Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:01:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ja Brigita poznam kako je to, ko je konec meseca in je večina že rodila, potem so pa aktivne samo še 3. Pa se ti zdi, da si skoz sam na forumu... Bodi pa pri nas, tukaj je vedno katera prijavljena in nekatere so pridne čvekice. Itak je pa samo še vprašanje časa, kdaj greš v Rim... pravo letalo prileti in odletiš... ufff, ko bi te naš bebi uslišal ...ja vidim, da pri vas še na veliko čvekate . Ti si rekla da si iz Celja...ali sem jst kaj zabrkala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:03:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, sej sploh spala ne bom ponoči, tako me bo zanimalo katera je šla po svojega Srečno, če se bo res kateri kaj dogajalo ponoči Kolk sem fouš, jaz bi tuuut Čisto nič ne kaže, imam pa že tako dovolj vsega... Ko bi mi vsaj kdo povedal kdaj bom šla- bi lažje čakala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:05:08
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Petra a imaš zs! Pokica... jst bi tudi z veseljem objavila takšne lepe slikce. A pri tebi se že kaj dogaja.... Ja neki se že dogaja 3 dni, vsake tolko popadki, ampak neredni, ...mali se je že tud umiril zadnje 2 dni,...no zdaj sem ga ornk zbudila, ko sem pojedla rebro čokolade Pa me tako fino brca v rebrce, da je joj . A ti še nimaš nič popadkov? brigita23, ma kje fotograf ...sem kar svojo prijateljico zaposlila, da je skakljala okol naju z digitalcem, pa je to ratalo, kar je ratalo!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:06:22
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ufff, ko bi te naš bebi uslišal ...ja vidim, da pri vas še na veliko čvekate . Ti si rekla da si iz Celja...ali sem jst kaj zabrkala Ja, prvotno sem iz Celja, ampak sem se zaradi mojega preselila v Ljubljano. Sem še pa tako vezana na Celje, da imam še kar vse zdravnike tam in jim zaupam. In grem tudi dolj rodit, potem se mogoče še mamici pocartat za par dni... A ti si prav iz Celja?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:07:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Petra a imaš zs! Pokica... jst bi tudi z veseljem objavila takšne lepe slikce. A pri tebi se že kaj dogaja.... Ja neki se že dogaja 3 dni, vsake tolko popadki, ampak neredni, ...mali se je že tud umiril zadnje 2 dni,...no zdaj sem ga ornk zbudila, ko sem pojedla rebro čokolade Pa me tako fino brca v rebrce, da je joj . A ti še nimaš nič popadkov? brigita23, ma kje fotograf ...sem kar svojo prijateljico zaposlila, da je skakljala okol naju z digitalcem, pa je to ratalo, kar je ratalo! vsaka čast tejle prijateljici ...ste naredili full lepe fotke
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:08:31
|
|
|
|
pokica_
|
FLASKA a pr teb še nič ne kaže? Vsem se je tako mudilo vn, zdaj so se pa kar umirili ti naši lumpeki . Danes bom menda tudi jst bolj slabo spala, ko bom na trnih, katera bo rodila danes ponoči .
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:10:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ufff, ko bi te naš bebi uslišal ...ja vidim, da pri vas še na veliko čvekate . Ti si rekla da si iz Celja...ali sem jst kaj zabrkala Ja, prvotno sem iz Celja, ampak sem se zaradi mojega preselila v Ljubljano. Sem še pa tako vezana na Celje, da imam še kar vse zdravnike tam in jim zaupam. In grem tudi dolj rodit, potem se mogoče še mamici pocartat za par dni... A ti si prav iz Celja? Ja iz centra Celja ...torej se mogoče res srečava v P , čeprav upam da boš ti tok prej in ne jst tok čez rok . Katero G pa maš če ni skrivnost? BTW čestitke za 4
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:10:08
|
|
|
|
petrazg
|
Pokica_ nobenih popadkov, nobenih špikanj, nič tiščanja dol... edino odprta sem 3cm. So me popadki kake 3 tedne nazaj že ornk zafrkavali, zdej se je pa vse umirilo... Čakam , da se nekaj zgodi, pa takoj šibnem v p...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:10:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASKA a pr teb še nič ne kaže? Vsem se je tako mudilo vn, zdaj so se pa kar umirili ti naši lumpeki . Danes bom menda tudi jst bolj slabo spala, ko bom na trnih, katera bo rodila danes ponoči . Znake vidim vse, itak- od nekih zbadanj v križu, umirjanje otročka, veliko sem na wcju zadnje čase, špika me čisto spodaj. Ampak to je kot vidim, itak normalno Bo treba kej konkretnega počakat, pol pa samo gasa v P
