Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:00:18
|
|
|
|
pokica_
|
Zdaj se bojo pa porodi res menda začeli vrstiti! Mene je včeraj kar zmrazillo, ko sem vidla, da pa gre pr Dudi zares. Je pa express vse opravila,...ob 23h je napisala da gre v P, ob 00.30 je pa že povila sinčka! Bravo Dudi, res! Tile tedni bojo kr šibali od zdaj naprej, ko bomo vsak dan spremljale nova rojstva in navijale in dihale! Kako ste preživele noč? Mi smo spali kar fajn, sem že pojedla en kruh z maslom+marmelado, zdaj pa pijem kofe. Lubi pa še drnjoha . Se bo zdaj vsaj vn naspal med tem prazniki. Naj kr . Kaj bote pa kj danes počele? Mi bomo malo stanovanje spucali, ko čez vikend nismo uspeli,...pol pa nevem Verjetno počivali.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:05:29
|
|
|
|
petrazg
|
Nosečkice moje preživite en lep dan. Držim pesti, da bomo imeli zvečer še kakšnega majčka več ... Mi se oblečemo in šibnemo v zoo Zagreb... papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:07:53
|
|
|
|
U_SURDI
|
Dudica ČESTITAM!!!! Pa JE ZA TABO!!! No upam, da bomo mi ostale tudi tako na izi naše pikice ven dale in jih kmalu cartale.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:08:32
|
|
|
|
pokica_
|
Olivica pozdravi se čimhitreje, da neboš bolehna odšla v P, ko bo treba it. KatMat a so bli full hudi popadki? Je blo za zdržat? To je blo pa res že skoraj blizu odhoda v Rim. Mogoče se bo pa danes nadaljevalo. Sam to je še full hitro, 3 tedne pred PDPjem, kaj? A naša Čveki pa še spi? Christiana21, bolečine v križu so značilni za popadke, mene je tudi včeraj parkrat fino usekalo med popadki. Popadki so nekaj podobnega kot menstr. krči, mogoče še malo hujši, znajo bit pa tudi kar konkretni. Sem včeraj imela enega celo tak hudega, da sem ga mogla predihavati . Pa mi je začuda uspelo umirit vse skupaj.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:09:42
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! DUDICA. ČESTITKE! Končno je ena odprla sezono . Je bil pa hiter porod, dobr da je šla,drgač bi očitno kr doma rodila. Upam da bom jst tud tko na hitr. Spal smo kr vredu, moji se očitno še nč ne mudi, čeprov bi se že lahko kej dogajal, ampak očitno posluša dedka ba babico, ki sta ta teden na počitnicah, da llahko pride šele po 1. maju . Prej se je že neki sonček hotu pokazat, zdej je pa spet oblačno, tko da ne vem kaj bomo počel. Petrazg: A si upaš tok daleč ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:10:00
|
|
|
|
KatMat
|
bravo mami dudi!!!! cestitke druzinici jaz nisem sla v p ker je bilo vse se zdrzno....je bolel ampak sem predihala in je blo ql...jaz bom sla takrat ko mi bo res neuzdrzno....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:12:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Olivica pozdravi se čimhitreje, da neboš bolehna odšla v P, ko bo treba it. KatMat a so bli full hudi popadki? Je blo za zdržat? To je blo pa res že skoraj blizu odhoda v Rim. Mogoče se bo pa danes nadaljevalo. Sam to je še full hitro, 3 tedne pred PDPjem, kaj? ma je kr bolel...pa vsak tretji je bil tak da sem mislila da mi bo tamalo raztrgal... ampak tisto min sem predihavala ko nora...pol je pa blo....moj je bil cist zelen ni vedu kaj narest...mi je nakonc kr ze mal pel...sem pa cist izcrpana zaspala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro jz sem dons ponoč spala za en k..... tako da sem od 11-5:30h gledala v zrak, zjutraj sem pa zaspala in se šele predkratkim zbudila dudica čestitke vso srečo z sinkom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
uradna sezona majčic je odprta
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:23:01
