|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
26.4.2009 10:48:20   
pikovit
Lana in Bebi lepo rokujta danes s stopko user posted image .Držim pestiuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.4.2009 10:53:00   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lana in Bebi lepo rokujta danes s stopko user posted image .Držim pestiuser posted image

hvala pikovitka, upam, da je tudi zate danes malo boljši dan...user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.4.2009 11:31:32   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 27.04.
BEBIII - delna punkcija

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Lana70 - punkcija
BEBIII - delna punkcija

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2728
    26.4.2009 11:33:31   
    mismis
    Dober dan vsem skupaj.

Lana in BEBIII, vidim da so se našeželje uresničile in bo padla danes STOPKA. Super, želim vama zelo uspešno punkcijo.

Diana, ali je danes padel še CB test?

Pikovit, user posted image user posted image  si kaj bolje?

kje ste pa ostale zaspanke? Še poležavate ali uživate v tem kao sončnem dnevu.

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.4.2009 11:34:42 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2729
    26.4.2009 12:15:46   
    pikovit
    Hoj,hoj luna je 2 dni v biku user posted image ,ampak sem že boljeuser posted image .Me še vsake toliko mal zakriviuser posted image ,ampak sem kul.Jebela,kaj te lune vplivajo name.Jaz sem čist lunina.Ko pa je polna luna,pa še spat ne moremuser posted image .No hvala bogu se kukr mal sonček kaže.Pa sej bo bolje.V torek  grem na morje in do takrat bo že vse pozabljenouser posted image user posted image user posted image .No sej čez nekaj cajta,me bo pa spet sekal.Kar pripravite seuser posted image .

Uživajte pupe moje,še dobro da vas imamuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2730
    26.4.2009 13:04:51   
    diana79
    ja sem naredila in je rahla črtica!v torek grem na krvno!upam da bo vse ok,kar se mi zdi malo sumlij ,mislim da bi moglo že malo bolj poznat črtica!malo sem v dvomih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2731
    26.4.2009 13:41:50   
    mismis
    Diana, tudi jaz sem imela 14. dan po ET zelo, zelo rahlo črtico na CB-ju, kar je ponedeljkov krvni test tudi potrdil (nizka beta na 17. dan po ET), vendar sem potem 19. dan ponovno lulala na CB in je bil plusek že dobro viden, kar je bila zame potrditev, da je beta zrastla.

Kaj pa vem, zakaj pride do tega, vendar pri nekaterih pride do pozne vgnezditve in s tem tuid beta počasneje raste.. Držim pestke, da bo beta zrastla user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2732
    26.4.2009 13:48:53   
    aqua77

Hoj,hoj luna je 2 dni v biku user posted image ,ampak sem že boljeuser posted image .Me še vsake toliko mal zakriviuser posted image ,ampak sem kul.Jebela,kaj te lune vplivajo name.Jaz sem čist lunina.Ko pa je polna luna,pa še spat ne moremuser posted image .No hvala bogu se kukr mal sonček kaže.Pa sej bo bolje.V torek  grem na morje in do takrat bo že vse pozabljenouser posted image user posted image user posted image .No sej čez nekaj cajta,me bo pa spet sekal.Kar pripravite seuser posted image .

Pol boš pa mene poklicala, a ne??? user posted image
    user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
    P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2733
    26.4.2009 14:10:43   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image

Lubica grem na hrvaško obalo.Lahko pa prideš tja na kavo,če želiš.Si vabljenauser posted image .Ko pa bom na slovenski obali,se pa obvezno slišivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 2734
    26.4.2009 14:13:41   
    aqua77

user posted image

Lubica grem na hrvaško obalo.Lahko pa prideš tja na kavo,če želiš.Si vabljenauser posted image .Ko pa bom na slovenski obali,se pa obvezno slišivauser posted image user posted image user posted image

Oki, doki!!! user posted image  
    Na hr za tabo ne bom lazla user posted image user posted image user posted image user posted image , se pa oglasi, ko boš nir baj, a prav... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
    P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2735
    26.4.2009 15:24:38   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj.

