|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
26.4.2009 22:47:26   
Leela
Pa lahko noč, sploh ne vem kaj bomo jutri počeli, ker tukaj pri nas bo dež, vozit se mi pa ne da nikamor.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 776
26.4.2009 22:52:24   
pokica_
Ja Leela ne hvali me tolk,...mi bojo še zajčja ušesa zrastla od tolkih komentarjev danesuser posted image ...nasmešek mam itak že kot zajček! user posted image  Nohti praviš? user posted image Da me vidiš kak sem se včeraj namučila s to francosko manikuro, ni to zameuser posted image . Ampak zdaj sem naredila izjemo za ta photoshooting. user posted image  
Makedam ...moraš pridet k nam v prekmurje...boš mislila da je glavna cesta makedam....ko smo se včeraj in danes vozli z avtom sem si trebuh z obema rokama v luft držala, da user posted image  nebi vn padeluser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 777
26.4.2009 22:53:55   
pokica_
Nočko tudi z moje strani! Grem pod tuš in pol bomo vidli kaj bo prinesla noč...user posted image !

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 778
26.4.2009 23:09:35   
pokica_
Dudica mi je napisala sms da je šla v P!!!!! user posted image Dihajmo z njo!!! Dajmo Dudi!!!!! Še malo pa boš cartala!

Kaj več  jutri zvemo!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 779
26.4.2009 23:42:41   
Tanja_
dajmo dudi, dajmo dudi!!!!Držimo pesti, dihamo s tabo!!!!!Joj, me kr mal zvija po trebuhu. Punce, začelo se je!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 780
26.4.2009 23:43:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Dudica1!user posted image user posted image user posted image

user posted image
    Ali štorklja že nosi?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
26.4.2009 23:44:29   
majuška10
OOOOOOuser posted image user posted image user posted image  DUDI DRŽI SE, DIHAMO S TABOuser posted image user posted image user posted image  srečnoooo!!!!

jst pa čakam da greva z mojim ob 00.30 še po moje starše na brnik, pa se mi spiii !!!! pa ne morem!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 782
26.4.2009 23:45:15   
majuška10
res se je začelo, zdej pa zares!!user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 783
26.4.2009 23:48:06   
Anonimen
majuška10, saj bo hitro minilo... se boš prec zbudila, ko boš videla starše!
so bili na dopustu ali pridejo na obisk?

Neposredna povezava do sporočila: 784
26.4.2009 23:49:28   
ledenka
ooooo, enim se že dogaja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.4.2009 23:55:23   
majuška10
ma sta šla v španijo sam za prvomajske. pol pa sta pri naju v kamniku avto pustila, pa jima ga peljeva, da se bosta pol domov odpeljala (na primorsko)
mal smotano, ker je taka pozna ura, sam bo že.
itak če bi šla pa spat pa nebi mogla zaspat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.4.2009 23:55:56   
Anonimen
me prav zanima, kakšna bo jutri novica oziroma novice!
grem pospravljat kuhinjo, da bom imela zjutraj prostor za zajtrk!
želim vam prijetno noč = predvsem tebi, Dudica1!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
26.4.2009 23:57:45   
majuška10
k.tja lahko nočko! tudi jst komaj čakam novice od naše dudi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.4.2009 0:00:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

ma sta šla v španijo sam za prvomajske. pol pa sta pri naju v kamniku avto pustila, pa jima ga peljeva, da se bosta pol domov odpeljala (na primorsko)
mal smotano, ker je taka pozna ura, sam bo že.
itak če bi šla pa spat pa nebi mogla zaspat.

boš pa jutri izkoristila daljše jutranje poležavanjeuser posted image
je vseeno dobro videti starše, čeprav ob bolj pozni uri. vsaj jaz jih rada vidim (posebej zdaj, ko sem noseča, kot da bi želela, da so čim bolj skupaj z vnučkomuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 789
27.4.2009 8:12:56   
KatMat
dejmo dudi!!!!diham diham diham!!!!

mi smo mel tud pestro!v soboto zvecer/ponoc smo mel 5 ur popadkov  na7-12 min in to kr bolecih eni manj eni pa kr konkretni...ampak se je pol vse skup umiril...vode je trikrat zmankal user posted image user posted image  v bojlerju ne v meni....

dobro jutro vsem-vidim da ni se nobene...upam da se nam dudi kaj oglasi,drzim pestke zanjo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.4.2009 8:14:01   
KatMat
olivica in hm...vama pa iskreno zelim da se vama uresnicijo se tako majhne skrite zelje!!!!vse najbljse ob vajinem prazniku....

a blue je se 2 v 1??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.4.2009 8:17:39   
OliveOyl
Jutro babike user posted image

Hvala vsem za lepe želje,HM84 tudi tebi želim vse naj naj,odpraznovala si pa itak že.user posted image user posted image
Malo smo praznovali pa veliko jedli..user posted image

pokica carske slike,boš imela zelo lep spomin.
dudica evo,končno...jaz upam,da že cartaš svojo srečo in da je šlo vse gladko.

Mene pa nekaj matra,ne virus pomoje..slabo mi je,glava me boli  pa nekaj me "šraufa".Še takrat,ko jih dam na počitnice pa zbolim..Morda grem pa rodit?!user posted image user posted image user posted image  
Kar sanjaj Oliva..user posted image
Bo treba res,najmanj na Snežnik da se bo kaj odprlo user posted image user posted image  nič ne pomaga...user posted image  Mogoče bi moral z omare skočit,kaj je  že un vic-Jelenji skok,pol pa bi še kaj blo...
Lepo bodite pridem kasneje pošpegat,koliko novih članov smo dobili ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.4.2009 8:19:10   
mani2
Dobro jutro punce.

Vidim da je dudi že šla. user posted image user posted image user posted image user posted image

dudi dihamo s tabo. user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.4.2009 8:39:22   
pokica_
Jutro!!!

Dudi vsem sporoča, da je ob 24.30 rodila sinčka Maja, velikega 52cm in težkega 3700g! user posted image user posted image user posted image

Bil je hiter in boleč porod, ampak so vsi ok!
Vse vas lepo pozdravlja! user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.4.2009 8:41:16   
mayflower
Dudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za fanta

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.4.2009 8:42:36   
christiana21
Dobro jutro!

Sem ravno vklopila računalnik, da vidim kako je z dudi...user posted image user posted image user posted image za dudi in njenega sinka.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.4.2009 8:45:29   
petrazg
Dudi pa si ga le dočakala... čestitke za sinčka Maja user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.4.2009 8:54:55   
OliveOyl
Čestitke dudi za sineka!user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.4.2009 8:55:32   
mani2
user posted image

Dudi čestitke za sinčka Maja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.4.2009 8:59:26   
christiana21
Punce, nekatere imaste že otroke pa veste kako to gre. Kako naj vem, kdaj gre zares in je potrebno iti v porodnišnico? Občasno me že nekaj časa vse špika tam spodaj...izcedek je, ampak ni nobenih rdečih nitk ali pikic bilo še notri, tisto včeraj tudi ne vem, če so bili popadki, ker me je bolelo vse; želodec, spodaj in hrbet. KatMat je pisala, da je imela na 7-12 min popadke...kako veš kdaj so pravi in kdaj ni nujno it v bolnico?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?