Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 20:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Anonimna katera si bila? Midve sva bili tretja in četrta, ena je bila kratek blond paž, druga pa dolge črne lase...jaz imam tudi 4 ampule (2x voda in 2x prah), kar sama si jo daj, isto ti je. hm...zdej razmišljam, blond paža se spolmnim, dolgih črnih pa ne sem pa sedela v prvi vrsti ampak sem bla bolj proti koncu na vrsti... a zmešam tako kot gonal? in si jo dam kr v trebuh, je treba pod kožo kot suprafact?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 20:53:44
|
|
|
|
lana70
|
Anonimna no, tista blond sm bla jest... ...pa pravokotno na prvo vrsto sem sedela.... itak, tako kot menopur...vodo v prašek,posrkaš in si daš podkožno....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 20:55:36
|
|
|
|
diana79
|
upam da imaš prav!komaj čakam da v torek izvem ali sem res noseča!ampak v prsih me tako špika,pa boli!mislim da je to dober znak!sicer sem pripravljena tudi na slabe novice!no upam da bo vse ok!to bi bilo pravi čudež!komaj čakam na torek!sicer ne vem če me ne bodo tam nadrli,čes da kaj hodim če sem krvavela,ampak ta negotovost me ubija!včasih sem prepričana da sem noseča,potem pa sem spet v dvomih!če bi vsaj črtica bila majčkeno bolj močna! lana in vse ostale držim pesti tudi za vas!v torek vama pridem družba delat,da vama ne bo dolgčas!(lana ima že iskušnje,zadnjič sva tako smejale da so nas prav čudno gledale ostale.kot da sploh ne bi čakale na punkcija)
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 20:57:46
|
|
|
|
lana70
|
diana, jest te bom po riti, ITAK DA SI NOSEČKA in prava figa, če te bodo nadrle, kar ne verjamem....boš pa šla v adrialab....no, v torek boš pa kar k meni sedla, da nama boš z BEBIII vse strahove odgnala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Anonimna no, tista blond sm bla jest... ...pa pravokotno na prvo vrsto sem sedela.... itak, tako kot menopur...vodo v prašek,posrkaš in si daš podkožno.... a, pol si mi že zadnjič padla v oči jst sem bla pa tist drobižek spredaj, ki se je vsakmu nasmejal, ko ga je pogledal če si mogoče opazila hvala za navodila, si bom kr sama vbrizgala...pol se pa tako vidimo v torek...sej maš v torek punkcijo ne? hvala in srečno...tudi vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:04:44
|
|
|
|
lana70
|
aha,sicer se ne spomnem vlih najbolj .....imava pa v torek obe z BEBIII punkcijo, tako da kar k nama prisedi.....da se ne bomo spet samo gledale in smehljale
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
velja čau...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:10:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen velja čau... čaw, se vidimo v torek, pa mirno roko danes pri stopki....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:19:34
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 u punce, tretjo zvezdico sm si prislužila....BEBIII na katerem forumu si, k te ne morem nikakor ujeti .... ŠKRATEK, od kje si ti k si taku prow blizu, a si blizu tudi mene?? Ja, lana, zna prow bit! Še povrh vsega,sem pa še rojena na polno luno Oh, Pikovitka, js tudi!! Take smo, nimaš kej! Ma sej smo fajn!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:26:17
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Zarjica, maš ZS
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:37:51
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan oziroma večer vsem. diana čestitke za , utropizderaj si pa kar vstavljaj ti bo samo koristil Lara light bravo za Zarjo in Izaka, to si pa čist v ilegali speljala še dihat ni blo treba kimsy ti si pa za celo jato kokošk znesla jajčka, bravo punca lana70 sem ti rekla da bo v nedeljo padla stopka, superca vedno bližje cilju si bebii naj ti čim prej mineta obe punkcij in da bodo najboljša jajčka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:39:34
|
|
|
|
bbpikica
|
Lana zdaj pa že odštevaš do stopke , mirno roko ti želim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:48:27
