   
pokica_
Punce mam dost rač. za danes...grem presedlat zdaj še na TV malo, pa pod tuš...jutri zgodaj ob 7h pa CTG.

Želim vam mirno noč,...in v primeru da katera potuje v Rim, ji želim srečno pot, lepo potovanje in čimhitrejši povratek nazaj domov! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
28.4.2009 20:40:40   
Masi
Čer mamiceuser posted image
Vidim da se že na polno dogaja. Vsem ki ste že postale mamice Zmajčkov seveda iskreno čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem tok vesela da so vsi zdravi in da nimajo posledic ker so malo pohiteli na ta svet. Naj se srečne družinice samo crkljajo in crkljajo. Počasi pa bomo še me ki smo debeluške prišle na vrsto. Ena že v četrtek če jo ne prehiti katera druga neučakana mamica. Velik sreče pri Cr. Vem da je fino vedet kdaj bo dan D, sam te pa kr mal stisne pri srčku ko moraš pod nož. Mene tut to čaka.

Glede mojih popadkov je vse po staremuser posted image . Mam skos te lažne popadke ki me sam matrajo in nervirajo nimajo pa vpliva na odpiranje in spuščanje otročka.
sej po eni strani je to fino ker bom šele v četrtek napolnila 35t, je pa kar boleče. Križ me na momente že tolk boli da mi ne paše ne stat ne sedet ne ležat. Sm rekla da ko bom polnih 36t, da bom nardila konc temu mučenju. Bomo user posted image , pa velik hodil pa še pucat mislm kot nora sam da se mi začne bolj konkretno dogajat. Mio bi rada spoznala še v znamenju Bikca. Mam datum glih na prvi dan Dvojčka. Nimam nič proti Dvojčkom sam poznam ne nobenga, Bikec je pa moj lubi. To so moje željice in načrti. Kaj bo pa res bomo pa vidl user posted image . No pa velik sreče pri porodih še vsem ki se vrstijo za Dudico.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
28.4.2009 20:41:06   
zoja10
Petrazg...za 30 eur ga dam user posted image  te priporočim če bo veliko povpraševanje, zaenkrat ni še nč...
kr mal težim pri novembrkah user posted image  bom mogoč še pri decemberkah...

Pokica_ dej se še pr komu mal pozanimat glede kopriv, k jst to sam tko sklepam user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
28.4.2009 20:44:47   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Naslednji pregled imam 4.5. ob 14.uri. Tudi jaz sem zadovoljna z njim. Smo kakšen UZ več bi mi lahko naredil user posted image .

Mi imamo tudi pregled 4.5. ob 12.30 uri. Mogoče se vidimo... Za UZ mu jst kar rečem... Mislim da se v ponedeljek zadnjič vidiva in da končno določiva datum cr...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.4.2009 20:48:22   
Masi
tut jest mam pregled 4.5. ob 14 15. Vidm da bo velik novic popoldne tuki. Bomo vidle ker ctg bo najbolj razgibanuser posted image . No tolk za danes od mene. Grem pančkat. Tuki sedet mi zadne čase ne paše velik ker me skos te popadki rukajo. Najmanj me boli ko spim k jih ne čutimuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.4.2009 20:48:55   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce mam dost rač. za danes...grem presedlat zdaj še na TV malo, pa pod tuš...jutri zgodaj ob 7h pa CTG.

Pokica, Cveka, Lake in vse ki imaste jutri preglede, dobro se držite in pridite še nazaj... user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.4.2009 21:13:25   
petrazg
Evo punce... Še ena nova mamica  s svojo princesko...

VANILLA JE DANES OB 10.58 URI RODILA DEKLICO KAJO, TEŽKO 2770 G IN VELIKO 49 CM !!!! 

user posted image  

Čestitke mamici in očiju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.4.2009 21:30:31   
AKP
Vanilla čestitam. Zdaj se pa je zgleda sezona res odprla in bo šlo kot po tekočem traku. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.4.2009 21:31:54   
mayflower
Vanilla - čestitke za puncouser posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila pa bom v splošni anasteziji. Ker imam sum na motnjo strjevanja krvi (v prvi nosečnosti- hematologi niso znali pojasniti) mi menda noben anasteziolog ne bo delal CR s spinalno anastezijo user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.4.2009 21:35:30   
petrazg
Mayflower - kako ste pa to ugotovili? A obstajajo kakšni posebni testi za to ali kaj podobnega? Jst sem v prvo že imela cr pod splošno pa niso nič tega omenjali, sedaj se bova odločila pa tisti dan kaj bova naredila. Odvisno od počutja... 

