|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
26.4.2009 20:51:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Anonimna katera si bila? Midve sva bili tretja in četrta, ena je bila kratek blond paž, druga pa dolge črne lase...jaz imam tudi 4 ampule (2x voda  in 2x prah), kar sama si jo daj, isto ti je.

hm...zdej razmišljam, blond paža se spolmnim, dolgih črnih pa neuser posted image sem pa sedela v prvi vrstiuser posted image ampak sem bla bolj proti koncu na vrsti...

a zmešam tako kot gonal? in si jo dam kr v trebuh, je treba pod kožo kot suprafact?

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.4.2009 20:53:44   
lana70
Anonimna no, tista blond sm bla jest...user posted image ...pa pravokotno na prvo vrsto sem sedela....

itak, tako kot menopur...vodo v prašek,posrkaš in si daš podkožno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.4.2009 20:55:36   
diana79
upam da imaš prav!komaj čakam da v torek izvem ali sem res noseča!ampak v prsih me tako špika,pa boli!mislim da je to dober znak!sicer sem pripravljena tudi na slabe novice!no upam da bo vse ok!to bi bilo pravi čudež!komaj čakam na torek!sicer ne vem če me ne bodo tam nadrli,čes da kaj hodim če sem krvavela,ampak ta negotovost me ubija!včasih sem prepričana da sem noseča,potem pa sem spet v dvomih!če bi vsaj črtica bila majčkeno bolj močna!
lana in vse ostale držim pesti tudi za vas!v torek vama pridem družba delat,da vama ne bo dolgčas!(lana ima že iskušnje,zadnjič sva tako smejale da so nas prav čudno gledale ostale.kot da sploh ne bi čakale na punkcija)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.4.2009 20:57:46   
lana70
diana, jest te bom po riti, ITAK DA SI NOSEČKA in prava figa, če te bodo nadrle, kar ne verjamem....boš pa šla v adrialab....no, v torek boš pa kar k meni sedla, da nama boš z BEBIII vse strahove odgnala user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.4.2009 21:01:11   
Anonimen

Anonimna no, tista blond sm bla jest...user posted image ...pa pravokotno na prvo vrsto sem sedela....

itak, tako kot menopur...vodo v prašek,posrkaš in si daš podkožno....

a, pol si mi že zadnjič padla v oči user posted image jst sem bla pa tist drobižek spredaj, ki se je vsakmu nasmejal, ko ga je pogledaluser posted image če si mogoče opazilauser posted image

hvala za navodila, si bom kr sama vbrizgala...pol se pa tako vidimo v torek...sej maš v torek punkcijo ne?

hvala in srečno...tudi vsem ostalim!

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.4.2009 21:04:44   
lana70
aha,sicer se ne spomnem vlih najbolj .....imava pa v torek obe z BEBIII punkcijo, tako da kar k nama prisedi.....da se ne bomo spet samo gledale in smehljale user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.4.2009 21:09:12   
Anonimen
velja user posted image

čau...

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.4.2009 21:10:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

velja user posted image

čau...

čaw, se vidimo v torek, pa mirno roko danes pri stopki....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.4.2009 21:19:34   
veliki ŠKRAT

u punce, tretjo zvezdico sm si prislužila....BEBIII na katerem forumu si, k te ne morem nikakor ujeti ....user posted image

ŠKRATEK, od kje si ti k si taku prow blizu, a si blizu tudi mene??user posted image user posted image

Ja, lana, zna prow bit!user posted image

Še povrh vsega,sem pa še rojena na polno lunouser posted image user posted image
Oh, Pikovitka, js tudi!!user posted image user posted image  Take smo, nimaš kej! Ma sej smo fajn!!user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.4.2009 21:26:17   
veliki ŠKRAT
Zarjica, maš ZS

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.4.2009 21:37:51   
bbpikica
Dan oziroma večer vsem.

diana čestitke za user posted image , utropizderaj si pa kar vstavljaj ti bo samo koristiluser posted image

Lara light bravo za Zarjo in Izaka, to si pa čist v ilegali speljala še dihat ni blo trebauser posted image

kimsy ti si pa za celo jato kokošk znesla jajčka, bravo puncauser posted image user posted image

lana70  sem ti rekla da bo v nedeljo padla stopka, superca vedno bližje cilju si user posted image user posted image

bebii naj ti čim prej mineta obe punkcij in da bodo najboljša jajčkauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.4.2009 21:39:34   
bbpikica
Lana zdaj pa že odštevaš do stopke user posted image , mirno roko ti želim

