Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: lake Petrazg: A si upaš tok daleč ? Sej iz LJ do CE je le slabo urco... Če si doma npr. iz Bovca, ne morš v tako kratkem času prit do nobene bolnice sploh. v bovcu rabjo helikopter
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:44:14
|
|
|
|
lananai
|
Dudica, čestitke za sinkota! Smo te že od začetka meli na sumu, da boš prva od nas klepetulj. Zdej gre pa zares. Jst mam še tud samo 3 tedne do PDP. Si želim, da bi me presenetilo malo prej. Vsaj prej, preden začnem vsakodnevno razmišljat: "Kdaj bom pa jst?"
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
sem hotela vs neki vprašat a je kera iz Goriških brd al pa iz gorice????, k mi je kolegica ki živi vipovžah povedala da njena kolegica tud v maju pričakuje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jutro!!! Dudi vsem sporoča, da je ob 24.30 rodila sinčka Maja, velikega 52cm in težkega 3700g! Bil je hiter in boleč porod, ampak so vsi ok! Vse vas lepo pozdravlja! Bravo! Čestitam mamici in sinku, ter seveda očku! Christiana, jaz sem že enkrat rodila, a še vedno ne vem, kako stvari potekajo. Sem šla takrat v porodnišnico na amnioskopijo in so mi rekli, da bi šla rodit. Kako bo tokrat ne vem?? Upam, da bo potekalo hitreje kot v prvo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:46:35
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: lake Petrazg: A si upaš tok daleč ? Sej iz LJ do CE je le slabo urco... Če si doma npr. iz Bovca, ne morš v tako kratkem času prit do nobene bolnice sploh. v bovcu rabjo helikopter Ja, ti se kr heci. Če bi jst še vedno doma živela (Tolmin), bi tud rabla 40 minut do bolnice. Pa še šempeterska bolnica, me nič ne mika... Ta vikend sem bila zadnjič doma in me ni nič presenetilo. Tko da v Šempeter mi ne bo treba it rodit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:50:42
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz si tud več ne upam it nekam deleč stran od MS. Mogoče bi še do MB šla, na kako McD pojedino, pa sem pol še vseeno pol urce nazaj v MS. Bi pa za praznike šla še kam....ampak v Posavje k tašči si pa več ne upam it...že po 10min vožnje mi začne trebuh otrdevat in se začnejo popadki, da si trebuh moram kr v luftu držati.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lananai: a iz tolmina si jz sem tm dol gostinsko delala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:54:26
|
|
|
|
lake
|
Jst ne grem nikamor, kar je več kot 40km iz Ljubljane. Sicer so vmez tud kje kake porodnišnice, samo vseen grem raj v Ljubljano. Zdej se je pa očitno Dudi odjavla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:55:46
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 lananai: a iz tolmina si jz sem tm dol gostinsko delala A res? Pa letnik 1980, glede na leta, ki so na seznamu? Potem si mogoče imela pa moje sošolce iz OŠ za sošolce? Kako je majhna ta Slovenija. Jst sem pa na gimnazijo hodila, ko si bila ti na gostinski. Ena mimo druge sva hodile po unih hodnikih, mogoče se celo poznava.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:58:00
|
|
|
|
lananai
|
Midva sva šla pa še v Ikeo v Celovec ta vikend. Mi ni problem se kam dalj peljat, ker še itak ni znakov, da bi se karkoli dogajalo. Vsem vam neki trebuh otrdeva, jst sploh ne vem, kako naj bi to zgledalo. Po moje bomo še čakali. Pa tud če bi se začelo, ne bo v 1 urci konc, tko da mam cajt.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:58:34
|
|
|
|
lananai
|
Kje je pa Blue? Če bi se karkoli dogajalo, bi najbrž kateri sporočila, ane?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jz grem pa tud v LJ.P. rodit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 lananai: a iz tolmina si jz sem tm dol gostinsko delala A res? Pa letnik 1980, glede na leta, ki so na seznamu? Potem si mogoče imela pa moje sošolce iz OŠ za sošolce? Kako je majhna ta Slovenija. Jst sem pa na gimnazijo hodila, ko si bila ti na gostinski. Ena mimo druge sva hodile po unih hodnikih, mogoče se celo poznava. ja verjetno da sve se srečvale po hodnikih, sam jz sem mensezdi mela sam eno sošolko iz tmina vsi ostali so bili okoliž sej če sve se vidle sve verjeten se sam spogledale
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:07:48
|
|
|
|
KatMat
|
jest pa v po pa tud ce nekje na rauberkomadni vn skoc!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:09:23