Lana in BEBIII, vidim da so se našeželje uresničile in bo padla danes STOPKA. Super, želim vama zelo uspešno punkcijo.

Mismis, hvala za lepe želje enako tudi Pikovitkiuser posted image
    Kaj Stopko si tudi dam v trebušček?
    Lana70, jaz še vedno razmišljam, ali naj vzamem tabletko ali ne...user posted image user posted image user posted image
    Če nebom vzela bo prišparana zateuser posted image
    Diana,ne se sekirat, + je +, počakaj do jutri in hodi na krvnega, da neboš v dvomu non stop, to ubijaaauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2736
    26.4.2009 17:21:09   
    lana70
    joop, BEBIII, stopko tako kot vse doslej....a ti je kaj boljše? Jaz vem zase, da bom požrla vse kar sem in še bom dobila..user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2737
    26.4.2009 17:22:19   
    lana70

user posted image

Oki, doki!!! user posted image  
    Na hr za tabo ne bom lazla user posted image user posted image user posted image user posted image , se pa oglasi, ko boš nir baj, a prav... user posted image

alora, pol pa lahko mene pokličeš user posted image user posted image , greš prav mimo bajte....sam upam, da na tapravi prehoduser posted image

(odgovor članu aqua77)
    Neposredna povezava do sporočila: 2738
    26.4.2009 17:35:42   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

joop, BEBIII, stopko tako kot vse doslej....a ti je kaj boljše? Jaz vem zase, da bom požrla vse kar sem in še bom dobila..user posted image user posted image

Maah, ko pomislim na jutri in še pojutrišnjem, veš kako mi je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Veš kaj bom probala, preden zaspim, bom požrla tableto, da jo sploh nebom čutila, ker se full bojim..sedaj me že hvata panikauser posted image
    Grem počasi v kopalnico si moje dlakurine obrit na nogahuser posted image
    Se javim več ksno....user posted image

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 2739
    26.4.2009 18:18:15   
    gloria

Dobro jutro user posted image ,

Najprej Gloria,te bom čez rit,boš videlauser posted image .Absolutno moraš prit k nam,nas stimulirat in napisat kaj je Nik naredil novega.To,da sem imela včeraj BAD DAY,pa bog pomagaj.Včasih pride tako.Najhuje je samo to,da se seznam krajša,jaz sem pa še vedno na istem.Želje so še vedno iste,jaz pa.....
    Ne bom razlagala več občutkov,ker si jih tudi sama doživljala.Je pa hudo a ne?Se strinjaš?
    GLORIA moja vedno si dobrodošla in radi gledamo slikice in komentarje user posted image

...ja hudo je to se strinjam...hudo mi je tudi za vas ko ni pravično da ne veš gdaj bo ali pa zakaj ne bo....ma neki me je včeraj prejeluser posted image ...tko jaz močno upam in držim pesti da se tudi ti premakneš naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2740
    26.4.2009 18:18:59   
    gloria

...jaz tudi...mirno rokco punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2741
    26.4.2009 18:19:42   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ja sem naredila in je rahla črtica!v torek grem na krvno!upam da bo vse ok,kar se mi zdi malo sumlij ,mislim da bi moglo že malo bolj poznat črtica!malo sem v dvomih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..ne bit v dvomih črtica je črtica pa še tako rahlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2742
    26.4.2009 18:20:02   
    sonček33
    Gloria - tudi jaz včasih prav ne upam kaj pisat tukaj gor. Čeprav čist dobro vem, kaj punce doživljajo in preživljajo. Ampak po drugi strani pa ...smo nekakšna vzpodbuda. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2743
    26.4.2009 18:20:44   
    gloria
    ...danuser posted image ...ati je prvič šel sam z Nikom(z autom) do enega kolega...jaz pa letim mal po rr pa sesalec me tudi še čaka....