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.4.2009 21:48:27   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dan oziroma večer vsem.

diana čestitke za user posted image , utropizderaj si pa kar vstavljaj ti bo samo koristiluser posted image

Lara light bravo za Zarjo in Izaka, to si pa čist v ilegali speljala še dihat ni blo trebauser posted image

kimsy ti si pa za celo jato kokošk znesla jajčka, bravo puncauser posted image user posted image

lana70  sem ti rekla da bo v nedeljo padla stopka, superca vedno bližje cilju si user posted image user posted image

bebii naj ti čim prej mineta obe punkcij in da bodo najboljša jajčkauser posted image

Joj toliko se je zgodilo, jaz sem se pa malo potepala, zato si bom kar tole od BBpikice sposodila. Saj ne zameriš a ne. user posted image

No jutri pa spet malo grem.

Pozdravček vsem.  user posted image

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.4.2009 21:51:24   
bambi75
Veliki škrat vidim, da si spet malo bolj aktivna. Pa kakšne ljubljenčke si nabavljaš? user posted image  user posted image
Kako pa kaj pri tebi kaže? Že kakšen postopek na vidiku?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.4.2009 21:54:10   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Veliki škrat vidim, da si spet malo bolj aktivna. Pa kakšne ljubljenčke si nabavljaš? user posted image  user posted image

mhm....user posted image  najraje repate, al pa kosmate. Pa exotične mam rada. take, k migajo z jezičkom.....user posted image

počasi pa bo kej ratalo, upam....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.4.2009 21:55:44   
sonček33
Veliki Škrat - jaz ne bi bila za k tebi - meni je vse gomazeče grozno...dobim kurjo polt, kar trese me...vse me začne srbeti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.4.2009 22:06:57   
gloria
STOPKE PADLE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.4.2009 22:11:12   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

mhm....user posted image  najraje repate, al pa kosmate. Pa exotične mam rada. take, k migajo z jezičkom.....user posted image

počasi pa bo kej ratalo, upam....

Čakaj, če  me spomin ne vara imaš ti tudi tisto, tarantelo, pa sedaj kačo. PA še nekaj gomazečega, al pa se meni sanja.

No meni so še najljubši   tvoji user posted image .

Lepo, da boš kmalu poskusila s postopkom in seveda bo ratalo.

Sonček tvoj Lovro je pa že pravi lepotec. user posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.4.2009 22:12:58   
bambi75
Lana stopka uspešno zapičena?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.4.2009 22:14:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Lana zdaj pa že odštevaš do stopke user posted image , mirno roko ti želim

Na, pa smo zmagali, evo, bbpikica, pravkar padla....sem morala it v akcijo malo pred 22.00, ker jaz to delam tkoooo pooočaaaassss.....haha, joop, tako kot si rekla. V nedeljo stopka in v torek punkcija.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.4.2009 22:17:08   
andreja 07
čer
Lara ČESTITKE IZ SRCA,dvojčki so posebni otročkiTaki pravi cukerčki.

no jaz pa zjutraj odpujsam k dr.Rešu na prvo dozo droge,ker je danes prišla tečka user posted image  upam da je nekaj časa ne bo na obisk.

vas jutri malo bolj prečekiram in pokomentiram ,danes je bil ultra naporen dan

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.4.2009 22:17:10   
lana70
nič grem spat...BEBIII, saj veš ne.....drži se.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.4.2009 22:17:51   
Rakica_80
No, stopka je na svojem mestuuser posted image
Suzi, vode lomi tako  da potegneš nazaj glavico, tam kjer je narisana pika, čist enostavnouser posted image Bravo za prvo špikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanica moja, da bi nas kdo slišal,user posted image user posted image user posted image user posted image ........
Hvala punce vsem za navijanje, jutri vam sporočim kako je potekala punkcijauser posted image user posted image
Jaz sem imela samo eno vodico in en prahuser posted image  Kaj jutri dobim še enkratuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.4.2009 22:19:59   
Rakica_80

nič grem spat...BEBIII, saj veš ne.....drži se.

Ja upam, da se bom imela za kakšno mišičasto roko....user posted image
Lahko noč vsem!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.4.2009 22:31:31   
veliki ŠKRAT
srečno pupke jutri!

Pa lahkonočko vsem!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?