|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
26.4.2009 11:04:08   
Dudica1
HM84  tudi tebi vse najboljše! user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.4.2009 11:04:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja čveka sej to, da raj sama nardim itak že vem od prej. Ampak a veš, da mi pa naprej meče, da nč ne bo mel od dopusta?! Sej nism sam jaz se odločila za otroka, kokr da on zdej men uslugo dela, k rihta sobo za NAJINEGA otroka?user posted image

user posted image Groza... Men bi bilo tudi hudo, če bi take govoril... Kot da rihtanje za otročka ne more biti zabavno...

Malo mu popestri dogajanje, ko se bo lotil. Kako dobro malico zrihtaj, mal ga po riti pobožaj... Pa bodi fuul vesela in navihana do njega- moški to rabijo. Moj je pol čist drugače gledal na pripravo stvari- tako, da ga dojenček ne bo izrinil, ampak bom našla tudi čas zanj in malo nagajvosti. Pali, probajuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.4.2009 11:04:58   
Blueeyes
nč bejbe, grem jz še kej narest da nam sam za pc-jem... lep preostanek dneva

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.4.2009 11:06:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Dudi, sem prišla pogledat, če si še tukejuser posted image

Čep je šel meni v prejšnji nosečnosti. Nič se ti ne spremeniuser posted image Čakaj popadke, nimaš kej drugegauser posted image Sem pa jaz rodila v drugi dan po tem, ko je šel čepuser posted image

ma ja sej vem da lahko tudi traja lahko pa da je danes...samo ko mam eno bolečino ni pa nč ornk močna pa tud sledijo si ne popadki...

Sej a je lahko tudi kaj narobe al je to pač čepuser posted image

Če je bilo med sluzjo malo rdeče- roza, pa kakšna tanka nitka (to se tudi komaj vidi, ker je tako tankauser posted image )- to je potem to. Nima kej drugega bit. Če pa krvaviš, je pa druga stvar- to pa je treba v P. Če pa ne krvaviš, boš mogla pa po moje spet čakat na kaj bolj konkretnega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.4.2009 11:08:11   
Dudica1

Jutro!

Čep je šel meni v prejšnji nosečnosti. Nič se ti ne spremeniuser posted image Čakaj popadke, nimaš kej drugegauser posted image Sem pa jaz rodila v drugi dan po tem, ko je šel čepuser posted image

ma ja sej vem da lahko tudi traja lahko pa da je danes...samo ko mam eno bolečino ni pa nč ornk močna pa tud sledijo si ne popadki...

Če je bilo med sluzjo malo rdeče- roza, pa kakšna tanka nitka (to se tudi komaj vidi, ker je tako tankauser posted image )- to je potem to. Nima kej drugega bit. Če pa krvaviš, je pa druga stvar- to pa je treba v P. Če pa ne krvaviš, boš mogla pa po moje spet čakat na kaj bolj konkretnega user posted image user posted image user posted image user posted image

jah tko je blo mal nitk pa mal pikic rdečih...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.4.2009 11:08:28   
Anonimen

Ja čveka sej to, da raj sama nardim itak že vem od prej. Ampak a veš, da mi pa naprej meče, da nč ne bo mel od dopusta?! Sej nism sam jaz se odločila za otroka, kokr da on zdej men uslugo dela, k rihta sobo za NAJINEGA otroka?user posted image

no jz sem zarad tega čist znorela in sem se začela tojk drt da sta tast in tašča dol prletela kaj se dogaja, ampak od takrat naprej je miruser posted image pa tud zdej sem mogla znort k ga že 4leta prosim da se naj lotva na podstrehi stanovanje rihtat no in zdej k sm znorela se bova lotilauser posted image se je pa šele zdej začev zavedat da sva MIDVA ne pa samo ON!
in šele zdaj po skoraj petih letih poroke oz. skupnega življenja mi kaj prec naredi če ga prosim, no glih prej mi je pomil pod posteljo k jz ne moremuser posted image očitno boš mu mogla nekako dopovedat da sta skupaj v tem mozgu in da ni sam, dopusti bojo še pršli in bosta lahko oba počivala kar je pa treba narest je pač trebauser posted image
vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
26.4.2009 11:12:36   
Tanja_
flaska sej bi, sam k se mi je tok zameru.  Ma poln ku... mam vsega. In pol se ON drži, k mu povem, da sem žalostna zaradi teh izjav! On se drži?! Pa to svet ni vidu!Pa še to,a to dedcom ni logično, da če hočjo vsak dan met čisto perilo oblečeno, da ga mora nekdo tja dat? Da k ga vržejo v košaro, to ni konec procesa, ampak je vmes ga treba zložit v stroj, oprat, dat sušit, ga pobrat in šele nato pride ponovno čisto v omaro? To ni logično?Zdele sm jezna k ris. Nism več žalostna.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.4.2009 11:16:36   
FLASK_A
perilo

Jutro!

jah tko je blo mal nitk pa mal pikic rdečih...user posted image

Ja, po moje je bil to čep, jauser posted image Zdej bo pa res kmalu...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.4.2009 11:16:47   
Hanaja
Dobro jutro majčice...

