|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
27.4.2009 11:59:52   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla
Dejte mi povedat: a tile lažni al začetni popadki al kaj so že - a to pomeni, da se mogoč kaj odpiramo???? Al so čist tak "za brezveze"?? user posted image

Meni je G rekla, da je fajn, če imaš kakšno otrdevanje trebuščka že prej, preden pridejo pravi popadki. To baje pomaga k krajšanju materničnega vratu in posledično se na dan D ni potrebno toliko časa matrat. Jst pa še vedno nič otrdevanja in nič... user posted image

Men otrdeva trbušček dostkrat ponoči al pa zvečer...
Ah, nič se ti ne sekiraj, lahko se kadarkoli začne... Glej, pri meni do današnje noči ni blo ama baš ništa... Nobenih popadkov, nobenga črvičenja, nobenga pretiranga otrdevanja trebuha, nobenih bolečin v križu, nič od niča... Tut G je rekel na pregledu prejšnji teden, da se tamali nikamor ne mudi. In evo, ponoči pa kar naenkrat.... To se torej lahko zgodi kadarkoli.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.4.2009 12:06:54   
buterffly
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja možek je

Čestitke tud možičku...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.4.2009 12:15:25   
Anonimen
Ojla

Čestitke, Dudiciuser posted image . Nisem vsega brala, ampak zgleda, da je mela kar sanjski porod. Super. Čimveč takih. No, majčice, pa končno dogaja tud tukaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buterffly)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
27.4.2009 12:18:58   
Tanja_
vanilla lažni popadki nič ne odpirajo ali krjašajo MV. Zato, pa ko prideš h G, če te tko špika, najprej naredi CTG in če se vidijo popadki, te pogleda ginekolokško, da vidi, če si kaj odprta. Če nisi, to pomeni, da so lažni, če si, so to pravi. Lažne umiriš z Magnesolom in počitkom. V katerem tednu pa si? Ne najdem seznama

Od dudi mož, čestitke še tebi za sineta. Ni kaj, pravi korenjak jeuser posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.4.2009 12:19:46   
OliveOyl
Jaz sem so obakrat odprla v pol ure od 0-10 cm.Prej pa beton..je rekla babca,da kaj takega redko doživijo.user posted image
Če me bo še tiščalo se bom šla pokazat,al pa ne...
Grem mal ležat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.4.2009 12:41:41   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

vanilla lažni popadki nič ne odpirajo ali krjašajo MV. Zato, pa ko prideš h G, če te tko špika, najprej naredi CTG in če se vidijo popadki, te pogleda ginekolokško, da vidi, če si kaj odprta. Če nisi, to pomeni, da so lažni, če si, so to pravi. Lažne umiriš z Magnesolom in počitkom. V katerem tednu pa si? Ne najdem seznama

Hvala Tanja za tvoj odgovor. Ma jaz sm kr mislila, da so pravi popadki, ker sem danes v 39t/3d. Rok bom imela v soboto, ko imam tudi CTG.
Mam že skos občutek trdega trebuha, pa križ me skos topo boli, malce jajčniki, kot pred M. No,bomo vidli, kaj se bo tekom dneva razvilo in ponoči...

Ma, najhuj je to, ker sploh ni nobenga pravila... Vsaka ma svojo zgodbo, tisoč in en način rojevanja in občutenja popadkov obstaja... Da je vsaj nek "recept", pa bi potem vedele, kaj nas čaka.... Tako pa.... Vsaka bo mela svoj porod, ki bo unikaten. Upajmo samo na čim hitrejšega in čim lažjega.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.4.2009 12:42:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz sem so obakrat odprla v pol ure od 0-10 cm.Prej pa beton..je rekla babca,da kaj takega redko doživijo.user posted image
Če me bo še tiščalo se bom šla pokazat,al pa ne...
Grem mal ležat.

Olive, saj si kot tista votlina od Ali Babe in razbojnikov "Sezame, otvori se!"user posted image  Bi prec zamenjala s tabo!

