|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
27.4.2009 9:00:18   
pokica_
Zdaj se bojo pa porodi res menda začeli vrstiti! user posted image  Mene je včeraj kar zmrazillo, ko sem vidla, da pa gre pr Dudi zares.
Je pa express vse opravila,...ob 23h je napisala da gre v P, ob 00.30 je pa že povila sinčka! user posted image  Bravo Dudi, res!

Tile tedni bojo kr šibali od zdaj naprej, ko bomo vsak dan spremljale nova rojstva in navijale in dihale! user posted image  

Kako ste preživele noč? Mi smo spali kar fajn, sem že pojedla en kruh z maslom+marmelado, zdaj pa pijem kofe. Lubi pa še drnjohauser posted image . Se bo zdaj vsaj vn naspal med tem prazniki. Naj kr user posted image .

Kaj bote pa kj danes počele? Mi bomo malo stanovanje spucali, ko čez vikend nismo uspeli,...pol pa nevemuser posted image  Verjetno počivali.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.4.2009 9:05:29   
petrazg
Nosečkice moje preživite en lep dan. Držim pesti, da bomo imeli zvečer še kakšnega majčka več ...

Mi se oblečemo in šibnemo v zoo Zagreb...

papa

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.4.2009 9:07:53   
U_SURDI
Dudica ČESTITAM!!!! Pa JE ZA TABO!!!

No upam, da bomo mi ostale tudi tako na izi naše pikice ven dale in jih kmalu cartale.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.4.2009 9:08:32   
pokica_
Olivica pozdravi se čimhitreje, da neboš bolehna odšla v P, ko bo treba it.

KatMat a so bli full hudi popadki? Je blo za zdržat? To je blo pa res že skoraj blizu odhoda v Rim. Mogoče se bo pa danes nadaljevalo. Sam to je še full hitro, 3 tedne pred PDPjem, kaj?

A naša Čveki pa še spi? user posted image

Christiana21, bolečine v križu so značilni za popadke, mene je tudi včeraj parkrat fino usekalo med popadki. Popadki so nekaj podobnega kot menstr. krči, mogoče še malo hujši, znajo bit pa tudi kar konkretni.
Sem včeraj imela enega celo tak hudega, da sem ga mogla predihavatiuser posted image . Pa mi je začuda uspelo umirit vse skupaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.4.2009 9:09:42   
lake
Dobro jutro!

DUDICA. ČESTITKE! Končno je ena odprla sezono user posted image . Je bil pa hiter porod, dobr da je šla,drgač bi očitno kr doma rodila. Upam da bom jst tud tko na hitr.

Spal smo kr vredu, moji user posted image se očitno še nč ne mudi, čeprov bi se že lahko kej dogajal, ampak očitno posluša dedka ba babico, ki sta ta teden na počitnicah, da llahko pride šele po 1. maju user posted image .

Prej se je že neki sonček hotu pokazat, zdej je pa spet oblačno, tko da ne vem kaj bomo počel.

Petrazg: A si upaš tok daleč ?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 805
27.4.2009 9:10:00   
KatMat
bravo mami dudi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitke druzinici

jaz nisem sla v p ker je bilo vse se zdrzno....je bolel ampak sem predihala in  je blo ql...jaz bom sla takrat ko mi bo res neuzdrzno....

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.4.2009 9:12:45   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

KatMat a so bli full hudi popadki? Je blo za zdržat? To je blo pa res že skoraj blizu odhoda v Rim. Mogoče se bo pa danes nadaljevalo. Sam to je še full hitro, 3 tedne pred PDPjem, kaj?

ma je kr bolel...pa vsak tretji je bil tak da sem mislila da mi bo tamalo raztrgal... ampak tisto min sem predihavala ko nora...pol je pa blo....moj je bil cist zelen ni vedu kaj narest...mi je nakonc kr ze mal pel...sem pa cist izcrpana zaspala...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.4.2009 9:14:23   
Anonimen
dobro jutro

jz sem dons ponoč spala za en k..... tako da sem od 11-5:30h gledala v zrak, zjutraj sem pa zaspala in se šele predkratkim zbudilauser posted image user posted image user posted image

dudica čestitkeuser posted image user posted image vso srečo z sinkomuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
27.4.2009 9:17:23   
FLASK_A
Evo, supercauser posted image

BRAVO DUDICAAAAAA!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.4.2009 9:22:16   
Anonimen
uradna sezona majčic je odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
27.4.2009 9:23:01   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ma je kr bolel...pa vsak tretji je bil tak da sem mislila da mi bo tamalo raztrgal... ampak tisto min sem predihavala ko nora...pol je pa blo....moj je bil cist zelen ni vedu kaj narest...mi je nakonc kr ze mal pel...sem pa cist izcrpana zaspala...

