Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 14:25:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 mater si me pogruntala ni kej za gruntat.... predvidevam samo, da bi jaz isto nardila....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 14:31:48
|
|
|
|
pikica36
|
verjamem ja. sam a ni zanimivo, da včeraj sem bla še čist flegma , prepričana da se vlije danes zjutraj. danes pa mi že dela psiha. baba neučakana
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 14:54:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 če ga bom danes kupila ga bom ziher takoj skurla ja, ja zdaj pa me že malo srbijo prsti Kupi 3kom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 15:05:02
|
|
|
|
aqua77
|
No tako, imam termin v Dravljah!!! 02.06. sva z dragim naročena, pa bomo vidli, kaj bo Ata povedal... piki raje kakšenega več kupi kot pa premalo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 16:10:14
|
|
|
|
miklarom
|
aqua77 - čestitam za datum in držim pesti da bo kaj dobrega povedal in naj se ti hitro vse začne da bo srečka , pje sam jest vam povem da letos je full plodno leto in bo ogromno , letos bomo vse srečke pikica36 - kaj zdaj a je še belo, daj no hiter delaj test, sem tak firbčna da me kar razganja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 17:01:57
|
|
|
|
pikica36
|
aqua končno se je začelo premikat v pravo smer. ampak upajmo, da do tega datuma sploh ne prideš ker boš maja srečka kupila sem pa dva testa ne tri. me srbijo prsti, ampak bom počakala do jutri. prejšnji mesec je prišla 31 dan(čeprav je bila prej točno na 28-29 dan). in če je jutri dopoldne ne pricurlja naredim test. tako zdaj pa grem špilat fato
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.4.2009 17:27:23
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice. Zofka jao ko da bi samo sebe poslušala , mi je čisto jasno kaj želiš povedati. Vem da se je težko odpovedati sanjam in hrepenenju ampak včasih je pač potrebno . Bodi močna in zaživi polno življenje, zadihaj z vsemi pluči in spusti veselje in srečo v svoje srce. Kaj pa veš kaj ti bo to prineslo pikica da bi ti uspelo tokrat nalulati ta magični + aqua bravo za datum pri atu, pa da se ne boš preveč ustrašla ker ima bolj direkten pristop in nič ne špara z besedami, v bistvu je pa dobričina miklarom super za celice zdaj pa hitro na gnezdenje da bo vse pripravljeno za otročke gigi imej prekrasen in prečudovit vikend. Spočij se in pozdravi se. RTM grethy z bacili pa res ni prov zlo okrog za razmetavat, ti se lepo pozdravi, jaz pa te pooblastim za organizacijo naslednjega srečanja kruce in lana mi se pa tako vidimo danes na Vrhniki Vse ki vas nisem imenovala tudi vam želim čim prej +, pa čim lepše preživite praznike, predvsem pa imejte se radi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 8:16:01
|
|
|
|
pikica36
|
še tukaj- DOBRO JUTRO!!! kako je uspela fešta?? danes bote pa verjetno bolj pozno prilezli na RR , če je bilo včeraj veselo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 8:58:48
|
|
|
|
pikica36
|
punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma obenem srečna , da in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 9:27:12
|
|
|
|
reni70
|
Dan.jutro, Najprej PIKICI36,čestitke za ,nisem spremljala tvoje zgodbe,kaj si nepričakovano zanosila??Ali kakšni drugi problem. No danes sem bila pri Rešu,stopko si dam zvečer,v ponedeljek 27.4 pa punkcija. Lepo preživite sobotno popoldne,,papa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 9:43:53
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma obenem srečna , da in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba pikica čeeestitaaaaaaaaaaam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 10:05:42
|
|
|
|
pikica36
|
IZVIRNO SPOROČILO: reni70 ,nisem spremljala tvoje zgodbe,kaj si nepričakovano zanosila??Ali kakšni drugi problem. reni pričakovano in zaželjeno, ampak strah me je ker sem lani 2x zanosila in 2x splavila 27.4. pa držimo zate pestke naj bo uspešno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 11:43:57
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 še tukaj- DOBRO JUTRO!!! kako je uspela fešta?? danes bote pa verjetno bolj pozno prilezli na RR , če je bilo včeraj veselo Jao piki! Bi prišla včeraj na Vrhniko pa bi skupaj lulali.... Čestitke, pa da bi se obdržalo! Kak je bilo? Men zlo fejst, pa kak mi ne bi bilo v taki družbi?? Lana poslano!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.4.2009 11:44:24 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 12:08:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 kupila sem pa dva testa ne tri. me srbijo prsti, ampak bom počakala do jutri. prejšnji mesec je prišla 31 dan(čeprav je bila prej točno na 28-29 dan). in če je jutri dopoldne ne pricurlja naredim test. tako zdaj pa grem špilat fato sem najprej prebrala tole.... pa sem hotla napisat, draga moja pikica moj vonj se je tokrat spet izostril..... častna pionirska! in pol grem dalje in preberem tole: quote]IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma obenem srečna , da in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba in sem veseeelaaaaaaaaaaaa... jejhataaaaaaaaa . Zdej pa si sam zapoj: Jujujuhuuuuuuuuuuu Vse skrbi so zdaj odveč, pikica36, tvoja bebica ostala s tabo bo, ne boj se nič več.... (MELODIJA )!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 12:39:21
