|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
26.4.2009 18:41:46   
sonček33
Gloria - dej povej mi, kako nalepim slikico. So mi rač čist prerihtal pa nimam pojma, kako sem prej to naredila, milsim, katera stran je bila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.4.2009 18:42:40   
sonček33
Zej mam novega hišnega ljubljenčka....
Boš povedala kaj več?

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.4.2009 18:43:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bebiii, jaz imam 2 ampuli menopurja in 2 vodi. Ouau.. Ti si pa očitno res bila prava kokoška, da imaš kar dvojno punkcijo!! To bo enih celic. user posted image   user posted image   user posted image

lana, super za stopko!!! Pa foliklov je tudi zadosti!! user posted image     user posted image     user posted image

diana, slabe misli na stran!! Vidiš, da se je na koncu vse dobro odvilo, tako, da ne skrbi za naprej!! user posted image

lana in bebiii, držim pesti, da stopka ne bo nič bolela!!!

Mene ločita pa še cca 2 uri do prve špikice. user posted image   user posted image   user posted image  Me ni nič strah, ampak sem prav nekako v veselem pričakovanju. user posted image

Mam pa par vprašanj: najprej zmešam eno vodo + ampulo, nato drugo vodo + ampulo, potem posrkam v injekcijo in šele potem zamenjam iglo, ne?user posted image  Nisem ravno 100%.
A punkcije delajo tam kjer sem dobila zdravila? V S3? Kako dolgo pa po punkciji ležiš tam?
Tiste ki ste imele kratek postopek: po koliko časa ste prišle do punkcije? Jaz bi si rada malo dopust splanirala, pa sploh ne vem kako dolg postopek lahko pričakujem.

...ja iglico tko zamenjaš koker si napisala...punkcijo delajo na koncu hodnika tista soba,ležiš pa čist odvisno od počutja oziroma dok ne zrihtajo papirje in ne povejo točno kolk celic imaš...za kratki postopek nevem sem vedno imela dolgi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.4.2009 18:43:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria - dej povej mi, kako nalepim slikico. So mi rač čist prerihtal pa nimam pojma, kako sem prej to naredila, milsim, katera stran je bila

shrani.si

< Sporočilo je popravil gloria -- 26.4.2009 18:44:41 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.4.2009 18:44:29   
veliki ŠKRAT

Mene ločita pa še cca 2 uri do prve špikice. user posted image   user posted image   user posted image  Me ni nič strah, ampak sem prav nekako v veselem pričakovanju. user posted image

Mam pa par vprašanj: najprej zmešam eno vodo + ampulo, nato drugo vodo + ampulo, potem posrkam v injekcijo in šele potem zamenjam iglo, ne?user posted image  Nisem ravno 100%.
A punkcije delajo tam kjer sem dobila zdravila? V S3? Kako dolgo pa po punkciji ležiš tam?
Tiste ki ste imele kratek postopek: po koliko časa ste prišle do punkcije? Jaz bi si rada malo dopust splanirala, pa sploh ne vem kako dolg postopek lahko pričakujem.

Bravo za prvo špikico!! Pa nč bat, sam po navodilih delat. Ja, najprej eno vodico v prah, pa še drugo vodico v prah, posrkat, zamenjat iglico. Pol pa pod kotom 45 stopinj pod kožo. Sej bo!!

Ma takratkega sm mela js vse skupi ene 14 dni + 5 dni do et.

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.4.2009 18:45:33   
veliki ŠKRAT

Zej mam novega hišnega ljubljenčka....
Boš povedala kaj več?

Lahko. taka dolga, tanka-cca 2cm, še mlada, pa skos z jezičkom opleta...user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.4.2009 18:46:56   
sonček33
user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.4.2009 18:48:10   
veliki ŠKRAT

user posted image

O, ma lej ga škratka!! Ma kako je lepi mali! luuuupčka!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.4.2009 18:49:26   
gloria

user posted image

...mišek maliuser posted image user posted image user posted image ...kok se je spremenil....taka faca ratuje a neuser posted image ....pa vse ga zanima zdejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.4.2009 18:49:52   
gloria
...grem sesat...pridem še poluser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.4.2009 18:54:18   
lana70

bebiii, jaz imam 2 ampuli menopurja in 2 vodi. Ouau.. Ti si pa očitno res bila prava kokoška, da imaš kar dvojno punkcijo!! To bo enih celic. user posted image   user posted image   user posted image

lana, super za stopko!!! Pa foliklov je tudi zadosti!! user posted image     user posted image     user posted image

diana, slabe misli na stran!! Vidiš, da se je na koncu vse dobro odvilo, tako, da ne skrbi za naprej!! user posted image

lana in bebiii, držim pesti, da stopka ne bo nič bolela!!!

dobr to....me smo imele po tri menopurje....je peklo k user posted image !!!!

