Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:35:18
|
|
|
|
cebelica82
|
dežuje, dežuje.....prav grdo vreme. mi smo iz prvega CTG-ja, zaenkrat vse ok, moje zdravnice ni bilo, tak da mi tale ni povedala nič novega..... v križu me še zmeraj špika, včeraj je bilo vredu, danes pa je spet bolj pogosto, bomo videli, kaj to pomeni..... je pa kar dolgčas v tem vremenu, komaj čakam, da kaj sonček posije, da grem malo ven, ker sem že sita tega poležavanja in mirovanja. nič, lepo se mejte, kljub takemu vremenu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kojk sem jz utrujena bi šla kr spat sam ne morem k pol zvečer ne bom mogla spat, tak da komaj čakam da bo osem da grem spat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jaz sem tud ihtava k je tak vreme, baje pa bo čez praznike bolje tako da bomo lahko mal zun bli
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:41:02
|
|
|
|
christiana21
|
He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat)
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:41:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja sej, tok o sončnem vremenu... že lije k iz škafa pr nas... sem se pa že veselila da bom šla lahko mal na verando sedet in kakšno knjigico prebrat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:42:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem pa razkurjena... mi je pes spizdil.... se sprehajava po gozu in nama pred nosom gozdno pot prečka srna... psu se čist zmeša in valda kidne za njo... neuspešno moje klicanje.. Blueeyes, se kar pripravi na Gajo,... bo tudi kar šla in izklopila ušesa... samo sreča, da so otroci počasnejši kot psi . vas kar z Oskarjem prebirava... mu je všeč, ker imajo smajliji dude . mi danes spet ni hotel zaspati in postaja že . bom zdržala še kakšne tri ure, potem pa spat! mi je ravno partner sporočil, da bo popoldne še 2 urici delal... tako da na njegovo pomoč ne morem računati. me pa dajejo "menstrualni krči" za dodatek! upam, da niso začetki popadkov... sicer... upala sem, da bo danes že kakšna nova novička... no ja, do večera je še daleč. vas preberem, da izvem, če je še katera rodila . pozdravček... zdaj pa na Youtube brskat za risankam ... že obljubljeno (za razliko od Oskarja se držim svojih obljub )
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:44:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Hm, samo par dni razlike imaš brigita- sej do 1.5. maš pa še nekaj fore, nam boš še malo družbo delala. No, jst ti želim, da ti ricinus pomaga, pa da boš pred 1. majem cartala. Moja sestrična je bla tud čez PDP, pa je bla eno sobot vsega naveličana, je pospravla stanovanje, vse po tleh pomila, pol pa spila ricinus in šla ponoči rodit. HVALA no recinus do sedaj deloval tako da sem se pošteno spraznila , druga nič novega na vidiku
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:46:06
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Naš lepo pridobiva, tak da res upam da čimprej rodim ...jst sem imela 4250g in 56 ko sem se rodila , upam da ne bo po meni . he he, si bla pa konkretna dojenčica.. boga mamica... upam da je blo vse ok... jz sem mela dobrih 3500g pa velika saem bla 51 k sem se rodila... se zna zgodit da bo moja po men velik sreče na ctg-ju opa...tole je pa bilo konkretno in meni kar poznano.....v prvo sem rodila 56 cm in 4320g težkega fanta....zdaj v drugo upam, da bo malo lažje in hitreje....čeprav moj mož pravi, da naj dete še kar malo počaka da se fajn poredi .... ..naš je bil v nedeljo na pregledu težek 3700g
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:47:02
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 veste kaj bi danes jedla za kosilo! njoke z gorgonzolo in smetano!!!! mmmmmm...super kosilo , mi smo imeli pa rižoto z gobicam v smetanovi omaki
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat) a zarad tega k si šla po drugo mnenje ti noče dat napotnico za ctg
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 veste kaj bi danes jedla za kosilo! njoke z gorgonzolo in smetano!!!! mmmmmm...super kosilo , mi smo imeli pa rižoto z gobicam v smetanovi omaki ej sej gorgonzole ne bi smela zarad plesni al kaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:56:29
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat) a zarad tega k si šla po drugo mnenje ti noče dat napotnico za ctg Očitno se tako maščuje. Ne vem več kaj naj. Ubila bi jo!!!!!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:58:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 veste kaj bi danes jedla za kosilo! njoke z gorgonzolo in smetano!!!! mmmmmm...super kosilo , mi smo imeli pa rižoto z gobicam v smetanovi omaki ej sej gorgonzole ne bi smela zarad plesni al kaj jp.. pa sej veš da nam prepovedano najbolj diši
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 15:58:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat) a zarad tega k si šla po drugo mnenje ti noče dat napotnico za ctg Očitno se tako maščuje. Ne vem več kaj naj. Ubila bi jo!!!!! to pa je ena blesava G