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:12:55
|
|
|
|
petrazg
|
Brigita jst upam, da me 4. notri obdržijo in mi najkasneje 5. carskega naredijo. Če nas ne bo kaj prej presenetilo. Bi blo fajn... Moj g je Cvitan, za cz se bom pa s Simonitijem zmenila... Imaš kakšne info kako je porodnišnica zasedena?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:14:58
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Petra a imaš zs! Pokica... jst bi tudi z veseljem objavila takšne lepe slikce. A pri tebi se že kaj dogaja.... Ja neki se že dogaja 3 dni, vsake tolko popadki, ampak neredni, ...mali se je že tud umiril zadnje 2 dni,...no zdaj sem ga ornk zbudila, ko sem pojedla rebro čokolade Pa me tako fino brca v rebrce, da je joj . A ti še nimaš nič popadkov? brigita23, ma kje fotograf ...sem kar svojo prijateljico zaposlila, da je skakljala okol naju z digitalcem, pa je to ratalo, kar je ratalo! vsaka čast tejle prijateljici ...ste naredili full lepe fotke Ja sj se loti čisto usega, me vedno uboga kaj rečem...hihi No, sj jst pa njo tudi . petrazg...tile 3cm so pa že kar fino...sam čudno da te ne primejo redni popadki. Očitno res pr vsem tem ni nobenega pravila. Ja je treba zdaj praznike izkoristit,....pa še kaj naše domače "pomočnike" aktivrat ! Iiiiihhhhaaaaa!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:15:29
|
|
|
|
lake
|
Zdej ste se pa načvekale v dveh urah. Prej sm šla neki firbct k junijkam, in punce že tm je ena rodila, tko da res ne vem kaj čakamo. Telim našim očitno res ni do tega da bi kej vn pršli. Pomoje jim vreme ne odgovarja .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:17:13
|
|
|
|
petrazg
|
Pokica... dons z mojim domačim pomočnikom nič ne bo Je že v pančevi deželi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:25:28
|
|
|
|
pokica_
|
Ajejejjjj....pa malo ga rukni v rebro, povej da ti voda odteka...boš vidla kk se bo hitro predramil . Ma moj je še pa pokončen...še nič ne kaže na zgodnji spanec danes....morda bo pa danes spet kaj . Zdaj si je še treba dat duška, ko pol bojo nekaj tednov stradali,...bogi revčki ! FLASK_A sj veš kaj je treba, da pospešiš odhod v P?!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:26:59
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdej ste se pa načvekale v dveh urah. Prej sm šla neki firbct k junijkam, in punce že tm je ena rodila, tko da res ne vem kaj čakamo. Telim našim očitno res ni do tega da bi kej vn pršli. Pomoje jim vreme ne odgovarja . Ja aprilčice so tud ble dosti bolj hitre kot me...vsem se je nekam mudilo, naši Z-majčki se pa ne dajo...čejo bit po vsej sili res zmajčki
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:29:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A sj veš kaj je treba, da pospešiš odhod v P?! Očitno nekje nekaj "šteka", ker ta metoda ne deluje. Zdej pa nevem, kaj bi lahko bilo narobe...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:31:11
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A sj veš kaj je treba, da pospešiš odhod v P?! Očitno nekje nekaj "šteka", ker ta metoda ne deluje. Zdej pa nevem, kaj bi lahko bilo narobe... Aaaaaaa pol bo treba pa kar celo noč, da bo kaj hasnilo!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:33:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A sj veš kaj je treba, da pospešiš odhod v P?! Očitno nekje nekaj "šteka", ker ta metoda ne deluje. Zdej pa nevem, kaj bi lahko bilo narobe... Aaaaaaa pol bo treba pa kar celo noč, da bo kaj hasnilo! Pol pa ne bo več zajčkov nasmešek... Bojo samo take oči zjutraj
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:35:15
