|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
27.4.2009 16:05:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ma pol bom pa kar Bepanthen nucala, itak ga bom imela s sabo.

Kaj pa imate za bradavičke mazat? Jaz sem v lekarni kupila Lanolin MultiMama. Menda je vreduuser posted image . Pa bote že kaj prej mazale, ali šele takrat ko otrok začne dojit?
Mi2 sma mela prejle hecen pogovor z lubimuser posted image ...je rekel, naj še ne začnem pit un malinov čaj, da nebi slučajno med prazniki že šli v P,...da naj rajš 2. teden začnemuser posted image . Mislim, da ga mal panika dajeuser posted image !

Bepanthen je odličen za bradavice... vsaj pri meni se je obnesel...

... že slišim, kako moja prihajata!
vas še zvečer preberem!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
27.4.2009 16:11:13   
Anonimen
ja ne vem baje da je res da moraš bepanten sprat preden dojiš, sam to lahko uporabljaš za več namenov ostalo pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
27.4.2009 16:12:00   
Anonimen
nč jz grem uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
27.4.2009 16:18:48   
zoja10
zeh zeh....
nikjer nobene... mal je dougcajt danes...user posted image

grem še mal torte pojest...user posted image

tralalalililalaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.4.2009 17:00:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
FLASK_A pa se še kaj mažeš proti strijam? Jaz imam kar srečo, ker imam bolj raztegljivo kožo... vsaj na trebuhu.
So se mi pa po porodu naredile strije po prsih! Kdo bi si mislil, da prsi dobijo takšen volumen v pičlih dveh dnevih?

k.tja, ma skos mažem ko nora.user posted image Imam od Welede olje, je ful mastno. Ampak moji koži nič ne pomaga- prejšnja nosečnost je bila ista. Na koncu sem čist popokalauser posted image user posted image Pa imam tak grd trebuh zdaj, poln strij...

Za bradavice- Bepantenuser posted image Mazat pa začnem, ko začnem z dojenjemuser posted image Pa nič ga ni treba spirat. Namažeš, pa je. Nič kompliciranja. Ali pa sem kaj narobe delala prejšničuser posted image Malemu se nič ne pozna, da si nisem bepantena spirala- je vseeno jedel ko noruser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.4.2009 17:28:48   
lake
Sm se zjutri neki hvalila, da se mi je nehala zaganjat dol, no pa se je spet začela. Očitno je ne smem pohvalt. user posted image .

Intimno milo: Jst uporabljam modrega od Chilly, mam tud enga za sabo spakiranga, pa Bepanthen plus kremo.

Mani: A ti niso dal nč za proti srbenju. Včasih so dajal kremice za mazat, ampak zdej tega ne dajejo več, dajo pa ponacad Claritine sirup, ki je sicer proti alergijam, ampak proti srbenju pa pomaga.

Jst sm pa dons čist lena, nism nč pospravla, samo kosilo sm skuhala, bom jutr.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.4.2009 17:58:06   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mani: A ti niso dal nč za proti srbenju. Včasih so dajal kremice za mazat, ampak zdej tega ne dajejo več, dajo pa ponacad Claritine sirup, ki je sicer proti alergijam, ampak proti srbenju pa pomaga.

Predpisali nam niso nič. Zdravnica je samo rekla naj gremo kupit hladilno peno ki blaži srbenje. Mejčkeno blaži srbenje samo se še vedn praska.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.4.2009 18:03:05   
zoja10
men so tud nastale strije,pa tolk sm se do sedaj hvalila da ni nič...10 jih mam zaenkratuser posted image , jaz mam še upanje da mi bodo mogoč pol mal zbledele...oz bodo bolj belkaste,... sej pol že ni tko hudo...

drgač pa je moj dragi reku da pri  7 nosečnosti se najbrž ne bom več sekirala...user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.4.2009 18:06:59   
lake
Lahko da se je doktrina že spet spremenila. Pred enim letom so še predpisovali Claritine. Vprašaj zdravnico, če ga bo še ful srbel.

