|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
26.4.2009 8:09:08   
pikica36
user posted image  ja mogoče sanje tud kaj pomenijouser posted image
ma na kake znake se ne zanašaj , jaz sem bla ta mesec 99% da prideuser posted image , ker je blo isto- boleče prsi, kaka dan preden bi mogla pridet me je začel boleti križ pa noge... skratka pravi PMSuser posted image user posted image , tako da ... na to se ni za zanašat.

grethy .. malo še pa bo tvoj dan Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.4.2009 8:14:30   
Grethy
Lej jaz bom čisto kratka ...

Če probaš vse, pa ne gre, pa če imata voljo, možnost in pogoje in pa željo da postaneta starša ...

kdo pa ve, da je darovan zarodek, tega nista dolžna razlagat nikomur ???? ...

glejta v prvi vrsti nase, kako sprejemata to, ostali so nepomembni, ker bo to vajino dete ...

naša soseda je tako luškana nosečka, tud sta bla v Pragi, vem da ni vse štimalo kot bi moralo, vem da je zaradi let šla tja ... pa v končni fazi ... bosta imela otroka, ki si ga želita ...

Lepo nosečnost vama želim in lušnega dojenčka !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.4.2009 8:16:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image  ja mogoče sanje tud kaj pomenijouser posted image
ma na kake znake se ne zanašaj , jaz sem bla ta mesec 99% da prideuser posted image , ker je blo isto- boleče prsi, kaka dan preden bi mogla pridet me je začel boleti križ pa noge... skratka pravi PMSuser posted image user posted image , tako da ... na to se ni za zanašat.

grethy .. malo še pa bo tvoj dan Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma vraga

dan D bo mogoče naslednji mesec, je že kri na obisku, v rahlih sledeh, ampak se tko klasično najavi moja mesečna vasovalka ..

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.4.2009 8:19:14   
pikica36
sranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma ima da se spoka zdaj za eno leto
pa saj ni res, no, da mora it človeku tolk enih živcev pa non stop neka sekarancija, če ne za eno pa za drugo stvaruser posted image

ma nč.. pozitivno razmišljat ni drugeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.4.2009 8:21:50   
Grethy
sej sem tko dala vse na off, že pred tem ... ker sem bla S.Gradcu na enenm slikanju in sem pač mogla prej test delat, unga za zgodnje ugotavljanje, pa je bilo NIČ, tako da se ne bomo sekirali dej ... ko bo bo, če bo ane ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.4.2009 8:29:17   
pikica36
maš prav. jaz ta mesec sploh nisem upala na kaj. sem samo razmišljala, da zdaj pa je čas da stopim na kake preiskave vsaj da mi izmerijo hormon, pa da moj naredi s- gram, pol pa bomo vidli kako in kaj. a se bomo trudili naprej ali pa prenehali .

v glavnem jaz upam da ti čimprej uspeuser posted image user posted image  in vsem ostalim tudi.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.4.2009 8:32:19   
Anonimen
Grethy, hvala.user posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.4.2009 8:50:23   
Grethy

maš prav. jaz ta mesec sploh nisem upala na kaj. sem samo razmišljala, da zdaj pa je čas da stopim na kake preiskave vsaj da mi izmerijo hormon, pa da moj naredi s- gram, pol pa bomo vidli kako in kaj. a se bomo trudili naprej ali pa prenehali .

v glavnem jaz upam da ti čimprej uspeuser posted image user posted image  in vsem ostalim tudi.

Hvala na Koroško user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.4.2009 9:04:47   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja.user posted image

Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane?
Hvala za vaša mnenja.

najverjetneje bi se!! sicer kaj ima veze konec koncev. ti ga boš donosila, ga boš rodila , vzgajala ga bosta vidva......VAJIN BO!!!! koga drugega pa ne briga nič!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.4.2009 9:22:05   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja.user posted image

Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane?
Hvala za vaša mnenja.

Bolje tako, pa da si od začetka "not", kot pa posvojitev pa da te skozi nekaj socialna sekira, kontrolira..... Rodil se bo vama in kot je Grety dejala ni potreba nikomur vedeti kako sta prišla do njega. Zdaj se sosedje naslajajo ko vidjo da vama ne gre. Ne glede na to kako prideta do njega bodo stuhtali razne štorije, za katere bi jim bil marsikateri režiser fovšuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.4.2009 9:43:10   
aqua77

punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvaliuser posted image in to full močno, tako da ni dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obenem srečna , da user posted image  in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodbauser posted image

Bemu mast!!!!!! Pa kaj jaz to berem????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Stara sablja naša je zagledala +!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!! Zdej bom rekla predvidevano: SEJ SEM TI REKLA; DA BO++++!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste ki ga majo, se jim nikoli ne mudi lulat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ČESTITKE DARAGA PIKI! NAJ BO SREČNO IN ZDRAVO VSE DO KONCA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.4.2009 10:06:51   
aqua77
user posted image Piki zate imamo že odprto temo na čvekanje v pričakovanju!!!!user posted image

Pej se pofočkat, pa tikerček si naredi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.4.2009 10:12:57   
lana70
No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.4.2009 10:15:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks.