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.4.2009 21:47:48   
mayflower
Petrazg- ne skrbi. Sploh, če si imela v prvo CR brez težav. Jst sem pred CR krvavela in so mi potem teste strjevanja krvi delali. Ki so bili sicer v vseh parametrih normalni, le čas strjevanja krvi je bil precej podaljšan. In tega parametra kljub kasnejšim preiskavam ne znajo pojasniti. Če tega ne bi bilo, bi mi G delala CR s spinalno anastezijo.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.4.2009 21:48:26   
Kasija
vanilla čestitke user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.4.2009 21:50:12   
Tanja_
Vanilla čestitke!!!!!!Bravo za družinico!!!
petrazg sej vem, da se bo čez 14 dni bolj malo poznalo, da sem pucala, ampak vsaj zarad občutka moram. Oz. zdej je res tok svinjsko, da moram zarad tega. Ni to sam od gnezdenja. Drgač pa vidim, da te zanima, kako ugotovijo motnjo strjevanja krvi. Naredijo posebne teste pred vsakim operativnim posegom, ko daš kri, takrat pogledajo tudi za nivo hemoglobina, pa elektrolite... Če ti noben nč ne omeni, potem kar brez skrbi.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.4.2009 21:52:51   
petrazg
Tanja hvala za odgovor... Sploh nisem pomislila na to do zdaj, ko je Mayflower napisala zakaj ne gre na spinalni cr... Meni so pripravo na cr že naredili, tako da predvidevam da so tudi to... Zdej še samo na datum počakam...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.4.2009 21:55:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

VANILLA JE DANES OB 10.58 URI RODILA DEKLICO KAJO, TEŽKO 2770 G IN VELIKO 49 CM !!!! 

user posted image  

Čestitke mamici in očiju user posted image user posted image user posted image

Uaaaaaaaaaa!!!!!! Čestitaaaammmmm!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.4.2009 22:01:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

jst pa res držim pest zate,da bo čimprej!!je pa tvoj malček res trmastuser posted image !!
sej ti pravim sploh se nesekiraj,ker je itak res če je sploh datum poroda pravi,tudi G se včasih zmotijo oz. nemorjo dati tapravega datuma!
a to olje recesinovo(odvajalo) si probala?

ne jutri zjutraj na tešče bom spila 2 žlički.....brrrrrrrrr me pa že zej trese ker je po moje ful nevzgravžn, tak so mi druge povedleuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.4.2009 22:02:33   
mani2

user posted image   

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sezona z-majčkov je resnično odprta.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.4.2009 22:05:11   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Hehe KatMat, morš ga mal bolj aktivirat svojga! user posted image  Naj mu do ostanka user posted image  preide v vsakdanjo navado. user posted image

tubby mogoče je pa jutrišnji dan tvoj D dan! user posted image  Boš pa 2t prej cartala user posted image ! Iiiiii!!!

mani2, jaz sem si zdaj glih skuhala čaj malinovih listov. Sam lubiju ne smem povedat da sem začela pit, k pol spat ponoči nebo mogel, ko bo strah da bom še ta teden šla rodit. user posted image

brigita23 nas je kar nekaj, kaj? Moraš pa tudi vedet, da je nas majčic velik več kot je blo vas aprilčic, ane. user posted image
A pr tebi pa še vse zabetonirano al kaj?

ne sem odprta 2 prsta, bebi je že spuščen, pa vendar naš buši nič ne miruje....smo zelo živahni pa težki že 3700user posted image ...tako da bi res rada čimprej rodila. Najhuje je ko telefoni začnejo že ob 7h tulituser posted image , če je kaj novega...pokica kdaj maš ti PDP?user posted image