Strije pa pomoje nimajo veze s tem al se mažeš, al ne ampak od tega kok maš prožno kožo. Jst se ne mažem, ker se ponavad pozabm, pa nimam nobene strije.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 959
27.4.2009 18:15:24   
Anonimen
jah, pestro je tukaj gori....

glede kozmetike - pri prvem sem se mazala samo z bepanthenom in ni potrebno nič spirat...se namažeš in je....

glede tuširanja - nam so priporočali da se ne umivamo s šamponi, ker to otroci ne prenašajo...baje da potem pač ne dišimo po ''mami''....tako da tudi s tem ne bo nič, minimalno dokler bo trajala čišča....potem pa se otrok tudi tako navadi, da včasih paše kakšna kapljica šampona.....tudi tam spodaj ne bom uporabljala nobenih bivacinov inpd.....pač natural woman....

na splošno se držim načela  ''več je manj'', tako pri sebi kot pri otroku !

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
27.4.2009 18:30:01   
majuška10
ojla punce!
danes oz. že včeraj me je spodaj, malo pod dimljami večkrat zapeklo, na obeh straneh, kot en krč , oz. da bi se mi kakšna vez vnela.
ali je možno da otroček na kakšen živc pritiska al kaj. to pa nisem nikjer zasledila.

drgač pa nič posebnega, trebušček večkrat na dan otrdi, otročkovi gibi so kot ponavadi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
27.4.2009 18:32:10   
petra a
čestitke Dudi in Dudi1 za sinčka Majauser posted image user posted image user posted image ...zdaj pa obilo cartanja in zdravja vam želimuser posted image

no, dejmo se zment...kera gre dons rodit...a bo šla kar blue, k se nič ne javi?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
27.4.2009 18:43:26   
BarbyD
Čer bejbeuser posted image  

BRAVO DUDIuser posted image user posted image user posted image  ČETSITKE VSEM TREMuser posted image user posted image user posted image

No js sm pa še zmeri domauser posted image  dans ponoč so bli že kr bolj močni krči ampak na koncu vse skup nič od nič, zdej čez dan se je pa sploh vse umirilo...tko da sem že kar obupala da bo kej hmal tole...

Jutri spet CTG, pol bomo pa vidl...če ne bo kej druzga v četrtek amnio user posted image ....zdej se grem pa mal stiskat pa javim jutri po ctg-ju kaj pravjo...

Sam res kje pa je modrookica?? a nam je ušla? user posted image

Lepo se imejte in upam da bo danes še kakšen zdrav z-majček prijokal na svetuser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 963
27.4.2009 18:54:20   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

jaz mam tut Lanolin za bradavice. Mi je kolegica priporočila, ker lahko namažeš in tut hkrati dojiš... Bepanthen pa naj bi mogle spirat tik pred dojenjem user posted image .
Pa da Lanolin zelo lepo poceli občutljive in razpokane bradavice. Začela ga bom uporabljat, ko začnem dojit.

Se bom držala tvojega načela...začnem uporabljat ko začnem z dojenjem. Mene je edino strah, da nebi mogla dojit, pa imam tk vlke prsi,...pa da nebi blo mlekeca, mali bi bil pa lačenuser posted image . Mene to full skrbi. Pol pa še pr nas v MS P naše otroške med. sestre tako nesramne, da ti dajo vedet da si najslabša mami na svetu, če ti mleko ne steče že 1.,2. dan otrok pa lačen. Hrane mu pa ne dajo, dokler ne zahtevaš ali pa že dete full zgubi težouser posted image .

Naša Bluee je pa še doma! Sem ji prej sms poslala, da ja ni slučajno odpotovala v Rim, pa pravi da nas bo prišla zvečer kaj prečekirat, ker ima nabito poln dan danes.user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.4.2009 19:03:08   
Tanja_
Ojla mačke!
Evo, jst mam spet totalno trd trebuh. Pa sam 15 plenic sem zlikala, še enkrat tok jih moram, pa še vse ostalouser posted image Jao....Glede intimnega mila- jaz ne bom nič s sabo nosila, ker je za rano res najbolje, da se celi z vodo in zrakom. Čim boste kej gor packale s kakimi kremami, se bo res kej zagnojil. Drgač pa jaz tud tko e uporabljam intimnega mila, ker sm vedno vnetje fasala po njih, tko da se kr lepo z vodo umivam pa je.
pokica jaz sm tud rekla, da bom od 36.tedna naprej pila maline, zdej pa kr mal cincam, če ne bi raj do 37. počakala, da ne bo prehitro, pol pa EA ne bom dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.4.2009 19:51:52   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

No js sm pa še zmeri domauser posted image  dans ponoč so bli že kr bolj močni krči ampak na koncu vse skup nič od nič, zdej čez dan se je pa sploh vse umirilo...tko da sem že kar obupala da bo kej hmal tole...