jaz sem komaj dobro vstala...dons je tako pasalo spatuser posted image Pa še noč je bila mirna, brez bolečin, krčev ipd. V prejšnjem tednu me je parkrat ponoči že nekaj matralo, ampak ni bilo prehudo, sem hitro nazaj zaspala. V petek pa sem imela zadnji user posted image pregled s CTG. Moja G mi je sicer dala kontrolo čez 2 tedna, ampak je rekla, da bom tako ali tako čez praznike rodila, ker ctg že kaže popadke.user posted image user posted image Jaz jih ne čutim zaenkrat, zato se bom pustila presenetiti...sicer me je pa kar malo strah, se mi zdi, da bi rabla še kak teden za psihično pripravo...ampak saj to je normalno, a ne?user posted image Pa ne bi glih drug vikend rodila, ko je prvi maj, upam, da bouser posted image hotel počakati na teden po praznikih user posted image Drugače sem pa noro občutljiva, z mojim ne v najlepših odnosihuser posted image ...upam na lepše nadaljevanje podaljšanega vikenda.

Za evidenco: naslednji pregled (ki ga verjetno ne bo) 8.5., kg +11, obseg se veča iz ure v urouser posted image

In še čestitke slavljenkama in novim mamicam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 659
26.4.2009 11:17:40   
Anonimen

flaska sej bi, sam k se mi je tok zameru.  Ma poln ku... mam vsega. In pol se ON drži, k mu povem, da sem žalostna zaradi teh izjav! On se drži?! Pa to svet ni vidu!Pa še to,a to dedcom ni logično, da če hočjo vsak dan met čisto perilo oblečeno, da ga mora nekdo tja dat? Da k ga vržejo v košaro, to ni konec procesa, ampak je vmes ga treba zložit v stroj, oprat, dat sušit, ga pobrat in šele nato pride ponovno čisto v omaro? To ni logično?Zdele sm jezna k ris. Nism več žalostna.

povej mu naj si sam pere če moraš ti sama vse prštimat za user posted image mater k je pa se slončku s tabo da je nastav izdelek je blo pa fajn, joj jz mu bi kr povedala zdej sem še jz jezna k te je v slabo volo spravu, user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
26.4.2009 11:21:03   
FLASK_A

Joj, ti tako verjamem... Tut midva sva imela kreg na ta račun. Sej bo minilo, ampak bo moral razumet, da nisi sama v tem. Ko bo to zaštekal, bosta lahko furala naprej. Vsaj midva sva šele takrat...

Za cunje imam pa rešitev- če že v koš da, pol superuser posted image Potem pa iz sušilca/s štrika samo poberi, zloži in pusti na kaki odlagalni polički/likalni deski. Pa naj si sam pospravi lepo nazaj v omarouser posted image Na začetku imajo težave, ker cunje "izginejo" (v bistvu si jih ne pospravi), ampak pol pa super zlaufauser posted image Če nič drugega, vsaj vidi koliko cot je bilo potrebno pospravit, da jih ima on potem v omari. (pa brez skrbi, da opazijo, ker se po dveh tednih tak kup nabere, da jih skor kapuser posted image )

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 661
26.4.2009 11:21:40   
Anonimen
hanaja: to je čist normalno da si mal živčna in tvoj tud zato se pa prepirata, k vaju je mal strah kako in kaj bo z porodom in pol naprej, sam a veš lahko se umirišuser posted image user posted image ker ti povem da se vse uredi in po vse v najlepšem redu, s tvojim se mal v miru pogovorta in boš videla da je samo strah vmesuser posted image vse bo vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
26.4.2009 11:27:45   
zoja10
oj,

ej BLUE dej za dudiko še kšnega pomočnika, da bo prej user posted image user posted image

dobro jutro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
26.4.2009 11:32:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

oj,

ej BLUE dej za dudiko še kšnega pomočnika, da bo prej user posted image user posted image

dobro jutro...

hehehe...ZOJA kje si danes da te poberem če bi rada šla z mano...user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 664
26.4.2009 11:38:18   
Anonimen
očitno je res nekaj v zrakuuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
26.4.2009 11:39:16   
Anonimen
men pa možek kosilo kuha no ja vsaj kuhat je dal, k je mel že vse prštimanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
26.4.2009 11:41:44   
FLASK_A
Moj je šel danes po torticouser posted image Kar tako, se mi je je zluštalo...

Pa dam še vam en košček, dober tek!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.4.2009 11:43:51   
Anonimen
smotka si mi naredila lušteuser posted image
zdej bom mogla pa tud jz it po kakšno torticouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
26.4.2009 11:45:18   
Anonimen
kaj počnete da ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
26.4.2009 11:46:36   
Dudica1
flaska moj gre pa zdej po sladoled na petrol...user posted image ...sm ga mela doma pa je zmankal zaloge...user posted image

Kuha pa danes tašča tako da bo zdej zdej kosilo...uf sm lačna pa še od teh skrbi še tolk bolj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.4.2009 11:54:03   
vanilla
Dobro jutro babuške...