Lana super rezultati!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.4.2009 10:35:20   
Kruce Fiks

No ti si tud prava kokla in če me filing ne vleče za nos boš ti naslednja za Pikico iz te teme user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.4.2009 10:37:48   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

No ti si tud prava kokla in če me filing ne vleče za nos boš ti naslednja za Pikico iz te teme user posted image user posted image

....kruce - iz tvojih ust v božja ušesa, ker ne vem, če imam toliko poguma in moči, kot te punce tukaj, da bi šla še ne vem kolikokrat skozi vse to......

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.4.2009 10:46:12   
Kruce Fiks
Glede na to, da se je pričelo tudi na tej temi dogajati prilagam še tu seznamček s predlogi v razmislek..

Pa ga dopolnimo!

Dečki;
Ambrož
Anej
Aljaž
Blaž
Brin
Bernard-berni
Benjamin
Cene
Dominik
David  
Domen
Enej
Filip
Gabriel
Gašper
Izak
Jakob
Juš                               
Matevž
Matej
Mark
Miha
Klemen
Kristjan
Lucijan
Nejc
Nik
Lovro
Liam
Lukas
Svit
Taj
Tobija
Tilen
Vitan
Vanč
Viljem - Vili

Deklice;

Ana
Blažka
Ela
Iris
Izza
Brina
Hana
Hajdi
Neja
Neža
Mina
Manca
Iris
Julija
Jera
Lana
Lina
Neja
Nikol
Paulina
Zala
Zarja
Žanin
Živa

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.4.2009 10:53:22   
Grethy

Bravo Lana ... zihr si v petek spila en pirčk al pa dva, ker maš take fullll dobre rezultate ... naj ti bo stopka čimmanj boleča, prav tako pa tudi punkcija, za to ti je pa itak Kruce dal protibolečinski nasvet, če se ne motim user posted image user posted image

Bom stisnla pestke štirkrat zate; dons ob stopki, v torek ob punkciji, pa pol ob ET-ju in pa normalno pol po 14-ih dneh ob lulanju pa PLUSU

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.4.2009 10:54:57   
lana70
no, kruce, jaz predlagam:lan/lana....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.4.2009 10:55:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Glede na to, da se je pričelo tudi na tej temi dogajati prilagam še tu seznamček s predlogi v razmislek..

Pa ga dopolnimo!

Dečki;
Ambrož
Anej *
Aljaž
Blaž
Brin
Bernard-berni
Benjamin
Cene
Dominik
David  
Domen
Enej
Filip
Gabriel
Gašper
Izak
Jakob
Juš                               
Matevž
Matej
Mark
Miha
Klemen
Kristjan
Lucijan *
Nejc
Nik
Lovro
Liam
Lukas
Svit
Taj
Tobija
Tilen
Vitan
Vanč
Viljem - Vili

Deklice;

Ana
Blažka
Ela
Iris
Izza
Brina
Hana
Hajdi
Neja
Neža
Mina
Manca
Iris
Julija *
Jera
Lana
Lina
Neja
Nikol
Paulina
Zala * 
Zarja
Žanin
Živa

Še dobro, da je samo ene par imen.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo to zbirate, ni kej... Meni osebno so bolj všeč nenavadna imena, ampak da ne bo pomote, ne neka tuja z ipsiloni in podobno. Taka bolj zgodovinska ki gredo v uho in niso pogosta. Je pa res, da ima skoraj vsak par svoj okus, tako da so to zelo prijetni pogovorčki, se še spomnim, ko smo mojemu sinetu zbirali ime. Na koncu smo zbrali in imamo fanta, ki se kliče Dorian. Punčka bi bila Aurora. user posted image  Za pupo je ime ostalo... Za fantka bomo pa kaj novega zbrali, ko bo prišel čas... user posted image

Sem dala par zvezdic tja, kjer je moj ožji izbor. Glede na to, da je moj mali rojen julija sem kolebala tudi med Julianom... user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.4.2009 10:58:23   
lana70
Gretka, meni pa pivo ne gre bljak, bi ga lahko žulila cel dan, pa ne bi bilo nič....mi gre pa bambi, ja to pa- rdeč vinček....user posted image ..je mismis kar litrco zadnjič nabavla, mi je blo kar nerodno..user posted image user posted image
ampak za naslednjič upam, pa da bova kaj skupaj spile, karkoli že katera pije......

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.4.2009 11:02:29   
Grethy
Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.4.2009 11:06:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ...

Gretka, stara garda moja čau, čau!! user posted image user posted image user posted image

Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.4.2009 11:09:38   
Grethy

Gretka, meni pa pivo ne gre bljak, bi ga lahko žulila cel dan, pa ne bi bilo nič....mi gre pa bambi, ja to pa- rdeč vinček....user posted image ..je mismis kar litrco zadnjič nabavla, mi je blo kar nerodno..user posted image user posted image
ampak za naslednjič upam, pa da bova kaj skupaj spile, karkoli že katera pije......

... ja jz če vozim ne pijem, no pa tud če ne vozim, nisem nek pivec, včasih kak kozarček terana, ene 4 x letno, al pa kak hajnikenček ene 6 x letno ... skratka, bova že kaj najdli za nazdravit ...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.4.2009 11:28:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Gretka, stara garda moja čau, čau!! user posted image user posted image user posted image

Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ma jok ... ode Černobil ... zdej pa kao ne smem zanosit ta mesec ... ma a me lahko še kdo prc prc u glavo ... pol sem jim pa nardila najžalosten ksiht, je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm

Drugač sem pa dobr, sam sem pa čist nedružabna, ker sem brez glasu, smejem se pa ko hijena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.