A ti si tut mela krče ponoči? Uh, koliko nas je bilo to noč.... Jaz nism niti trohico spala od enih do petih ponoč... Bi se mogle kr na RR tle dobit pa mal čvekat user posted image .

Jaz mam še kr krče... blage in pojma nimam na kako pogosto. Kr na gosto, bi rekla... Mal stisne, pa spusti. Mala je ful živahna. Jaz pa... ne vem... neka mešanica strahu, da zdaj gre pa mogoč zares, pa.... ne vem.... neka nostalgija, da so to mogoč zadnji trenutki mene in mojga dragega, da sva še čisto sama.... Mah, smotana sm... Neki me hormoni dajejo user posted image .

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 966
27.4.2009 20:17:35   
Leela
Čestitke dudici za dojenčka user posted image , očka pozdravi jo.

Jaz imam tudi take bolečine kot mislim, da je christiana napisala. Ko se zvečer uležem bolečine v hrbtu, spodaj-sramna kost, bejbi mi tišči na mehur in črevesje, uglavnem traja da sploh zaspim. Ponoč mi hoče pa kolke raznest. Smo zgleda vse na istem.

intimno milo: doma imam dove in mi je fajn, za P pa sem vzela robčke lactacyd in se bom pač osvežila po potrebi, poleg tuširanja seveda. Za deodorant pa sem vzela deo kristal, ki nima vonja. Ga bom uporabljala, če bo potreba.

bradavice: jaz sem tudi vzela lanolin multimam, imam pa tudi bepanten, če bo treba. Oboje pa ni treba spirati.

dojenje: tudi jaz cvikam. V prvo ni šlo, upam da bom zdaj bolje pripravljena (vsaj teoretično), ker potem imaš več zaupanja vase.

mani -  koliko jaz vem so tudi dajali claritin proti srbenju, mislim, da se ga kupi tudi v prosti prodaji.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 967
27.4.2009 20:52:00   
Blueeyes
dober večer... slišim da ste bile v skrbeh da sem počasi in potihem odpotovala v Rim... ne ne, še sem tukaj... dopoldne sem delala okrog bajte, popoldne smo mel pa obiske, tko da nisem uspela pridt do pc-ja... zato se šele zdejle javljam..

najprej dudica iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  sezona uradno odprta user posted image  user posted image  seveda čestitke veljajo tudi za moža user posted image  user posted image  lepo jo pozdravi

Hanaja full dobr... a ni zanimivo da maš popadke pa sploh ne veš oz ne čutiš

jutri imam pregled ... se zvčer kej javim k pridem do pc-ja

mani2 čestitke za izvide... sem vedla da bo vse ok

cveka mene tud boli k da bi me en z nožem hotu tm spodi rezat... zadnje dneve mam full težko noge skupaj.... jih mam kr skoz narazen če sedim al pa ležim.. moj se smeji da tko prostaško sedim, ampak drgač ne gre user posted image  user posted image  ooo čestitke za povečanje družinice tudi pri vas

christiana uf ste meli lep izlet... user posted image

barbyd upam da bo vse to čim prej za tabo... da bo konec vseh muk

AKP na www.najdi.si lahko zastonj pošiljaš sporočila (če si logirana) - 30 sporočil na dan

pokica_ full luštne slikce user posted image  user posted image

lake se strinjam s tabo... tud jz bom prej rodila preden bom sploh uspela posnet 1 samo sliko na keri bova z mojim skupi k sem noseča... eno samo in edino sliko mam k sem bla v prvem tromesečju, pa se itak nč ne vidi user posted image

brigita23 ja navijamo tud zate in za tvoje popadke... vrjamem da je zatišje pr aprilčicah... zdej se počas končuje vaš čas in prihaja naš... si pa vljudno vabljena k nam na razgovor če boš tam pri aprilčicah samevala

katmat ja jz kr vztrajam.. oz Gaja vztraja... noče na svet.. ji ni hudga očitno user posted image  

petrazg ooo v zoo v zagreb... kok časa že nisem bla... komi čakam da spet grem... sam zdej bomo mogl mal počakat

lanolin in bepanthen jz mam oboje... po potrebi ju bom uporabljala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 968
27.4.2009 20:58:26   
Blueeyes
 01.05.                                                    ŽE PESTUJE user posted image

