|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
26.4.2009 19:54:43   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopkouser posted image

Oja, ja, rebika, še posebno otroci radi hodijo k nam na obisk! Kar pa mene še posebej veseli.

Uni dan so mi jo storli prnest pokazat v vrtec. Pol so pa učitlce delale paniko, da se bojo otroci baaaaaliiii....he he najbl so se bale lih one. Otroc pa vsi navdušeni, d so se kregal, kdo jo bo zej božu.user posted image user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.4.2009 19:57:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopkouser posted image

kako si naša tanartakjut nosečka???user posted image

Kar gre, danes bolj kot ne počivam, lenarim, ponoč nisem neki dobr spala, vse me boli, trebuh križ, ah, kaj bi jamrala user posted image

vsaj veš da se neki dogaja....haha.....boš pa verjetno vsak dan slabše spalauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.4.2009 19:59:53   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dober večer punce...tu in tam vas berem, bi vas samo prosila, če ima katera izkušnje, kam je treba it, da ti dajo stop injekcijo v CE...so mi rekli v LJ, da je treba it v zdravstveni dom. Moram it danes ob 23ih zvečer... to je k dežurnemu, tam kjer je urgenca ne?

Hvala za odgovor :)

Srčeno!

Drži!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.4.2009 20:00:10 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.4.2009 20:05:45   
Anonimen
bebiii, tudi jaz navijam za jutri!! Naj te punkcija nič ne boli, v torek pa naj bo ogromno kvalitetnih celic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.4.2009 20:12:43   
lana70
u punce, tretjo zvezdico sm si prislužila....BEBIII na katerem forumu si, k te ne morem nikakor ujeti ....user posted image

ŠKRATEK, od kje si ti k si taku prow blizu, a si blizu tudi mene??user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.4.2009 20:18:49   
BarbiG
Madona punce ste naklofale v dveh dneh. Upam, da sem vse novičke ujela.

BEBIII in Lana čestitke a stopko. Tebi BEBIII pa veliko sreče na prvi in tudi na drugi punkciji. Naj bo čim manj boleče.

Kimsy ja madona, ti si pa res kokoška leta. user posted image user posted image user posted image

Diana očitno si tudi ti imela poznejšo vgnezditev, pa ET že 2. dan, tko da je rahla črtica čist uredu. Punca, noseča siiiiiiiiiiiii! Čestitam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.4.2009 20:22:17   
BarbiG
Mismis vidim, da si v petek vse poštimala. Ja z mojim user posted image  sva si pa res vzela nekaj časa sam zase danes in sva uživala sto na uro. Prevozila sva cca. 420 km in sva bila v Idriji, Tolminu, Solkanu, Goriških brdih, Novi Gorici, v Kopru, Postojni, Cerknici in na Blokah, pol sva pa zavila domov. Ma je blo tko luštn, da razmišljava, da bi za prvega maja usekla tridnevno špuro do Dubrovnika in nazaj. Samo ne vem če nama bo znesl glede varstva za najina sončka. user posted image
Kako si pa ti? Imaš še kakšen drug nosečniški znak razen utrujenosti?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.4.2009 20:22:51   
lana70
o BarbiG, kje si vandrala s tvojim...sem nekje zasledila, da sta bajkerja? Kako si, kako gre špikanje?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.4.2009 20:24:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Dober večer punce...tu in tam vas berem, bi vas samo prosila, če ima katera izkušnje, kam je treba it, da ti dajo stop injekcijo v CE...so mi rekli v LJ, da je treba it v zdravstveni dom. Moram it danes ob 23ih zvečer... to je k dežurnemu, tam kjer je urgenca ne?

Srčeno!

Drži!

Hvala user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.4.2009 20:24:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

..a to je nečakinja...kok spijo kot angelčkiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.4.2009 20:24:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mismis vidim, da si v petek vse poštimala. Ja z mojim user posted image  sva si pa res vzela nekaj časa sam zase danes in sva uživala sto na uro. Prevozila sva cca. 420 km in sva bila v Idriji, Tolminu, Solkanu, Goriških brdih, Novi Gorici, v Kopru, Postojni, Cerknici in na Blokah, pol sva pa zavila domov. Ma je blo tko luštn, da razmišljava, da bi za prvega maja usekla tridnevno špuro do Dubrovnika in nazaj. Samo ne vem če nama bo znesl glede varstva za najina sončka. user posted image

ti,ti, ti,...pa pr men bi se lahko ustavla!!! A nisi vidla k sem ti mahala user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.4.2009 20:26:15   
BarbiG
Suzi vidim, da si začela s špikami. user posted image  

Upam, da nisem še kakšne spustila.

Aja, pa še to. Pozdrave in user posted image  pa pošiljam vsem ostalim, ki jih nisem omenila, še največ pa Shuki in njenemu sončku Maju.

Pikovit vidim, da si tud čist lunina. Mam tud jaz že nekaj izkušenj s tem in vem kako je, če ti luna meša štrene. Takrat moj pravi, da me bo kar z raketo direkt na luno poslal. user posted image user posted image user posted image  Ampak ne pozab pripomnt, da sam za čas polne lune, pol bi me pa že nekak nazaj potegnu. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.4.2009 20:26:36   
lana70

Srčeno!

Drži!