BEBIII, kdaj si boš dala stopko??? jaz jo imam ob 22.00.....mater, se ne smem spomnit danes, ko sem slišala delna punkcija, me je kar zašraufalo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.4.2009 18:58:02   
sonček33
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.4.2009 18:58:19   
Anonimen
Dober večer punce...tu in tam vas berem, bi vas samo prosila, če ima katera izkušnje, kam je treba it, da ti dajo stop injekcijo v CE...so mi rekli v LJ, da je treba it v zdravstveni dom. Moram it danes ob 23ih zvečer... to je k dežurnemu, tam kjer je urgenca ne?

Hvala za odgovor :)

Srčeno!

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.4.2009 19:01:54   
Bumo
skuštrana suzi...bravo za prvo špikicouser posted image user posted image user posted image
naj ti tele prinesejo eno lepo zdarvo bebo v bodoče.
anonimen, žal ti ne znam pomagat, ker sem si dajala injekcije sama v trebuh...mogoče ktera druga, ki je iz Ce ve.Pa vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.4.2009 19:07:53   
Anonimen
gloria in veliki škrat, hvala za pojasnila!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Sem tudi jaz računala nekje 14 dni. Tako, da bi šla na dopust npr. ene 5 dni po ET-ju.

veliki škrat, kačo maš doma?? user posted image  Ojej.. Sicer sem jo že božala, ampak doma si pa kaj takega ne bi upala imet. Si jo kar predstavljam, ko bi se zjutraj zbodila in bi mi nekaj lezlo pa nogah.. Me kar zmrazi.

sonček, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.4.2009 19:08:13   
Rakica_80
Lana70, dej nehiiiii me strašit nooooouser posted image bolje išta nego ništauser posted image
Jaz si jo tudi moram dati ob 22.00huser posted image
Suzi, ja razdeliš vsako vodico v ampulo in jo zatem posrkaš nazaj v enekcijo, zatem pa zamenjaš iglicouser posted image
Sonček33, kakšni lepi otročkiuser posted image
Kdaj pa začnejo delati punkcije?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.4.2009 19:12:56   
Anonimen
Bumo hvala, bom šla tja, pa naj pol nardijo z mano kar znajouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.4.2009 19:19:29   
veliki ŠKRAT
Ma neeee, suzi, sej je drgač v terariju, kadar ni po rokah!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.4.2009 19:39:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70, dej nehiiiii me strašit nooooouser posted image bolje išta nego ništauser posted image
Jaz si jo tudi moram dati ob 22.00huser posted image
Suzi, ja razdeliš vsako vodico v ampulo in jo zatem posrkaš nazaj v enekcijo, zatem pa zamenjaš iglicouser posted image
Sonček33, kakšni lepi otročkiuser posted image
Kdaj pa začnejo delati punkcije?

Nič te ne strašim, sem sama zadosti...ti si pa itak zjutraj rekla, da te ni strah punkcije, temveč da se bojiš hiperce...punce so nekje napisale, da je po punkciji dobro piti in to čim več tekočine.....ko sem bila jaz gor, so pukcijo začeli šele po 8.00...smo pa ene čakale še po 11.00......zato pojej kaj preden se usedeš na tisti hodnik.

Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.4.2009 19:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Ma neeee, suzi, sej je drgač v terariju, kadar ni po rokah!user posted image user posted image user posted image

To mi je jasno. Sam jaz bi vseeno mela nočne more, da je ušla ven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.4.2009 19:45:00   
Reby
Ti naš Škrat  - a še upa kdo sploh k vam na obisk pridit? user posted image
Sonček - kako pa je cuker Lovro zrasel, sej ne morem verjet. Vidiš, čist premalokrat nalepiš slikice user posted image   Čigava je pa lušna pupa na spodnji slikci zraven tvojega sončka?

Zdej pa še navijam za ju3 za našo kokoško user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 27.04.
BEBIII - delna punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.4.2009 19:46:03   
Reby
Pa pozabla sem navijat še za Lano - dobro si zapiči stopkouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.4.2009 19:46:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Zdej pa še navijam za ju3 za našo kokoško user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 27.04.
BEBIII - delna punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem, BEBIII, naj bo ta punkcija čim prej mimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.4.2009 19:48:02   
lana70

kako si naša tanartakjut nosečka???user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.4.2009 19:51:10   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

kako si naša tanartakjut nosečka???user posted image

Kar gre, danes bolj kot ne počivam, lenarim, ponoč nisem neki dobr spala, vse me boli, trebuh križ, ah, kaj bi jamrala user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?