|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 8:06:13   
čebelka77
dobro jutrooooooooooo.user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
29.4.2009 8:08:02   
PikicaStonoga
Tako ...sem prebrala, pokomentirala ...zdej grem jest, pa gledat TV ...pa potem mam inštrukcije, ko se vrnem pa mal prekličem spet za varstvo za mojo Tijano in naprej izbiram belo tehniko za hiško ...kok mi je hudo za vrtec, včerej sva se zmojim menila, je reku, tok mi je hudo, k da je noben ne mara, men so šle kr solze na oči user posted image user posted image user posted image
Pa lep dan!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2327
29.4.2009 8:11:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

...kok mi je hudo za vrtec, včerej sva se zmojim menila, je reku, tok mi je hudo, k da je noben ne mara, men so šle kr solze na oči user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj zdej grejo pa še meni. Sej boste dobili varstvo pa še prav fajn se bo mela tam, boš vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 2328
29.4.2009 8:15:51   
timnala
Jutro!

Uf..noc je bila HB boljsa..ampak vcerajsnji dan pa..sam nosil bil se in jokal in teckal, sva se z dragim kar menjavala pri crkljanju user posted image  Zdej pa ze plazi tule za mojim stolom user posted image
Janja27..zobkov se pa sploh ni na spregled..ima pa tud mal zabit nosek pa videt ga je tudi prebava dajala, ker je vceraj kakal 5x..bogi no user posted image  Ce je pa to uvertura za zobke pa jao nam user posted image

Bodiji in nogavicke..ne menjam vsak dan..odvisno (ce se popacka al pa slucajno bruhne, ga preoblecem takoj, drugace pa ne..itak user posted image  ne smrdijo in niso umazani..drugace bo potem, ko bo vroce, ko bodo svicali). Nogavicke pa na ene 2 dni.

Evelin user posted image user posted image user posted image  za krst! user posted image

Afnica mala..nope, ne obvladam, ker to se itak celo zivljenje ucis..men so sicer te teme zanimive ze odkar pomnim in nekaj ti gotovo ostane, nekaj takoj ponotranjis, nekaj je treba z vajo, nekaj ti se ni blizu, za nekaj se nisi dovolj duhovno razvit..skratka, tudi pri teh stvareh je treba bit priden in delat na tem..pa se potem men vcasih ne da. Lahk pa priporocim kaksno literaturo, to pa ja user posted image

Irma78 user posted image  za tvoj boj za vrtec! user posted image  In bravo za Nika in sedenje! user posted image  Za filmcek ti pa lahko Valla. svetuje, ki to dela in ima en programcek. Sama sem si ga ze sicer snela, ampak se nic naredila user posted image

Jolly123..za jagode sem tudi jaz veckrat prebrala, da so ful alergene in jih naj ne bi jedli user posted image  vsaj do 1 leta. Je pa cist odvisno od otrocicka..tvojmu ocitno ne odgovarjajo.

Talcy..te kreme so sicer super (jih imam za naju z dragim in sem ful zadovoljna z mazljivostjo, zascito in sploh tem, da je to mineralna zascita, ki tvori na kozi zascitno plast in ne tako, da bi prodrla v kozo in ustvarila kemijsko reakcijo, kot obicajne kreme za soncenje), ampak problem je v njej, ker ima ze zelo zgodaj napisan alkohol v sestavinah (da se naredim malo pametno, ker sem zadnje case kar precej tega brala in se ucila user posted image ) in to pomeni, da lahko drazi kozo. Sicer je ta krema se vedno super duper, napram ostalim s kemijo narejenim, ampak jaz ti svetujem za dojencka rajsi Sante linijo (isto kozmetika z BDIH certifikatom, mineralna zascita, ampak ne vsebuje alkohola). user posted image

Grem se mal prebrat user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2329
29.4.2009 8:19:13   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! jem neko orehovo zadevo in pijem kakav pa da vas še malo pokomentiram.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz pa bi bila vsak dan odsotna po cca 9 ur. In ti bi imela prednost pred menoj , ki si večino doma, jaz pa v tem času delam . Pa ti verjetno dobiš oz. boš dobila več pomoči od zavoda in socialne kot pa jaz svojo plačo.

