|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 11:33:36   
gogabojan
Saj vem, da vas ta post nev nevem koliko zanimal ampak vseeno, moram povedati.

Včera sem bila popoldne v knjižnici. Sposodila sem si tri knjige za brati.

Včeraj proti večeru sem jo začela brati (eno izmed teh treh). Je kao po resničnih dogotkih. Nisem in nisem mogla spustiti te knjige iz rok. Evo v tem trenutku je že prebrana. 254 strani od včeraj zvečer do sedaj. No pa zdaj veste, kak je bila napeta knjiga, ki sem jo brala.

Izpoved iz harema je naslov knjige. Morda ste jo brale, morda ne. Ne vem. Vem pa to, da sem se tako vživela v njo, da sem na koncu jokala, ko sem prebrala knjigo.

To je to, kar sem vam hotela zaupati.

Lep dan vam želim.

Goga

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.4.2009 12:12:15   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

VRTEC SMO DOBILI JUHUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona, a samo še mi ne vemo????no, saj vem, da še nekateri čakate odločbe, a vseeno bi lahko tudi nam poslali....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.4.2009 12:14:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Evo mi smo iz Arene.

Pikicastonoga in Valla eno čez rit, ker nista prišli. Naša Neli je tok čakala Nika pa Tijano da še zdej sprašuje zakaj jih ni. Ko sem ji povedala da pride Nik je s sabo v Areno nesla celo torbo listov, pa barvice, pa še vse živo šaro, dase bosta z Nikom igrala. Razočaranje na celi črti.

Drugače smo se pa imeli super. Spoznale moža od Lucke in Lovely. Super sta!

hvala hvala....se strinjam, da sta super moža moj in od Lovely, ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.4.2009 12:17:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Sej ne vem, kako naj vam napišem... Ni načina, ki bi olajšal vse skupaj... Danes je umrla moja babica. Je bila bolna in smo vsi pričakovali, ampak kljub vsemu boli! Tolaži me dejstvo, da smo bili včeraj tam in sem jo videla še živo čeprav je samo spala in da sem ji dala lupčka. In to, da je umrla v domačem okolju, da je bila moja mami zraven nje. Še prejšnji teden, preden smo šli v MS smo bili tudi tam. Je bila babica še čisto pri sebi in sem ji povedala, da jo imam rada in je to ona slišala. Počivaj v miru, moja ljuba babica... K sreči imam doma enega zlatega sončka, ki me gor drži in me njen nasmeh spravi v boljšo voljo.

draga pšemek, iskreno sožalje ob izgubi babice. Če je bila bolna, je tako verjetno tudi bolje zanjo, da si lahko odpočije, vedno pa je prehitro, četudi človek pričakuje, da nekoga kmalu ne bo več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.4.2009 12:22:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ali vsak dan user posted image  menjate bodi in nogavičke?

večinoma na 2 dni, če ni kake nepričakovane situacije, da se slučajno umaže po bodiju al da je moker čisto od sline...včasih se zgodi user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.4.2009 12:25:05   
Lucka1

Dream ...rabim te...dej še enkrat povej - da ne iščem - kako imaš razporejene dnevne obroke, kaj je Matic? Samo zate sme si zapomnila, da ima 4 obroke čez dan. Ima tudi kakega nočnega? Naša ima zadnje tri dni 4 obrooke dnevno - enostavno je podaljšala in zdaj se lovim, sem imela tak lep plan kaj in kkao zdaj sem pa zmedena ...

naš ima tudi večkrat po novem samo 4 obroke....prvi in zadnji mleko,
2. dam zelenjavo in riž, nič mleka,
3. je sadje, včasih še malo riževih kosmičev in 30-40ml mleka

obvezno se potem ponoči zbudi in spije še 150-200ml mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.4.2009 12:26:18   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Jaz sem morala vse to že pri prvi vlogi napisat in vsi moji odgvori so negativni. Jaz bom jutri napisala pritožbo - danes si nočem uničit večera, pa jutri si bom tgermin pri Jankoviču rezervirala in mu pod nos potem pomolila vse negativne odločbe - pa naj mi on najde vrtec. Zaradi mene ga lahko tudi on čuva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj, boš povedala kako je šlo - mogoče se bomo morali tudi mi tam najavit!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.4.2009 12:28:50   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, jaz kakšenkrat bodi uporabim tudi 2. dan, odvisno pač. Nogavičke isto.