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Olivica pozdravi se čimhitreje, da neboš bolehna odšla v P, ko bo treba it. KatMat a so bli full hudi popadki? Je blo za zdržat? To je blo pa res že skoraj blizu odhoda v Rim. Mogoče se bo pa danes nadaljevalo. Sam to je še full hitro, 3 tedne pred PDPjem, kaj? ma je kr bolel...pa vsak tretji je bil tak da sem mislila da mi bo tamalo raztrgal... ampak tisto min sem predihavala ko nora...pol je pa blo....moj je bil cist zelen ni vedu kaj narest...mi je nakonc kr ze mal pel...sem pa cist izcrpana zaspala... Pol si imela pa ti tud že kr pestro dogajanje, mogoče boš pa naslednja za Dudico. Jst tudi želim ostat čimdlje doma in predihavat popadke, ko bo šlo zares, da bom se pol tam mogoče manj namučila. Ja Čveki, kaj je blo pa to noč pr teb da nisi mogla tolk dolgo zaspat Pr nas je za zdaj še sonček na nebu, ampak veter že spet piha, bomo vidli če bo zdržalo še danes vsaj tako vreme.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica nimam pojma zbudu me je WC pol sem pa sms dobila od mojih da je šla svakinja v P. pa sem hotela mal zaspat pa je ta tojk migal da nisem mogla, več zaspat pol ko pa je brat javil da je mu žena rodila sem pa krt v luft gledala in premišljevala kdaj bom jz na vrst, pol k sem pa hotla že zaspat me je pa tojk kašelj napadu da sem šla v dnevno TV gledat in sem šla šele ob pol šestih v pojslo pol sem pa zaspala in sem spala do 10 do devetih
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
neki mi ni jasen kdo nas pa bere pod dudico1 k vidim da je prjavljena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:30:54
|
|
|
|
KatMat
|
mogoce pa mozek??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:31:57
|
|
|
|
pokica_
|
Hehe, pa še res je Čveki! Mogoče Dudi ima compa tam...ali pa njen lubi čekira! Dudica1, javi se!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:33:05
|
|
|
|
lake
|
Mogoče se ji pa odjavt ni uspet . Drgač pa lahko možek pove kakšno porodno zgodbico, da bomo me tud vedle kako tok na hitr naše vn spravt . Cveka: Čestitke za tvojega brata.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:34:16
|
|
|
|
KatMat
|
teta cveki bravo bratcu!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:34:54
|
|
|
|
pokica_
|
Čveki kaj je pa bruder dobil? Sinčka ali hčerkico?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čveki kaj je pa bruder dobil? Sinčka ali hčerkico? sinčka sam tojk vem se moram še mal pozanimat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:38:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Babnice, jaz sem pa že čist živčna, ko se samo o tem pogovarjamo kdaj bo, pa kako bo... Vse skupaj mi traja že celo večnost No ja, grem mal na zrak, mogoče se bom kej bolje počutila...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:38:45
|
|
|
|
Tanja_
|
DUDI ČESTITKE ZA SINKOTA!!!!!BRAVO!Oh, zdej se pa že cartata!Blagor! Dobro jutro tudi ostalim! Mi smo dobro spali, do 8.20. Danes me čaka likanje vseh plenic in vsega, kar sem že oprala za Možek bo pa okenske police zrihtal. Me pa prou skrbi, k mam konec meseca rok- s kom bom čvekala, k boste že vse rodile?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:38:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čveki kaj je pa bruder dobil? Sinčka ali hčerkico? sinčka sam tojk vem se moram še mal pozanimat bravo za fantka
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mogoče se ji pa odjavt ni uspet . Drgač pa lahko možek pove kakšno porodno zgodbico, da bomo me tud vedle kako tok na hitr naše vn spravt . Cveka: Čestitke za tvojega brata. ja tud če se ni odjavla se je računalnik do zdaj že sam odjavil k ne zdrži tojk dohl prjavljen saj moj je tak
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:41:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ DUDI ČESTITKE ZA SINKOTA!!!!!BRAVO!Oh, zdej se pa že cartata!Blagor! Dobro jutro tudi ostalim! Mi smo dobro spali, do 8.20. Danes me čaka likanje vseh plenic in vsega, kar sem že oprala za Možek bo pa okenske police zrihtal. Me pa prou skrbi, k mam konec meseca rok- s kom bom čvekala, k boste že vse rodile? nič bat tanja te bomo kr mal hodile bedrit pa boš mela del z nami
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 27.4.2009 9:41:04
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Petrazg: A si upaš tok daleč ? Sej iz LJ do CE je le slabo urco... Če si doma npr. iz Bovca, ne morš v tako kratkem času prit do nobene bolnice sploh.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?