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
27.4.2009 12:59:23   
ledenka
Dudi user posted image user posted image user posted image  čestitam za rojstvo Maja! je šlo pa res hitro user posted image  

vidim, da mate že boleče popadke, kolko nas bo še ostalo do konca prvomajskih? user posted image  meni še kar neboleče otrdeva trebuh, sem se zmenla s tamalim, da počaka do naslednjega tedna, ko bo polnih 39 user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.4.2009 13:30:24   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jutro!!!

Dudi vsem sporoča, da je ob 24.30 rodila sinčka Maja, velikega 52cm in težkega 3700g! user posted image user posted image user posted image

Bil je hiter in boleč porod, ampak so vsi ok!
Vse vas lepo pozdravlja! user posted image

Bravo dudiuser posted image user posted image user posted image  Ponoč nisem mogla spat, pa sem se mal spomnla nanjo!
Super!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 909
27.4.2009 14:12:24   
gala
Čestitke tudi možu!!! Super ste tole opravili.user posted image user posted image user posted image  Pozdravi jo v našem imenuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.4.2009 14:48:12   
Anonimen
Dudi - čestitke iz srca !user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste kar pridne z rojevanjem in popadki....no pri nas je zaenkrat še vse mirno ! Pa si želim, da takole ostane še ene 14 dni....

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
27.4.2009 14:50:47   
Tanja_
Ja vanilla na žalost je tako, da dokler te ne pregleda ginekološko, ne moreš vedeti ali so popadki pravi ali lažni. Sploh za nas prvorodke je tko, k se nam tudi sanja ne, kako izgledajo popadki.Ampak si že tok daleč, da tudi če je kaj, bo sam par dni pred rokom. Joj, jst mam pa še tok pred sabouser posted image Mah, jaz sem kr rekla, da nej še 10 dni počaka, pol nej pa pride se končno pokazat, da končno vidimo če ma res usta po očijuuser posted image Bomo vidli,če bo kej ubogalo to naše dete.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.4.2009 15:07:02   
Anonimen
danes kar ne morem brez RRja. vas moram prečekirat, če je kaj novega.

fanta sta mi zopet "ušla" ven. ker je mami huda na Oskarja, noče spatiuser posted image . saj me ne jezi dejstvo, da noče spati, ampak ko ga vidim, da bi se mu prav prilegla urica spanja... on pa ne in ne, mi pritisk naraste!
mogoče je ta moja živčnost tudi znak bližajočega se poroda?? ker drugače znam biti izvrstno samoobvladljiva.

in prav nič se mi ne da iz stanovanja. je toliko dela v njem...

vas še pridem prebrat!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
27.4.2009 15:13:26   
mani2
Danes pa se je tudi pri naši hiši začelo poznati gnezdenje. Že cel dan nekaj pospravljam, pomivam okna, Vmes ko pa počivam pa vas malo berem. Poleg tega se more pri nas kar naprej nekaj dogajt da zamotim Markota da se ne praska. Si je že nekaj kozik spraskal da ima kar fajn vnete. kajti ponoči ima čas da misli na bedarije in se praska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.4.2009 15:19:52   
Anonimen
mani2, poskusi z rokavičkami! ali pa mu na rokice natakni kakšne mehke nogavičke. nohtki znajo biti res neusmiljeni, ko si zadajo kakšno praskalno nalogo...

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
27.4.2009 15:22:41   
Anonimen
pr nas je blo lani k je mel koze sem mogla tud skojz pazit sam se jih je vseeno spraskal tako da bo mel par pikic za spominuser posted image

no mi smo po kosilu in sem šla zdej mal počivat, k me neki zvijauser posted image pa niso popadkiuser posted image

me je pa dons neki pičel in sem začela pakirat za v P. sploh ne vem zakaj že tojk zgodi k je še več kot tri tedneuser posted image

ME PA NEKI ZANIMA : KERO INTIMNO MILO BOSTE VZELE S SABO JZ MAM ENGA K PIŠE NA NJEM "INTIMO SENSEDIV" SAM NE VEM ČE JE TAPRAVOuser posted image JE PA OD NIVEJEuser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
27.4.2009 15:25:11   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mani2, poskusi z rokavičkami! ali pa mu na rokice natakni kakšne mehke nogavičke. nohtki znajo biti res neusmiljeni, ko si zadajo kakšno praskalno nalogo...