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 He, he, vidim, da nisem edina k jo kuža jezi pa uhaja . Danes imam spet en čuden dan. Šla sem k osebni g. po napotnice za CTG, pa jih noče dat, ker je pač ugotovila, da sem zaradi njenega odnosa šla po drugo mnenje k privatniku (on mi jih pa ne more napisat) a zarad tega k si šla po drugo mnenje ti noče dat napotnico za ctg Očitno se tako maščuje. Ne vem več kaj naj. Ubila bi jo!!!!! ma pol pa v P. poklič pa vpraši kaj lahko narediš, ker dons je blo kr neki takih k so pršle brez napotnice v sprejemno in so jim vseeno naredil ctg, sam od kerga G. so ble pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:06:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no punce živjo sem komaj mal preletela k ste tojk na čvekale no jz se iz pregleda, prvič da je pritisk super 119/ 88, na ctg je bil pa tojk dejaven da je G. rekla da boljših izvidol si ne bi mogla želet jupi no danes mi je potrdila, imela bom 100% CR, za datum in uro pa se bove zmenile na naslednjem pregledu ki bo 11.5.2009, zredila sem se pa vse skupaj +11kg no tako da sem zdaj jaz najsrečnejša nosečnica na svetu, končno ni bilo nič narobe in lahko mal lažje zadiham čestitam za super pregled in da je bebi tako živahen
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no punce živjo sem komaj mal preletela k ste tojk na čvekale no jz se iz pregleda, prvič da je pritisk super 119/ 88, na ctg je bil pa tojk dejaven da je G. rekla da boljših izvidol si ne bi mogla želet jupi no danes mi je potrdila, imela bom 100% CR, za datum in uro pa se bove zmenile na naslednjem pregledu ki bo 11.5.2009, zredila sem se pa vse skupaj +11kg no tako da sem zdaj jaz najsrečnejša nosečnica na svetu, končno ni bilo nič narobe in lahko mal lažje zadiham čestitam za super pregled in da je bebi tako živahen ja končno lahko rečem da zdej lahko v miru čakam dan D.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:07:56
|
|
|
|
christiana21
|
Kdaj pa začnejo sploh delat ctg, v katerem tednu? Jaz sem bila na Ptuju na ogledu, ker sem se odločila, da bom rodila tam, pa so rekli, da naj okoli roka pridem tja na ctg-rok 31.5.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Kdaj pa začnejo sploh delat ctg, v katerem tednu? Jaz sem bila na Ptuju na ogledu, ker sem se odločila, da bom rodila tam, pa so rekli, da naj okoli roka pridem tja na ctg-rok 31.5. moja G. ga začne delat okol 37 tedna, če je seveda nosečnost vredu, če ne pa že v 35 tednu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:16:20
|
|
|
|
brigita23
|
pregledi-punce vse ki ste imele danes preglede vam čestitam saj so bili večina vsi uspešni ...super da je z vami in vašimi bebiji vse ok. blueeyes-si mi pa naredila ornk lušte z unimi slastnimi slaščicami...mmmmmm je bebi začel tak veselo poskakovat, kljub temu da je danes bolj miren. Je len kot vreme in mami .. No kar se tiče kužka pa upam da se kmalu vrne iz potepa . Jst grem pa zdej tudi malo lenariti k svojemu ...mogoče pa še kako pade, čeprav sem cela okorna ....so pa tile naši srčki zdej praf fajni a ne? Nič punce lepo se mejte, zvečer pa se vam še kaj oglasim. pozdravček
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
uživaj jz grem tud, k se mi nič ne da, se javim kaj jutri čaw
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:22:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej sem mal čitala na forumu starši čvekamo aprilčice... se jim tko veselo godi že... pol me je pa zamikalo, glede na to da imamo že 11 majskih nosečk, da sem odprla temo Z-majčki 2009.. not sem dala samo te nujne sezname... tiste k ste že rodile lahko čvekate tudi tam... ostale se vam bomo počasi pridruževale... ampak to ne pomeni, da zdej samo tm čvekate mamice... še kaj se na nas spomnite k še pričakujemo
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 29.4.2009 16:23:25 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:23:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 uživaj jz grem tud, k se mi nič ne da, se javim kaj jutri čaw grem tud jz mal ležat pa kakšen film pogledat... se proti večeru še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 29.4.2009 16:29:31
|
|
|
|
zoja10
|
Moje poročilo.... Bla na pregledu, CTg BP, mat.vrat zmehčan zaprt... pa je reku da bo najbrž kar čez rok šlo, glede na datum nuhalne in dolge cikluse... sm mela pa tak prtisk da joj, nikol ga nimam(150/100)... strah je lepa reč,...pa sm se že zlo bala da me bodo not obdržali, pol ga je pa mal spregledu pa še sestra je mal manjšo cifro napisala...sem dala urin je tud vse kul.. Tko da jaz se ne nadejam nič še vsaj 1 tedn...in zdej sm sitna tečna...nevem kaj še... z mojim sva že cel dan na bojni nogi, obema je tud dougcajt..vreme gnilo...danes ni moj dan jutri bom najbrž mal boljš, pa že tko mi gredo na živce vsi me non stop gnjavijo, a bo kej...kdaj bo....pa si mislim pejte u k**** bom kr telefon sklopla najbrž... No zdej grem 1.5 u petek v porodnišnico na kontrolo in ctg pol bomo vidli pa naprej... Najboljš da se napijem ricinus...blabla....olja... Brigitka dejva en glaž!! Grem, se smilit sama sebi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?