Sem prej pozabila napisat. K smo se dans pogovarjale o flaški. Meni Milumil 2 ne gre čez cucelj 3 od Tommee Tippee user posted image  Tako da sem šla kar Avent kupit, ono s tremi fazami. In je danes prvič spila 200ml (po 2. stopnji). Zgleda da bo to to user posted image

eeeeeeeeeej, superca - sem ti rekla!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a potem ti dam kako flaško al ne rabiš??

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.4.2009 12:37:23   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Kolk se pa vaši kej slinijo? Jaz sem včeraj gledala DVD od Nika nekje med 5-11 mesecem. Skoz je imel gor slinček, ker se je kar dost slinil. Tilen se pa nič. Tko da nima slinčka.

Če da kaj v usta ima slino do kolen v potokih...drugače pa ni neke sile. Ne uporabljamo lih slinčkov.

mislim da tu pa naš user posted image zmaga.....vsaj 4 slinčke namoči, s tem da sta to dejansko dva, ki jih vmes posušim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.4.2009 12:51:20   
sončnica24
Vidim da je katastrofa kaj se vrtcev tiče, no midva še tudi čakama odločbo, samo glede na vaše rezultateuser posted image imava midva zgleda še manj možnosti ker sma novembrskauser posted image .

Slinčki obvezno porabima dva na dan pa še to te ki imajo odspodaj folijo oni so premočeni v eni uri, se zelo slinima samo o zobkih pa še ni ne duha ne sluha.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.4.2009 12:53:02   
ajetam@
pismo neki časa me ni bilo in ve že kar nekje drugje in že skoraj 100strani. nore ste. jaz vas ne dohajam nikakor.

gogabojan a si že dobila odgovor za vrtec?
jaz še čakam pa mnde jih je kar precej že dobilo...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.4.2009 13:09:51   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

pismo neki časa me ni bilo in ve že kar nekje drugje in že skoraj 100strani. nore ste. jaz vas ne dohajam nikakor.

ajetam WB sem te že tela mal na FB pofočkat da se pridi kaj pokazat na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

tolk mam za pokomentriat da sploh ne vem kje naj začnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.4.2009 13:10:26   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

Janja, si še zmer tle? Kwa pa tisto stiskanje in crkljanje?

grem grem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam dolge priprave :-))

To bo zihr dober user posted image  user posted image user posted image user posted image

tvoje besede so se spremenile v dejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
29.4.2009 13:12:58   
ajetam@
sem šla mal brat kaj ste mele okol vrtcev. ej gogabojan veš da smo se lih v nedeljo na pikniku to pogovarjal. je moja teta tut rekla da je na vrhniki ena k ma 4 otroke al kok vsi v vrtcu ona pa dama okoli po kofetkih hodi cele dneve. pa to je samo ena. jaz jih še par poznam k imajo otroke v vrtcu one pa doma "kao" iščejo šiht k ga sploh ne. men to sploh ni jasn. jest ne razumem zakaj nimajo otrok doma? a ni miljonkrat bolš imet otroka doma in da z njim preživljaš ta dragoceni čas ki nam je dan? pol vsi rečejo ja sam vrtec je pomemben za otrokov razvoj. ja sej se strinjam sam sej vrtec traja 5 (al 6) let. sej če ga imaš še eno leto doma pa je pol 4 ali 5 let še v vrtcu a to ni dovolj? ma kr neki no res. jest teh žensk ne razumem... namesto da bi se z otrokom ukvarjal jih imaš v vrtcu ti pa okoli afne guncaš. ma ja vsak naj po svoje. sam meni je to čist butast...

jaz osebno bi raje videla da to let nebi dobila vrtca in bi še eno leto bila z malim, ker imam pač čudno situacijo kar se faksa in službe tiče...