Dudica, ne skrbi prveč... Saj gre vse lepo po vrsti... Malce popadkov vsak dan, zdaj pa še čep... Ja, to je sigurno čep. Tut jaz sem brala po razni literaturi, pa tut babice so mi rekle, da je čep ponavadi z rdečimi krvavimi nitkami - tudi rjavimi lahko, pa kake pikice rdeče so not... Tako da se nič ne sekiraj. Lahko se pa dlje časa lušči tale čep, tako da ni nujno, da ti je šel že v celoti in boš mogoče še opazila. Če pa bi ti sveža kri pritekla, potem pa takoj v P. Drugače pa ti kar lepo doma počakaj na redne popadke. Vse bo ok.

No, jaz sem tudi danes slabše spala, pa še glava me nekaj hoče bolet.... Spet mi je včeraj zvečer hotel križ nekaj nagajat, pa ponoči me je tudi zbudila topa bolečina v njemu. Pa noge so me bolele, kot da mam revmo user posted image . Mam filing, da so te rahle tope bolečine v križu zadnja dva dni rahli lažni popadki. Najbolj mi je butasto, ker vedno, ko me tako začne topo not bolet se pa ful ustrašim in bi še kr rada ustavila vse skupaj. Kr nočem, da se začne.... Ma, sem smotana. Tle se neki psihično pripravljam pa berem Modrost rojevanja, pa berem forume, pa članke, pa na jogo sm hodila in ne vem kaj še vse... Pol pa dobim en lažni popadek in se čist poserjem.... Mah, jaz sm tut ena.... user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.4.2009 11:57:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Dobro jutro babuške...

Dudica, ne skrbi prveč... Saj gre vse lepo po vrsti... Malce popadkov vsak dan, zdaj pa še čep... Ja, to je sigurno čep. Tut jaz sem brala po razni literaturi, pa tut babice so mi rekle, da je čep ponavadi z rdečimi krvavimi nitkami - tudi rjavimi lahko, pa kake pikice rdeče so not... Tako da se nič ne sekiraj. Lahko se pa dlje časa lušči tale čep, tako da ni nujno, da ti je šel že v celoti in boš mogoče še opazila. Če pa bi ti sveža kri pritekla, potem pa takoj v P. Drugače pa ti kar lepo doma počakaj na redne popadke. Vse bo ok.

no zdej sm malo bolj pomirjena...torej je to čep...

Mam pa stalno bolečine ne v presledkih ampak stalno me boli...tko malo nč še hujšga...pa še babce nism doklicala...ma bo že
Naj se zgodi kar se pač more...user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.4.2009 12:06:58   
zoja10
moj user posted image  je začel špegat forum, ker se dostkrat režim pred rač... pole pa gleda čez ramo user posted image  user posted image

Pr meni ne bo še nič...se je mal umirilo, je pa res da me dol vse boli, pravo žarišče user posted image
sem pa ratala popolnoma nepokretna, komi še po štengah zmorem..user posted image

OLiva....vse najboljše,...naseki se ga...s cukrom.....

aja sm vas hotla vprašat, kako vi sprejemate 'spoznanja' znancev in ljudi okol sebe... u smislu ' o madona zdej pa maš trebuh', 'od kar sm te nazadnje vidla si se pa povečala', itd.... mene ful užalostijo....kr neki, ma mi gredo ful na živce, in čist vsak to komentira...še dva da mi v tem stilu kej omenta ta tretjega zih okol uh prtisnem user posted image  sej vem da ne mislijo nč slabga, sam vseen morm kdaj mal bolj pomežikat da se nebi kr zjokala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.4.2009 12:28:44   
majuška10
No zdele sem pripravla vse za kosilo. Bom kr  krompir in purančka v pečici spekla, neki bolj na hitro, ma ne da mi se komplicirat. Prejle sva šla na sprehod do trgovine, sem sopihala kot lokomotiva. Zdej sem pa itak sama doma, ker je šel moj na bajk en krog.
Tanja, mislim da se pri vseh dedcih isto dogaja, po moje imajo tudi oni kakšne sindrome. Ena moja kolegica  je svojmu dobr povedala, da kljub temu da je na porodniškem dopustu, ga ima plačanega sam za 8 ur in ne za 24 in naj si ne misli, da bo ona sama tle za vse cele dneve in noči. Pol se je dečko  kr hitro skuliral.
Drgač pa -vsaj meni- tudi ni nič luštno bit cele dneve doma in še to v kraju kjer nobenga ne poznam.  Dedci mislijo da imamo cajta na razpolago kot hočemo, pa sploh ni tako!! Se bo že skuliral. na koncu se vsi!user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.4.2009 12:30:37   
majuška10
zoja10 ja kar se teh komentarjev tiče, se mi zdi, da postanejo nosečnice in njihovi trebuščki kr javna lastnina. vsi se nas dotikajo, božajo, komentirajo,...
se bodo že vidli enkrat k bodo sami na tem :-)
boš lhko komentirala nazajuser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?