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Dan oziroma večer vsem. diana čestitke za , utropizderaj si pa kar vstavljaj ti bo samo koristil Lara light bravo za Zarjo in Izaka, to si pa čist v ilegali speljala še dihat ni blo treba kimsy ti si pa za celo jato kokošk znesla jajčka, bravo punca lana70 sem ti rekla da bo v nedeljo padla stopka, superca vedno bližje cilju si bebii naj ti čim prej mineta obe punkcij in da bodo najboljša jajčka Joj toliko se je zgodilo, jaz sem se pa malo potepala, zato si bom kar tole od BBpikice sposodila. Saj ne zameriš a ne. No jutri pa spet malo grem. Pozdravček vsem.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:51:24
|
|
|
|
bambi75
|
Veliki škrat vidim, da si spet malo bolj aktivna. Pa kakšne ljubljenčke si nabavljaš? Kako pa kaj pri tebi kaže? Že kakšen postopek na vidiku?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:54:10
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Veliki škrat vidim, da si spet malo bolj aktivna. Pa kakšne ljubljenčke si nabavljaš? Kako pa kaj pri tebi kaže? Že kakšen postopek na vidiku? mhm.... najraje repate, al pa kosmate. Pa exotične mam rada. take, k migajo z jezičkom..... počasi pa bo kej ratalo, upam....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 21:55:44
|
|
|
|
sonček33
|
Veliki Škrat - jaz ne bi bila za k tebi - meni je vse gomazeče grozno...dobim kurjo polt, kar trese me...vse me začne srbeti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:06:57
|
|
|
|
gloria
|
STOPKE PADLE
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:11:12
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Veliki škrat vidim, da si spet malo bolj aktivna. Pa kakšne ljubljenčke si nabavljaš? Kako pa kaj pri tebi kaže? Že kakšen postopek na vidiku? mhm.... najraje repate, al pa kosmate. Pa exotične mam rada. take, k migajo z jezičkom..... počasi pa bo kej ratalo, upam.... Čakaj, če me spomin ne vara imaš ti tudi tisto, tarantelo, pa sedaj kačo. PA še nekaj gomazečega, al pa se meni sanja. No meni so še najljubši tvoji . Lepo, da boš kmalu poskusila s postopkom in seveda bo ratalo. Sonček tvoj Lovro je pa že pravi lepotec.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:12:58
|
|
|
|
bambi75
|
Lana stopka uspešno zapičena?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:14:17
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Lana zdaj pa že odštevaš do stopke , mirno roko ti želim Na, pa smo zmagali, evo, bbpikica, pravkar padla....sem morala it v akcijo malo pred 22.00, ker jaz to delam tkoooo pooočaaaassss.....haha, joop, tako kot si rekla. V nedeljo stopka in v torek punkcija.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:17:08
|
|
|
|
andreja 07
|
čer Lara ČESTITKE IZ SRCA,dvojčki so posebni otročkiTaki pravi cukerčki. no jaz pa zjutraj odpujsam k dr.Rešu na prvo dozo droge,ker je danes prišla tečka upam da je nekaj časa ne bo na obisk. vas jutri malo bolj prečekiram in pokomentiram ,danes je bil ultra naporen dan
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:17:10
|
|
|
|
lana70
|
nič grem spat...BEBIII, saj veš ne.....drži se.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:17:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
No, stopka je na svojem mestu Suzi, vode lomi tako da potegneš nazaj glavico, tam kjer je narisana pika, čist enostavno Bravo za prvo špiko Lanica moja, da bi nas kdo slišal, ........ Hvala punce vsem za navijanje, jutri vam sporočim kako je potekala punkcija Jaz sem imela samo eno vodico in en prah Kaj jutri dobim še enkrat
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:19:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 nič grem spat...BEBIII, saj veš ne.....drži se. Ja upam, da se bom imela za kakšno mišičasto roko.... Lahko noč vsem!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 26.4.2009 22:31:31
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
srečno pupke jutri! Pa lahkonočko vsem!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?