mbd0411
|
Jutro! Goga...nisem vedela,da sem te morda nehote prizadela.Tudi jaz sem samo pokomentirala...nič hudega hotla...Zakaj se opravičuješ???Jaz se že ne.Tu smo,da si povemo,si svetujemo...Sem res "trenutno" doma in vrtca itak ne bom dobila,tako da ni panike.Ali pač? Bomo videli po praznikih. Sem pa ves čas aktivna pri rdečem križu-prostovoljno in res vidim in slišim marsikaj.Recesija je bolj globoka raana kot si mislimo.Vsaj pri nekaterih. Gogabojan,dala si že veliko skozi v življenju in ne rabimo nobenih skeniranih dokumentov,ker ti verjamemo.Sem tudi sama dala veliko skozi in življenje me je veliko naučilo,kot tebe verjetno.. Veliko vidim tudi jaz mamic,ki imajo svoje otroke v vrtcu,same pa posedajo pred bistroji po vse dopoldne,potem gredo kuhat,po otroke pa tam nekje malo preden zaprejo vrtec...To je sv... ,ampak tako pač je. Kako bi bilo lepo,če bi na tem svetu bilo vse z rožicami postlani in nobenih problemov,pa vsi bi se imeli radi...hm... Jolly,še 1x bravo za vrtec Pšemek,iskrene sožalje. Včeraj sva bila pa s tavečjim malo po nakupih in sva Niku kupila stolček za hranjenje,tistega lesenega z mizico,ki ga lahko potem še dolgo uporablja za samostojno sedenje,pa tricikel in poganjalec...Končno sem tudi za nosek čistit kupla,tistega za na sesalnik..Se tako smeji,ko mu čistim tiste tigre v nosu. Ali mi katera pove katere sesalnike uporabljate.Nujno ga moram zamenjat,ker je na vrečko in se kadi iz njega,pa nič ne sesa.Hočem vodno suhega.Prosim za kak namig. Pri nas tudi dežuje