Hvala user posted image

No, jaz si jo bom dala sama, danes ob 22.00. V GKLJ so rekli, da si jo lahko daš sama, v kolikor si jo pa daš v mišico pa priporočajo, da jo dajo v ZD.....zakaj pa si jo ne daš tja kamor si si verjetno vse prejšnje - v vampek???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.4.2009 20:28:16   
BarbiG

ti,ti, ti,...pa pr men bi se lahko ustavla!!! A nisi vidla k sem ti mahala user posted image user posted image

A to si bila ti? Ma drugič mi pomežikn, pol bom pa zihr vedla, da si to ti. user posted image  Pa če bi zažvigala bi tud pomagal. Veš kolk mi jih tkole ob cesti maha. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.4.2009 20:30:14   
lana70

A to si bila ti? Ma drugič mi pomežikn, pol bom pa zihr vedla, da si to ti. user posted image  Pa če bi zažvigala bi tud pomagal. Veš kolk mi jih tkole ob cesti maha. user posted image

hja, maš prav, kam pa pride človek, da za vsakim pogleda......user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.4.2009 20:32:44   
BarbiG
Nč punce, lahko noč. Se grem dat vodoravno, ker sem kr mal utrujena. Tale Suprefact dela svoje, pa še user posted image  sem dobila, tko da računam, da 4.5. po UZ-ju dobim še dodatno municijo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.4.2009 20:33:49   
Anonimen

Srčeno!

Drži!

Hvala user posted image

No, jaz si jo bom dala sama, danes ob 22.00. V GKLJ so rekli, da si jo lahko daš sama, v kolikor si jo pa daš v mišico pa priporočajo, da jo dajo v ZD.....zakaj pa si jo ne daš tja kamor si si verjetno vse prejšnje - v vampek???user posted image

user posted image Pa sej si bi jo dala, so mi pa tam rekli, da naj grem v ZDuser posted image sem dobila 4 ampulce in injekcijo pa iglo...samo nisem vedla točno kam...se bom pač odpeljala tja in nastavla kar bojo pač rekli, da naj nastavim (vampek vs. mišico)user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.4.2009 20:35:40   
Anonimen
Evo, špikico sem si dala. user posted image  user posted image  Vse brez problemov, le ena ampula se je spet zdrobila. user posted image  Tako, da sva se sedaj odločila, da bo moj user posted image  odpiral ampule. user posted image  Bolelo ni nič, edino sedaj me malo skeli, ampak ni hujšega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.4.2009 20:37:12   
lana70

Srčeno!

Drži!

Hvala user posted image

user posted image Pa sej si bi jo dala, so mi pa tam rekli, da naj grem v ZDuser posted image sem dobila 4 ampulce in injekcijo pa iglo...samo nisem vedla točno kam...se bom pač odpeljala tja in nastavla kar bojo pač rekli, da naj nastavim (vampek vs. mišico)user posted image

a si bila danes zjutraj na GKLJ??? Potem sva se pa videle verjetno....Mene je vprašala, če si jo bom dala sama ali bom šla v ZD, sem rekla da sama in je bila končana zgodba....imam pa dve ampuli za zmešat....10.000 enot

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.4.2009 20:37:32   
pikovit

Pikovit vidim, da si tud čist lunina. Mam tud jaz že nekaj izkušenj s tem in vem kako je, če ti luna meša štrene. Takrat moj pravi, da me bo kar z raketo direkt na luno poslal. user posted image user posted image user posted image  Ampak ne pozab pripomnt, da sam za čas polne lune, pol bi me pa že nekak nazaj potegnu. user posted image

Še povrh vsega,sem pa še rojena na polno lunouser posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.4.2009 20:38:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo, špikico sem si dala. user posted image  user posted image  Vse brez problemov, le ena ampula se je spet zdrobila. user posted image  Tako, da sva se sedaj odločila, da bo moj user posted image  odpiral ampule. user posted image  Bolelo ni nič, edino sedaj me malo skeli, ampak ni hujšega.

suzi, zato ker jo stiskaš....prelomi jo, ne stiskaj jo, ker jo zdrobiš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.4.2009 20:38:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.4.2009 20:40:55   
pikovit
Netkič,hvalauser posted image sej vem,sej vem,samo kaj ko pridejo taki dnevi in vse izbruhne.Pa sej bo kmalu mimo.Očitno bo treba še poizkušat.Čeprav,toliko -.Kdorkoli reče šta ubija jača.Tole tu ne velja user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.4.2009 20:41:19   
Anonimen

Srčeno!

Drži!

Hvala user posted image

a si bila danes zjutraj na GKLJ??? Potem sva se pa videle verjetno....Mene je vprašala, če si jo bom dala sama ali bom šla v ZD, sem rekla da sama in je bila končana zgodba....imam pa dve ampuli za zmešat....10.000 enot

sem bla jauser posted image sem prav tuhtala kateri dve sta iz RRuser posted image

jst sem dobila 10.000 enot in 4 ampulce, pa nič me ni vprašala, ker, če bi me, bi sigurno rekla, da bi si dala sama...ne vem mogoče ker sem prvič v postopku al sem pa ravno naletela tako...

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.4.2009 20:47:02   
lana70
Anonimna katera si bila? Midve sva bili tretja in četrta, ena je bila kratek blond paž, druga pa dolge črne lase...jaz imam tudi 4 ampule (2x voda  in 2x prah), kar sama si jo daj, isto ti je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?