|
|
|
|
pikica36
|
jauuuuuuuuuuuuuuuu!!! LUNA!!!!!!!!!!!!!!! duša izgubljena pa to ni res, kje pa se skrivaš?? in ja.. zdaj verjamem , da orng vohaš!! glavno da je fešta uspela in kruce tebi pa verjamem da si se dobro počutil med takimi "fejst" babami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 13:16:39
|
|
|
|
lana70
|
alora, bilo je super (obevzno potrebno ponoviti naslednji mesec), kruce hvala za poslano - upam, da bo pravočasno....drugače pa halo!!! vidim, da je generacija zagledala plusek!!! Letnica - ČESTITKE in naj tako ostane do konca!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 13:25:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pikica36, čestitke in lepo želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 13:31:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jauuuuuuuuuuuuuuuu!!! LUNA!!!!!!!!!!!!!!! duša izgubljena pa to ni res, kje pa se skrivaš?? in ja.. zdaj verjamem , da orng vohaš!! Ej, jst se prmajem tule gor res na vsake kvatre enkrat... ampak vedno mi neki reče: pejt mal na RR, ravn takrat ko so same fajn novičke kle gor . Pa mam jst njuško.... zdej se ti sam pozitivno naravnaj, ko se ti bojo na obisk v tvojo bučko prtihotaple slabe misli.... kr lepo metlo vzam, pa jih pomet..šc šc... pa jim reč, da tokrat tu ni placa za njih.... pa raj povab na obisk kake lepe misli...mal fantazije... Sej vem, da je lahk men govorit... ampak če se mal sam s seboj meniš - lepo seveda, pa se da odgnat te dvome in slabe misli... če ne drgač, vsaj za par minut.... . V glavnem, vse bo o.k tokrat!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 20:44:07
|
|
|
|
lana70
|
kruce maš zs
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.4.2009 21:58:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 kruce maš zs Dobu ZS, vrnu ZS
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 6:49:30
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - kaj jaz to vidim, da si srečka , pa to je super, čestitam ti iz vsega srca, bravo , zdeja p čimbolj mirno in zdravega pa sej ne morem verjet bolj se bliža mesec maj več je srečk , tako da sedaj ba že imam tudi jaz upanje da nama uspe
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 7:45:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma obenem srečna , da in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba evooooooooooooo, sem jz vedla da aprila še ni konc, pa glih teb sem to rekla .... naaaaaa zdej pa maš ... jaz sem pa tko vesela zate da je noro ... vse bo okej, nč se bat (sej vem da se boš, dokler ne bo "opasnost" mimo) ... tkole; ŽELIM TI lepo nosečnost brez zapletov, strahov in enega (lahko tudi kak več) ZDRAVEGA OTROČKA ... BRAVO KONZERVICA KONZERVASTA !!!!! Si pustila sled na poti, da gremo po njej za tabo ??????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 7:52:10
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! hvala punce za ćestitke in lepe želje miklarom- do konec maja bo vse rozasto , boš videla sem vam pa pustila sled, da boste lahko šle za mano! v glavnem jaz še glih ne dojemam najbolj , kaj se dogaja niti se ne upam kaj preveč veselit. prebudite se v lepo sončno jutro!! pri nas namreč že sije sonce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:04:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jutroo! hvala punce za ćestitke in lepe želje miklarom- do konec maja bo vse rozasto , boš videla sem vam pa pustila sled, da boste lahko šle za mano! v glavnem jaz še glih ne dojemam najbolj , kaj se dogaja niti se ne upam kaj preveč veselit. prebudite se v lepo sončno jutro!! pri nas namreč že sije sonce Jutrčk nosečka Pri nas je tudi sonček potipal po terenu s svojimi zlatimi žarki ... naj bo karseda lep dan ... Joj povej mi a sanje kaj pomenijo ... glede na to da sem itak na odklopu in da imam tako al tako že krvavo resne znake da bo pršla kot mora ... pa tud test sem že delala, zaradi radioaktivnega pregleda ... sanjala pa jako živo, kako sem brezbrižno šla polulat palčko, pa je blo tko kot pri tebi zares ... tristokosmatih ... sem pa mogoče sanjala tvoje testiranje ... ahaaaaaaaa ... to je bil znak da moram it gledat tle gor, da so lepe spremembe v seznamčku ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.4.2009 8:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že na drugem forumu postavila isto vprašanje, vendar bi želela še tukaj vaša mnenja. Zanima me kaj mislite o darovanih zarodkih? Midva z možem sva že nekajkrat poskusila z darovano žensko celico in moževim semenom, vendar ni uspelo. Zdaj nama v Pragi predlagajo, da bi sprejela darovani zarodek, tako, da nobeden od naju ne bi bil biološki starš. Naju to ne moti, me pa zanima mnenje ljudi, ki se že nekaj časa trudijo priti do otroka. Je kdo že kaj slišal o tem, in kakšni so uspehi? Bi se odločile za ta poskus, če bi bile vse druge možnosti že izčrpane? Hvala za vaša mnenja.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.