ma ja bomo videli kaj bo, sam ja vem kaj hočeš povedat gogabojan in kar se tega tiče se strinjam...

p.s. ne velja za tiste ki resno želijo in delajo na tem da potem čimprej dobijo job. sam kuker vidim okoli sebe praktično vse mamice bluzijo in nič ne iščejo ampak doma na kavču raskajo svoje riti

u glavnem, jolly in vse k ste dobile vrtec user posted image sem vesela za vas ker more bit sranje če maš job pa vrtca ne dobiš

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
29.4.2009 13:25:05   
janja 27

Janja 27 user posted image user posted image user posted image  za novo zvezdico!!! Čveka čvekasta user posted image  

ma sem res čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nik je prvega dobil pri 9 mesecih, pa ni bilo čisto nobenih težav!

Moj vrat in hrbet je danes mogoče malo boljše, dragi me je itak zmasiral, ampak bo verjetno še treba  Janja, s križem sem imela pa težave v nosečnosti - ma ti imaš pa izvrsten spomin

Kolk se pa vaši kej slinijo?

a res??? potem pa tud jaz upam na najboljš da ne bo problemov z zobkiuser posted image user posted image user posted image

za spomin pa ni panike dela sto na urouser posted image user posted image .....sej zato sem pisala un post un dan na račun vseh umesnih-..včasih slaba stran da spomin tko delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

proti manci se mi res metka manj slini in to sem pogruntala sedaj k si ti spraševala....sicer nisem imela nikoli slinčkov ker jih ne maramuser posted image sam vem da so ble majce skozi neki mokre....hm....ne vem kako to da je pri metki tolk manj sline al pač odvisno od otrok k lučak je napisala da njen podira rekordeuser posted image user posted image user posted image

AFNICA MALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojo pupo  in da se ne obremenjujeđ več s številkami ...tudi zate so prišli boljš časiuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Saj vem, da vas ta post nev nevem koliko zanimal ampak vseeno, moram povedati.

Včera sem bila popoldne v knjižnici. Sposodila sem si tri knjige za brati.

Včeraj proti večeru sem jo začela brati (eno izmed teh treh). Je kao po resničnih dogotkih. Nisem in nisem mogla spustiti te knjige iz rok. Evo v tem trenutku je že prebrana. 254 strani od včeraj zvečer do sedaj. No pa zdaj veste, kak je bila napeta knjiga, ki sem jo brala.

Izpoved iz harema je naslov knjige. Morda ste jo brale, morda ne. Ne vem. Vem pa to, da sem se tako vživela v njo, da sem na koncu jokala, ko sem prebrala knjigo.

To je to, kar sem vam hotela zaupati.

Lep dan vam želim.

Goga

a knjigo si bralauser posted image user posted image user posted image me pa smo milslile da si spet sam full full user posted image user posted image user posted image user posted image ker si bla bolna tolk časa pa si mogla vse za nazaj nadoknadituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............

IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Evo..naš čriček je  šel user posted image , jst grem pa malo user posted image  in malo user posted image , kaj bom user posted image  .

Papa user posted image

evo zgodbica za manco, nika pa neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.4.2009 13:36:41   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

Jaz nisem še dobila odgovora. Vem pa da ima želvica danes komisijo, al bodo mele jutri, nevem točno.

Tak da, ma zdaj v tem trenutku, mi je čisto vseeno, ali bom dobila vrtec ali ne.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.4.2009 13:36:50   
laknerš

laknerš, sem klicala tisto gospo, bom šla drug teden pogledat, je rekla po praznikih ...ima pa ceno 300€ ...