Ko pa je že prevelik za kaj takega. Je star namreč 5 let in je sposoben dat rokavičke dol se spraskat in si jih nazaj nataknat. Sedaj smo v fazi podkupovanja. Če se ne bo praskal bo dobil taveliko čokolado ko bo ozdravel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.4.2009 15:26:24   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ME PA NEKI ZANIMA : KERO INTIMNO MILO BOSTE VZELE S SABO JZ MAM ENGA K PIŠE NA NJEM "INTIMO SENSEDIV" SAM NE VEM ČE JE TAPRAVOuser posted image JE PA OD NIVEJEuser posted image user posted image

Tudi jaz sem tega vzela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.4.2009 15:27:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Ko pa je že prevelik za kaj takega. Je star namreč 5 let in je sposoben dat rokavičke dol se spraskat in si jih nazaj nataknat. Sedaj smo v fazi podkupovanja. Če se ne bo praskal bo dobil taveliko čokolado ko bo ozdravel.

vso srečo pr tem user posted image user posted image user posted image

a niste dobil nobenga mazila prod praskanjuuser posted image

moj sinko je pa zdejle pr dediju k rihtata avtodom za na morje in je naš frajer čist naumen k lahko mal šar po kombijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
27.4.2009 15:28:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Tudi jaz sem tega vzela user posted image

a pol je vredu k tam piše da je kremniuser posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
27.4.2009 15:28:38   
psaša
Dudi čestitke za Maja user posted image

Jaz sem bila pa danes pridna. Sem pospravljala in pohištvo smo preuredili v spalnici. Končno. Mi je še mami pomagala, tako da sve en dva tri pospravile. Še par malenkosti in sem končala. Aja, pa še sestra mi je pobarvala lase, da bom lepa user posted image

Mene tudi še nič ne špika ali pa trebuh otrdeva, nič.
Tudi mene skrbi kako bo mali brez mene te dni, ko bom v porodnišnici. Pa še možu moram pokazat kje je kaj za malega za oblečt, pa kako se pralni stroj naštima user posted image . Ma, saj se bo znašel. Se je enkrat tudi že moral in mu je ratalo brez problema.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.4.2009 15:29:18   
Anonimen
takoj po porodu nisem uporabljala intimnega ali katerega koli drugega mila, samo s toplo vodo sem se tuširala. ker sem bila šivana, se mi ni zdelo, da bi milo koristilo rani.

drugače pa uporabljam kar Nivejinega. mi najbolj ustreza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
27.4.2009 15:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dudi čestitke za Maja user posted image

Jaz sem bila pa danes pridna. Sem pospravljala in pohištvo smo preuredili v spalnici. Končno. Mi je še mami pomagala, tako da sve en dva tri pospravile. Še par malenkosti in sem končala. Aja, pa še sestra mi je pobarvala lase, da bom lepa user posted image

Mene tudi še nič ne špika ali pa trebuh otrdeva, nič.
Tudi mene skrbi kako bo mali brez mene te dni, ko bom v porodnišnici. Pa še možu moram pokazat kje je kaj za malega za oblečt, pa kako se pralni stroj naštima user posted image . Ma, saj se bo znašel. Se je enkrat tudi že moral in mu je ratalo brez problema.

jz se pa sploh ne sekiram ker vem da moj zna vseuser posted image user posted image user posted image če pa kaj ne zna bo pa svojo mamico vprašu ker tako in tako skup živimouser posted image

mene bolj skrbi da bo sinkota narobe oblačuuser posted image da bo mu obleku tiste cujne k so za doma za lepo tiste pa k so za lepo pa za domauser posted image k enkrat je že blo tako zdaj pa upam da ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
27.4.2009 15:35:40   
Anonimen

takoj po porodu nisem uporabljala intimnega ali katerega koli drugega mila, samo s toplo vodo sem se tuširala. ker sem bila šivana, se mi ni zdelo, da bi milo koristilo rani.

drugače pa uporabljam kar Nivejinega. mi najbolj ustreza.

ma jz tud pr prvemu nisem nič uporabljala zdej k ga pa mam bi ga pa, sem ga namreč za rd dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
27.4.2009 15:36:09   
mani2
Se grem naprej Fato igrat.  Pa vas pridem kasnejo pogledat če bo katera imela namen iti v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?