Ja je pa pestro pri vas, pa vidim da se lepo razumeteuser posted image user posted image user posted image ...me aprilčice smo tudi postale prave rr friendiceuser posted image user posted image ...pa s temi pomočniki smo si popestrile straniuser posted image user posted image , da smo se mal presmejale.user posted image

Pa js mislim da še tekom tega tedna ti odpotuješ via Rim! user posted image  Tvoj bejbi ima pa že kar konkretno težo.
Jst mam pa rok šele 23. maja. Bo še preteklo nekaj strani na RRu. user posted image  Razen če me kaj ne prehiti, ane.

mayflower user posted image ..boš v četrtek postala ponosna mamica in cartala user posted image ! Kak lepouser posted image  

elyy, nimaš kaj...pr vas so nesramni glede dojenja, pr nas v MS pa tud...jst sem se že  z mojim pogovarjala in če bo prišlo do tega, da bojo full nesramne in arogantne, bom skušala na lep način povedat, da sem 1. mamica in da se tega ne da naučit v MŠ, čeprav je nisem obiskovala,...in da so one tam, da POMAGAJO, sj zato pa imajo tam šiht, ane. Drgač pa, v skrajnem primeru zadnji dan ko bomo šli domov, bo moj šel do predstojnika P in osebno dal pritožbo...nič papirja in nekih knjig pritožb, tisto nič ne pomaga, če do zdaj že 50 let ni pomagalo. Prej pa nebom nekaj hrupa zganjala, da mi ne bojo še kje user posted image  zagiftale. user posted image
Pa tud časopis bo vesel kakega "zanimivega članka", če ne druga, aneuser posted image .

joj upam da resuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a ti pa 23...ja sej to bo vsak čas, boš videla 1,2,3, pa boš cartalauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.4.2009 22:07:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Ej pokica a mi pošlješ tvojo št na ZS ker vem da boš še en cajt tle gor aktivna...jaz mam sam od Blue pa tud ona ni več daleč...user posted image
mam filing da bo jutri ko mam pregled in ctg kaj novega...bomo vidli....
mene že en mesec ni nč dol pogledla...tko da...imam upanje da je kej...

in brigitka sporoč kako je z oljem, zdej ga bom tud jaz začela srkat če kej pomaga...

bom javlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sam do roka počakaj...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.4.2009 22:08:30   
petrazg
Brigita a je že kaj novega? Se kaj dogaja?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.4.2009 22:23:57   
brigita23

Brigita a je že kaj novega? Se kaj dogaja?

ne še nič ne kažeuser posted image ...me boste majčice prehiteleuser posted image ...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.4.2009 22:25:47   
brigita23
vsem puncam ki ste postale mamice in že crtate svoje zakladke iskreno čestitmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsem ostalim želim da bi čimprej, ter mirno in lahko nočuser posted image ...jutri vas pa zagotovo zopet kaj obiščem, če ne grem v Rimuser posted image

nočko punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.4.2009 22:30:36   
zoja10
bravo vanillauser posted image  pa me je prehitela...user posted image

a bo katera seznamček taglavn gor prpopala pa ga mal popravla...jst ga ne znamuser posted image ...

grem spat jutri CTG in pregled...
mogoče bo pa jutri lep dan za rojevanjeuser posted image
Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.4.2009 22:45:48   
ttmmbb
Vanilla - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sezona se je očitno res začela: GREMO!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.4.2009 22:48:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

bravo vanillauser posted image  pa me je prehitela...user posted image

a bo katera seznamček taglavn gor prpopala pa ga mal popravla...jst ga ne znamuser posted image ...

grem spat jutri CTG in pregled...
mogoče bo pa jutri lep dan za rojevanjeuser posted image
Nočko

Zoja, kaj pa ti še kar tukajuser posted image A te še nič ne matra? Srečno jutri, pa kmalu nam javi kako kaže!

Brigita
, joj, kako ti želim, da bi bilo čimprej za tabo user posted image Tole vlečenje po roku mi je še kako znano in je res grooozna mukauser posted image

Meni pa user posted image raziskuje kletne prostore... Mah kaj, temelje pregledujeuser posted image Se mi zdi, da bo glavica kar ven pogledala, tako praska tam spodajuser posted image Pravo žurko ima, ni kaj... Mami pa kosti skup drži, da jih kam ne odpeljeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?