|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
23.4.2009 17:26:16   
Nončika
saj znan ka de vse ok. pa dvomin ka je rok 24.10 pravi, mala je bila tuj celi čas vekša in je mela konkretne mere, pa se je kesneje rodila kak pa rok po M. mogoče je pa to posledica povečane NS. večji bejbi večja NS.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.4.2009 21:31:34   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

saj znan ka de vse ok. pa dvomin ka je rok 24.10 pravi, mala je bila tuj celi čas vekša in je mela konkretne mere, pa se je kesneje rodila kak pa rok po M. mogoče je pa to posledica povečane NS. večji bejbi večja NS.

Aja možno....

Ej maš pa novi avataruser posted image  Neje tou palčica od Petra Pana ali nekaj takšnoga? Lušnouser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.4.2009 20:42:34   
Nončika
ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! user posted image user posted image
že sem počekirala za vozičke.

Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.4.2009 21:25:47   
darjussa
Nončika? Kak si te to lejko zračunaš PDP datum po menstruaciji? Ka me zanima če so meni kaj trufile...oz. kak kaj bo.

Fala..

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.4.2009 21:28:48   
Nončika
darjussa, zadnja M+7dni+/- kak dan zaradi daljšega/krajšega cikla od 28dni in prišteješ 9m.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.4.2009 7:48:23   
detelja

ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! user posted image user posted image

joooooooooooj kak san srečna za tebe...pošilan ti en velki user posted image ...san znala ka de vse ok...more bit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.4.2009 7:58:29   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

joooooooooooj kak san srečna za tebe...pošilan ti en velki user posted image ...san znala ka de vse ok...more bit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

detelja, či bi me vidla kak san li srečna jes. hvala ti za spodbudo in za big objemček.
ste že bili kaj na sprehodi z maličko? kak ste kaj? ste se navadili en na drugega?kaj pa vaš ati, pomaga pridno? je pa man delovno soboto.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.4.2009 8:17:01   
detelja

detelja, či bi me vidla kak san li srečna jes. hvala ti za spodbudo in za big objemček.
ste že bili kaj na sprehodi z maličko? kak ste kaj? ste se navadili en na drugega?kaj pa vaš ati, pomaga pridno? je pa man delovno soboto.

ti verjamem...ja, včeraj smo šli na prvi sprehod...drugače smo super...mala samo joče kda je ful lačna ovak pa spij ali gejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se že kar fajn navadili...ati pridno pomaga

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.4.2009 8:19:43   
Nončika
detelja, ka pa dojenje? vama je ratalo? bravo za vašoga atija. user posted image user posted image user posted image  pošlen mojoga ta malo na izobraževanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.4.2009 10:04:42   
detelja

detelja, ka pa dojenje? vama je ratalo? bravo za vašoga atija. user posted image user posted image user posted image  pošlen mojoga ta malo na izobraževanje. user posted image user posted image user posted image

dojenje je gratalo na nastavek, drugi problem pa je ka ma takšne krče po mojem mleki (ful pazin ka gen, samo kujan krumpič, pečeno meso brez olija itd...) pa nemre se prditi pa nej pokakati...po aptamili pa je vse ok...tak ka miksamo...user posted image mleka pa man ka lejko pomurskin mlekarnon konkurenco delanuser posted image user posted image user posted image user posted image ati se je že prvi den spravo k previjanji, oblačenji...mi to vse skup delamo...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.4.2009 19:51:41   
štorkljica

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za rezultate!
Joj čista te razmin kak si srečna, ti si samo daj duška pa navali....ge san tuj nej ščela preveč prehitro not spadnoti samo san se komaj bremzalauser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.4.2009 19:53:02   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Nončika? Kak si te to lejko zračunaš PDP datum po menstruaciji? Ka me zanima če so meni kaj trufile...oz. kak kaj bo.

Fala..

Na strani www.mama.si maš koledarček s kerin lejko točno preveriš kda maš rok, pa vse ostalo ka je pomembno tekom nosečnosti piše...preveri.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.4.2009 19:57:59   
štorkljica

dojenje je gratalo na nastavek, drugi problem pa je ka ma takšne krče po mojem mleki (ful pazin ka gen, samo kujan krumpič, pečeno meso brez olija itd...) pa nemre se prditi pa nej pokakati...po aptamili pa je vse ok...tak ka miksamo...user posted image mleka pa man ka lejko pomurskin mlekarnon konkurenco delanuser posted image user posted image user posted image user posted image ati se je že prvi den spravo k previjanji, oblačenji...mi to vse skup delamo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za dojenje, še posebej pa za angažejranoga atijauser posted image  Kak so fajn kda tak pomagajo, nej! Moj je v prvo tudi že se v porodnišnici previjo pa vse, kda sva pa domov prišla pa san prvi keden sploj do plenic nej cuj prišla tak je vadouser posted image user posted image  No te se je pa ščasoma tou umirilo.... Ampak vupan, ka de naš zdaj v drujgo tudi tak angažejrani kak v prvo, bar na začetki.