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; user posted image  user posted image
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; 24 let PO user posted image +9kg user posted image
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; 29 let ,  MB  user posted image user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 29.04., 22 let ŠEMPETER user posted image +12kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.05.,
29 let  PTUJ user posted image +10kg
* copka (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 28.04.; 28 let +10kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
ŠEMPETER user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let LJ user posted image +14kg

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 28.04., 26 let LJ ali PO user posted image +19kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER user posted image +11kg

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let  CE user posted image +7kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; 28 let user posted image  user posted image
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ;  (2 user posted image ); user posted image  user posted image user posted image user posted image
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ;1 user posted image ); (2 user posted image ) 26 let PO user posted image user posted image user posted image user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? , 33 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 04.05., 29 let CE user posted image +15,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, ŠEMPETER ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled ?; 
25 let KR user posted image +10kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled 04.05., LJ user posted image +4kg
* lake (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 29.04.; 29 let LJ user posted image +10kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 28.04., PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 04.05.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.05.,
28 let +9kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 
* zoja09 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ? ; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +14kg

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 04.05., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.04., 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 28.04., 26 let PTUJ user posted image +9,9kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; 28 let JESENICE user posted image user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.04.,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ
* ttmmbb (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 05.05., 32 let, LJ +11,5kg 

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KR ali LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 
25 let PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 05.05., 33 let , PO user posted image +15kg
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.05. , 28 let , user posted image +11kg

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.04., 
34 let LJ user posted image +8,6kg
* Šmarnogorka (? user posted image ; ? user posted image ); ( 2user posted image ) user posted image  user posted image user posted image user posted image

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 29.04., 38 let MB user posted image +20kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +14kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.04.;  31 let LJ user posted image +15kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled ?; 26 let IZOLA user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let CE user posted image +6kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
+22kg
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.05., 26 let PO user posted image +14kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 28.04., NM user posted image  
+6kg

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled 29.04.; 26 let NM  user posted image  +15kg

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 29.04. ,05.05.,
27 let LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.05.; 24 let LJ user posted image +14kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?
* mama11 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.05.; 33 let, user posted image + 13kg

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;
29 let IZOLA
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?;
27 let LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 03.05.; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.04.; 28 let LJ user posted image +9kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 29.04., 27 let MS  user posted image +10kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 05.05., CE user posted image +14kg
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let IZOLA user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 08.05., 23 let PO user posted image
+18kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* lunica77 ( 1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 31 let PO user posted image +12kg

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ;0 user posted image ) ;
34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image  user posted image  user posted image  
* momacus (2 user posted image ;1 user posted image ) ; pregled 29.04., 36 let PO user posted image +19kg

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 04.05., PO +8,6kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ;  user posted image user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , 25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 07.05., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 04.05. ; 20 let LJ user posted image  +21kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.05., 31 let LJ  user posted image +11kg

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +8kg

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled 21.05. CR; 31 let; LJ user posted image +10kg

skupaj : 119
pričakujemo : 124

user posted image              28

user posted image               35

user posted image             16

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 969
27.4.2009 20:58:30   
Blueeyes
                     user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.
krempelček 26.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 970
27.4.2009 20:58:32   
Blueeyes
      user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     mani2                                                                         122 cm
3.     krempelček                                                                118 cm
4.     Cveka30                                                                    116 cm
5.     KatMat, Leela                                                            115 cm
6.     Blueeyes                                                                    114 cm
7.     gala                                                                            113 cm

8.     peneja                                                                       112 cm
9.     petra a, zmajama                                                      111 cm
10.   Lalica1,  pokica_, nati45, k.tja                                110 cm

11.   Biba Maja, petrazg, maja1488, ttmmbb                  108 cm
12.   meduzica                                                                   107 cm
13.   mayflower, Oliveoyl                                                 106 cm
14.   elyy,                                                                          105 cm
15.   Chiara82, andrejka                                                  104 cm

