Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:41:46
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria - dej povej mi, kako nalepim slikico. So mi rač čist prerihtal pa nimam pojma, kako sem prej to naredila, milsim, katera stran je bila
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:42:40
|
|
|
|
sonček33
|
Zej mam novega hišnega ljubljenčka.... Boš povedala kaj več?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:43:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, jaz imam 2 ampuli menopurja in 2 vodi. Ouau.. Ti si pa očitno res bila prava kokoška, da imaš kar dvojno punkcijo!! To bo enih celic. lana, super za stopko!!! Pa foliklov je tudi zadosti!! diana, slabe misli na stran!! Vidiš, da se je na koncu vse dobro odvilo, tako, da ne skrbi za naprej!! lana in bebiii, držim pesti, da stopka ne bo nič bolela!!! Mene ločita pa še cca 2 uri do prve špikice. Me ni nič strah, ampak sem prav nekako v veselem pričakovanju. Mam pa par vprašanj: najprej zmešam eno vodo + ampulo, nato drugo vodo + ampulo, potem posrkam v injekcijo in šele potem zamenjam iglo, ne? Nisem ravno 100%. A punkcije delajo tam kjer sem dobila zdravila? V S3? Kako dolgo pa po punkciji ležiš tam? Tiste ki ste imele kratek postopek: po koliko časa ste prišle do punkcije? Jaz bi si rada malo dopust splanirala, pa sploh ne vem kako dolg postopek lahko pričakujem. ...ja iglico tko zamenjaš koker si napisala...punkcijo delajo na koncu hodnika tista soba,ležiš pa čist odvisno od počutja oziroma dok ne zrihtajo papirje in ne povejo točno kolk celic imaš...za kratki postopek nevem sem vedno imela dolgi...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:43:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria - dej povej mi, kako nalepim slikico. So mi rač čist prerihtal pa nimam pojma, kako sem prej to naredila, milsim, katera stran je bila shrani.si
< Sporočilo je popravil gloria -- 26.4.2009 18:44:41 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:44:29
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Mene ločita pa še cca 2 uri do prve špikice. Me ni nič strah, ampak sem prav nekako v veselem pričakovanju. Mam pa par vprašanj: najprej zmešam eno vodo + ampulo, nato drugo vodo + ampulo, potem posrkam v injekcijo in šele potem zamenjam iglo, ne? Nisem ravno 100%. A punkcije delajo tam kjer sem dobila zdravila? V S3? Kako dolgo pa po punkciji ležiš tam? Tiste ki ste imele kratek postopek: po koliko časa ste prišle do punkcije? Jaz bi si rada malo dopust splanirala, pa sploh ne vem kako dolg postopek lahko pričakujem. Bravo za prvo špikico!! Pa nč bat, sam po navodilih delat. Ja, najprej eno vodico v prah, pa še drugo vodico v prah, posrkat, zamenjat iglico. Pol pa pod kotom 45 stopinj pod kožo. Sej bo!! Ma takratkega sm mela js vse skupi ene 14 dni + 5 dni do et.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:45:33
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zej mam novega hišnega ljubljenčka.... Boš povedala kaj več? Lahko. taka dolga, tanka-cca 2cm, še mlada, pa skos z jezičkom opleta...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:46:56
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:48:10
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 O, ma lej ga škratka!! Ma kako je lepi mali! luuuupčka!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:49:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ...mišek mali ...kok se je spremenil....taka faca ratuje a ne ....pa vse ga zanima zdej
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:49:52
|
|
|
|
gloria
|
...grem sesat...pridem še pol
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:54:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, jaz imam 2 ampuli menopurja in 2 vodi. Ouau.. Ti si pa očitno res bila prava kokoška, da imaš kar dvojno punkcijo!! To bo enih celic. lana, super za stopko!!! Pa foliklov je tudi zadosti!! diana, slabe misli na stran!! Vidiš, da se je na koncu vse dobro odvilo, tako, da ne skrbi za naprej!! lana in bebiii, držim pesti, da stopka ne bo nič bolela!!! dobr to....me smo imele po tri menopurje....je peklo k !!!! BEBIII, kdaj si boš dala stopko??? jaz jo imam ob 22.00.....mater, se ne smem spomnit danes, ko sem slišala delna punkcija, me je kar zašraufalo!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:58:02
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 18:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer punce...tu in tam vas berem, bi vas samo prosila, če ima katera izkušnje, kam je treba it, da ti dajo stop injekcijo v CE...so mi rekli v LJ, da je treba it v zdravstveni dom. Moram it danes ob 23ih zvečer... to je k dežurnemu, tam kjer je urgenca ne? Hvala za odgovor :) Srčeno!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:01:54
|
|
|
|
Bumo
|
skuštrana suzi...bravo za prvo špikico naj ti tele prinesejo eno lepo zdarvo bebo v bodoče. anonimen, žal ti ne znam pomagat, ker sem si dajala injekcije sama v trebuh...mogoče ktera druga, ki je iz Ce ve.Pa vso srečo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
gloria in veliki škrat, hvala za pojasnila!!! Sem tudi jaz računala nekje 14 dni. Tako, da bi šla na dopust npr. ene 5 dni po ET-ju. veliki škrat, kačo maš doma?? Ojej.. Sicer sem jo že božala, ampak doma si pa kaj takega ne bi upala imet. Si jo kar predstavljam, ko bi se zjutraj zbodila in bi mi nekaj lezlo pa nogah.. Me kar zmrazi. sonček,
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:08:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, dej nehiiiii me strašit nooooo bolje išta nego ništa Jaz si jo tudi moram dati ob 22.00h Suzi, ja razdeliš vsako vodico v ampulo in jo zatem posrkaš nazaj v enekcijo, zatem pa zamenjaš iglico Sonček33, kakšni lepi otročki Kdaj pa začnejo delati punkcije?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Bumo hvala, bom šla tja, pa naj pol nardijo z mano kar znajo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:19:29
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Ma neeee, suzi, sej je drgač v terariju, kadar ni po rokah!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:39:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lana70, dej nehiiiii me strašit nooooo bolje išta nego ništa Jaz si jo tudi moram dati ob 22.00h Suzi, ja razdeliš vsako vodico v ampulo in jo zatem posrkaš nazaj v enekcijo, zatem pa zamenjaš iglico Sonček33, kakšni lepi otročki Kdaj pa začnejo delati punkcije? Nič te ne strašim, sem sama zadosti...ti si pa itak zjutraj rekla, da te ni strah punkcije, temveč da se bojiš hiperce...punce so nekje napisale, da je po punkciji dobro piti in to čim več tekočine.....ko sem bila jaz gor, so pukcijo začeli šele po 8.00...smo pa ene čakale še po 11.00......zato pojej kaj preden se usedeš na tisti hodnik.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Ma neeee, suzi, sej je drgač v terariju, kadar ni po rokah! To mi je jasno. Sam jaz bi vseeno mela nočne more, da je ušla ven.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:46:03
|
|
|
|
Reby
|
Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopko
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:48:02
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopko kako si naša tanartakjut nosečka???
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 19:51:10
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopko kako si naša tanartakjut nosečka??? Kar gre, danes bolj kot ne počivam, lenarim, ponoč nisem neki dobr spala, vse me boli, trebuh križ, ah, kaj bi jamrala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?