|
|
|
|
vanilla
|
Dobro jutro punce! DUDICA, ČESTITKEEEE!!!!!! BRAVO!!!! To pa je bil ekspresen porod... Verjetno res zato, ker je do zadnjega doma čakala in so tisti popadki cel dan res pomenili, da se stvari pripravljalo... Super! No, vam moram povedat, da se od danes naprej tudi jaz uradno pridružujem klubu lažnih / začetnih / oz. kakršnih koli že popadkov!! Jep, res je.... Ob enih ponoči sem se zbudila in mi je blo čudno slabo.... Vstanem in potem sem do dveh šla menda 10-krat lulat... Potem ob dveh hočem zaspat nazaj in naenkrat... bolečina čez križ in spredaj čez jajčnike in traja ene 15 sekund.... Ups, kaj pa zdej to?... No, pa se čez 10 minut ponovi..... Panika.... Pa ležim tako in do treh sem mela 5 blažjih popadkov, vmes tut kakšen močnejši. Pol pa kr vstanem, grem v dnevno in do treh tam sedim in sem mela spet popadke. Nekatere kar močne. Pol sem se spravla nazaj v postlo in čisto nič spala, ker sem skos mela popadke do petih zjutraj . So pa bli na 10 minut večinoma, vmes tut na 5, pa pol na 15... Nazadnje na pol ure.... Pa nekateri res taki močni, da me je kar odneslo... kot bi me nek val na morju nosil - vendar boleč, hehe. Pol sm nekak v transu uspela zaspat, vendar mam vse nekam razboleno. Boli me križ, jajčniki... Kot pred menstruacijo. Pa občasno mam rahel, komaj zaznaven krč, ki drži 15 minut... Očitno še vedno rahli popadki. Bomo vidli kako bo čez dan. Jaz tut ne mislim v P vse dokler ne bodo res redni, pogosti in bolj nevzdržni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:09:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest pa v po pa tud ce nekje na rauberkomadni vn skoc!!! boš mogla it peš k je tojk dela na avtocest, da boš prj peš pršla k z avtom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:10:19
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kje je pa Blue? Če bi se karkoli dogajalo, bi najbrž kateri sporočila, ane? Saj pa res! Pa verjetno bi kj javla....jst sicer imam njeno št., ampak če bi se kaj dogajalo bi verjetno javila
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:11:05
|
|
|
|
majuška10
|
dobro jutro! Prelepo presenečenje za 27.4. !!! DUDICA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA!!! vse naj naj! upam da se dobro počutiš in komaj čakam da boš svoje občutke podelila z nami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sej je res kje je naša modrookica, kaj je šla tud ona v rim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:12:47
|
|
|
|
pokica_
|
Ja vanilla, pol se pa pr tebi tudi dogaja! Joj, zdaj bomo po tekočem traku šibale v Rim .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja počas bomo vse šle v rim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:21:13
|
|
|
|
vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja vanilla, pol se pa pr tebi tudi dogaja! Joj, zdaj bomo po tekočem traku šibale v Rim . Ja, pokica, sem se sred noči nate spomnila... To pa zato, ker maš ti že skos tele popadke in me je to potem pomirilo, da nism kake panike preveč zagnala, ker je blo zame prvič... . Ene par me je res bolelo... Sam kakšni bodo šele tisti pravi - kako bomo kej tisto zdržale .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:34:44
|
|
|
|
zoja10
|
joj....BRAVO DUDIIIIIIII me ni hotla počakat... zdej me je pa mogoč mal strah postalo k vem da je blizu ... mene moj dragec pocrtkal, prnesu kakav in slaščice v posteljo...pol sm se pa do zdej v njej valjala....mam srečo,k sm tok fajn fanta najdla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:42:25
|
|
|
|
KatMat
|
vanilla... se mi zdi da si naslednja!!! mi smo pa pol ucer se slonckal.....jupi....sem mu kr rekla da ce se je pa ze zacel ne bomo pa nic zavlacevali...za visek vecera mi je privoscil pa se bozansko masazo hrbta in posebi kriza....nirvana!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 10:42:27
|
|
|
|
pokica_
|
Priden lubi tvoj zoja10! vanilla, ni druge....se bomo mogle privadit teh lažnih popadkov, pa spremljat ta prave na nekaj minutk. Jst jih tud zdaj imam na vsake tolko min.,...ampak ti so še vzdržni. Če bojo tisti pravi res tako hudo, kot je bil včeraj edn pr men...pol nevem kako bom sploh do lufta prišla...sj bom od tiščanja in bolečine pozabla sploh dihat,..ko čist onemim.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?