16.   mama11                                                                    103 cm
17.   christiana21, copka, vanilla                                     102 cm
18.   HM84                                                                         101 cm
19.   dito                                                                            100 cm
20.   ledenka, U_SURDI                                                    99 cm
21.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                98 cm
22.   mary12                                                                      97 cm
23.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                       96 cm

24.   Tanja_                                                                       89 cm
25.   Masi                                                                           88 cm

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 971
27.4.2009 20:58:37   
Blueeyes
user posted image

NICK            PDP      RODILA     IME        VEL.      TEŽA 

1. Šmarnogorka   15.05.    20.03.       Bor                    1700g
                             15.05.    20.03.       Vid                     1340g

2. mary12            12.05.    31.03.       Kristjan  50cm    2960g

3. mucka25          08.05.    02.04.       Tina                   1530g
                             08.05.    02.04.       Nina                   1970g

4. dobrovoljčica   07.05.    04.04.       Eva        44 cm   1740g
                             07.05.    04.04.       Maj        46 cm    2100g

5. daisy24            27.05     14.04        Klara     44 cm   1910g

6. Ebetka              01.05     21.04        Iza         46 cm   2650g

7. heln                  07.05     19.04        Rubi

8. Maj_Taj           01.05      19.04                      46.5 cm  2980g

9. Lara light         26.05     25.04        Zarja

26.05     25.04        Izak

10.
Dudica1         01.05.     27.04.       Maj        52cm      3700g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 6
punčke ---> 8

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 972
27.4.2009 20:58:37   
Blueeyes
user posted image  

user posted image  mary 12 - Kristjan

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 973
27.4.2009 21:02:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
FLASK_A pa se še kaj mažeš proti strijam? Jaz imam kar srečo, ker imam bolj raztegljivo kožo... vsaj na trebuhu.
So se mi pa po porodu naredile strije po prsih! Kdo bi si mislil, da prsi dobijo takšen volumen v pičlih dveh dnevih?

k.tja, ma skos mažem ko nora.user posted image Imam od Welede olje, je ful mastno. Ampak moji koži nič ne pomaga- prejšnja nosečnost je bila ista. Na koncu sem čist popokalauser posted image user posted image Pa imam tak grd trebuh zdaj, poln strij...

Za bradavice- Bepantenuser posted image Mazat pa začnem, ko začnem z dojenjemuser posted image Pa nič ga ni treba spirat. Namažeš, pa je. Nič kompliciranja. Ali pa sem kaj narobe delala prejšničuser posted image Malemu se nič ne pozna, da si nisem bepantena spirala- je vseeno jedel ko noruser posted image

Galenic - Elancyl se imenuje krema, ki jo uporabljam. Sem jo že v prejšnji nosečnosti (takrat je ravno na trg prišla in je bila malo cenejša od Vichyja pa ostalih). Ampak se mi zdi, da res ni toliko odvisno od krem kot pa od same sestave kože... kot pri aknah (se jih ne znebim z nobeno kremo).
Bepantena tudi nisem izpirala, ker so rekli, da ni panike, če jo je. Sicer pa je mogoče zato tako zelo zdrav?user posted image

pokica, saj mleko ne pride takoj... ravno prvi, drugi dan se šele dela, mleziva je itak bolj malo, a ga je dovolj... ne se obremenjevat s tem! otročki pa gredo iz porodnišnice lažji kot iz naših teles!

BarbyD, bo treba še malo počakati...user posted image

Blueeyes - pa je prec še ena stran, ko prideš!

Smo danes dobili Camov vozek za malčka... in se mi kar smeji, ker so mi tako luštni! Prav retro mamica bom!

In Oskar mi je, preden je zaspal, rekel: "Hvala, mami, ker si moja mamica." Sem bila kar jezna nase, ker sem se popoldne jezila nanj... bom jutri prijaznejša z njim, tudi če ne bo hotel zaspati.

Pa lahko noč vam želim. Me čaka še user posted image user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
27.4.2009 21:07:53   
Blueeyes
ja če ste se pa tok razpisale... sem ostala na 27 strani.. hallo, zdej je pa 39 user posted image  user posted image  morm najprej na vse odgovorit, pa pol še seznamčke da objavim, pa to je cela stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?