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2744
    26.4.2009 18:22:15   
    sonček33
    Gloria a ati ga je odpeljal...lepo lepo, da ima mami čas za rr frendice. Sesalec pa lahko počaka. Naš šef spi v igralnem centru, ati gleda Tv, mami je za rač. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2745
    26.4.2009 18:22:16   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria - tudi jaz včasih prav ne upam kaj pisat tukaj gor. Čeprav čist dobro vem, kaj punce doživljajo in preživljajo. Ampak po drugi strani pa ...smo nekakšna vzpodbuda. 

...saj to je res.....ma bom nehala oblubim...kako Lovrouser posted image ,pa atiuser posted image ...tvoje počutjeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2746
    26.4.2009 18:23:14   
    gloria
    Škratek imaš velik pozdrav od Dejansenkeuser posted image ...je bila v našem koncu pa smo se mal dobile z otročkiuser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2747
    26.4.2009 18:31:50   
    Rakica_80
    Veste kaj me še zanima.....kaj tudi pri punkciji velja pravilo, če prej prideš, prideš prej na vrstouser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2748
    26.4.2009 18:37:37   
    Anonimen
    bebiii, jaz imam 2 ampuli menopurja in 2 vodi. Ouau.. Ti si pa očitno res bila prava kokoška, da imaš kar dvojno punkcijo!! To bo enih celic. user posted image   user posted image   user posted image

lana, super za stopko!!! Pa foliklov je tudi zadosti!! user posted image     user posted image     user posted image

diana, slabe misli na stran!! Vidiš, da se je na koncu vse dobro odvilo, tako, da ne skrbi za naprej!! user posted image

lana in bebiii, držim pesti, da stopka ne bo nič bolela!!!

Mene ločita pa še cca 2 uri do prve špikice. user posted image   user posted image   user posted image  Me ni nič strah, ampak sem prav nekako v veselem pričakovanju. user posted image

Mam pa par vprašanj: najprej zmešam eno vodo + ampulo, nato drugo vodo + ampulo, potem posrkam v injekcijo in šele potem zamenjam iglo, ne?user posted image  Nisem ravno 100%.
    A punkcije delajo tam kjer sem dobila zdravila? V S3? Kako dolgo pa po punkciji ležiš tam?
    Tiste ki ste imele kratek postopek: po koliko časa ste prišle do punkcije? Jaz bi si rada malo dopust splanirala, pa sploh ne vem kako dolg postopek lahko pričakujem.

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 2749
    26.4.2009 18:41:30   
    veliki ŠKRAT
    Hojla, sonček...moja škratka sta ok, se veselita počitnic ta teden, pol pa še mal borbe do konca šole. Tudi moji izpiti grejo za zej h koncu, še rolanje pa glasba. Drugo pa jeseni. Žvalce pa tut ok. Zej mam novega hišnega ljubljenčka....

Zarjica, ti povem, d to bo hudo kmal. Glej, v tistem času bo tut Reby rodila, pa še kakšna....pol pa vidš, d gre kar hitro....le leta tečejo preveč....user posted image  Pa hvala, k mislš name. Na dopust pa pejta kej prej, d si nabereta fajn energije!!

Ma pikovit, bogica, te objemčkam!! Ma sej točno vem, kako boli, ma ne smeš obupat sploh, dokler se še da kej nardit!! Sej se spomneš k sm pravla od une moje kolegice, k je ratalo kumi  v 13o, pa nikol prej niti zanosila ni. zej pa hmal pričakuje detece!!

Diana, tooooooooooo!! Dva čudeža ta mesec!!! Jeeeee!! user posted image user posted image user posted image

Gretka, ku ku!! Me spraviš v dobro volo zmeri! Dej pocajti se kmal! Sorči pa za včeraj, sm mela ohcet. ufa varjanta!!

Gloria, ja mali je res sladek pozer!! Lupčka! Pa pozdravček tudi DS pa njenim škratkom!

Lana in BEBII, mirno roko danes, potem pa čimbolj izi mimo punkcije!

Ja, BEBII, tko nekako po vrsti prihajanja gre... upam, d dobro opraviš! Madona, ti boš manda letošnja rekorderka!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
    Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?