Pol si imela pa ti tud že kr pestro dogajanje, mogoče boš pa naslednja za Dudico. user posted image  Jst tudi želim ostat čimdlje doma in predihavat popadke, ko bo šlo zares, da bom se pol tam mogoče manj namučila.

Ja Čveki, kaj je blo pa to noč pr teb da nisi mogla tolk dolgo zaspatuser posted image

Pr nas je za zdaj še sonček na nebu, ampak veter že spet piha, bomo vidli če bo zdržalo še danes vsaj tako vreme.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.4.2009 9:29:06   
Anonimen
pokica nimam pojma zbudu me je WC pol sem pa sms dobila od mojih da je šla svakinja v P. pa sem hotela mal zaspat pa je ta user posted image tojk migal da nisem mogla, več zaspat pol ko pa je brat javil da je mu žena rodilauser posted image user posted image user posted image sem pa krt v luft gledala in premišljevala kdaj user posted image bom jz na vrst, pol k sem pa hotla že zaspat me je pa tojk kašelj napadu da sem šla v dnevno TV gledat in sem šla šele ob pol šestih v pojslo pol sem pa zaspala in sem spala do 10 do devetih

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
27.4.2009 9:30:03   
Anonimen
neki mi ni jasen kdo nas pa bere pod dudico1user posted image user posted image user posted image user posted image k vidim da je prjavljenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
27.4.2009 9:30:54   
KatMat
mogoce pa mozek??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.4.2009 9:31:57   
pokica_
Hehe, pa še res je Čveki! Mogoče Dudi ima compa tam...ali pa njen lubi čekira! user posted image

Dudica1, javi se! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.4.2009 9:33:05   
lake
Mogoče se ji pa odjavt ni uspet user posted image . Drgač pa lahko možek pove kakšno porodno zgodbico, da bomo me tud vedle kako tok na hitr naše user posted image vn spravt user posted image .

Cveka:
Čestitke za tvojega brata.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.4.2009 9:34:16   
KatMat
teta cveki bravo bratcu!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.4.2009 9:34:54   
pokica_
Čveki kaj je pa bruder dobil? Sinčka ali hčerkico?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.4.2009 9:38:19   
Anonimen

sinčkauser posted image user posted image user posted image

sam tojk vem se moram še mal pozanimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
27.4.2009 9:38:34   
FLASK_A
Babnice, jaz sem pa že čist živčna, ko se samo o tem pogovarjamo kdaj bo, pa kako bo...user posted image Vse skupaj mi traja že celo večnostuser posted image

No ja, grem mal na zrak, mogoče se bom kej bolje počutila...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.4.2009 9:38:45   
Tanja_
DUDI ČESTITKE ZA SINKOTA!!!!!BRAVO!Oh, zdej se pa že cartata!Blagor!

Dobro jutro tudi ostalim!
Mi smo dobro spali, do 8.20. Danes me čaka likanje vseh plenic in vsega, kar sem že oprala za user posted image Možek bo pa okenske police zrihtal. Me pa prou skrbi, k mam konec meseca rok- s kom bom čvekala, k boste že vse rodile?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.4.2009 9:38:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sinčkauser posted image user posted image user posted image

sam tojk vem se moram še mal pozanimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.4.2009 9:39:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mogoče se ji pa odjavt ni uspet user posted image . Drgač pa lahko možek pove kakšno porodno zgodbico, da bomo me tud vedle kako tok na hitr naše user posted image vn spravt user posted image .

Cveka:
Čestitke za tvojega brata.

ja tud če se ni odjavla se je računalnik do zdaj že sam odjavil k ne zdrži tojk dohl prjavljen saj moj je takuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
27.4.2009 9:41:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

DUDI ČESTITKE ZA SINKOTA!!!!!BRAVO!Oh, zdej se pa že cartata!Blagor!

Dobro jutro tudi ostalim!
Mi smo dobro spali, do 8.20. Danes me čaka likanje vseh plenic in vsega, kar sem že oprala za user posted image Možek bo pa okenske police zrihtal. Me pa prou skrbi, k mam konec meseca rok- s kom bom čvekala, k boste že vse rodile?

nič bat tanja te bomo kr mal hodile bedrit pa boš mela del z namiuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
27.4.2009 9:41:04   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Petrazg: A si upaš tok daleč ?

Sej iz LJ do CE je le slabo urco... Če si doma npr. iz Bovca, ne morš v tako kratkem času prit do nobene bolnice sploh. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?