Glede krčof, pa vupan in držin pesti, ka jih čimprej prerastete, mogouče do jo še eden čas mantrali. Ti pa probaj čim bole normalno gesti, ka neboš slučajno zdaj slabokrvna. Približno tou gej ka ste v porodnišnici geli, tou je pa itak skoraj vse, nej?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.4.2009 12:32:25   
Nončika
detelja, bravo za dojenje. krči bodo pa minili. boš vidla.

pri nas pa je ati bil taki levi, da se je niti dotaknit pošteno ni upal. se spomnim, da sem malce pobegnila z sestro v MS, pa me je kar klical, da naj hitro pridevi domov, ker se mala prebuja. user posted image user posted image user posted image  ampak, ga je vse skupaj minilo in se je je navadil. ampak, pomagal pa kaj dosti ni. zdaj sem mu že napovedala, da bo moral pomagat, vsaj da bo N vred zel in jo barem v posteljo spravil.

Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.4.2009 15:18:33   
detelja

detelja, bravo za dojenje. krči bodo pa minili. boš vidla.

pri nas pa je ati bil taki levi, da se je niti dotaknit pošteno ni upal. se spomnim, da sem malce pobegnila z sestro v MS, pa me je kar klical, da naj hitro pridevi domov, ker se mala prebuja. user posted image user posted image user posted image  ampak, ga je vse skupaj minilo in se je je navadil. ampak, pomagal pa kaj dosti ni. zdaj sem mu že napovedala, da bo moral pomagat, vsaj da bo N vred zel in jo barem v posteljo spravil.

dojenje je končno lepo steklo mleka je bilo puno....zdaj pa kar z lepoga nega več dosti mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image v joškicaj me samo neka na velko ščipa pa boli...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.4.2009 18:22:28   
veronikab
detelja - hvala za povabilo. San splj nej znala, ka mamo Pomurke tudi svoj forum.user posted image user posted image user posted image

Je pa fajn, če lejko vsaj malo kaj napišeš po naše.

Škoda, ka san kumaj zdaj zvedila za te forum - tik pred porodom.

Vutro de za mene očitno akcija oz. dan D, seveda, če se nede začalo že tou noč.

Fajn bojte, pa se še kaj javin.

Lp,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.4.2009 18:29:17   
Anonimen
Ka si zaj ti veronika? Prekmurka ali Ljubljančanka? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.4.2009 18:31:07   
veronikab
Prekmurka samo živeča v LJ. Saj znate kak je tou - ideš študirat v LJ, te pa tudi zaposlitev nekak ležej dobijš tukar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.4.2009 18:33:37   
Anonimen
heheheheehheehhe

nika je nej... samo san te štejla na Ljubljančankah, pa san nej znala ka si tüj prekmurka user posted image user posted image user posted image   Pardon prekmurke ka san se malo uštulila se user posted image user posted image   Ges san nej prekmurka, san pa s prekmurcen oženjena, pa me malo v prekmurje vleče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.4.2009 18:42:58   
cebelica82
fajn, ka se je še ena prekmurka, živeča v lj oglasila, ka san nej edina......je že tudi čakan, ka de vse mimo, sicer bi fajn bilou še dva tedna zdržati, te pa bi že lejko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.4.2009 19:22:37   
pokica_
Pozdravljena še ena prekmurka!

Pa tudi oženjene s prekmurci ste dobrodošle tu! user posted image

Živa,...kak si kaj? Me se že pa celo večnost nesmo tipkale. Bravo za user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.4.2009 19:26:10   
Anonimen
Pokica... SUPER SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakan avgust user posted image user posted image user posted image Nej san ti šče sporočila, ka san ges tüj plusek zaglednila? Ti kak si? Že fse kredi za maloga/malo?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.4.2009 19:52:04   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Pokica... SUPER SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakan avgust user posted image user posted image user posted image Nej san ti šče sporočila, ka san ges tüj plusek zaglednila? Ti kak si? Že fse kredi za maloga/malo?

Nejsi sporočila ne. Saj zato san pa telko bole presenečena in vesela za tebe!user posted image  Se veselin z vami...kaj pa čakate, ži znate? Ali je skrivnost? Mi mo meli pobčekauser posted image .
heheuser posted image  dobro te je vaš nafčil prekmurščine! user posted image  Pa zdaj san vredi, je pa bilo med user posted image kar nekaj problemov, pa obiski P tudi...ali zdaj je že vseeno, če bebi pride vn že zdaj al pa čez 4 tedne.
Pripravljeno je že vse ja, komaj čakamo našega lumpija! user posted image  
Prideš kaj v MS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.4.2009 20:00:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja - hvala za povabilo. San splj nej znala, ka mamo Pomurke tudi svoj forum.user posted image user posted image user posted image

Je pa fajn, če lejko vsaj malo kaj napišeš po naše.

Škoda, ka san kumaj zdaj zvedila za te forum - tik pred porodom.

Vutro de za mene očitno akcija oz. dan D, seveda, če se nede začalo že tou noč.

Fajn bojte, pa se še kaj javin.

Lp,

veronikab

držim pesti in upam, da bo čim krajši in čim manj boleči porod....dihaj, dihaj, dihaj...potiskaj, potiskaj, potiskaj....pa čimprej sporoči veselo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.4.2009 20:01:46   
pokica_
mi je prle vn vrglo post...san mislila ka ga je nej objavilouser posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 26.4.2009 20:02:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?