Tuki se pa ne strinjam. Jaz sem imela prekleto nižjo plačo na zavodu, pa moj jo ima trenutno tud. Več denarja imaš lahko samo če si na zavodu zraven pa delaš na črno. Drugače pa hvala lepa za tisto mizerijo ki jo dobim od države grem raje delat.

Nevem točno toda pri meni ko sem bila študentka, potem, ko sem se po pol leta lahko vpisala v zavod sem dobila v SIT takrat 
45.000 na osnovi moje brezposelnosti (ki jo dobi vsak brezposelen, ki ne živi pri starših)
20.000 za otroka
10.000 za najemniško stanovanje

To znese 75.000 kar sem več dobila kot moja mama ko je bila zaposlena. Plus otroški, ki sem jih dobila 20.000 sit. Torej sem dobivala okoli 100.000. Še na zavodu mi je rekla v šali, da se mi res ne splača iti delati pod 120.000 sit.

Tako da, iz lastnih izkušenj vem kak je. Celo dokaz imam, saj imam vse odločbe shranjene še vedno v mapi. Za dokaz lahko skeniram.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če pa se je kaj spremenilo v tem času pa ne vem, kajti do sedaj HVALABOGU nisem še bila nezaposlena.

Če pa sem se komu kaj zamerila, oz. prizadela, pa hmmmm naj rečem oprosti. Not. To je moj argument. Vsak ima pravico po svoje razmišljat.

Zdaj pa kar pogumno pljuvite čez mene če želite.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:20:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
29.4.2009 8:22:37   
čebelka77
Pa še mal za nazaj: 

pšemek moje sožaljeuser posted image user posted image

jolly super za vrtec.

.100 noga v bistvu je vseen al pridem jaz na dom, al pa stranke k men. Odvisno kako se zmenimo

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:24:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:28:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
29.4.2009 8:30:17   
čebelka77

Jaz pa bi bila vsak dan odsotna po cca 9 ur. In ti bi imela prednost pred menoj , ki si večino doma, jaz pa v tem času delam . Pa ti verjetno dobiš oz. boš dobila več pomoči od zavoda in socialne kot pa jaz svojo plačo.

Tuki se pa ne strinjam. Jaz sem imela prekleto nižjo plačo na zavodu, pa moj jo ima trenutno tud. Več denarja imaš lahko samo če si na zavodu zraven pa delaš na črno. Drugače pa hvala lepa za tisto mizerijo ki jo dobim od države grem raje delat.

Nevem točno toda pri meni ko sem bila študentka, potem, ko sem se po pol leta lahko vpisala v zavod sem dobila v SIT takrat 
45.000 na osnovi moje brezposelnosti (ki jo dobi vsak brezposelen, ki ne živi pri starših)
20.000 za otroka

To znese 75.000 kar sem več dobila kot moja mama ko je bila zaposlena. Plus otroški, ki sem jih dobila 20.000 sit. Torej sem dobivala okoli 100.000. Še na zavodu mi je rekla v šali, da se mi res ne splača iti delati pod 120.000 sit.

Tako da, iz lastnih izkušenj vem kak je. Celo dokaz imam, saj imam vse odločbe shranjene še vedno v mapi. Za dokaz lahko skeniram.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če pa se je kaj spremenilo v tem času pa ne vem, kajti do sedaj HVALABOGU nisem še bila nezaposlena.

Če pa sem se komu kaj zamerila, oz. prizadela, pa hmmmm naj rečem oprosti. Not. To je moj argument. Vsak ima pravico po svoje razmišljat.

VESTE KAJ PA MENE MOTI?  Imamo take in drugačne življenske zgodbe in to je OK, MOTI ME TUKAJ GOR TO DA SKOZ NEKDO PIŠE, PA NE MI ZAMERIT, PA PLUVAJTE PO MEN....................................................................................................

