Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:09:08
|
|
|
|
pikica36
|
ja mogoče sanje tud kaj pomenijo ma na kake znake se ne zanašaj , jaz sem bla ta mesec 99% da pride , ker je blo isto- boleče prsi, kaka dan preden bi mogla pridet me je začel boleti križ pa noge... skratka pravi PMS , tako da ... na to se ni za zanašat. grethy .. malo še pa bo tvoj dan D
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:14:30
|
|
|
|
Grethy
|
Lej jaz bom čisto kratka ... Če probaš vse, pa ne gre, pa če imata voljo, možnost in pogoje in pa željo da postaneta starša ... kdo pa ve, da je darovan zarodek, tega nista dolžna razlagat nikomur ???? ... glejta v prvi vrsti nase, kako sprejemata to, ostali so nepomembni, ker bo to vajino dete ... naša soseda je tako luškana nosečka, tud sta bla v Pragi, vem da ni vse štimalo kot bi moralo, vem da je zaradi let šla tja ... pa v končni fazi ... bosta imela otroka, ki si ga želita ... Lepo nosečnost vama želim in lušnega dojenčka !!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:16:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ja mogoče sanje tud kaj pomenijo ma na kake znake se ne zanašaj , jaz sem bla ta mesec 99% da pride , ker je blo isto- boleče prsi, kaka dan preden bi mogla pridet me je začel boleti križ pa noge... skratka pravi PMS , tako da ... na to se ni za zanašat. grethy .. malo še pa bo tvoj dan D ma vraga dan D bo mogoče naslednji mesec, je že kri na obisku, v rahlih sledeh, ampak se tko klasično najavi moja mesečna vasovalka ..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:19:14
|
|
|
|
pikica36
|
sranje ma ima da se spoka zdaj za eno leto pa saj ni res, no, da mora it človeku tolk enih živcev pa non stop neka sekarancija, če ne za eno pa za drugo stvar ma nč.. pozitivno razmišljat ni druge
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:21:50
|
|
|
|
Grethy
|
sej sem tko dala vse na off, že pred tem ... ker sem bla S.Gradcu na enenm slikanju in sem pač mogla prej test delat, unga za zgodnje ugotavljanje, pa je bilo NIČ, tako da se ne bomo sekirali dej ... ko bo bo, če bo ane ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:29:17
|
|
|
|
pikica36
|
maš prav. jaz ta mesec sploh nisem upala na kaj. sem samo razmišljala, da zdaj pa je čas da stopim na kake preiskave vsaj da mi izmerijo hormon, pa da moj naredi s- gram, pol pa bomo vidli kako in kaj. a se bomo trudili naprej ali pa prenehali . v glavnem jaz upam da ti čimprej uspe in vsem ostalim tudi.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Grethy, hvala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:50:23
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 maš prav. jaz ta mesec sploh nisem upala na kaj. sem samo razmišljala, da zdaj pa je čas da stopim na kake preiskave vsaj da mi izmerijo hormon, pa da moj naredi s- gram, pol pa bomo vidli kako in kaj. a se bomo trudili naprej ali pa prenehali . v glavnem jaz upam da ti čimprej uspe in vsem ostalim tudi. Hvala na Koroško
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 9:04:47
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja. Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane? Hvala za vaša mnenja. najverjetneje bi se!! sicer kaj ima veze konec koncev. ti ga boš donosila, ga boš rodila , vzgajala ga bosta vidva......VAJIN BO!!!! koga drugega pa ne briga nič!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 9:22:05
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja. Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane? Hvala za vaša mnenja. Bolje tako, pa da si od začetka "not", kot pa posvojitev pa da te skozi nekaj socialna sekira, kontrolira..... Rodil se bo vama in kot je Grety dejala ni potreba nikomur vedeti kako sta prišla do njega. Zdaj se sosedje naslajajo ko vidjo da vama ne gre. Ne glede na to kako prideta do njega bodo stuhtali razne štorije, za katere bi jim bil marsikateri režiser fovš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 9:43:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma obenem srečna , da in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba Bemu mast!!!!!! Pa kaj jaz to berem????? Stara sablja naša je zagledala +!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke!!!!! Zdej bom rekla predvidevano: SEJ SEM TI REKLA; DA BO++++!!!!!! Tiste ki ga majo, se jim nikoli ne mudi lulat!!!!! ČESTITKE DARAGA PIKI! NAJ BO SREČNO IN ZDRAVO VSE DO KONCA!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:06:51
|
|
|
|
aqua77
|
Piki zate imamo že odprto temo na čvekanje v pričakovanju!!!! Pej se pofočkat, pa tikerček si naredi!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:12:57
|
|
|
|
lana70
|
No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:15:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks. Lana super rezultati!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:35:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks. No ti si tud prava kokla in če me filing ne vleče za nos boš ti naslednja za Pikico iz te teme
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:37:48