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A sj veš kaj je treba, da pospešiš odhod v P?! Očitno nekje nekaj "šteka", ker ta metoda ne deluje. Zdej pa nevem, kaj bi lahko bilo narobe... Aaaaaaa pol bo treba pa kar celo noč, da bo kaj hasnilo! Pol pa ne bo več zajčkov nasmešek... Bojo samo take oči zjutraj Aja, ehh pol pa ta plan nebo dober! Pa tud če te slučajno prime rodit, moraš bit naspana tud kaj,....da boš lahko dihala in pritiskala! Ej...nimam recepta!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:36:46
|
|
|
|
lake
|
Jst tud mislm da te zadeve ne delujejo. Pomoje mormo it na kakšen pohod, v klanc hodt . Ampak tko nekam, da lahko pol rešilc po nas pride.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Tanja, mislim da se pri vseh dedcih isto dogaja, po moje imajo tudi oni kakšne sindrome. Ena moja kolegica je svojmu dobr povedala, da kljub temu da je na porodniškem dopustu, ga ima plačanega sam za 8 ur in ne za 24 in naj si ne misli, da bo ona sama tle za vse cele dneve in noči. Pol se je dečko kr hitro skuliral. Drgač pa -vsaj meni- tudi ni nič luštno bit cele dneve doma in še to v kraju kjer nobenga ne poznam. Dedci mislijo da imamo cajta na razpolago kot hočemo, pa sploh ni tako!! Se bo že skuliral. na koncu se vsi! tudi meni se danes toži po dobrih medsebojnih odnosih... čeprav mogoče izgleda, da sem sama vsega kriva. ampak ne razumem: moj vedno govori, koliko energije ima in vsi ga imajo za človeka v stalnem pogonu, doma pa vse štiri od sebe in tv . ko pa imam končno pet minut zase, je že kot mačka okrog vrele kaše... posoda pa ostane izven pomivalca, dokler ga ne spomnim nanjo, še ko mu zmanjka kozarcev, si jih ne pomije,... omaro sem zadnjič pospravljala samo zato, ker je njemu čisto vseeno ali je vse nametano ali ne... za wc mu itak že ves mesec govorim, naj pokliče vodovodarja, a bom verjetno kar naslednji teden to storila sama, pa zbila ploščice in poklicala očeta, da bo stvar urejena tako kot mora biti. ampak svoja sinova bi pa rada drugače vzgojila... mi bo uspelo? OliveOyl in HM84 - saj vem, da sta danes čudovito izkoristile rojstna dneva - čestitke še z moje strani! Mani2 - samo, da je vse v redu. tiste, ki že rojevate - naj mine čim hitreje in naj bo sreča neskončna! Brigita, ti boš pa še med majčice prišla! se mi kar sladkor dviguje. upam, da je to znak za čimprejšnji porod. saj vem, da bo potem še bolj stresno, a se bo vsaj hitreje umirilo. imejte se skrajno lepo in stran s slabimi mislimi in razpoloženji (jaz se že trudim, da bi si na obraz narisala nasmeh! )
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:37:27
|
|
|
|
pokica_
|
Nočko FLASKA! Lepe sanje!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:45:55
|
|
|
|
Leela
|
dudi navijamo, če ne bo danes ponoči bo pa jutri mani2 hvalabogu, da je ok. pokica_ si lušna punca, pa pridna, pa še dobr kuhaš...tvoj je lahko prav vesel. aja, pa nohte imaš dobre. christiana to pa je bilo kot zares. Zdaj še vse čakamo potem bodo začel pa bejbiji kar ven skakat. Jaz sem se dons po enem luknastem makedamu peljala pa je bil ful čuden filing.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 26.4.2009 22:46:52
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst tud mislm da te zadeve ne delujejo. Pomoje mormo it na kakšen pohod, v klanc hodt . Ampak tko nekam, da lahko pol rešilc po nas pride. Jaz sem danes pešačila skoraj 1h gor in dol po klancih in štengah v naravi. Ampak men še ni sile it rodit, še mam čas . k.tja,...to pa včasih pride tako, ...tele dece je treba včasih konkretno pribit na realna tla. No, jst čez mojga nimam kaj rečt...vse nardi kar rečem, pa tud če nič ne rečem vidi da je treba kaj narest in nardi. Dost je odvisno tudi od primarne družine, od mame, ipd. Kako jih mame naučijo, vsaj jaz si to tako predstavljam. Že če primerjam lubija z mojim bivšim...mi je vse jasno, če samo mame primerjam! Svoje otroke bom pa jst tudi dost zgodaj začela uvajat v pomoč pri delu, ampak v smislu "igre"...tako je tudi mene mama naučila vsega delat,...se sploh zavedala nisem kaj vse znam, dokler se nisem odselila od hiše. Zdaj sem pa "identična mama"...še zaveso popravim takoj ko zaprem-odprem okno...tako kot moja mami .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?