Sem mislila da smo tuki gor zato da si izmenjavamo MNENJA. in za to se res ni treba opravičevat, vsaj po moje. Saj nobena ne misli slabo verjetno. Kaj pa vem no........................user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:32:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
29.4.2009 8:35:27   
afnica mala
dobro jutro

naspala sem se, Neli je ob 5h pojedla 230ml mlekauser posted image (tolk ga je bilo). Sploh ne morem verjeti. Še mesec nazaj je pojedla okoli 140 ml, kal dan samo 120ml. Moj sončekuser posted image . Zdaj pa ob 8h poje ful malo, ji bom danes dala ob 9h, pa kosilo okoli pol enih, da bo malica okoli 4h, ker ob vezno mora biti večerja ob 7h, ker kasneje ali je zaspana ali lačna ali oboje, pol pa med obrokom zaspiuser posted image
In veste kaj, že 10 dni ne pišem več koliko pojeuser posted image , sem delala od njenega prvega dne

Neposredna povezava do sporočila: 2337
29.4.2009 8:35:40   
jolly123

20.000 za otroka

Mi ni treba nič skenirat ti čisto verjamem. Govorim tudi iz lastnih izkušenj...po koncu srednje šole sem se prijavila na zavod, ker sem bila brez delovne dobe sem dobila samo socialno podporo...48.000 SIT. Ko sem dobila službo in jo po enem letu in pol zgubila sem od zavoda prejemala nadomestilo tri mesece potem sem šla pa spet na socialno podporo 48.000 SIT. Kaj naj pa s tem? Recimo trenutno sedaj...z otrokom.
Moj ima trenutno na zavodu le 70% svoje plače. Ko mu nadomestilo poteče pa ne bo dobil socialne, ker imam jaz dohodek in presegava socialno za en smešen denar.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
29.4.2009 8:37:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

VESTE KAJ PA MENE MOTI?  Imamo take in drugačne življenske zgodbe in to je OK, MOTI ME TUKAJ GOR TO DA SKOZ NEKDO PIŠE, PA NE MI ZAMERIT, PA PLUVAJTE PO MEN....................................................................................................

Sem mislila da smo tuki gor zato da si izmenjavamo MNENJA. in za to se res ni treba opravičevat, vsaj po moje. Saj nobena ne misli slabo verjetno. Kaj pa vem no........................user posted image

Nič ne bomo zamerili user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:40:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2340
29.4.2009 8:41:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Kolk se pa vaši kej slinijo? Jaz sem včeraj gledala DVD od Nika nekje med 5-11 mesecem. Skoz je imel gor slinček, ker se je kar dost slinil. Tilen se pa nič. Tko da nima slinčka.

Če da kaj v usta ima slino do kolen v potokih...drugače pa ni neke sile. Ne uporabljamo lih slinčkov.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
29.4.2009 8:41:49   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vrtec- če Neli že zdaj prijavim in napišem da rabim 2011/2012- a bom potem kaj več točk dobila, al kako?

najbolje, da vsako leto daš vlogo in dobiš zavrnjeno, ker potem dobiš nekaj točk na to, da si bila že zavrnjena ...

Hja, ne vem, če bi to funkcioniralo. Vsekakor moraš vsako leto vložiti prošnjo ponovno. V odločbi jasno piše v odebljenem tekstu, da morajo starši v primeru, da otrok v tekočem letu ni bil sprejet, v naslednjem letu ponovno oddati vlogi. Ne vem pa, kako obravnavajo naslednje leto, če slučajno vrtec dobiš in ga zavrneš....user posted image . Se pa jaz ukvarjam s podobnim vprašanjem...

ja to je res, če si zavrnnjen, pa tudi če dobiš, se vsako leto daje NOVA prošnja ...ampk če si zavrnjen, dobiš naslednje leto kako piko več zaradi tega ...če bi pa slučajno dobila, pa jaz en bidim problema, da reče,da je ne bo dala zarad refluksa, da se je tako odločila naknadno in ne bodo drugo leto nič drugače gledali te vloge, sej gre vse na točke ...še veseli bodo, ker čakalne liste so dolge ....

saj to mi je jasno, da daš novo vlogo vsako leto, samo če jo sprejmejo, kaj potem, a dobim minus točkeuser posted image
lahko bi se zgovorila na ledvička, pa da smo dobili priporočilo, da do 3 leta boljš, da je doma, da res veliko pije. Samo za letos sem prepozna, kaj ne? za naslednje leto lahko oddam, kaj ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2342
29.4.2009 8:43:34   
afnica mala

Kolk se pa vaši kej slinijo? Jaz sem včeraj gledala DVD od Nika nekje med 5-11 mesecem. Skoz je imel gor slinček, ker se je kar dost slinil. Tilen se pa nič. Tko da nima slinčka.