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks. No ti si tud prava kokla in če me filing ne vleče za nos boš ti naslednja za Pikico iz te teme ....kruce - iz tvojih ust v božja ušesa, ker ne vem, če imam toliko poguma in moči, kot te punce tukaj, da bi šla še ne vem kolikokrat skozi vse to......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:46:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Glede na to, da se je pričelo tudi na tej temi dogajati prilagam še tu seznamček s predlogi v razmislek.. Pa ga dopolnimo! Dečki; Ambrož Anej Aljaž Blaž Brin Bernard-berni Benjamin Cene Dominik David Domen Enej Filip Gabriel Gašper Izak Jakob Juš Matevž Matej Mark Miha Klemen Kristjan Lucijan Nejc Nik Lovro Liam Lukas Svit Taj Tobija Tilen Vitan Vanč Viljem - Vili Deklice; Ana Blažka Ela Iris Izza Brina Hana Hajdi Neja Neža Mina Manca Iris Julija Jera Lana Lina Neja Nikol Paulina Zala Zarja Žanin Živa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:53:22
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 No, jaz sem zdej pršla z UZ...pojma več nimam, koliko je bil kateri folikel, v glavnem na vsaki strani jih je 6, stopka danes ob 22.00, v torek ob 8.00 punkcija (če preživim do takrat). Lepo nedeljo vsem. Kruce thanks. Bravo Lana ... zihr si v petek spila en pirčk al pa dva, ker maš take fullll dobre rezultate ... naj ti bo stopka čimmanj boleča, prav tako pa tudi punkcija, za to ti je pa itak Kruce dal protibolečinski nasvet, če se ne motim Bom stisnla pestke štirkrat zate; dons ob stopki, v torek ob punkciji, pa pol ob ET-ju in pa normalno pol po 14-ih dneh ob lulanju pa PLUSU
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:54:57
|
|
|
|
lana70
|
no, kruce, jaz predlagam:lan/lana....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:55:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Glede na to, da se je pričelo tudi na tej temi dogajati prilagam še tu seznamček s predlogi v razmislek.. Pa ga dopolnimo! Dečki; Ambrož Anej * Aljaž Blaž Brin Bernard-berni Benjamin Cene Dominik David Domen Enej Filip Gabriel Gašper Izak Jakob Juš Matevž Matej Mark Miha Klemen Kristjan Lucijan * Nejc Nik Lovro Liam Lukas Svit Taj Tobija Tilen Vitan Vanč Viljem - Vili Deklice; Ana Blažka Ela Iris Izza Brina Hana Hajdi Neja Neža Mina Manca Iris Julija * Jera Lana Lina Neja Nikol Paulina Zala * Zarja Žanin Živa Še dobro, da je samo ene par imen.... Lepo to zbirate, ni kej... Meni osebno so bolj všeč nenavadna imena, ampak da ne bo pomote, ne neka tuja z ipsiloni in podobno. Taka bolj zgodovinska ki gredo v uho in niso pogosta. Je pa res, da ima skoraj vsak par svoj okus, tako da so to zelo prijetni pogovorčki, se še spomnim, ko smo mojemu sinetu zbirali ime. Na koncu smo zbrali in imamo fanta, ki se kliče Dorian. Punčka bi bila Aurora. Za pupo je ime ostalo... Za fantka bomo pa kaj novega zbrali, ko bo prišel čas... Sem dala par zvezdic tja, kjer je moj ožji izbor. Glede na to, da je moj mali rojen julija sem kolebala tudi med Julianom...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 10:58:23
|
|
|
|
lana70
|
Gretka, meni pa pivo ne gre bljak, bi ga lahko žulila cel dan, pa ne bi bilo nič....mi gre pa bambi, ja to pa- rdeč vinček.... ..je mismis kar litrco zadnjič nabavla, mi je blo kar nerodno.. ampak za naslednjič upam, pa da bova kaj skupaj spile, karkoli že katera pije......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:02:29
|
|
|
|
Grethy
|
Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:06:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ... Gretka, stara garda moja čau, čau!! Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:09:38
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Gretka, meni pa pivo ne gre bljak, bi ga lahko žulila cel dan, pa ne bi bilo nič....mi gre pa bambi, ja to pa- rdeč vinček.... ..je mismis kar litrco zadnjič nabavla, mi je blo kar nerodno.. ampak za naslednjič upam, pa da bova kaj skupaj spile, karkoli že katera pije...... ... ja jz če vozim ne pijem, no pa tud če ne vozim, nisem nek pivec, včasih kak kozarček terana, ene 4 x letno, al pa kak hajnikenček ene 6 x letno ... skratka, bova že kaj najdli za nazdravit ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 11:28:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Aquica bravo ... tud pri nas smo v postopku čist za test, kolk imamo podoben okus probali najt vsaj dva imena za vsak spol ... sva se tolk narežala ... je bil namreč tak spisek da te kap ... ampak sama nenavadna imena, pa obema so bla ok ... Gretka, stara garda moja čau, čau!! Kako si ti men kaj??? A še sevaš, si še kot černobil??? Ma jok ... ode Černobil ... zdej pa kao ne smem zanosit ta mesec ... ma a me lahko še kdo prc prc u glavo ... pol sem jim pa nardila najžalosten ksiht, je pa teta rekla, nooooo pa sej ne more bit kej dost narobe, sam če se pa da, pa probejte da ne bi .... mhmmmmmmmmm Drugač sem pa dobr, sam sem pa čist nedružabna, ker sem brez glasu, smejem se pa ko hijena
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.