Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Tanja, mislim da se pri vseh dedcih isto dogaja, po moje imajo tudi oni kakšne sindrome. Ena moja kolegica je svojmu dobr povedala, da kljub temu da je na porodniškem dopustu, ga ima plačanega sam za 8 ur in ne za 24 in naj si ne misli, da bo ona sama tle za vse cele dneve in noči. Pol se je dečko kr hitro skuliral. Drgač pa -vsaj meni- tudi ni nič luštno bit cele dneve doma in še to v kraju kjer nobenga ne poznam. Dedci mislijo da imamo cajta na razpolago kot hočemo, pa sploh ni tako!! Se bo že skuliral. na koncu se vsi! tudi meni se danes toži po dobrih medsebojnih odnosih... čeprav mogoče izgleda, da sem sama vsega kriva. ampak ne razumem: moj vedno govori, koliko energije ima in vsi ga imajo za človeka v stalnem pogonu, doma pa vse štiri od sebe in tv . ko pa imam končno pet minut zase, je že kot mačka okrog vrele kaše... posoda pa ostane izven pomivalca, dokler ga ne spomnim nanjo, še ko mu zmanjka kozarcev, si jih ne pomije,... omaro sem zadnjič pospravljala samo zato, ker je njemu čisto vseeno ali je vse nametano ali ne... za wc mu itak že ves mesec govorim, naj pokliče vodovodarja, a bom verjetno kar naslednji teden to storila sama, pa zbila ploščice in poklicala očeta, da bo stvar urejena tako kot mora biti. ampak svoja sinova bi pa rada drugače vzgojila... mi bo uspelo? OliveOyl in HM84 - saj vem, da sta danes čudovito izkoristile rojstna dneva - čestitke še z moje strani! Mani2 - samo, da je vse v redu. tiste, ki že rojevate - naj mine čim hitreje in naj bo sreča neskončna! Brigita, ti boš pa še med majčice prišla! se mi kar sladkor dviguje. upam, da je to znak za čimprejšnji porod. saj vem, da bo potem še bolj stresno, a se bo vsaj hitreje umirilo. imejte se skrajno lepo in stran s slabimi mislimi in razpoloženji (jaz se že trudim, da bi si na obraz narisala nasmeh! )
|