BTW, a veste kolk mam narejenih DVD-jev za Nika? Devet! 9 DVD-jev do 3 let. Vsak traja po uro do 1,5 ure. "Ubogi" Tilen do zdaj nima še nobenega. Pa verjetno bo eden dost do treh let user posted image  

Neli ima skoz slinček. Zdaj se manj slini, ampak vse da v usta, in potem je mokra od sline

Neposredna povezava do sporočila: 2343
29.4.2009 8:53:40   
irma78

irma, jaz filme delam z Ulead Video studio. Super programček!

Kje si ga pa ti kupila? sem malo brskala po netu, pa nisem našla nikjer nobene free download verzije za sprobat. Pa kakšne so cene?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
29.4.2009 8:55:00   
irma78

BTW, a veste kolk mam narejenih DVD-jev za Nika? Devet! 9 DVD-jev do 3 let. Vsak traja po uro do 1,5 ure. "Ubogi" Tilen do zdaj nima še nobenega. Pa verjetno bo eden dost do treh let user posted image  

Nik se skoraj nič ne slini, se pa še dokaj pogosto malo pobruha, tako da ima tudi več ali manj vseskozi slinček gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2345
29.4.2009 8:57:01   
irma78
Sicer sem pa danes prejela še eno negativno odločbo za vrtec. Evo, sedaj čakam samo še na eno in tudi ta bo gotovo negativna.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
29.4.2009 8:57:27   
jolly123
Uf kaj se je zdaj uscalo, pa to ni res tole vreme. Ko smo zdravi ne mormo ven, ker pada dež, ko smo bolni je pa sonce user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 8:58:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
29.4.2009 9:11:38   
Dream
Dobro jutro!

Spali smo v redu, jaz malo slabše, ker se nisem mogla spravit v posteljo... Matic se je pravkar najedel in sedaj nekaj ropota oz. pospravlja po postelji, namesto da bi zaspal.

Malo prej se je tako ulilo, da spet ne bova mogla nikamor z vozičkom user posted image  Mogoče se bom lotila nekaj malega plenic, ki jih imam za zlikat, za kosilo tako ali tako še nimam ideje...

Mama brezposelna. Oče dela. Otroci v vrtcu, una pa cel dopoldne šetka naokoli in pije kavico s kdor ji pride pod prste. Mislim, lahko bi mela pa doma otroke. Če pa ji grejo toliko na živce, pa jih nebi mela

To je tisto. Mi bi bili v službi, otrok nekje v privat varstvu. Bi dajali eno plačo samo za varstvo, medtem pa, ko se nekdo dobesedno preserava z svojo usodo in pije kofetke, ker ji je preveč dolgčas. Pa bi mela otroke doma!!!!!!!!!!!!!!!  Ah ne, vrtec ima zastojn, čeprav ji možek dela (nevem črno ali redno), ona pa ima proste dopoldneve za kavico, ne pa za iskanje službe.

Lahko me gledate grdo, pisano in ne vem kaj še vse, vendar se v tem delu popolnoma strinjam z Gogo! Več ne bom komentirala, ker mislim, da je sama že vse napisala na to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 2349
29.4.2009 9:14:54   
gogabojan

Mi ni treba nič skenirat ti čisto verjamem. Govorim tudi iz lastnih izkušenj...po koncu srednje šole sem se prijavila na zavod, ker sem bila brez delovne dobe sem dobila samo socialno podporo...48.000 SIT. Ko sem dobila službo in jo po enem letu in pol zgubila sem od zavoda prejemala nadomestilo tri mesece potem sem šla pa spet na socialno podporo 48.000 SIT. Kaj naj pa s tem? Recimo trenutno sedaj...z otrokom.
Moj ima trenutno na zavodu le 70% svoje plače. Ko mu nadomestilo poteče pa ne bo dobil socialne, ker imam jaz dohodek in presegava socialno za en smešen denar.

Vem jolly. Sam mene je pogrelo zaradi vrtca. Nič več. Saj ko bom zavrnjena bom naredila to, kar sem napisala PRITOŽBO.

Če pa ga dobim, bom pa si mislila, lej kake neumnosti si zganjala na RR.

ČEBELKA 77 - Sem mislila da smo tuki gor zato da si izmenjavamo MNENJA

To kar sem zgoraj napisala je bilo moje mnenje. Bilo je tudi moje mnenje, da me lahko popljuvate. Tako da to je mnenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?