Anonimen
|
Maj na seznamu dojenčkov kar izstopa s svojo težo in velikostjo! Korenjaček! Se vidi, da je užival čisto do konca v dobri prehrani . Pa še ime ima povsem majsko! Mene zjutraj vedno zaščiplje, a zato ker moram na wc. Potem mine. Kakšnih hujših popadkov ni in ni. Bo naš kar počakal na svoj mesec. Se mi pa zdi, da se včasih hoče pripraskati ven! In tako močne premike ima, da upam, da si bo hitro priboril pot skozi tunel. Sta me fanta danes pustila malo samo. Da ne bi doživela živčnega zloma . Bom v miru pospravila, kar je treba. Popoldne smo zmenjeni za voziček - za prve štiri mesece. O traku še vedno premišljujem, koliko mi bo uporaben,.. bom verjetno počakala, da se Urban rodi, da vidim, koliko se bo hotel nositi. Sobo bomo preuredili naslednji teden. Mi je po svoje kar všeč, da delamo tik pred zdajci, po drugi strani pa imam še toliko stvari za uredit... Sem bila včeraj tako jezna na svojega, da sem mu rekla, da bom šla kar sama rodit. Neka znanka je sredi noči, ko je imela popadke, vstala, šla peš do porodnišnice (ki jo ima blizu) in tam rodila. Partner pa je med tem časom spal. Vožnja? Meni je vožnja z avtom čisto prijetna. Ampak sama grem samo na relacijo Kranj - Ljubljana. Varnostni pas me prav nič ne tišči, prostora do volana imam dovolj, ker se vozim s twingom. Če me bo zagrabilo nekje vmes, se bom zapeljala do bližje porodnišnice. Do nobene ni daleč. petrazg - imaš namen roditi v Zagrebu? Uživajte v ZOOju! Že nekaj let imam namen tja z vlakom... pa kar ne uresničimo tega. Vas še kaj preberem... smo vse na trnih, kdaj bo, ne?
|