Joj sorry, sem res misnla da bo cenejši! Bom še mal prašala okrog, drugač bom pa jest pazla otroke na črno, saj sm itak brez službe.
Ena moja kolegica pazi dva otroka že od njunega rojstva. Pazi ju pri njih doma. Tako bi jih jest tut. Če je katera zainteresirana, vsaj toliko časa da ne najdete vrtca.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
29.4.2009 13:37:40   
laknerš
Drugače pa pri nas sije sonček. Sam tolk da vas mal zrajcam.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
29.4.2009 13:38:09   
gogabojan
Janja nič ne bom nadoknadila za nazaj kar se tiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kajti teta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je na obisku.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
29.4.2009 13:46:12   
janja 27

Janja nič ne bom nadoknadila za nazaj kar se tiče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kajti teta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je na obisku.

kje je pa kak smajluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si jih pozabla al si  čist slabe volje danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MMS=medmenstualnisimdrom=

Neposredna povezava do sporočila: 2395
29.4.2009 13:49:51   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

kje je pa kak smajluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si jih pozabla al si  čist slabe volje danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MMS=medmenstualnisimdrom=

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
29.4.2009 13:52:38   
gogabojan
Saj ne morem verjeti, da sem pozabila smajlije. Ah bo že.

Ne nisem slabe volje. Sem pa zelo zelo resna danes.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
29.4.2009 13:52:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

laknerš, sem klicala tisto gospo, bom šla drug teden pogledat, je rekla po praznikih ...ima pa ceno 300€ ...

Joj sorry, sem res misnla da bo cenejši! Bom še mal prašala okrog, drugač bom pa jest pazla otroke na črno, saj sm itak brez službe.
Ena moja kolegica pazi dva otroka že od njunega rojstva. Pazi ju pri njih doma. Tako bi jih jest tut. Če je katera zainteresirana, vsaj toliko časa da ne najdete vrtca.

Lej sploh se ne sekiraj! Ker:

sem mal računala in zdaj sploh ne vem, kaj narest ...polna cena vrtca v Medvodah je 501€, za Lukovico pa dans ni blo možno dobit nobenga, da bi mi povedal, morm poklicat po praznikih ...in če računam, da zaradi tistega pogodbenega dela l. 2007 padem v 7. razred (glede na plače bi bla pa v 6. razredu), plačam 70% cene vrtca, kar je 350€!!! Torej razmišljam, da je celo nesmiselno pisat pritožbo in županu (čeprav itak ne bi obrodilo sadov, ker če mest ni jih ni), ker bi me vrtec prišel dražje kot privat varstvo!!! Torej?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
29.4.2009 13:56:17   
gogabojan
Mah šittttttttttttttttttt no.

Oblečem sebe, malega pripravim. Hočem odpreti okno, da naredim prepih medtem ko bova šla mal na sprehod in v trgovino, in šittttttttttttttttt dež začel padat.

MISLIM, KR NEKI TO VREME, vam povem.

Zgleda mora APRIL narediti res svoj tradicionalni način, glede na to, da na začetku in sredini meseca ni bil skoraj nič muhast.

Zdaj pa finiširaaaaaaaaaaaaaa. Mislim kr neki no glede vremena, glede finišaaaaaaaaaaa pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
29.4.2009 13:56:24   
Tejčika29
Ah to vreme, ane? Kar po kofetkih se preganjam namesto da bi šla na konkreten sprehod, ampak je preveč čudno da bi delala turo z Alino. Smo pa na kofetku zunaj sedeli pod streho in se tudi nadihali zraka.

Timnala - SANTE se da dobit v Biotopiku ane? Sem že gledala, še vedno se odločam med dr. Hauschko, Sante in Avene. OK če je Sante brez alkohola (vem da je na mineralni bazi - to so vse 3 omenjene) bom vzela to. Stane okrog 20 EUR. Imajo zaščito okrog 30 in 45!
Na morju sem imela kar vzorčke, porabila sem minimalno, samo obrazek in rokice 2x.

Za vse ki se trudite dobit vrtec držim pesti!!! Jolly čestitke! Mi bomo imeli babi servis kot sem že rekla in mi je ok tako, s 3 letom pa bo šla v vrtec.

Vse vozičkarce so na morju, jaz pa že doma user posted image . Ah saj bo hitro petek, pol bomo pa okrog vandrali pa piknike imeli, vreme se obeta lepoooooooooooo.

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?